Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz _ocsisajt #100897 üzenetére

    a solo 108 ambush / ballistics / cull of the weak / thrill of the hunttal ment, tehat az awareness maradt ki. a gemjeit nem neztem de az hogy nincs bent a steady aim azt jelenti, hogy nem biztos, hogy zeit hasznal es lehet kicsit mashogy helyezkedett mint ahogy en szoktam.

    erzesre a plusz vedelem annyit jelent egyebkent hogy az UEt nem 1hiteli semmi (kiveve perdition).

    egyebkent F+Rt nem annyira nehez fenntartani szvsz, Gunes varianssal egyebkent is a CoE kor kozepen mar nezni kell hogy meglegyen a full hatred amikor beleer a kari a firebe.

    ez a kari eddig hasonlo setuppal es picit kisebb kovekkel 83 korul fujt ki (ugy hogy szerintem rament egy heten minden estem csak GR vadaszatra), szoval +15GRrol beszelunk. nem rossz. tetejeben az UE nekem is a kedvencem, jatekstilusra, flowra es strategiara eszmeletlen.

    endless walkot kene majd meg tesztelni, foleg hogy PTRen at tudom hozni a trifecta gyurut ra.

    (#100896) reelc : koszi, ez igy tenyleg nagyon jo lesz ha marad. btw PTR chatben azt mondjak a mara jobb marad pusholni, de annal meg eleve az ember bekap egy A5 barlang riftet es leave mert leesnek a granatok. mondjuk ettol fuggetlenul PTRen a masodik egy UE multishot, de annyira sokan nem tesztelnek.

    ami meg erdekes lehet az az S2M4 varians ami miatt benerfeltek az M4 bonuszt. vagy az N6M4.

    gz, 92 is szep! cdr viszont meg kene mert a vengeancebol lesz vedelmed es a 33as breaket ha nem is eri el az ember (enyem is ki szokott esni felmasodpecrekre egyelore).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés