Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sith7

félisten

válasz Jim74 #3457 üzenetére

Ne töröld le ... nekem ez legalább két hét volt, napi 2-3 óra játékkal úgy, hogy csak ezt próbáltam ... hidd el, én is untam már, de most már csakazért is meg akartam csinálni, nem igaz, hogy másnak sikerül, nekem meg nem ... csak idő kérdése ... mondjuk, most már a végére annyira képbe kerültem, hogy tudtam, pl. ha az első kör végére legalább nem közelítem meg a 8.-9. helyezett párost, akkor ESC, és verseny újraindítása, mert esély nincs, hogy utolérjem. Sokszor volt, hogy az utolsó kanyarban értem el, de onnan már esélytelen volt megnyerni ... na az idegesítő volt rendesen :K

1:47:1xx ?????? :Y
    Nekem TT - ben 1:51:1xx a rekord ... igaz az még régebben volt, lehet ha ma próbálnám meg, akkor jobb lenne ... akkor viszont nem értem, hogy miért nem megy neked ? :F
    Ha TT - ben 4 mp - cel gyorsabb vagy ... oké, itt nem lehet állítani semmit, a rich - en kívül :U

Ne add fel, próbálgasd, meg esetleg nézz videókat róla, én is onnan jegyeztem meg, hogy kb. mennyivel megy néhány kanyarban , melyik sebességi fokozatban ... ezeket felírtam, memorizáltam + 2 hétig csak ezt toltam ...

Egyszóval nagyon komolyan rákészültem :DD

Tényleg, egy kérdés, ha a Button kihívást megcsinálom aranyra, akkor megadja a bronz, ezüstöt is, vagy meg kell csinálni mind a 3 -at ? :F

• Ventru

tag

válasz Jim74 #3457 üzenetére

Na nehogy már törölt ,csak mással ne játsz ,hanem ezzel "sz...rral" állandóan. Bele jössz hidd el. Hidd el!!!,hogy jobb is lehetsz!

Új hozzászólás Aktív témák