- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Köszönöm az elismerést

Azért tartani még nem kell tőlem
, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
Játszottam már veled pár futamot, azért Te még bőven más dimenzióban autózol mint én
... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben 
giigz
Neked is köszönöm az elismerést
, de az az 1:45 .... az hihetetlen
... bár mint írtam, az első, és utolsó kanyarban van még, csak már elég késő volt, és abbahagytam ... ha idővel minden pálya így menne, egy szavam nem lenne ... 
szerk.:
Azt még nem írtam sehol, szóval azért még van mit fejlődnöm bőven, mert ez még csak automata váltóval futott idő volt
... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba 
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben 

... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba