- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Köszönöm az elismerést
Azért tartani még nem kell tőlem
, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
Játszottam már veled pár futamot, azért Te még bőven más dimenzióban autózol mint én... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben
giigz
Neked is köszönöm az elismerést, de az az 1:45 .... az hihetetlen
... bár mint írtam, az első, és utolsó kanyarban van még, csak már elég késő volt, és abbahagytam ... ha idővel minden pálya így menne, egy szavam nem lenne ...
szerk.:
Azt még nem írtam sehol, szóval azért még van mit fejlődnöm bőven, mert ez még csak automata váltóval futott idő volt... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest