Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Néztem játék közben (BF3 ) és nem fúj nagyon meleget ,de inkább közelebb áll a langyihoz
mint sem,hogy melegedne a táp doboz az meleg de nem vészesen ja és a szoba hőmérséklet az 24fok ...ne idegesítsetek már fel....alapjáraton csendes az egész motyó ha játszom akkor meg egy kicsit hangosodik de szerintem ez semmi ,hasonlítom most az előző verzióhoz ,na annál mintha földrengés lett volna. még az asztal is komolyan mondom reszketett. Ez a táp volt akkor is ........ (utána nézek azért ,aki ajánlotta itt Ph-n a motyót ő mit mond rá)
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mint sem,hogy melegedne a táp doboz az meleg de nem vészesen ja és a szoba hőmérséklet az 24fok ...ne idegesítsetek már fel....alapjáraton csendes az egész motyó ha játszom akkor meg egy kicsit hangosodik de szerintem ez semmi ,hasonlítom most az előző verzióhoz ,na annál mintha földrengés lett volna. még az asztal is komolyan mondom reszketett. Ez a táp volt akkor is ........ (utána nézek azért ,aki ajánlotta itt Ph-n a motyót ő mit mond rá)