Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Signus

    újonc

    Sziasztok!

    Venni szeretnék egy E39 5-ös kombit, 2.5 literes benzines 170 lovas motorral (vagy 193-massal, attól függ milyet találok).
    Korábban olvastam, hogy ezeknél inkább az automata váltós példány a javasolt, ez igaz, vagy csak rosszul emlékszem? (Nekem egyébként ez szimpatikusabb, feltéve ha én is tudok felfele/lefele kapcsolni).

    Ha szövet belsővel venném, nem állítható comb-deréktámasszal, azt később kicserélhetem bőrös full-extrás ülésekre? Vagy ha gyárilag nincs benne ez az extra, akkor csati sincs hozzá, nem tudnám bekötni?

    A kiszemelt példányon (523i, 2.5 literes 170HP), két helyen felütötte a fejét enyhén a rozsda, a csomiajtó üveg felett nagyjából középen és a jobbhátsó kerékdob vége felé, nagyjából a hátsó lökős találkozásánál. (alul remélem kép formájában is tudom majd illusztrálni). Nézegettem a javítási költségeket, konkrét árat nem írtak egy weboldalon se, mennyibe kerülhet a javíttatása és nagyjából mennyi időt venne igénybe?

    Az utolsó kérdésem pedig az E10-es üzemanyag mennyire javasolt ennél a modellnél (illetve a 2.2-es 2.8-as testvéreknél)?

    Előre is köszönöm a tanácsokat, infókat! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés