Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neocskaa
tag
Valszeg bekapcsolta valamelyik a Trainert... régi trükk, csak egy baj van vele: a játék is észreveszi, így 1-2-3 héten belül bannt/ összes U3 törlést kap az illető.
jer1cho: Lost shade? Na ne már, hogy te is lost shade spammot akarsz! 2v2-re főleg nem jó szerintem, nagyon egyszerű őket legyőzni. (pl AoC + root és már meg is haltak)
A phoenix 2v2-re még mindig használható, de ügyeskedni kell vele, először ki kell tapasztalni, mikor küldheted be. Én nem használom, mert béna vagyok az irányítgatásához, meg türelmem sincs rá.
Lost reaver jobb lehet a lost shade helyett.
Lyrishoz ne phase towert, hanem Ice barriert használj! Végülis jó a phase tower, de odamászogatni egyesével... addigra megkerültek régen.
Skyelf templart én általában Church of Negationnel látok, baj, hogy nem tud lefelé lőni, így nem sokan használják. (meg ugye 100(?) power)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest