Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Murder3 #6906 üzenetére

"Motk ellen kb ugyan az mintha orb vagy well ellen mennél vele."
    Nagyon nem ugyan az. Ha lerombolsz egy MotK-t vagy bármilyen épületet az max taktikai előnyt jelent. Ha lerombolsz egy wellt vagy orbot az viszont permanens veszteség.
    Tornyot építeni, hogy lerombolj vele egy másikat - fair.
    Welleket rombolni 50 poweres toronnyal úgy, hogy az ellen semmit nem tud tenni - nem fair.
    Szeirntem...

Az eszmefuttatásod kicsit ellentmondásos.
    "Az meg h well orbra kevesebbet sebezzen erősen logikátlan."
    Az általad korábban emlegetett wildfire is így működik. Nem tudom mi a logikátlan egy olyan nerfbe, ami elveszi azt a tulajdonságot ami miatt bizonyos pályákon egyszerűen igazságtalan az adott lap de közben egyáltalán nem érinti a PVE részt, ahol a fire messze a legritkább T1en.
    "Bárhogy nézzük ha az ellen felhúz eggyet belőle már taktikai előnybe van a long range miatt."
    Így van, te meg taktikai előnyben vagy a nightguard miatt ha Deep One-t hívok, vagy taktikai előnyben vagy ha oly bázist támadok ahol FoF van (amúgy szerintem ez lenne az alap funkciója PVPben...). A PVP erről szól, a különböző taktikai előnyök feszülnek egymásnak. Aki jobban kihasználja a sajátját ill. jobban semlegesíti az ellenfelét az nyer. A gond ott van ha valamelyik fél leküzdhetetlen előnyhöz jut.
    "Ha elvennék a long-ranget tisztán hasnálhatatlan lenne a lap.
    De mivel h msot a knockot vették el tőle így arra a céla amire te is gondolsz, még kevésbé ahsználható."

Ezzel egyet értek ezért gondoltam, hogy az előbb felvázolt elképzelésem jobb lenne. Most már csak azt nem értem, hogy szerinted milyennek kellene lenni ennek a lapnak akkor.
    "De am sem ahsználná senki,mert ki az a hülye aki úgy játszik pvp-t h akkor nem a well orbokat álítjuk célpontnak hanem a wellektől távol huzigálunk épületeket meg ezek körül harcolunk."
    Hol írtam olyat, hogy a welltől távol építenék??? Pontosan ugyan oda lehetne építgetni, mint ahova most is szokták, saját vagy ellenfél bázisához közel. Csak épp nem azzal a céllal, hogy a wellt lője, hanem azért, hogy támogassa a támadó egységeket vagy éppenséggel segítsen védeni a te bázisod.
    A te logikád szerint a resource booster, breeding grounds vagy ice shield tower is használhatatlan, hiszen ezekkel nem lehet orbot támadni. Pedig ezek a lapok pontosan ezt segítik (nagyobb vagy hatékonyabb lesz a sereged). Csak épp közvetett módon, a mortar is lehetne nyugodtan ilyen, ha máshogy nem lehet megoldani a problémát.
    Tudom, hogy a mortart ilyen célokra is használják. Most tényleg replayeket kellene erről linkelnem vagy jobb szeretnéd, ha csak elhinném hogy úgy van ahogy te mondod, mert csak..?
    "Na jó de a fof-al nekem magába az a baj h keveset szipolyoz ki a hullákból"
    Nem számít ha sok van, és általában PVEben sok van csak jó helyre kell tenni.

"Ezt msot viszont nem értem, voidot nem csak a saját egységeim és varázslataim után kapok?"
    De, pontosan így van (ill még épületeid után is), hol írtam én ezzel nem egyezőt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés