Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Simid #6911 üzenetére

Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair.
    És ez nem attól függ h igen a UA pl ugyan ez...nem nem ugyan az.
    attól h az global range attól még nem instant dmg sebzést érnek el.

Ezzel nem azt mondom h baj lenne mert ezt vehetjük t2-ig fire sajátosságnak.
    a mortar a baj h lerakod egy olyan helyre ahova az ellen oda ér addigra már lebontotta a bázisod.
    Mint írtam pl síkságon semmi baj nincs a long rangével.

Jó alá írom h akkor a wellorbokra okozzon kevesebb sérülést de akkor az összes egység és épület okozzon annyival kevesebb sebződést a well/orbra mint a mortar.
    az a baj h elkezdik a pvp-re balanszolni ezerrel a lapokat és ezáltal lerombolják a játék atmoszféráját.
    Matter master vs mortar elég rossz összehasonlítás.
    és ezt meg lehet értelmesem magyarázni h miért nem lehet(a pvp balanszon túl)
    de azt h egy mortar csak úgy kevesebbet sebezzen well orbra azt már nem.

Á mert pl Vigillel annyira nehéz 50 m kiszedni az orbjaidat? vagy a grigori bombához annyira nagy tehetség kell?
    Vagy az állandó cc-zéshez?
    vagy a tremor meg virtuso spamek annyira nagy tiszteletteljes lapok?

Az h szinte 80% uygan azokat a taktikákat alaklmazza rohadt unalmassá teszi az egész pvp-t.
    Nyerek vagy vesztek egyszerűen nincs kedvem játszani pvp-t
    unalmas.
    Tisztelem én a játékosokat, de pl én is voltam pure fire-vel szóval tudom h milyen azzal játszani, bár én se mortart, se ilyen komolyabb lapokat nem használtam.
    Én enforcerekre építettem a taktikámat és azzal próbáltam rusholni.

UA-val emg azért vaghyok elfogult mert ez és a CE az a lap ami talán maximálisan visszadja az élvezetes Shadowos játékot.
    csak sajna a CE már igen gyenge és csak nagyon kevsé esetbe alkalmazható rendesen.
    Én a Phoenix spamaet sem játszom mert számomra az is unalmas.
    ahelyett h az inkubátor és hasonló szaroakt adnak ki inkább hoznának a shadownak több corpse gather lapot és ua,ce-hez hasonló spelleket vagy ahhoz köthetőeket, több undead egységet...
    Én is nature frostal kezdtem de épp azért váltottam shadowra mert az undead téma jön be.
    nem azért váltottam mert h ezzel könnyebb pvp-ben meg stb.
    A naturéba a forrestkin téma bejön de ahhoz is kevés egység van és kb a nagy taktiak repertuált az tette ki h t3-on razor mellé 20 living towert lehúznak és kész.épp ez az ami nekem nem tetszik ebbe.

pvp miatt fog tönkre menni a játék,mert mindent nerflenek és egymáshoz igazítanak, közben meg majd pve részében el fog veszni az egyedisége......

Új hozzászólás Aktív témák