Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
shifty7
üzenetére
Pont deepcoilt hoztam fel én is,de összevetve (sztem) arra jutottunk hogy nem túl jó pvp re,mellesleg magma hurlerrel ugye van ranged egységed ,virtuosoval meg közelharci (és ostrom )egységed szóval nem sok hasznát vennéd. Ha annyira sok powered van inkább védd be a virtusosidat lava field-del meg cc vel és heal lel,garantált siker deepcoilhoz képest meg főleg. Persze a legnagyobb hátrányát ne felejtsük el..nagyon drága,talán 800 bfp most a piacon, inkább költsd hasznos chargekre azt a pénzt minthogy deepcoillal rizikózz a meccsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest