Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalika
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Majd keresek egy magas szintu ellenfelet es akkor kiprobalom hogy megis mennyire hatranyos a deepcoil.

De akkor mi johet helyette nature frost pakliba? -
zalika
tag
Meghogy nem jo pvp-ben a deepcoil??[link]
-
zalika
tag
Na persze mert az ember mar egy kicsitt durvabban sem fejezheti ki magat
Hathh sajnalatos 
Lehet hogy veled nem tortennek ilyenek mert hiper ultra szuper neted s geped van,de meglatnam hogy te is mennyire idegesednel fel ha mar harmadikszor lepne ki egy-egy fel oras palya vegen

-
zalika
tag
Nincs ertelme nagy dif es palyakat csinalni 4 en inkabb egyedul mert ugy sokkal konnyebb es ugyis ugyanannyi tokent kapsz...

En pl a 7es diff et 4 esben nem tom megcsinalni de a 8ast egyedul kb25 perc alatt igen

-
zalika
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Zalikax
De most eppen a Dirt2-ot telepitem,ugyhogy csak kesobb leszek ingame

-
zalika
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
De nem ertem hogy miert csak a nature-t nerfelik??
Arra nem gondolnak hogy sok ember nature-t hasznal

Mondjuk nekem mind1 mert engemet ez a sok nerf nem erint,igaz hogy naturos vok de pvp-ben az ellensegek 95%-at igyis legyozom.(Amiota mar eleg jol ertem a jatekot csak egy legend nyirt ki).
Amugy szerintemis pvp-ben inkabb a tudas szamit mintsem a jobbnal jobb lapok

-
zalika
tag
Csakhogy ti azert mar eleg sokat jatszottatok,de a jatekban a legtobb noob...
Amugy meg olyan mondja nekem hogy a harvester nem jo akinek van egy s minden nap hasznalja
-
zalika
tag
Haverom is hasznal harvestert,ugyhogy elso kezbol lattam hogy mire kepes es hat egy par shadow phoenix-el megspekelve +egy par erosites rea es 2 orbon tarol...
Sztem keves olyan tapasztalt jatekos van aki kinyir 2 orbon egy harvit,foleg hogy ugyhallottam hogy a twilight curse-t is nerfeltek

-
zalika
tag
Hath meg ilyent nem ertem battleforgos palyafutasom alatt

Az elobb a jatekban murder3 al direct tradeltem es en betettem a bf-et o meg a mark of the keepert,na trade accepted s nezem hogy ugyanannyi BF-em van mint eddig de a mark megvan...na mondom itt valami nincs rendben

Aztan elkuldtem neki a bfp-t de azert nem lett volna jo igy jarni egy teljesen ismeretlennel foleg ha o vette volna a lapot

-
zalika
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
A legolcsobb MO 700BF.
-
zalika
tag
Engemet egybol beengedett

-
zalika
tag
Chargot lapokra hogy lehet szerezni??
-
zalika
tag
Helo

Megeri-e lecserelni a colossusomat egy grinderre??Vagyis a grinder erosebbe a colossusnal,mondjuk random pve-ben??
-
zalika
tag
Sziasztok

Bloodhorn jobb-e a colossus-nal??
-
zalika
tag
Koszonom a segitseget

-
zalika
tag
A church of negation-nak melyik egyseg tolti az eletet??
-
zalika
tag
Na jolvan...En mar azthittem hogy vmi bug

Amugy kosz a segitseget

Es gratula hogy moderator lettel
-
zalika
tag
Huuu hat ilyen nincs

Ma megint megnyertem 2 pvp meccset (9es deckel 60 asok ellen),azonban nem kaptam semmilyen rewardot mint a tegnap sem.Azt irta volt valaki itt a ph-n hogy csak nincs kiirva de en nem latok semmibol utolag tobbet mint amennyi volt, sot a statisztikamban azt irja ki hogy az osszes pvp meccsemet elvesztettem

-
zalika
tag
Helosztok

Volna egy par kerdesem!!-ma megnyertem 4 pvp meccset azonban egyikert sem kaptam semmilyen rewardot

-mit jelent az attack-nal az xl vagy a nap szimbolum,stb. jelzes??
-miert van az hogy pl:egy 3500 as tamadoju egyseg ugyanannyit sebez mint mondjuk egy 5500 as? -
zalika
tag
Azt a *** jatekat.
Az utolso mo s kuldinel amikor a vegen megjelenik a red king mit kell csinalni??
Ir vmi olyant hogy 0/4 crystal charges active de nem lehet semmit csinalni.3/4 ig felmegy aztan megint lemegy 0 ra.Ezt addig csinalta amig ki nem adott egy hibauzenetet a ***....[ Módosította: Thrawn ]
-
zalika
tag
A promo cardok a csillagosok???
-
zalika
tag
Sziasztok

Kernek egy kis segitseget a BF vasarlassal kapcsolatban:-Romaniaban elek es egy visa electron card-al akarok vasarolni,am amikor kitoltom a Bf oldalon a bankkartya adatait azt irja ki hogy:THE CREDIT CARD COULD NOT BE VERIFIED.
Erre valaki nem tud valami gyogyirt??
-
zalika
tag
Marketplacen csak aukciozni lehet??Vagyis nincs olyan hogy valaki kiteszi a kartyat egy fix arert es en azt megvehetem??Merthat az aukcio eleg necces foleg hogy ugytudom ha tullicitalnak akkor mar nem kapod vissza a befizetett bf et...de javitsatok ki ha nem lenne igazam

-
zalika
tag
Helosztok

Szeretnek en is vasarolni egy par boostert csak szeretnem tudni mekkora az eselye annak
hogy common vagy gyenge lapok jojjenek ki??mert hat a youtobon neztem booster
nyitogatotos videokat de ott rengeteg lap ismetlodott es sok lap common is volt,tehat csak azt
szeretnem tudni hogy ti atlagba jo lapokat kaptoke?? -
zalika
tag
Lehet akarmennyire jo az upgrade de en sosem kapok a mar meglevo lapjaimhoz upgradet,max a battle tokenekkel tudom fejleszteni...

-
zalika
tag
Erre valaki:[link]
-
zalika
tag
Sziasztok

Na mostmar enis gyujtottem egy kis tapasztalatot a jatekban es mar 4 es vok,csak azt nem tom hogy hogyan lehet uj kartyakat szerezni ugy hogy nincsenek BF pontjaim???
Es a goldot hogy lehet bevaltani BF-re??
Eseteleg goldert lehet venni kartyakat is??
-
zalika
tag
Kosz a felvilagositast es meg csak azt szeretnem tudni,hogy mivel en nem hinnem hogy fogok venni BF pontokat igy vane ertelme tovabb jatszanom,vagy hagyjam abba ??
Mert azert elegge tetszik a jatek s a haverokkal mar meguntuk a countert es co-t

Jah es meg van egy problemam is:a jatek akadozik ha low-nal fennebb viszem a grafikai beallitasokat pedig a haverom gepen kinek gyengebb a processzora jol ment low-med grafikai beallitasok mellett

-
zalika
tag
Na helo

Volna egy par kerdesem a jatekkal kapcsolatban:-honnan lehet szerezni BF-pontokat??
-a marketplacen a Tortugun nevu atomeros kartya(8400;3200) miert csak 125-200 BF mig egy par sokkal gyengebb kartya 650-1600 BF???
-van-e eselyem olyanok ellen akik a jatekra real penzt koltenek??
A felvilagositast elore is koszonom

-
zalika
tag
Helosztok

Ennek a jateknak az-e a lenyege hogy szerelj es fejleszd minel jobban a szorny es effect kartyakat amejjeket felhasznalhatsz real-time,strategia csatakban,amelyekert jutalmat,xp-t kapsz????
Leccives valaki tomoren magyarazza el a jatek lenyeget ha nem igy lenne,ahogy en leirtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze rajtam kivul 
Hathh sajnalatos 

Ugyis immar 30 ide vagy oda...