Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
-
Gyuri27
félisten
Hello Skylords !
It's been a while since we last talked here, for people that aren't aware of what's going on right now, this message is for you, so please, take a few moment of your time and read it
We're working on a rewrite on the whole server, since a long time now (you should be aware of it if you're following us on the forum, or our discord, since we're mainly active here), it's taking quite some time but we're closer than ever to let you guys play, so please be sure to follow-up the development progress on the dev-platform, link just below (please, check our posts right there, you may be interested by the open beta no ?
) :
https://dev.skylords.eu/
Also, we're using facebook/twitter/youtube only for big announcements, so if you want to talk to us, ask us any question, or have a better close-up view of our progress, please check those links below :
Discord : https://discordapp.com/invite/0y3WGMGXhd5q2lXA
Forum : https://forum.skylords.eu/
Thanks for reading this message, we'll come back for a announcement in the upcoming days/weeks as we said on the dev-platform !
Sincerly,
Skylords Reborn Team. -
Zotya21
senior tag
hát jó lenne ha végre történne valami de a lapokat megint egyesével nem szívesen szerezném meg évekig tartó boltozással

-
Gyuri27
félisten
Promo cards [link].
Csak, hogy csorogjon a nyálatok.
-
Murder3
addikt
Ha lesz open akkor én tuti jövök vissza

Én mindenesetre nagyon kíváncsi leszek rá, na meg arra, hogy tud-e majd fejlődni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX
üzenetére
You-n sok free paklis solo expert van fent.
Meglátjuk.
Eleve mire paklid lesz az sok sok játék.
Sok lapom volt a végére. Jobbak is.
Imádtam a promo lapokat.
Viszont volt ami nem lett meg. Pl elderem sose volt. Promo drake. Az de szép volt. Vagy promo kginght.
Remélem ezeket valahogy ki lehet ütni. -
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
Open Beta időpont bejelentés 2-4 hét mulva.
Lehet hogy hamarabb játszhatunk mint bárki gondolta volna. Remélem felpörög a jaték és lesz egy stabil bázisa, hogy lehessen pvezni. Nagyon kivancsi vagyok leköt e majd másodszorra a dolog.
-
Murder3
addikt
WHAT, mi a fene történt itt?

-
-
ChromeX
addikt
Akit érdekel, hogyan is áll a dolog

Frissítették a progressbarokat most épp a C++ programozás folyamatát mutatja, állítólag sűrűn fogjak frissiteni mert teljes erővel dolgoznak többen is.
Én úgy látom az elszántságuk egyedülálló tekintve mi munkát tolnak ebbe bele már 2 éve(kb) és hogy elvileg nem profitálhatnak a kész játékból.
Ezekből arra lehet következtetni, hogy csak várnunk kell és tuti hogy meglesz előbb utóbb. Én minimum egy fél évet mondanék a dologra.
Mi meg türelmesek vagyunk

-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nah most megint tettek fel pár replayt de ennyi

-
rolii92i
tag
Némi töredezett kenyér(morzsa) arról h mi is folyik éppen a "garázsban".
Az elmúlt időszakban habár nem sokat haladtak különböző elfoglaltságok miatt de állítólag a tervük az hogy nemsokára újraírják a szervert C++-ban,melytől teljesítményt javulások mellett nagyobb stabilitást várnak és ha ez megvan akkor tudnák növelni a szerveren egyszerre jelenlévő játékosok számát.
Ha ez nekik mint önképzett,hobbi programozóknak túl nagy falat lesz profi segítséghez fognak folyamodni és külsős,teljes munkaidős c++ programozók/fejlesztők-et fognak felbérelni a feladatra.
Emellett még a bugok kigyomlálása is folyamatos.
Ugyan elképzelésem sincs mennyi idővel jár az előbb említett "számítástechnikai folyamat" de van egy sanda gyanúm h még legalább 1(újabb) évet muszáj várnunk a játszható verzióra. -
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én loloztam, de hamar elment a kedve Tőle. Főleg az önző játékosok és a sok rage miatt.
Most Heroes of The Storm-al nyomom ez egy fokkal jobb.
Nem kell hallgatnom a "KS"-s baromságokat, mert a csapat egymásért játszik és teljesen mindegy ki mennyit öl, a cél, hogy együtt nyerjünk.Bár időm nagyon kevés van így heti 3-4 óránál ritkán játszok többet.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Van,aki esetleg lolozik köztetek?
-
Volgafan
senior tag
Jééé,itt még van élet?nice!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha van azt a you csatornájukra felkerül. Azt kövesd be.
-
phanzetomox
őstag
Nem nagyon követtem az eseményeket, volt azóta bármi újdonság, bejelentés?
t -
Gyuri27
félisten
-
Zotya21
senior tag
válasz
xHangFalx
üzenetére
jaaaa ugy már más

de azért jó lenne ha végre kijön akor nem kéne minden egyes lapot upgradelni előről meg megszerezni a piacon mert az évekbe tellik

csak jönne már ki legalább a nyílt béta vagy valami, amennyien nézzük a jutubon ugyse lennék pár ezernél többen sajnos
-
Zotya21
senior tag
hát nem tudom de mégis csak jobb lenne ha nemcsak nézni lehetne

amúgy elég sok meccset néztem mostanában
lehet hülyeség de elgondolkoztam azon hogy ha mondjuk egy wellnek alig marad hpja és megjavítod az legalább 100 ba kerül vagy én emlékszek rosszul ?
szóval mennyit nyerek én azzal hogy megjavítom és egyszer csak kilopja a kezemből csata közbe azt a powert mintha ledönteném és újrahúznám ?

a javítás spellnek számít és több voidot ad vissza ?
már régen volt nem emlékszek rá
-
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Bár az is lehet, hogy még annak is jogi aggályai vannak... Nem tudom, meg kellene kérdezni a hivatalos fórumon. : D
-
BlackTiger
tag
Ebben a cikkben ezt írják.
"Az EA nem bánja, ha a csapat újjáépíti a játékot, de voltak feltételeik, például, hogy nem kérhetnek pénzt DLC-kért vagy más tartalmakért.
A csapat gyárthat új lapokat, egységeketm stb. de nem készíthetnek többféle verziót a játékból. Ezen felül ugyan kereshetnek pénzt a játékkal, de csak annyit, hogy a projekt fenntartható maradjon. A srácoknak el kell tüntetniük az EA logóját a kliensből, de ezen kívül azt csinálnak vele, amit akarnak."
Bár EA-s forrásból ez nincs megerősítve, úgy látszik. De a csapat biztosan beszélt az ottani emberekkel is.
Amit én nem értek, hogy ha ez elvileg egy közösségi projekt a közösségnek szánva magának, miért nem adják ki az eddigi munkájukat úgy ahogy van folyamatosan (mint például a Yandere Simulator esetében), nem baj, ha nem teljes a munka, de aki szeretne legalább a Forge-ban tudjon lényeket idézni stb. Akinek meg van türelme és erőforrása az fel tudjon maga is állítani egy szervert és játszhatna egy-két baráttal, vagy akár tovább fejleszthetné a projektet, ha az egész valamelyest opensource lenne.
Számomra ez érthetetlen, mert gyakorlatilag csak néhány kattintásába kerülne nekik, és mi már itt ezzel a kis közösségünkkel játszhatnánk is, más úgy se nagyon foglalkoztat. - Egyedül az adna okot rá, ha a projekt profit orientált lenne, de mivel nem is lehet az, ezért semmit nem veszítene vele senki sem, viszont nagyon sokan nyernének.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21
üzenetére
szerintem az egész ott van meglőve hogy ingyen akarják csinálni és nincs elég pénz szerverre
ne mondják már hogy ha 1 éve bétáznak pvp vel is meg pve vel is akkor nem lehetne megnyitni Bétaként
steamen még az alfákat is ki lehet próbálni
annyi eszük lenne hogy lenne mondjuk egy olyan lehetőség hogy havi $10 ért lehet vele játszani akkor lehet jönne pénz is meg játszani is tudnánk vele, meg talán szerverre is elég lenne

-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
én meg ezt vettem észre most így hogy már 1 éve megy Van aktív youtube csatornájuk a zárt bétáról

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
phanzetomox
őstag
Jó kis fire-nature, kedvencem volt mindvégig

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen. Jó volt a pvp, a pve.
Persze a pure fire op volt. De akkor is.
-
Plata
félisten
Remélem nem sokára lehet vele játszani újra.
Ideje előkeresni a játék dobozát. -
ChromeX
addikt
Várjuk az összes Hardcore játékost vissza a topicba

-
ChromeX
addikt
Igazából én olyat is ovlastam hogy ha lehetőségük lesz rá késöbb belekerülhetnek a mikrotranzakciók.
Ami nem lenne baj én fizetnék bármennyit csak hogy ujra játszhassak.
De azt nem értem hogy akkor hogy fér ez össze azzal amit most mondanak hogy teljesen ingyenes és nem lehet majd penzért semmit venni. (no pay2win or pay2play)
De igazából reménykedjük hogy visszahozzák a kedvenc játékom all time, és még sokunk. Én annó azért hagytam abba mert meguntam, kevés és rossz minőségü uj content hiányában. De akár még uj card editionok is jöhetnek késöbb azt olvastam.
Itt a lehetőség hogy ez a jó játék olyanok kezébe legyen akik valóban szerették és nem fogják hazavágni mint anno az ea.
Nagyon sok év telt el a legutobbi postom óta, de mostmár joggal lehetunk HYPEOLVA

Még valami! A játék erősen kompetitiv volt. PvP része simán mehetne a manapság egyre menőbb ESPORT-ok közé. Viszonylag látványos még nézői szemmel is. Lehet hogy nem a legnézettebb történet lenne de akkor is van benne lehetőség.
-
Gyuri27
félisten
válasz
rolii92i
üzenetére
Ha az ea-nek lett volna egy kis esze, gerince. Rég oda adták volna ami kell.
Sose tudni merre halad a világ. Ha jól sikerül, még utólag is felkarolhatják őket. Ha jól sikerül az belépő a második részhez. Ha nem semmit nem vesztenek rajta. Mondjuk elve ha lett volna annyi gógyijuk. Megcsinálják az off módot. Meg bármi módot valami lanra. -
rolii92i
tag
Még pár mondat arról hogy a játék mennyiben is az ő tulajdonuk:
"Ahogyan már korábban mondtuk,a projectünk soha nem fog a steamre kerülni.
Mi nem vagyunk tulajdonosai az eredeti játéknak,tehát nem is tudjuk kiadni újra,a mi projectünk csak egy tribute(tisztelgés) az eredeti játék előtt, és az Ardent Peak zöld utat kapott arra hogy újjáélessze ezt a Skylords Reborn név alatt." -
rolii92i
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A donate miatt senki nem fog előnyöket élvezni,mint írtam nem lesz pay2win a játék ahogy pay2play sem szal ingyenesen lesz és az is marad.

Már régen olvasgattam a fórumot de annyi biztos hogy lesznek változások,alapvetően kevésbé akarják farmolósra venni a játékot,napi belépési jutalom megmarad meg küldetések is várhatóak plusz bfpért naponta.
De az egész még képlékeny,folyamatosan tesztelik gondolom még a béta sem kezdődött el az után várhatóak csak konkétumok sztem
-
rolii92i
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Könnyen lehet hogy ez a cég is támogatja a fejlesztőket némi apróval..illetve ők maguk is lehet hogy még invesztálnak a projectbe ugyan,de szem előtt tartva a jövőt amikor is majd referenciaként hivatkozhatnak egy sikeres játék felfuttatására..igazándiból én is csak találgatok

Donációkról annyit hogy már 500 illetve 1000 jurós támogatás is érkezett úgy hogy a közösség még nyilvánvalóan csak azokból áll akik valaha játszottak ezzel a játékkal és gyakorlatilag még ők sem próbálhatták ki újra élesben(márpedig akkor fognak jönni a donate áradatok ha kellően sok emberhez eljut a játék híre ami értelemszerűen csak azután lehetséges miután ténylegesen játszhatóvá válik.) -
Gyuri27
félisten
válasz
rolii92i
üzenetére
Nekem ez a donáció nem világos. Nem arról van szó, hogy 6-8k-t nem fizet az ember (bár ezért egy pve off módot elvárnék, mert azért néha elővette volna az ember az elmult pár évben). Szóval én azt gondolom adok 5 orjót oszt csók. De ettől ők még éhen fognak halni. Másrészről meg mit kapok ezért? Mert ha fizetek 20 dodót akkor mondjuk kapok buznyákot amiért boostert vehetek vagy elve boostert kapok. Mondjuk eleve, hogy lesznek lapok?
-
Zotya21
senior tag
válasz
rolii92i
üzenetére
Remélem hogy már tényleg lesz valami mert elég régóta mondogatják hogy hamarosan

és lassan ott tartunk hogy a játék 2009 es vagy talán 2008 as ?
és most már 2017 van szóval lassan egy új textúracsomaggal is jöhetnek 
a másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy ha az EA régen nem tartott akkora szerverparkot amekkora elég lett volna mivel rengeteg volt a lagg meg a tele szerver, akkor ők hogyan fognak "non profitként" normális szervereket fenntartani
de mondjuk mostanában ez a támogatósdi igen elterjedt és rengeteg őrült van aki 50-100 dollárokkal dobálózik sokszor naponta
-
rolii92i
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Konkrét megjelenési időpont még mindig nincs de az open beta indulásának időpontját a "really soon" jelzővel illették szal hónapokon belül remélhetőleg

Ami a stream fő témája volt hogy az EA zöld utat adott a projektnek(gondolom megvették a jogokat egy bizonyos Ardent Peak nevű cégen keresztül akik neve alatt fog futni ez az egész project)
Ami nagyon fontos és immár hivatalos hogy nem lesz Pay2win/a fejlesztők "fizetését" donációkból fogják finanszírozni /,viszont módosíthatnak a már meglévő dolgokon illetve fejleszthetnek és ki is adhatnak hozzá új tartalmakat mint pl új kártyák,mapok !
Szóval a játék(Skylords Reborn)/akár át is lehetne nevezni a topicot
/ jövője biztosított,és dicsőséges lesz 
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
Pont mostanában akartam írni hogy átbasztak minket
ők el játszogatnak vele mi meg nézhetjük, megunják aztán többet nemhallunk rólukközöltek amúgy bármit is arról hogy tényleg mikor lesz belőle valami ?

-
rolii92i
tag
1 óra múlva nagyon fontos bejelentenivalós stream

BF -
BlackTiger
tag
Oh.. sok minden egyébbel voltam elfoglalva és most lemaradtam a bétára való pályázásról..
Pedig el is kezdtem valamit csinálni, csak mivel még tökéletesítésre várt volna, nem küldtem be. Nah, mindegy. Nektek itt most azért megosztom, íme: [link].Szeressétek ezt a csodát.
Inkább valamiféle modern emlékmű, aprócska nosztalgia morzsa, azaz kereskedés a kedvenc lapommal Mo-val. Eredetileg több lapot, bonyolultabb funkciókat, tényleges szimulációt szerettem volna belerakni, de így most megmaradt csak egy virtuális installációnak. -
rolii92i
tag
Hali!
Nyitottam egy topicot a hivatalos bfreborn fórumon(perfekt angolsággal firkálva
),nektek mi a véleményetek róla?
BFR
Eddig szinte senki sem támogatja,kivéve egy béta tesztelőt aki viszont nem tartja rossz ötletnek és elképzelhetőnek tartja hogy változtassanak rajta ha majd kiforr a rendszer.
Én nem tudok semmit sem felhozni ellene,sztem csak még sokkal-sokkal élvezhetőbb,változatosabb lehetne a játék ha kapnánk még egy 5 slotos férőhelyet a paklinkban. -
Zotya21
senior tag
remélem valami már lesz ha majdnem minden nap streamelnek

-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Hello Skylords,
Stream starting in 2 hours ! (3PM CEST)
See you there
Hope you'll appreciate it !
[link]
Sincerly,
InsaneHawk. -
ricshard444
veterán
Itt mi a helyzet srácok? Lesz valami a játékból?

-
Gyuri27
félisten
BattleForge Reborn - Official Trailer [link]
-
Gyuri27
félisten
Stream [link]
-
pachito
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
Azok, akik dolgoznak rajta saját bevallásuk szerint kissé elfoglaltak mostanság, de természetesen nincsen elfelejtve a projekt. Eddig csak pár kiválasztott alfa-tesztelő kapott belépést a Forge-ba, most azon ügyködnek, hogy a mapok is működjenek, aztán jön a closed béta. (szerintem ez még az idén várható)
Szoktak streameket is tartani néha, hogy beszéljenek az updatekről ill. tervekről a közeljövőben.
Ha van valami újítás, itt biztosan fogod látni. (progress fül alatt részletesebben)6700 member van jelenleg, elég ígéretesnek tűnik, majd meglátjuk.

-
Rankerz
senior tag
~3 év után fülembe jutott ez a Reborn dolog.
Megnéztem az oldalukat de elég nagy a csend.
Tud valaki konkrétumot vagy ez így kifújt azóta?A booster simulator legalább működik

-
Zotya21
senior tag
Új hír nincs róla ?
kipróbálták az alfát aztán ennyi ?

-
xAzta
újonc
Volt egy korrekció néhány napja a zárt bétát illetően az adminok által.
Nem karácsony környékén fog indulni, mert a fejlesztőcsapat elfoglalt, ünnepek és egyéb okok miatt.
De januárban majd lesz több szabadidejük és fognak haladni remélhetőleg. Szóval zárt béta csak ez után tud megtörténni majd. Hogy mikor? Ők sem tudják megmondani biztosan.
Tehát várni kell még
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hetente néhány vidit a youn megnézek.

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jaja. Bf reborn néven valaki megmókolta a klienset. Alfa teszt megy. Azt bövitették is.
Ez ugyanaz lesz mint az origi csak újra kell kezdeni. A szerverek támogatással mennek majd, a packokat játszásra kapod.
[link]
Van egy másik a legacy forge. Kb ugyanaz lesz csak újra skinezve. Az kicsit lassabban halad. -
phanzetomox
őstag
Nem hiszek a szememnek, eszembe jutott a játék mondom megnézem van-e még élet a fórumon...erre tessék, mit történik itt, újra indul a bf, vagy csak félre értem ?
Mennyi ismerős arc, jó ég... rám emlékszik még valaki ? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

t

Hope you'll appreciate it !
Mennyi ismerős arc, jó ég... rám emlékszik még valaki ?