Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Eldöntöttem, jön a karácsony, lesz egy kis szabadidőm és én is újra csatlakozom
Lehet emlékeztek még, hogy ki vagyok 
Mai napig legnagyobb hatással ez a játék volt rám, és sokszor eszembe jut. Pedig nem játszottam vele 7-8 (talán 10?) éve

Vannak azért még játékosok, találni társakat, akivel lehet együtt nyomulni?

-
MZsoltee
veterán
Ez a téma nem halott? Újraéled a játék? Vagy már van megint server?
-
ChromeX
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Már konkrétan van valami.
Alig 18 nap és live lesz az alpha release.
-
LoLHunCsirke
tag
Wow! Akkor ebből tényleg lesz valami?
Bár szerintem már csak akkor érdekelne, ha visszajönne a sok tryhard is 
-
TheDude
csendes tag
Már léteznek balance változtatások a test szerveren, ami releasekor a Live on is implementálva lesz
4 iterációnál lehet megnézni időrendben
Pl.
Swiftclaw: Decreased energy cost from 80 to 70 power.
Tunnel: Decreased energy cost further from 40 on live (30 previous iteration) to 20 power
Werebeasts: Decreased energy cost from 75 to 65 power.Reduced health points by 30 from 600 to 570.
Mortar tower: Active ability
Mortar Attack: Added an initial cooldown of 20 seconds until the ability can be used for the first time, after construction of the tower has finished.
Phase tower: Autocast "Shadow Bolts": Decreased damage from 110 (160 in total) to 95 (140 in total).
-
ChromeX
addikt
Azt olvastam, hogy a megjelenés után dolgozni fognak apro balance changeken.
Ami nagyon nagyon jó hír. Szerintem sok op és sok haszontalan lap van ebben az állapotában a játéknak.
Gondoljatok bele hogy a sok szép lap használhatóvá válna, színesebb pve rengeteg lehetőség.
Továbbá távlati terv hogy uj kártyákon is dolgozzanak.
itt nyomon lehet követni: [link]
-
TheDude
csendes tag
-
TheDude
csendes tag
Nemsoká megjelenik végre

-
Gyuri27
félisten
Remélem ha majd egyszer éles lesz pár lap kap nerfet.
A pvp ugyanis lófaszt nem ér.
Mindenki azt a 2-3 op kombót tolja oszt ennyi.
Kihagytam pár hónapot de kb ezt is le fogom tenni örökre mint a hs-t.
Ott is 2-3 op pakli + random fiesta. Bg szintén. vagy kapsz jó lapokat vagy nem, vagy jó helyre üt vagy nem.
Nem tudom kinek és miért jó ez de anno kb ezért húzta le ez a game a rolót. -
pachito
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Én pl. azért nem játszom mert nem tetszik az új rendszer a kártyák megszerzésére..ez a kötelező grind 2020-ban, azért nemár. Nagyon aranyos ez a napi questezés, a fanatikus réteg biztos örül is neki de aki casual szinten szeretné elütni az időt, mint én annak nagyon gáz.
-
ChromeX
addikt
Mar nagyon jó lenne ha végre rendesen megjelenne. Sok értelme nincs a beta-ban jatszani
és aaaanyira sok ido. -
DaniLord
friss újonc
Régen is nyomattad a játékot szóval csak vissza kell rázódnom
-
DaniLord
friss újonc
milyen néven vagy ?? inkább csak tippek
lap
ok vannak
-
DaniLord
friss újonc
Ki volt aktív mostanában ??
-
Gyuri27
félisten
Mi a frász történt? Se fórum, se game nem megy.
Legalábbis nálam. -
Juliano82
csendes újonc
Sziasztok! Aranyat vásárolnék nagy mennyiségben BFP-ért....
-
ChromeX
addikt
társam kilépett gondoltam megpróbálom egyedül. Nem szép de sikerült

-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Egy két dolgot en is tudok adni.
Ide is beirom hátha valaki itt okosabb mint ott a fórumon.
A problem a következő: jatékban bizonyos hangok nincsenek meg. Zene van egységek hangja van effektek vannak., lövések stb.
Ami nincs: bemondó hangok, azok a bizonyos kattanások amikor elindul a játék és visszaszámol, vagy a login kattintás utáni csilingelés.
Amit már kiprobáltam: játék teljes törlése, minden doku file is, ujra letöltése updaterrel együtt és ujrakicsomagolása különböző könyvtárakba. tesztelő script futtatása hogy megtalálja a korrupt fileokat.
ugyanez az account a laptopomon mukodik.Valami okos ötlet, hogy miért romlott el a gépen?
ui: kérlek töltsetek ki a kérdőivem
-
Gyuri27
félisten
Megint van pár faja lap. Sünderer, mo meg ez és az.
Ha valakinek kell valami (nem eladásra) az jelezze. -
ChromeX
addikt
nah megvan a wheel enli kombóm az expert mapokhoz ha valaki akarna irjon és csinalhatjuk.
-
ChromeX
addikt
Felkene pörgetni a topicot kicsit biztos sokaknak tetszene a jatek aki még ki sem próbálta.
Azért elég nagy teljesitmény amit letettek a srácok az asztalra.

Teljesen ingyenesként játszható komplex pve és pvp stratégiai jatek ami szép és addiktív is. Kéne egy új első hsz
-
Gyuri27
félisten
Ha valaki most kezdte és csórinder az keressen meg.
Ilyen olyan lapot találunk. Meg akad egy MO is.
-
pachito
őstag
A sámán emlékeim szerint nem 2 BFP volt hanem azért több, olyan 50-100 körül mentek a jobb uncommonok (Shaman, Nox Trooper, Frost Mage stb.). A jobb rarek (Dreadcharger, Wildfire, Hurricane, stb.) 200-500 között, a jobb ultrararek (Mountaineer, Rageflame, Forest Elder stb.) pedig 500+ és a határ a csillagos ég. Persze volt, hogy 1-1 mágnás felvásárolta a készletet egy adott lapból és aranyáron adta tovább de nem ez volt a jellemző azért.

Szerintem is kevés a boosterek mennyisége, napi 3 már jó lenne mondjuk a fix bfp helyett.
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
Az tok jo hogy a promok esnek a boosterbol.
Azért volt 2bpf a sámán mert uncommon lap sok van forgalomba mindenkinek megvolt.
Valamilyen szinten igazad van de a lapok ritkasági szintje nem mindig azonos a használhatóságukkal ezért érdekes.
Egyébbként a booster ár csökkentés se lenne hülyeség. 2nap questelésből tudsz venni egy boostert. Nem éppen a megéri kategoria.Amugy lesz még reset live elott.
-
Zotya21
senior tag
szerintem meg pont így kellett volna régeni is árazni a lapokat, nem ritkaság szrint hanem hasznosság szerint
a sámán az egyik leghasznosabb lap és régen megkaptad 2-3 bfp ért

nekem is már megvolt a 120 as deck kb 2 hónapja, könyebb összeszedni mint régen
és mivel lehet boostereket nyitni, néha bejön egy promó lap is

-
pachito
őstag
Köszi, addig csinálgatom a solo küldiket meg generált pve mapokat, többszemélyesbe nem nagyon akarok belevágni a jelen állapotában szánalmas frost/nature deckemmel.
És igen, úgy tudom hogy lesz még egy reset open beta után de javítson valaki ha rosszul gondolom.

-
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
A mage drága. De a ww még mindig jobb. Szokott olcsóbb is lenni.
A shaman is szokott olcsóbb lenni (nemigen kell).Amúgy meg elég jól dobják a pakkok a lapokat. Nincs vele gond.
Egyébként se akarjatok ritka lapokat. Egy vagyon gold rájuk az upgrade.Nem tellik évekbe. 86-90 a pvp deckem. A frost is 76.
Nyugi.
De majd belépek és küldök egy két lapot.
Illetve megnézem mi van.
Kiirom. Akinek kell meg viszi. -
ChromeX
addikt
válasz
pachito
üzenetére
Van már amugy jópár 120-as deck.
Jo lenne ha lenne egy ismétlődő quest hogy play x match mondjuk 5 vagy több és akkor az egy booster.
Ez a nagyon kockákat akik folyamatosan játszanának is kielégíti.
Most a napi questeken felül nem nagyon van értelme farmolni aranyat mert abbol nem lesz kártyám.
-
pachito
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Én Frost Mage-t akartam venni, az is 1000 körül ment tegnap..nem teljesen frankó ez a rendszer így.
Nem tudom, hogy a live-ban mennyire fognak változni a dolgok de ezt a napi questes bohóckodást nem biztos, hogy újra fogom kezdeni. Napi 1-2 pakknál meghúzták a határt aztán vagy bemákolsz egy Frost Mage-t vagy gyűjtögeted hónapokon át a bfp-t hogy legyen egy 2-3as upgradelt UNCOMMON lapod? Lol.Az ilyen játékoknál mindig 2 lehetőség van, grind vagy bankkártya. Én szeretném felgyorsítani a folyamatot, azaz a grindot cash-el kiváltani. Értem én hogy ez egy nonprofit projekt de ilyen tempoval évekbe telik egy 120as deck...
-
ChromeX
addikt
egy shaman tényleg 1300bfp

Érdekes árak vannak.
látszik hogy kevés lap van forgalomba kevés boostert nyitottak és a lapok ritkasága nem tukrozi az árukat.Van értelme így vásárolgatni vagy csak nyitogassak aztán lesz ami lesz.
-
ChromeX
addikt
Nah eljutottam oda hogy én is feltudtam telepiteni a jatekot.
Mukodik minden. Kérdés már nem emlékszem hogy ez a progress megmarad e?
ING: HORJA
-
-
pachito
őstag
-
Effen
csendes tag
Köszi! Akkor ok. Nagyon jó játék lesz ez.
-
Effen
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is lefagy néha a játék? Van hogy a menüben, vagy random játék közben..
-
Zotya21
senior tag
milyen fura hogy amióta nincs állandó DC már nem is érdekes annyira a fórum

-
Volgafan
senior tag
Sziasztok!Akit érdekel kiírom akiket megtaláltam magyarokat:
-Sanyavok,Benedekmagyar,RoroRumble,Nerohun,Hobbit,Atzillan,Horti,Ashenrune,Elite,Juliano82,Defjamhun,Roxorhun,yeowan,Predatork,Lordexa,Slayerx,Pedomacy,Hangfalx,Smokex. Murdert is láttam egyszer,de nemtom mi a pontos neved... -
Zotya21
senior tag
Sikerült pvp-zni véletlen RadicalX el

hát nem volt sok esélyem

-
Volgafan
senior tag
fasza,update óta játszhatattlan kb
-
Volgafan
senior tag
Az mitől lehet,hogy groupba soha nem tok írni?Más meg simán
-
Juliano82
csendes újonc
ma teljesítettem a 70.-et.
-
-
Volgafan
senior tag
Skacok.Hiába irtok rám,game közben tuti nem fogok válaszolni,mert megfigyeltem,ha irogatunk,instant dc....gyertek discordra,mindig fent vagyok!!!!
-
Juliano82
csendes újonc
Egy újabb változást vettem észre. Régebben ha solóztál egy többszemélyes térképet akkor négy darab up kártyát kaptál. Most csak kettőt ad...

Amúgy elsőnek sikerült a crusade expert...mondjuk a vége meleg volt, így kellő lapok hiányában. -
Juliano82
csendes újonc
régebben müködött, hogy épitettél pl. 7 wheelt de nem nyitottad ki egyesével őket, hanem gyorsan egymás után ugyanolyat nyitsz akkor sokkal hatékonyabb (volt erre egy matematikai képlet is, hogy mennyivel) képesség aktiválódott.
-
Juliano82
csendes újonc
A wheel-ek "összenyitása" müködik?
-
Juliano82
csendes újonc
nem a deles quest reward hiányzik nálam se. Azzal minden ok. A gold és az upgrade jutalom (reward) hiányára gondoltam.
-
Juliano82
csendes újonc
Most du. 3 kor sincs még semmi reward....

Nálam is teljes gold hiány...BFP-vel nem állok rosszul....menne az ápgréd...de van 60 goldom..Már marketre se tudom feltenni a lapjaim. -
Gyuri27
félisten
Embörök jön már a gold vagy bugos még?
-
Zotya21
senior tag
azért vicc hogy egy funtain of rebirth is 300 BF pont

-
Volgafan
senior tag
Servers are more unstable lately because we've been implementing a new database backend (switched from MySQL version 5.7 to 8.0)
- The database updates are still being worked on daily. Once completed, they should solve a lot of issues with loadings and players' inventory
- Launcher received some updates (not live yet) to solve possible (and occasional) memory leaks, high CPU/RAM usages and random crashes
- Some ghostings have reappeared. To solve ghost lobby, simply logout or restart the launcher/game completely
- In very near future, we also plan to compile 32bit binaries so players on 32bit OS can also play without need of upgrading to 64bit
- Other problems (such as disconnects upon map loading, crash upon lobby creation, etc.) are on halt until we finish the database updates
- Most, if not all, currently known problems and bugs are reported and made aware off, please search before you want to report something
- When opening new bug reports, please follow the report a bug template so it's easier for us to navigate through and understand themThe point of Open Stress Test is to (you'd guess) stress test our servers to the maximum extent. Without this stage, we wouldn't have uncovered 90% of the bugs that were found during this Phase, so this stage is not an epic fail or unsuccessful. Quite the opposite - it is a success because it has shown us where and what we have done and are doing wrong. I understand constant disconnects and crashes are frustrating, and it's reasonable to complain to some extent, but please bear with us until we make this as stable as possible. I'm sorry some of you didn't get the chance to play amount of matches or hours you wanted to, but you have to understand (again) that this is a Stress Test, not Play Test. If the games/matches/lobbies are not working, there is plenty to test and do in the Forge. You never know what might come up after new updates.
-
Gyuri27
félisten
-
Juliano82
csendes újonc
2500-ös kivásárlással van fent egy promo swamp drake---én nem mertem megvenni.....Idővel kereshetnék rajta..de jó eséllyel bennragadna napokig, hetekig....
Még most is fenn van a bátrabbaknak...

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet emlékeztek még, hogy ki vagyok