Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a PVE Map -k nálatok is iszonyat laggosak?
Megáll a kép állandóan, az egér mozog és az fps is konstans, de igy közel játszhatatlan.
Lehet valami megoldás erre vagy ennyit bir a szerver?
-
ricshard444
veterán
A mostani leosztásban nem jár a 10k pont?
Előzőleg beadta 2. logolásnál, már nem.
-
ricshard444
veterán
Tegnap nekem is kifagyott 2x a pályák végén.
Megéri még ígyis játszani, ha tud az ember. -
ricshard444
veterán
Az elmult 2 napban orakat raktam a jatekba, hihetetlen jo elmeny ujra jatszani vele. Nem is ertem miert nem jott 2. Resz lassan 10 ev alatt.
Ami vicces, hogy rosszabbul fut, mint akkoriban.
Talan kene egy uj proci?
(i7 980X @ 4300) -
ricshard444
veterán
Nekem még nem sikerült belépnem, mert mindig kiírja, hogy halott a szerver.
Anno maxon fix 60fps felett talán 9800GX2-vel játszottam először, szép idők voltak.

-
ricshard444
veterán
Itt mi a helyzet srácok? Lesz valami a játékból?

-
ricshard444
veterán
Nagyon szuper lenne, ha sikerülne és minőségi alkotást játszhatnánk, normális támogatással. Hiányzik a BF kétségtelenül, egy olyan nagy űrt hagyott maga után, hogy azt nem lehet jelenleg kitölteni

-
ricshard444
veterán
Sajnos nagyon úgy tűnik meghalt a játék és soha nem tér már vissza közénk

Viszont a C&C-t valószínű nem lőtték le, csak más fejlesztőnél van, már ha ez valakinek számít...nekem nem. -
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
R.I.P.
Tisztelet nektek és a játéknak, hiányozni fog

-
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Hát én próbáltam játszani, de mindegyik gyökér rusholgat és ha visszaverem(márpedig vissza) akkor feladják.
De nyilván..., ha nincs taktikád csak a Rush akkor muszáj feladni, ez van ha minden hülye kezébe fullos lapokat adsz
Jobbak ellen meg már rég nincs esélyem, mert kikoptam, 2 óra meg nem elég belejönni, jó játék volt, csak nem volt Balance
-
ricshard444
veterán
Azon felül, hogy normális PVP-ző embert már nem találni / vagy rushol ami no skill és unalmas vagy olyan szinten van, hogy ahhoz közöm nincs/
Kéne valami Bot elleni mod, a mapek és a kártyák adottak, egy emberke kéne aki megoldja, hogy fusson Single Skirmish módjára a játék, de tudom hiú ábránd, azért hiányozni fog.
-
ricshard444
veterán
Tettem egy új Windows-t, hol lehetne letölteni a játékot úgy, hogy menjen is? Mert ugye a DVD-s verzió nem működik.
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Tettem egy Win7-t, azon jó, de nem fogok azért mindig OS-t váltani, mert játszani van kedvem

-
ricshard444
veterán
Nálatok jó?
Connection to Update Server failed
Ezt írja és nem jó sehogy, újra is tettem és próbáltam már a szerver átírást is ahogy írták, de akkor el sem indul a launcher.
-
ricshard444
veterán
válasz
Zedroxine
üzenetére
Én azt használtam PVP-re utolsó karinak, ha már minden kötél szakad és az ellen lámul és szivatni akarom.
Olcsó előhívni a képessége hasznos és buffolva nagyon erős. Amúgy T3-ra Stone Warit használok fagyasztással és a képességével, próbáltam, hogy kihagyom a T3-t, de muszáj a pakliban lennie, mert én nem vagyok offenzív játékos így mindenképp elhúzódik a meccs. -
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Most nem látok magamban semmi potenciált a játék iránt, amikor toltam most is a meccset azt sem tudtam mihez nyúljak

-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Viszont szomorúan tapasztalom, hogy még mindig Pure Fire paklikkal lámulnak az emberek meg Rusholnak, így számomra teljesen értelmét veszti a játék. Anno is ezért hagytam abba (a kizsebeléseken kívül..)
Csúcsformámban anno 5ből 3-t visszavertem, de 2 még ígyis oda vissza vert.
Más kevert kártyás játékosokkal pedig hosszú idő után volt csak győzelem, háromszor levertem top 100-s arcokat, az volt a karrierem csúcspontja
-
ricshard444
veterán
Valakinek van linkje ennek a problémának a manuális patcheléséhez vezető úthoz?
A fórumon lévő link halott
Error while reading the http response header: Not Found
Ez a gond
-
ricshard444
veterán
Úgytűnik sikerült feltörniük egy Account-m ( MÁR 3X-ra,hogy szakadjon szét az összes köcsög)
Nem enged be a jelszavammal,kértem új jelszót,de b@sszák küldeni az e-mail-t. Eddig kb 100k-nyi cuccom lopták szét a buzik

-
ricshard444
veterán
válasz
OmniaHD
üzenetére
Az egész dolgot személyesre veszed,személyeskedni meg tilos minden topikban a prohardver családon belül,ez egy szakmai fórum ergo arról beszéljetek kinek mi a taktikája,miből épül a paklija,mire esküszik nem pedig arról,hogy Béla háta mögött ez meg ez volt,privátban mehet,de nem itt erre senki nem kíváncsi,remélem itt vége ennek...
-
ricshard444
veterán
Mit kell vitázni? A felsorolt nevek egytől egyig nagyszerű játékosok,eddig a topik pályafutása során sosem volt erről vita és most sincs rá szükség

-
ricshard444
veterán
válasz
LordofFire
üzenetére
Elég simán a jelszót is.Máskor jobban figyelj...
-
ricshard444
veterán
válasz
LordofFire
üzenetére
Téged szépen átvertek...,sose add ki az account cuccait ilyen oldalaknak

-
ricshard444
veterán
válasz
LordofFire
üzenetére
Erről a visszaállításról sosem hallottam még.Főleg,hogy a lapok eltűntek emiatt

Próbáltál valami Trainer-t használni,hogy ponthozz juss? Valamelyik haver így jár amiatt -
ricshard444
veterán
Egy időben énis ráfeküdtem a pontokra, 3500ból csináltam 1 hét alatt 9-10k-t,de mivel a pakliaim készen voltak így meguntam
-
ricshard444
veterán
válasz
mikloska007
üzenetére
Nemkell köszi, több évig játszom/játszottam nekem elégvolt

-
ricshard444
veterán
válasz
xxxbcdhunxxx
üzenetére
Énis eladnám ha ellehetne vagy lenne az üzletben pénz,de mivel nincs...

-
ricshard444
veterán
válasz
LordofFire
üzenetére
Hozzaszolas szerkesztese...nemkell +kommenteket gyartani

-
ricshard444
veterán
válasz
xxxbcdhunxxx
üzenetére
Te aztán megaszontad,most hero vagy ezaz

Laggol? Nemkell játszani
-
ricshard444
veterán
válasz
xxxbcdhunxxx
üzenetére
Ittis szoktak laggok lenni,de max 5 secesek

-
ricshard444
veterán
Ismét problémába ütköztem( ezért utálom a Win telepítést...)
Megnyitom a cuccost,beírom a cumókat bevillan az ablak és leteszi tálcára,de onnan már semmi nemhozza vissza
-
ricshard444
veterán
Próbálom feltenni a BF-t,de amikor olvassa a fájlokat a Bootstrapper

Nemtaláltam a régi BT-t amit annó az új patch-hez kellett leszedni bár gondolom ez a baj

Mellesleg leszedtem a netes verziót ami simán csak a Launcher és feltette meg leis szedte a patch-t...3.3GB volt a mappa a végén
-
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
590 vmennyi nem 59 oda soha nemjutok el

-
ricshard444
veterán
válasz
mikloska007
üzenetére
Tegnap buktam 3 meccset a laggok miatt,full visszaesett a ratingem,kib@szott zavaró,teljesen megölik ezzel a játékot

-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
+1

-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Arról nemis beszélve,hogy (feltehetően) a Dio miatt kivan halva a PVP rész is,és csak arany rang felett kapok ellenfelet már 2 napja
Am igen ez a kieg semmi változást nemhozott sajnos 
-
ricshard444
veterán
Nemlényeg,megint elbuktam mindent,délután 8t nyertem és 1t buktam most este egymás után 6x kikaptam
Kár,hogy mindig ezvan 
-
ricshard444
veterán
Melyik lenne jobb PVP-re: Stone shards vagy Ghostspears? Eddig Stone shards-t használtam,de eszembejutott,hogy van ez a lap...

Végre felküzdöttem magam ezzel az új deck-el Fiend szintig,innen márcsak felfele szeretnék haladni. -
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
Akármilyen hihetetlen nem a Dio3 körül forog az élet srácok...,egyszerűen csak elvan hanyagolva a játék, de nem emiatt,miközük van egymáshoz amúgy...ez a stagnálás már hosszú idő óta folyik,és sajnos nem örvend nagy népszerűségnek a játék.Majd javítják idővel a szervert,de ne a Diablo legyen a téma ittis,mert 10ből 8 oldalon az a háttér meg mindenhol ez a téma, megmondom nektek őszintén korántsem ér 15k-t és mire fel ennyi hype a nevén kívül,csak egy tuningolt 2ik rész,nade hagyjuk már elegem van belőle...

-
ricshard444
veterán
Folyton csak felbasz a pvp...nem is tudom miért játszok vele
Az is nagy kérdés számomra,hogy a legutóbbi meccsemen is pl:Lehív 2 harvestert leölöm nagy nehezen őket, fel megy t3ra(honnan van rá pontja,de oké lenyelem) majd lehív 4db ashbone-t + 2 phoenix-t akárhogy számolom ez 600 alatt nem áll meg,és volt 1 wellje ,és nem nem volt épülete. Én is folyamatosan támadtam és nekem az életben nem jött volna be ennyi
Pedig aztán 10el jött nálam is a pont...vicc. Hagyom is egy időre 
-
ricshard444
veterán
válasz
Valentinoo
üzenetére
Hát ez remek,de kérlek ne itt reklámozgasd arra van a hardverapró...
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Majd egy új kártya listát linkelhetnétek ha van...

-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
AH-t elnézve kapásból buktam szinte minden pontom
KB 7K-t...

-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én meg építhetek új deck-t, ezt mire kifejlesztettem volt vagy fél év
Haver acc-ján játszok mostanában stone deckel,egész jó. Kíváncsi vagyok milyen lapok jönnek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ricshard444
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Semmit nem tesznek, aztfogják írni nagyon sajnálják,de megesik az ilyen...már megszívtam a játékkal 2x és mind a 2x ugyanez volt a válasz
-
ricshard444
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én is mindjárt veszek 1-2t azt eladom hónapok múlva durva áron

-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Most jött

-
ricshard444
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én még nemkaptam

-
ricshard444
veterán
Tegnapelött elkezdtem az AH-zást kis indulótőkével. Mostanra + 60% Bfp-m van úgy,hogy raktam össze egy új paklit, vettem sok charge-t és még boostert is
Kell a pont majd a kieghez,de ha van egy kissebb indulótőkéd könnyű többet szerezni
Csak figyelni kell a chatet.Kár ,hogy szünet után már nem lesz időm ezzel foglalkozni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megéri még ígyis játszani, ha tud az ember.
Talan kene egy uj proci?
(i7 980X @ 4300)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)