Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Relog után látszanak a valódi értékek:
3x 18500 Gold
3x 20 Honor Tokens
3x 200 Victory Tokens
3x 335 BattleTokens
28 Days of duration for all ElementsVolt valami hotfix is nemrég, fixáták ezt a graf bugot is.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én két accal próbáltam, mind a 2x tokeneket adott, de nemtom elég bugos.. kiírta hogy kaptam 1005 battle tokent, erre megörültem mert csak victroy tokenem volt 500 db.. és látom h lett 57k victroy tokenem de mind a 2 accnál eljátszotta ugyan ezt.. ja meg adott 28napos elementeket(dupla token stb..)
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sztem sokan próbálják aktiválni egyszerre a promóciós kódot.

BattleForge – Phenomic’s epic strategy game celebrates its fourth anniversary!

Skylords,
Time flies when you are conquering Nyn, doesn’t it? This is certainly how it’s felt for us over the past 4 years. FOUR years? Has it really been that long since we first launched BattleForge, a great game with a truly unique card-based strategy system?
Well, Skylords, eat, drink and be merry for on the 23rd of March 2013, we will celebrate BattleForge’s 4th anniversary. Set aside your differences for a moment and take a break from your relentless conquests, as the trumpets of peace blare out a joyful hymn.
Here at EA Phenomic, we would also like to take a few moments to wish you, the community, a happy 4th anniversary, for without its dedicated Skylords there would be no BattleForge. To demonstrate our gratitude we will gift you with a key for you to redeem, and to claim your birthday reward, presented by EA Phenomic.
Our Birthday gift for you as a community will contain the following:
Unlock the full version of BattleForge and everything what comes with it.
A set of free tokens to purchase card upgrades
Four weeks of time of magical Elements, which let you harvest tokens faster, convert unwished card upgrades into tokens and hide your decks in the PvE Speedrun rankings from the eyes of other Skylords.Please note that the code is only valid and redeemable until the 31st of March 2013 and must be redeemed in-game.
Here is your exclusive premium code: 65X5-7S23-SAFK-3447
We hope that you will continue to enjoy playing BattleForge and that the Skylords of today will join us next year to celebrate our fifth anniversary in the company of many new opponents and allies.
Have fun playing,
The BattleForge Team
-
Gyuri27
félisten
Mi a baj a szerverrel megint?
Nem tán a sok játékos terheli le? -
Volgafan
senior tag
Azt várom már,hogy a life,vagy dreadcharger "végre"nerfelve legyen...
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Már első nap beteszek egy promo swamp draket avatarnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Feltéve hogy ad vki kölcsön. xD
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Én 1000-t szerettem volna.

Amúgy nem mindegy? Mert az avatartól nem játszik jobban az ember. -
OnSeT
őstag
Patchnotes March
Below you will find the latest changes for the upcoming game update.General
• Ingame Map Distribution
It is now possible to upload maps created by users to the server. Other users are then able to see them in a list and can choose to download a map from the server. You can also download a map by joining a match with a map you do not have on your local storage device. If you ever wanted to see your map in the game, now is the perfect moment to have people enjoy what you created. Find more information on how to upload a map in the BattleForge forums.• Avatar Change
You can now permanently change the ingame avatar by right-clicking on a card in your inventory and clicking on “Set as Avatar”. Each change costs 499 BattleForge points. In addition, we increased the number of avatars on character creation.• Unit selection
Selection behavior when selecting units in the game has been improved. It is now easier to select small units and squads in the heat of battle.Cards
• Thugs
Looter: The percentage based amount of generated energy has been reduced.• Strikers
Looter: The percentage based amount of generated energy has been slightly reduced.• Sandstorm
The duration has been reduced from 20 seconds to 15 seconds.
Fire affinity: The card blocking zone around the storm will now stick closer to the center of the spell. This change makes playing cards around it easier.
Shadow affinity: The corruptive aura around the storm will now stick closer to the center of the spell.• Church of Negation
Energy costs have been increased from 100 to 150.• Sun Reaver
Burning Paws: The ability can now stack 10 times instead of 5. The damage per stack has been reduced from 25 to 12.• Home Soil
The duration has been reduced from 30 seconds to 20 seconds.
The damage buff has been reduced from 40/45/50/55 to 40/42/45/50.Bugfixes
- Fixed several bugs related to losing control over a unit.
- Fixed a bug that caused a missing mission objective on “Nightmare Shard”. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ez kinek a kis acc-ja? Te komolyan shámi nélkül tolod??? Elég lehetetlen helyzetből hoztad vissza.

Mondtam hogy leave game.... csak amire felébredtél már felhagyott 1v1el. ^^Én is csapattam párat Hangfal deckjével: movie
T2-n volt egy szemét húzásom. xD -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Gondolom nem kicsit voltál ideg mikor sorozatba 10 hp-ja maradt a welljének.

Szegény Harvi biztos beleszédült a sok teleportba. ˇˇ
dekka livestream: jelenleg ranked 1v1eket közvetít élőben: [link]
-
LoLHunCsirke
tag
Höhö, szerintem nature t1 ellen lennék a legszarabb jelenleg, alig találkozok naturesökkel rankeden.. szóval alig van tapasztalom, mit h kéne helyesen ellene

addig érd be 1 matmicback(platina rang,ha lenne aktivitása) elleni replayel(szintén unranked), harvester vs do speckója
ééééésss, most nem én mentem hamarabb t2 re
[link] -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Érzem, ezt nekem szántad.

Phase nélkül elég necces visszaverni naturet. A srác meg inkább frost t1 elleni stílusban tolta.
Nem vágom mit akart azzal a sok dreddel, sorba szálltak be a rootsba.
Nox spam+ motivate jobb döntés lett volna.A te oldalad rendben volt, megnézném mit nyomsz dekka ellen mirrorba t1en, jó kis meccs lenne.
-
LoLHunCsirke
tag
ImNewBz elleni 2. meccsem, igaz ez unranked, szóval kipróbáltam magam ellene t1n

[link] (replay) -
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Sanszos hogy nem instant t2-vel .... sry ez magas labda volt.

Vszeg ritkán találkozik pure natureval. Bár most már gyakrabban fog.. dekka is visszatért s ismét a top10ben mozog. Az a well amit felvett középen enyhén szólva is öngyilkos akció volt, mintha csak arra vágyott volna hogy küldd rá az EP spamet. Amúgy te is benézted kicsit, miért a wellt ütötted ki a DO-val? Ott volt még 2-3 EP-d amit utána küldhettél a map másik végébe mert nem volt közelebb wellje ellennek. ˇˇ
-
LoLHunCsirke
tag
Mostanában én is csak 1v1zem, bár az aktivitásom ott is gyenge, na nemgond azért látom kik vannak a lista tetején.. ImNewBz(4 cián pötty, de azt hogy hozta össze?) elleni 1v1 rankedem : [link] (replay)
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
elment lolozni a sok Lolka-Bolka

(#22772) Volgafan
inkább aktivizálhatnátok magatokat s tolhatnánk a 3v3at.
köv. patch-el jön az ingame map downloader, s végre lehet tolni az új 3v3 mapokon, ha másképp nem is, globalról meglesz a maradék 1-2 ember ami eddig mindig hiányzott. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Ez a csapat,úgy ahogy van jöhetne lolozni!!csinálnánk 1 jó csapatot
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Levágott engem is .... akkor még nem voltam sehol. ˇˇ
(#22769) gergomesterLegalább nem az accot adnád el, csak a bfp-t, egy decket hagyhatnál későbbre...

-
gergomester
tag
sziasztok! eladnám a bf accomat! kb. 70-80k bfp van lapokban köztük pár promó és elég értékes lap, van pár teljesen full deckem is, és 1v1ben 130k az elo score szal nm kéne sokat szarakodni a feljutással! írjatok nyugottan privátban vagy ide nekem mind1! 10ezerért lehet vinni
csóók
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Szép meccs volt.

-
LoLHunCsirke
tag
ahha(bőven platina rang felett) elleni 1v1 ranked meccsem, shadow nature vs pure nature haladuron, insta t2 vs shadow rush... [link] (replay)
-
OnSeT
őstag
Frost/Shadow/Frost vs Shadow/Frost/Shadow
Teszteltem kicsit a Lost Convertert... nem rossz.
movie: [link] -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Többet kell altatni a dryaddal. Sajna marha mikró igényes.
Treet meg tolhatod. Nem kell rotolni, had üssön. Sok a hp-ja. Így dazzedbe se hal. Dryaddal meg halálos. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sajnos nincs normális m counter t1n, lehetett látni mit ér a swiftclaw.. a spearman s egység.. szóval azoknak nem sok értelme van sokszor(csak -1 lap ha frost ellen megyek pl, és csak 20 lap fér 1 pakliba
), egyedül a tree volt dehát ki lett sírva a nerf
(azóta meg már semmit nem ér ugyebár, nem úgy mint a jugger
)
Jó mondjuk a lost is kapott rendesen a nerfekből.. szóval nem sok okom lehet a panaszra, már t2n alig tudott eljutni hozzám.. szóval legalább t1n legyen esélyük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
Második wellt azért húztam be mert úgy tűnt ő is fog venni még egyet oldalt. ˇˇ
Thugs miatt én nem aggódtam, ha azt hív, megy rá mage, egyenlő power.
Viszont mázli hogy nem volt mortar a deckjében.
(#22759) LoLHunCsirke Spearment miért nem rakod be? Ha már t1 azzal lehet szépen szívatni shadot. ˇˇ
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Szép meccs volt. Bár az elején kijött a drága unitok hátránya. Bontottad is a falat.
Én azzal szoktam kezdeni. Nincs mit tenni.OnSeT: a tied is oktató videó. Jó volt nézni.
-
LoLHunCsirke
tag
Sunfighter(emperor) elleni 1v1 rankedem, lost vs pure nature..
[link] (replay) -
OnSeT
őstag
Frost t1 vs Fire t1 videó: [link]
Anonymos ellen.
-
Undred
csendes tag
Üdv mindenkinek, felgyülemlett egy kis bfp-m közel 180 ezer.
Akit érdekel pénzért, bfp vásárlás (legkedvezőbb áron) írjon privit, vagy vegyen fel skype-on: undred94
Ingame is írhattok, IGN: Undreed -
BlackTiger
tag
Már egy ideje szoktam újra játszogatni. Lapjaim vannak, csak nem tudom őket használni.. elég béna vagyok
Aki akar segíteni annak: IGN: LeviTiger -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Feleslegesnek tartom, hogy ezen vitatkozzatok, hiszen már alapjáraton is ez a kettő a legerősebb t3 a játékban pvp szempontjából. Emellett a fejlesztők 1v1-re próbálnak optimalizálni, így a 2v2-őt és 3v3-at háttérbe szorítva. Ezáltal vannak és még lesznek is olyan változtatások, amik az előbbiben előnyösebbek, míg az utóbbiban hátrányosabbak lesznek (ilyen volt pl. a jugger képességének nerfje: 1v1-ben így mostmár sokkal gyengébb, míg 2v2-ben az olcsóbb és gyakrabb használhatóság miatt meg merem kockáztatni, okos használattal erősebb, mint annak idején az insta-stampede-el volt (ami azért ne felejtsük el, hogy 370 power volt minimum, és hogy igazán hatásos legyen, nem csak 1 helyre kellett pakolni a bannert, hiszen túl kiszámítható volt).
Egyébként még a mai napig sem értem, hogy a jugger megölésére miért XL egységeket küldenek az emberek, hiszen az már maga XL-counter...
P.s.: nem véletlen, hogy a top rangokon lévő játékosok lost pakliba nem raknak xl egységet: egy curse well mostmár sokkal biztosabban (igaz, egyúttal lassabban is) hozza meg az előnyt a játékosnak. És az összes nagyobb lapnak (L-XL) elébe mennek egy timeless one-al, hogy valamennyi "ingyen" sebzést vigyenek be neki, így mire odaér hozzájuk, már sokkal kevesebb a hp-ja, szóval könnyebb ellene védekezni.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Az a baj hogy már elfelejtettétek milyen is volt a jugger anno.
Banner enemy campnél letesz, jugg lehív, s insta stampade. 2 well minimum, de ha nem figyelt ellen teljes bázist ki lehetett ütni. Mivel felezték dmg-t, már csak max a fél bázist ütöd optimális esetben, cd miatt meg van idő kitalálni hogy fogod védeni.
Grigori des. -hez meg evot kell nyomni s kész. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Örülj neki,hogy a backlash nerfelve lett legalább
-
LoLHunCsirke
tag
hehe, az már jó rég volt :d de legalább azzal lehetett védekezni a jugger ellen
, kapott is pár nerfet egymás után zsinórba.. Az a gond h a jugger nerfelve lett és kb mit értek el ezzel? szerintem nem halnak bele abba a cd-be a stampaden mikor lerakják, de h 65 pontra lett levéve a képessége?.. na mind1 az a vicc h elvileg nerfelve lett és ez alig látszik meg a játékban. És még ott a spitfire is, 2 XL egység 1 pvp deckbe.. na haha..
legalább pörög most a topic..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Voidstorm anno nem volt OP mi? Ilyen mikor visszanyal a fagyi

-
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Grigorinak van egy eltüntetés opciója (a lá churc).
Azzal szépen el lehet tüntetni a juggert. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Már az se.. Grigori magárahúzza(nekünk az van ami többet üt, ha magára húzza nemtudom a másik mennyivel érne többet) jön a wild az egyhelyben álló grigori, amire mi küldjük a lifeot, ők disenchant(leszedik a griogiról a lifet), és mivel a jugger még XL counter is +ott a ravage, meg általában stonekinnel van párosítva így ők is healelik. Igen nekem van som, és a healelés csak úgy eteti a voidom de most a jugger ütéseit+alatta a wildfiret healeljem ki?
és csak 20 heal van az egész meccsre, szóval Mo/Brannoct nem is használok mivel t3on már nemtudom azokat is healelni. Helyette ott a course well, na de mind1is az alényeg hogy a grigori is kapott NERFET a hpjára szóval részben ezért se lehet már kivédeni vele.
-------------------------------------
és nem, nem lesz mindenki nyerő a pure firrel, de ugye mi elég elől vagyunk azon a bizonyos 2v2s listán de a juggerrel könnyedén elvernek minket, jó persze ott már mindenki bőven platina rang felett van.. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Tisztában vagyok vele. Túl olcsó a jugger. A specje meg lássuk be op. A stampede mo-nál vagy t4-s lapnál ok. T3-nál erős. Ennyiért meg pláne.
Lássuk be firében nem nehéz op lapokat találni.
Egyedül a grigori ami fogja. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azzal nincs annyi baj, inkább neki lesz ha mi átvesszük és life+heal.De ugye a jugger.. disenchantre már kevesebb powert kell összegyűjteni, mert NERFELVE lett a jugger ultimatje, jó h van frost orbunk is de most kap 1 tricket az orb, aztán még 1 glacier és annyi mert a frost bp-ket azért sikerült nerfelni de a juggernek ez nemtudom mennyiben nerf?? egyáltalán az??-----
Ottvan még az aura+roots de abba még kell valamit hívni ami ki is üti, általában belehívom a thunderstormot ami megöli ugyan, de jön a következő 220 pontból egy másik orbra, és oda már nincs aoc és lehet gondolkozni... -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Mindenki szív vele szerintem. A cc meg ugye hatástalan.
De van ott még másik op lap is. A slayer. Nem lehet knockolni. Rage + charge. Ez 80 powerért. Hasonló lap sincs a játékban. -
LoLHunCsirke
tag
mintha ez lenne a legszomorúbb, 2v2 top 100 ba a párosok túlnyomó részében pure fire az egyik ellen, aztán a danceres mappon auto-win, t3on a jugger.. igen nerfelve lett de attól még mindenkinek ugyan úgy ott van t3on,
és instant beüt egy orbot+1wellt is(jó hogy ott a kihűlési idő, de a képessége csak 65 pont és NERFELVE LETT) és ha azt hinnéd, hogy t3on már megúsztad a sieges ranged egységeket, akkor meglátod a spitfiret a jugger mellet, most legyen pontod mind2t kiütni azonos powerköltségből
shooterrel szoktam menni ugye 2v2t, top 20 ba játszunk és mindenkinél kötelezően van pure fire a csapatban, szóval egyre jobban megy el a kedvünk a juggerforgetól.. bár nemtudom h csak a lost+pure naturenek szenvedős-e kiütni ezt t3on 
-
OnSeT
őstag
ReplayForge.de-t lekapcsolták végleg vagy átalakítják?
Nem tudsz róla vmit Peti? -
OnSeT
őstag
Origin árai még így is jobbak.
[link] -
Volgafan
senior tag
Aki szeretne igazi légicsatát nézni,az ezt lesse meg:
-
Zotya21
senior tag
válasz
Nimportequi
üzenetére
most hogy mondod én is belépek nehogy még a végén töröljék XD

-
Nimportequi
csendes tag
Valakit nem érdekelne 1 account közel 20k BF pontot érő kártyákkal és + 10k BF ponttal? természetesen pénzért! akit érdekelne az e-mail címemen elér,Gödöllői vagyok

e-mail: targabor1996@citromail.hu
-
OnSeT
őstag
Fixed a bug that caused decks to be hidden in the PvE rankings if an Element of Concealment was used in the month before.
Ezt a fixet én kérvényeztem.

Egész jó a lista, a fire t1 buffra kíváncsi leszek, remélhetőleg meglesz a balance shado t1 ellen.
Megadta magát gépem, vihetem alaplapot gariztatni .... ebben a hónapban már nem lesz speedrun rec. döntögetés.

-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Nem hiszem, hogy nerfelni fogják.
Sík terepen igen hátrányban van a pure fire. De sok szintes és falas map van. Ott ők vannak előnyben.
Másrészt az insta t2 miatt szoktak hátrányba lenni. Szóval nem a phantom a hibás ha valaki nem tud vagy nem akarja bevállalni a t1 harcot. -
LoLHunCsirke
tag
-
Volgafan
senior tag
The latest patch notes for the upcoming January update are now available in our official forums. What do you think about the recent changes?:
-
-
Cr4Zy
tag
Ha jól gondolom, akkor most Circadia pvp-guide-járól beszélsz (google: "circadia's pvp guide", első találat). Ha épülés közben orbot bontasz, akkor nem 100-at buksz, hanem 25-öt (igazából 75-öt, de az orb visszahúzása már nem 150, hanem 100 power). Ilyen apróságok pl. a heal működése: ha egy íjász csapatból akár 1 kis egységet érint, akkor is az egészet healeli, viszont az oink pl. csak akkor hat az ilyen több egységből álló unitokra, ha a meglévő egységek felét eltalálod vele.
Ismerem ezt, viszont amikor olvastam ezt, elkerülhette a figyelmemet, hogy a dazed egységek csak fele annyit sebeznek.Egyébként meg olyan infók, hogy egyik előre készített pálya sem teljesen szimmetrikus (mindig a magasabb rangú kezd a rosszabb helyről), így például hogy melyik falról mit lehet támadni különbözik oldalanként. Ez alatt azt értem, hogy pl. a Simai nevű mapon a középső 4 wellből mind a 4-et el lehet érni falakról, de oly módon, hogy a bal oldali falról 3-at, a jobb oldaliról 1-et. Vagy Uro-n a 3 well után ha szaladsz középre, akkor a jobb oldalról indulónak ki kell kerülnie egy árkot, míg a másik el tud menni mellette irányváltoztatás nélkül.
-
OnSeT
őstag
Boosterek szín szerint

Hamarosan lesz auto-downloader is az user mapok megosztásához.

-
OnSeT
őstag
Volt anno egy jóféle dokumentum amiben angolul össze voltak foglalva ezek az infók. Ha jól emlékszem még linekiller linkelte. Fagyasztott unitokat csak 50%-al lehet sebezni, ha épülés közben elbontod orbod akkor nem bukod el a teljes árát ( az alap 100 powernek) hanem csak annyi %-át amennyire felépült a bontásig.
Meg még rengeteg ilyen apróság, kár hogy nincs már meg a link, több oldalon keresztül írta infókat. -
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Hát ez sok mindentől függ, s ezek elsősorban ilyenek, hogy milyen paklival játszol, melyik mapon vagy, milyen paklival játszik az ellenfeled, de még a játékstílusodtól is függ. Általánosságban viszont azt tudom mondani, hogy 1 well szinte kötelező t2 előtt, mert ha az ellenfél instant t2-zik, akkor általában egy ilyen helyzetben nincs elég power nála egy sikeres támadás kivitelezéséhez. Én viszont azt javaslom, hogy 2 wellt vegyél fel a t2 előtt, mert ez fog annyi powert jelenteni számodra, hogy ezután folyamatosan fenn tudd tartani a védelmedet akár több helyen is, vagy támadásokat tudj kivitelezni. 2 wellnél többet felvenni ha nem hatalmas a pálya már rizikós (úgy h az ellenfél 2 wellig követett), mert ekkor az ellenfelednek már elég wellje (és így power-utánpótlása) van ahhoz, hogy egy sikeres támadást megcsináljon.
Egyébként ha az angol tudás megvan, akkor ajánlani tudom mindenkinek Karrotman (ign: xNTxFarrock) oktató videóit a "jótubon" link a linkekhez. Egy-két hangyányi hibától eltekintve (pl. mapokon nem 100%-os az ismerete a falakról és hogy azokról mit lehet elérni) nagyon jók. Én pl. nemrég tudtam meg tőle (jóban vagyok vele), hogy amíg dazed egy egység (fél hp-val lehozott, s amíg nem jön fel full hp-ra) a sebzése is csak fele akkora, mint mikor well mellett hozza le az ember.
-
fantom922
aktív tag
Tegnap elkezdtem megint PvP-ni 1v1-ben
Nem vagyok egy nagyszám, de azért elverek néhány ellent. Már régen toltam és kijöttem a gyakorlatból... Volna kérdésem is.Mennyi well után érdemes T2-re menni, majd T3-ra? Általában, a rusht most ne számoljuk és az ellen is legyen egyenlő erős velem.
Tuti, hogy már megtárgyaltuk ezt, de nem emlékszem.
-
Undred
csendes tag
Üdv mindenkinek, felgyülemlett egy kis bfpm közel 120 ezer.
Akit érdekelne pénzért bfp vásárlás(legjobb áron) írjon privit, vagy vegyen fel skype-on: undred94
Ingame is írhattok, IGN: Undreed -
fantom922
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- LEGO klub
- Suzuki topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)