Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is kell, nekem is!

-
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt mikor fizetős volt az alapjáték? Az amit pedig leírsz egy utópikus elképzelés
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez 
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sident96
üzenetére
Nem érdekel az e sport. Szórakozni akarok, játszani. Néha nyerni is.
Az egyensúly sok helyen probléma. A bf sem volt kivétel ez alól. Egyrészt ez lett a játék veszte.
Másrészt a koncepció. Adjuk pénzért a játékot, majd megint pénzért vegyél kártyákat.
Szerintem vagy egyik, vagy másik. Ez a lehúzás máshol talán müködik. Viszont itt kisit okosabb emberek mozogtak.
Tovább bonyolitották saját helyzetüket a dual orbokkal. Nem kellett volna. 4 jól játszható, teljesen más faj kellett volna (csak pure). A t1 meg lehetett volna egyforma. Természetesen a színeknek megfelelő affokkal.Mikor minden szép és jó lett volna, jöhetett volna a bf2.
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Öhh... Hát látszik, hogy nem látják át sokan a StarCraftot
Első 10 percben már 3 base-en kint vannak és 2-3 csatán sokszor túl vannak, ha mást nem pokeolásokon/dropokon
Picit belemélyedsz magába szív. Másrészt pedig hatalmas, kisebb szinten idegesítő, frusztráló balancekülönbségek vannak fajok bizonyos részei közt, ami miatt valóban nem kedvelem a játékot. De a legviccesebb, hogy akár jó SC, akár nem, nincs más felhozatal RTS terén ami e-sport lehetne 
-
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.

-
Sident96
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Persze, ráadásul ez CCG, azaz nem lehet kereskedni a kártyákkal. Olyan mint egy kézzel fogható kártyajáték, de engem megfogott nagyon
Más stílus, de egy próbát megér!! -
Mister_X
nagyúr
Komoly leállították a játékot? Háth...
Most lett új gép szerválva, gondoltam meglesem milyen max. grafon a game. Ezek szerint nincs már rá esélyem....A HeartStone még béta, ugye?
-
RohenHun
csendes tag
Én még a Might and Magic Duel of Champions-t is ajánlom. Nekem jobban bejött, mint a Hearthstone, és már most 500 feletti lap van hozzá.
Hivatalos honlap
fórum
Majd ha elkezdenétek vele játszani, akkor írjátok be ezeket (2 már nem működik, de nem tudom, h melyikek voltak azok).
TH4NK5FBF4N55ORRY54TURD4Y
WE-ARE-NO-TROLLS
THANK5-4-THE-F4CEBOOK-LUV
MMDOC-H4S-THE-B3ST-FANS
HAPPY-BIRTHDAY-DOC
Így már kezdéskor rögtön lesz kb 60-70 lapotok. Kb 2 hét alatt meg el lehet érni olyan 300 lapot fizetés nélkül.
-
mikibm
csendes tag
sziasztok ezeket a sorokat olvasván igencsak elérzékenyültem,gombóc a torokban és szem könnyedzés..stb..nagyon szerettem ezt a játékot minden részét és sok jó emberrel megismerkedtem még személyesen is volt akit kevésbé szerettem.köszönöm szépen mindenkinek aki játszott velem és időt fordított erre a fantasztikus játékra!nagyon fog hiányozni és a közösség is! sok sikert mindenkinek az életben mert hát szerintem mindenkivel elvesztődik a kapcsolat ezután akit akiket ismertem.
Ég veletek !!
Mindörökké BATTLE FORGE:::....................................................................... -
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
R.I.P.
Tisztelet nektek és a játéknak, hiányozni fog

-
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Hát én próbáltam játszani, de mindegyik gyökér rusholgat és ha visszaverem(márpedig vissza) akkor feladják.
De nyilván..., ha nincs taktikád csak a Rush akkor muszáj feladni, ez van ha minden hülye kezébe fullos lapokat adsz
Jobbak ellen meg már rég nincs esélyem, mert kikoptam, 2 óra meg nem elég belejönni, jó játék volt, csak nem volt Balance
-
LoLHunCsirke
tag
Valaki még 1v1zne velem, ebben a maradék 2 órában?

-
OnSeT
őstag
Írt vissza az egyik modi, nem lesz hivatalos offline patch. A kinti fórum még egy hónapig fog élni, aztán november végén azt is lelövik.
-
Volgafan
senior tag
Na ez a nap is eljött.....gyertek fel,legyünk már páran!!!!Már ki is van írva:serverfarm is down 5óra....
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem venném rossz néven egy utolsó frissítésként. A pvp nem is, de legalább a pve, rpve játszható maradna. Ha már megkaptuk a hozzáférést az összes laphoz, sztem nem elképzelhetetlen egy offline patch.
Ha nem is hivatalos verzióban, legalább egy külső csapat összehozhatná a dolgot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
Mit gondoltok az offline patch-ről?
-
Sident96
tag
Nem valószínű
Ha az EA nem vette volna meg BF-et... :c -
Sident96
tag
Egész életem végigkísérte
És még most is tart. Ez volt az első dobozos játékom, akkor valami oknál fogva egy közös gép volt és a konyhában, ahonnan routerből ment a net, és messze volt és lassú volt. Sajnos mindig kidobált a játék.Akkor már több mint egy éve játszottam. Már a bétában is benne voltam. Emlékszem kicsi voltam, és kint mindig (tanyán laktunk) szaladgáltam, játszottam és azt képzeltem ,,BF-ben vagyok" 
Most pedig a saját online kártyás játékom elkészítéséhez szükséges tudás megszerzésén vagyok, amire szintén ez a játék inspirált
Hiányozni fog. Remélem egyszer én is hasonlót tudok alkotni, amit sokan szeretnek és én is része lehetek a közösségnek. De ez még évek kérdése 
-
ricshard444
veterán
Azon felül, hogy normális PVP-ző embert már nem találni / vagy rushol ami no skill és unalmas vagy olyan szinten van, hogy ahhoz közöm nincs/
Kéne valami Bot elleni mod, a mapek és a kártyák adottak, egy emberke kéne aki megoldja, hogy fusson Single Skirmish módjára a játék, de tudom hiú ábránd, azért hiányozni fog.
-
Djuree
félisten
óh megszűnik a gém?

pedig most jutott megint eszembe, hogy elő kéne venni. .. -
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Olvass vissza Rankerzig
-
ricshard444
veterán
Tettem egy új Windows-t, hol lehetne letölteni a játékot úgy, hogy menjen is? Mert ugye a DVD-s verzió nem működik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Jaja. Voltak bajok. Aztán lett rá megoldás, mert én is szenvedtem vele.
Most nézem fiam volt acc-t. Ott sincs, ami eddig ne lett volna. -
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Az ok. De hol lehet elérni?
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Kár hogy nincsenek benne rts elemek.
Nemrég belogoltam kicsit BF-be, ha már feloldották az összes lapot, mondom legalább kipróbálom a promo lapokat. Gondoltam rá, hogy aktivizálom magam pvp-ben még a hátralévő időben, de már alig van player.... még 200 játékos sincs online így az esti órákban...

A szeró zárás már borítékolható volt nyár elején, mikor a Phenomic csődbe ment....

(#22923) Sousuke90 Jó látni téged japán harcos.

Kár, hogy nem tértél vissza hamarabb, még az aktív időkben.Azért látom feltűnnek itt szép számmal a régi arcok, legalább a végszóra. ^^
-
Volgafan
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe: [link]
-
zitromz
tag
Ha vkit még érdekel a játék az utolsó hetekre megkapta mindenki az összes kártyát maximális fejlesztésekkel

-
Volgafan
senior tag
Jah és az mekkora gyökérség,hogy már le se lehet tölteni?????még ha valakitől megszerzed az exe fájlt se patcheli.....
-
Volgafan
senior tag
1 haver felhíta rá a figyelmem,hogy maradék bfem nyitogassam ki,már csak nem hagyom rájuk:?D
-
zitromz
tag
Aki esetleg nem játszik már és megtudna szánni bfpvel vagy lapokkal akkor azt nagyon megköszönném

nincs kedvem,se időm farmolni(v h mondják
) a battlefroundokon meg non stop az aukciósházat stírölni h miből tudnék hasznot csinálni..szóval értitek,ha vki tud nekem segíteni hálás lennék 
-
zitromz
tag
Hali!
Lenne még egy kérdésem!
Játékban az egér sebességét lehet vhogy állítani? -
zitromz
tag
Hello!
Le lehet még valahonnan tölteni?
Próbáltam több helyről is,de vagy be sem tölti a honlapot vagy ugyan letölti a klienst de az nem indul el..
köszi
-
Sousuke90
aktív tag
Hali!
Nem tudom valaki emlékszik-e még rám, régen nagyon sokat játszottam a BF-el, meg itt a topikban is aktívkodtam. Látom Onset és Gyuri még mindig tolja azok közül, akikkel játszottam.
Most olvastam a hírt, hogy bezárnak a kapuk, és gondoltam mindenképp írok még a topikba.Jó volt anno az a cc.1 év amit a játékkal meg az itteni közösséggel tölthettem, úgyhogy mindenkinek köszönöm a lehetőséget. Remélem más játékban majd újra találkozunk. Akár a Heartstoneban, mert elsőre nekem is várós a dolog.
-
plus44
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Köszi, most próbálgatom (volt régebbről felhasználóm), igénybe venném majd később, csak most nem szívesen trollkodnám szét a tiédet.

-
plus44
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerettem volna, de így, hogy nagy valószínűséggel bezárják nagyon nem vetném bele magam. Ennek a petíciózásnak nagy értelmét nem látom.
-
plus44
veterán
Akkor gondolom ne most regisztráljak, kb felesleges is, igaz?
-
HunIron33
csendes tag
Elnézést ha már tudtatok róla de le kellett írnom
-
HunIron33
csendes tag
Kedves Játékostársaim!
A mai napon egy szomorú hírt kell hogy közöljek. Mégpedig hogy 2013.10.31n a battleforge szervert végleg leállítják. Ennek megelőzése érdekében kérlek titeket hogy vessetek egy pillantást
https://www.change.org/petitions/ea-electronic-arts-do-not-close-down-the-battleforge-server erre az oldalra és támogassatok minket ha módotok van rá!További szép napot és jó játékot kívánok mindenkinek!
HunIron
-
LoLHunCsirke
tag
Kár érte, jó játék volt, de amúgy tényleg nincs is más hasonló játék..
Azért elég vicces most olvasni a chatet, "minek balanszoljuk ki a játékot, ha be is zárhatjuk?"
több ember meg elkezdett promo kártyákat is osztogatni, én is elosztogattam az összes fire lapom
hát akkor marad a dota2 alternatívának, számomra -
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Az egészet el inkább oda kellett volna adni egy kis keleteurópai fejlesztő brigádnak. Azok csináltak volna belőle egy használható játékot. Az a szép, hogy hasonló játék sincs a piacon. Kár lenne az egészet törölni.
Ha hivatalos off nem lesz. Remélem az ügyes kezüek kitalálnak valamit.
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hat igen sajnos...azert ez a mondat nagyon ott van:
`Those of you who still have a balance of in-game currency are encouraged to spend it before the game is shut down`
Reg nevettem ilyen jot.
Nehogy valaki bfp-vel vonuljon vissza, inkabb kartyakkal 
-
pachito
őstag
ENNYI, BEZAR A BAZAR:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jövedelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez