Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Én csak egy lost connectet kaptam a beírás után ,s most már vissza se enged.

Amint nézem nem csak én. TBO már tud róla. Itt vannak a kódok.
Elsőre nem irt semmit vissza, másodikra meg random hibát jelez.
Azért tegyetek vele egy próbát, hátha nálatok jó lesz.
5Y9J-XE6V-EVBD-NEF4 + EYRN-U6ZC-WH52-YR3A
-
Zedroxine
tag
Na üdv ismét, láttam facebook-on hogy van kód, így felhazsnáltam kaptam egy ratyi twilight boostert meg 1000 bfp-t az a kérdésem hogy egy értelmes pvp deck-et össze lehetne állítani 1000 bfp-ből? és ha igen akkor milyet?
-
Cr4Zy
tag
Elnézést a duplapostért, de kifutottam a szerkesztésre adott időből.
Nah, az érvelésem olyan erős volt, hogy máris megváltoztatta a létszámkeretet, 12 csapat nevezhet és 11 már nevezve van. Az egy, amelyik csupa magyarokból áll:
- CLG HUN
-- gergomester - gergomester
-- hamarosan jön - Gyuriba
-- csirke33 - xxxcsirkexxx
csere:
-- OnSeeet - OnSetés még egy van, amelyikben magyar szerepel (személy szerint én):
- Eastereggsuckahs
-- FlamEWorkZ - FlamEWorkZ
-- StreetKings - StreetKings
-- TBPeti - TBPeti -
Cr4Zy
tag
Köszi, a Te neved is javítottam. Egyébként meg inkább legyen ki a csapat, minthogy egy ember is hiányozzon belőle, így vagyok vele. És amúgy is, egy 3. fórumacc nélkül nem fogadták volna el a regisztrációt!
Aztán a szervező (RedXell) bambasága miatt nem írt még be titeket a résztvevők közé, de azt mondta pm-ben, hogy még alszik rá egyet (mert fáradt), de lehet újra megnöveli a résztvevő csapatok létszámát, most 10-ről 12-re, amivel ti is bent vagytok. Ennek érdekében pár számadatot is leírtam, mégpedig h csak 4-el nőne a meccsek száma és egy csapatnak mindkét esetben maximum 8 meccset kell lejátszania (1. fordulóban nyer, 2.-ban kikap, aztán a vesztes ágon az elejéről masíroznak a döntőig). Ez pedig csak egy kicsi adminisztráció kérdése, a verseny hosszát nem zavarná.
(#22391) LoLHunCsirke: thx, beírtam ezt is
A verseny díjazásában változás lépett fel:
1st Team. 3x Promo Swampdrake, 3x Promo Fallen Skyelf, 3x Promo Construct
2nd Team. 3x Promo Harvester, 3x Promo Lyrish Knight
3rd Team. 3x Promo Juggernaut 3x 1000 BFP
4th Team. 3x 13.000 BFP
5th Team. 3x 4000 BFP
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Látom beirtatok kispadra.

Pontosításként közlőm, hogy kint OnSeeet néven futok. ˇˇ -
Zotya21
senior tag
nah csak 3v3 maztunk párat tegnap XD

de szokás szerint csak lehuztam a csapat szinvonalát

deigyis nyertünk azért párat

-
Gyuri27
félisten
Miért lesz szerver leállás?
-
OnSeT
őstag
válasz
OmniaHD
üzenetére
A verseny topicban a csapat egy tagjának jeleznie kell a részvételi szándékot s a csapat adatait.
Csapatnév
In game nickek
Kinti fórum nevek ( minden tagnak regelnie kell hivatalos fórumon)
(egyes csapatoknál tartalék ember is feltüntetésre került)A csapat vezetője min. 3 hónapos reggel kell rendelkezzen kint vagy 50 posttal.
Tournament indulása: 15.12.2012, at 14:00 UTC+1
Regisztráció vége: 14.12.2012, at 20:00 UTC+1max 8 csapat.
S mint TBPeti írta körönként 1 hét lesz biztosítva a meccsek teljesítésére.
Díjak:
1st Team. Promo Swampdrake, Promo Fallen Skyelf, Promo Construct
2nd Team. Promo Harvester, Promo Lyrish Knight
3rd Team. Promo Juggernaut
Asszem nem hagytam ki semmi fontos infót.

Dehogynem. Lemaradt a link.

Első hszben meg lehet nézni az induló csapatokat. [link]
-
OmniaHD
csendes tag
Valaki el tudná mondani mi ez a 3v3-as bajnokság amit Gyuriba linkelt? Hogyan lehet nevezni meg ilyenek? Nagyon megköszönném

-
Volgafan
senior tag
itt se vallottam szégyent!!!
[link] -
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Lehetne egy héttel később az a verseny ... köv. hétvégén nem valószínű hogy ráérek... mindenesetre majd drukkolok nektek. Ma viszont jöhetnétek online, van pár kombó amit ki szeretnék próbálni.

(#22368) Volgafan nem szeretem ha diavetítés van meccs alatt, map felépítés és játékmenet miatt viszont jó lett vna belenézni egy repbe...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
hehe, még a végén a 4v4et is megcsinálják, és akkor mehetnénk 4 enxD Amúgy bocs a tegnapi elbénázott meccsért, csak ugye nem volt hangfal és egyszerűen nem vettem észre h rámépítik a falat, a vicc meg az volt h márcsak 400 hpja volt az orbomnak mikor feltűnt h sok a sárga pötty a kezdőmön, pedig középen már esélyük nem lett volna a spicleres,shieldes dancerektől

-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
rám tudod,hogy számíthatsz!!!!Csirkére,vagy OnSetre gondoltam 3.nak
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Sandstorm hihi...régóta használom,elég láma

más:[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Sokáig nature deckben nem is használtam burrit. Most se vagyok oda érte. Nem is igen szoktam használni.
Nature-shadowban se használom.
A baj az, hogy a drága unitok nem tudnak annyival többet, hogy azokat valamilyen spammel ne lehetne fogni.
Nature t1-re ez kiváltképp igaz. Sima phase spammel simán lepipáztat.
Az is baj, hogy nincs igazán alternativa bizonyos lapok helyett. Látatlanba meg lehet mondani, 90%-s biztonsággal melyik deckben mi van.
Ezért kéne több hasonló, de mégis más unit. Ezért kellene min 24 slotos deck.
Amúgy a dolog marha egyszerű lenne. A blizz is így csinálja. Megnézi pl mit használnak sokan. Azt picit nerfelik. Amit kevesen használnak azt meg buffolják.
Ez kimondottan jó lenne az affos lapokra. Pl dryad. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Amig agyatlanul lehet spammelni a low cost unitokat vagy az akkora op lapokat mint ide kiskunmajsa. Addig ez lesz.
Minden esetre a reaverre ráfért a nerf. Jól is sikerült mert így is használható. A shatter is használahtó lett. Mindkettőt tapasztaltam ma. Reaverrel vertek meg. Shattert meg én használtam.
A treespiritet egyelőre nem tudom hova tenni. -
OnSeT
őstag
Dobjatok már fel egy 3v3-as repet.

-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Beverjük a németeket,mint büdössz..t
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
ugyanez meg van drakre,burira,stb......ez a 3v3 sztem elég gagyi...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Nem neked akartam.......
Gyuri mi lenne,ha az én írásomra nem reagálnál?totál jó lenne....úgyis beszélsz-beszélsz,de nem mondasz semmit...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
A reaver rush is uncsi volt.
A nastynak kb mindegy. Mert t1-2-n ugyanúgy használható. T3-ra meg uncsi volt a silver nasty kombó.
A shatter spam is elég meleg volt.
Már csak a sun reaverrel kell kezdeni valamit.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Lehet örülni,szinte csak lost kapott nerfet...
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
én jelentkezek a tesztre szívesen

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Rá még ráérnék, de sztem noti meghalna 6 playeres pvpben. 1v1ben is erősen akadozik.

Szombat du., este viszont leszek, addig keríts még pár embert.
-
LoLHunCsirke
tag
Én többet vártam volna az ellenfelétől, 6000 ranked 1v1et tolt és annihilator, nekem pedig közel 500 meccsem van 2accal, mégis elértem már a warchief rankot( na jó azért látszott hogy ő nem pure nattal nyomott 6000meccset)vagy csak ennyire nem bízott a som-ban, és vett 4 wellt ? azért vicc..
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szép kis kivárásos taktikát alkalmaztatok. Időnként kapcsoltam volna magasabb speedre csak nem bírja gép így 1xesen kellett nézni.

T2-n nem spóroltál a phoenixel. Várhattál vna amíg több hulla van s akkor feltámad már az első is, vagy egy nastys cravler indulásnak cc supportal. Ha parasitet nyomnak a csapat egy tagjára illik azzal eltávolodni a többi mellöl mielőtt megfertőzné őket, akkor nem hullik az egész team.

Bár az a rész már a végjáték volt, gondolom már különösképp nem izgatott téged hogy túlélik-e. Szép volt.

-
OnSeT
őstag
Itt van ismét. ˇˇ
Greetings Skylords,
here are the Patchnotes for 6th of December 2012.
General
3vs3 Open Beta
• The all-new 3 versus 3 game mode has been added to the game. To access this mode ingame log into your account, go to the world map and chose “Sparring Grounds”. There you can either choose the “Generated Sparring Ground 3vs3” or the new version of Gorgash. If you want to give us any feedback on this new PvP mode, please do so in our forums at http://forums.battleforge.com/forum/.
Single Card Booster• The single card booster now has the chance to contain common and uncommon Amii cards. Chances to get a card out of the latest card edition is equal to getting one out of the old editions.
High resolution textures• High resolution textures are now accessible for everyone. You can find the option to download them in the BattleForge Bootstrapper in the “Optional Components” tab.
Map editor
• You now have the possibility to create your own 3vs3 maps with the editor.
• Restriction to only use PvE entities has been removed.
• You can create a random map by importing your own heightmap now.Cards
Backlash
The damage against buildings has been halfed.
The damage per target has been decreased from 50% to 33%Treespirit
Gifted Thorns/Tainted Thorns: The damage has been reduced from 160 (240 maximum) to 120 (180 maximum).
Lifepoints have been increased from 510/540/600/660 to 680/720/800/880.
Nature affinity: Poison damage has been decreased from 15 damage per second to 10 damage per second.Nasty Surprise
Damage cap has been lowered from 10.000 to 3.000.Lost Reaver
Lifepoints have been reduced from 1650 to 1500.
Infused Mob/Tainted Mob: The energy costs for the special ability have been increased from 0 to 20 but can now be cast anytime without having to target an enemy.Timeless One
Energy costs have been increased from 50 to 55.
Frozen Stasis: Energy costs have been increased from 0 to 10.Soulshatter
Damage against buildings has been halfed. -
OmniaHD
csendes tag
Kőkemény Lost Nerf

-
OnSeT
őstag
Holnap patch. Jön a 3v3 két mappal Gorgash 3v3 és random 3v3. A 2bfp-s boosterek dobhatnak ezentúl c és uc amii lapot is. Valamint aktiválják mind a 6 watchlisten lévő lap változtatását.
7mp.

-
Neocskaa
tag
Sziasztok! BFP-t adnék el, akit esetleg érdekel írjon bátran, az árban megegyezünk
20.000 bfp körül max, kisebb adagokban is megegyezhetünk 
-
Gyuri27
félisten
[link] tree+shaman vs dryad.
Azaz mit lehet naturéval csinálni tree spam ellen. Illetve a shadow t2 ereje.
Jó szórakozást.
-
Cr4Zy
tag
Ezt most mindkettőtöknek címzem, Gyurik!
Szerintem nagyon jól tudjátok, hogy én shadow-nature játékos vagyok, de nagyon közel áll a szívemhez a pure nat és a nat kezdős stonekin pakli is. Ebből adódóan eléggé tisztában vagyok azzal, amiről vitatkoztatok az elmúlt napok folyamán.
Őszinte véleményem az, hogy a darkelf képsssége egy enyhe nerfet kaphatna, mert a jelenlegi dupla (egységenkénti 24 / 2 sec) sebzés 10 mp-ig nagyon sok. Ehelyett 20-at kéne sebeznie 10 mp-ig, vagy u.így 24-et, de csak 8 mp-ig. Nekem ez utóbbi szimpatikusabbnak tűnik, de ezeknél nagyobb nerf csak halálra ítélné a shadow-t. A lényeg az, hogy 20 mp-re leosztva a sebzése ne maradjon ugyanannyi, mint a képesség benyomása nélkül (hiszen ezt a teljes sebzést feleannyi idő alatt leadja jelen állapotában).A nature-ről pedig mint eddig is, most is az a véleményem, hogy az a leginkább kompetitív az összes szín közül, de ahhoz, hogy ezt bárki ki tudja használni, nagyon jól kell tudni kezelnie a pakliját. A SoM-ep páros pedig olyan hatalmas powerelőnyhöz juttathat, ami (a csirke által csatolt képen is láthatóan) olyan powerköltségű lap használatát is megengedi, mint a Mo t3-on. A nature-nek két nagy, és egyben hatalmas hátránya van (melyek viszont profi játékkal kiküszöbölhető, viszont a legkisebb hiba is végzetes lehet):
1.: a tornyokkal nem tud mit kezdeni amíg a SoM nem működik
2.: az olcsó és kevés egységből álló, több távoli pontot célzó harrassment (= zavarás, piszkálás) ellen nincs olyan "ultimate" védelme, mely elég olcsó és hatékony lenne, mint a többi színnek (pl. enforcer-gladiatrix, darkelf-nightcrawler, war eagle-stormsinger). -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Hál istennek. Hiszen beszélsz, beszélsz és se füle se farka.
A számok nem hazudnak. A top20-40 kb fele shadow t1 volt (amikor még ment a játék). Nagyjából most is ez az arány. Nature player alig volt. Értem én, hogy a nature op. Viszont azt nem értem, hogy a sok hülye miért shadowwal és/vagy losttal tolta (tolja)? -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
IOtt a példa,hogy som használatával,hova el lehet jutni....
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
én is használom a shadow-t! a frost után az a kedvencem
pont ezért van az h nm azért írok ilyeneket m utálom a shadowt vagy m félek tőle, hanem azért írok ilyet m szeretem a shadowt és sajnos unalmas 
viszont igazad van a firével kapcsolatban
ezért szeretem a frostot annyira, ugyanis az nm unalmas, nekem személyszerint van 9féle frost deckem, ebből 4db. 2v2re és 5db. 1v1re! 
úgyh frost for ever

-
Volgafan
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Shadow t2-t használok. Még nem az igazi, de már most látszik, hogy embertelen op!

Amúgy a somnak saját árát + 150 powert kell vissza hozni.
Egyébként bármennyire hihetetlen nem egyből hozza vissza az árát. Persze ha van 4-500 power a voidba akkor mondjuk igazad van.De bajom van a dancerrel is. A képessége kerülhetne powerbe. Ha már annyit sebez épületre. A white mintájára 10 power. Az s knock is túlzás. A drake nem op ha van mivel leszedni. Azaz csak a pure naturéna az. Minden másnak egyszerű.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Akkor lehetne mondjuk firedancer lő 2-őt haljon meg...azzal miért nincs bajotok?vagy a drake?minden fire deckben benne van,vagy burrower,gladiatrix..és lehetne sorolni....lehet nerfelni mindent és megváltoznak a deckek...
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
nm az a lényeg h a darkelfet nerfeljék, sőt ne a shadowot gyengítsék!! itt az a lényeg h a drakelf a maga kategóriájkában túl kimagaslóan erős és így nincs értelme mást használni...
tőlem akár a többit is buffolhatnák! csak tényleg qwa unalmas mindig ugyanazokat a lapokat használni, és itt nm csak a darkról van szó, de szemléltetni a problémát tökéletes...ennyi
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Nah akkor:miért is kell ott maradni,ha lő a darkelf?Miért is nem szaladsz el rögtön,és ha elmúlt a a képessége,beölöd?Melyik színnel olyan nehéz beütni?frost(1 mage hello),nature?(hurricane)fire?(wildfire)shadow(nc mondjuk)hajlamosak vagytok elfelejteni,hogy shadow az egyetlen szín,ami nem tud légierő ellen semmit tenni,egyedül a dark van neki....vegyétek még el azt is....igen a shadowot lehet nerfelni jobbra-balra....vagy mondjatok,amivel légierő ellen hatékony tud lenni a shadow...összes más színnek van légiereje,ami elbánik másik madárral....lehet megcáfolni!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Mert nem püré lap. Pura shadowba beleférne. Így nem. Meg ugye nem első sorban s counter. Hanem a képessége miatt minden counter. Azaz elengedhetetlen. Akármilyen vegyes decket nézel ahol shadow van. Messze ez a legjobb nyilas. Persze nem a nerfen van itt a hangsúly. Hanem, hogy a többit kellene picit tápolni. Ugyanis vicc, hogy egyes szinekkel, kombókkal egy infuziózott sast nem tudsz beütni. Dark elf esetében meg 2 simán beüti. De üsse be három. A végén a nyilasok megmaradnak. A sas nem.
Szóval ez a nem mindegy. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
szerintem ez abszolút nm drasztikus
de ha szerinted, vagy ahogy láttam gyuribá szerint is akk kifejtenétek h miért is lenne drasztikus? ott a forseken meg az nc is, ezeknél is simán használható és megszokható! ha a darkelfet is nerfelnék és elpusztulna a képessége letelte után akk ahogy mondtam a helyére lehetne tenni más amúgy gyengébb S-counter shadow egységeket is! de persze ez csak az én véleményem, és várom a rendes észrevételeket h ez miért nm lenne jó.. -
Gondarka
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem csak a 2 fajtát ... Van itt azért még jóval több dolog is .. Igen a fizikai és a mágikus , de a mágikust még szét is lehetne osztani tovább . Példa : nature , fire , frost , meg a shadow .. A kombinálthoz mehetne több lap ami mágikus sebzést okoz . Banditnak elkélne valami nagyobb fajta mage , mert a Windhunter ... hát nem egy XL lap . És tadá shadowflame sebzés . Lost shadowfrost . Stonekin ? Oda mehetne megintcsak több mage lap.És jöhet akkor már a naturefrost is , valamint twilighthez a naturefire ..
Maradok árnyakban ... mindig -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Ez talán drasztikus, de kellene rajta javitani az biztos.
A spiriten is kéne. Tisztán csak méregsebzést kellene, hogy bevigyen. Ugyanis a ravege nem csak a fizikait gyógyítja így. Azt már nem merem mondani, hogy a játék szét is válogathatná a két fajta sebzést. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
de......
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
nc és darkelf túl jó a többi laphoz képest. nemhiába alapjai minden shadow splashnek.
a túl jó alatt nem azt értem hogy op lapok lennének, mindkettő fogható, csak sok lap értelmét veszti miattuk.
lost is azért népszerű mert t2re elég lényegében ez a 2 lap unitok közül, s össze lehet hozni átunna egy komolyabb t3at akár tricolorba is 5-6 lappal.darkelf nerf nemrég szóba került, itt a topicja közel 400 hsz-el [link]
bandit spearmen kapott egy korrekt buffot, valamint bandit lancers is, sztem így már elég korrekt lap lett mindkettő, érdemes lenne egy próbát tenned velük.
3v3 rankednek jelenleg semmi értelme sem lenne. kevés a player. nézz csak rá 2v2 ranglistre, 70. hely körül 100k eloval vannak bent csapatok, ez egy éve még a top200ba jutáshoz se volt elég.
kint nyitottam pár topicot hogy nem ártana növelni játékos bázist, az ötleteket is leírtam, TBO írta hogy a háttérben dolgoznak azon hogy növeljék a játékosok számát, majd meglátjuk mit sikerül összehozniuk.erre a módra emlékszem, nem keveset szenvedtünk vele mire összehozzunk egy működőkepés verziót

kint nyithatnál neki egy topicot.
-
Sullc
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Eladnám bfpontjaimat. Megvan az összes nem promó kártya minimum egyszer+ megvan promo construct, razorleaf, mo, fallen skyalf , firedancer . Ha valakit érdekel a dolog írjon rám és megbeszéljük a részleteket, de a játékban is megtaláltok Sullc néven.
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
3v3 pve vagy mi ez? A játékmenet olyan volt mikor hosszú inaktivitás után elkezd újra pvpzni az ember.

Igaz jelezte TBO hogy a tesztelésre helyezték a prioritást nem arra hogy egy top meccset lássunk. ˇˇ45 perc lesz a time limit a 3v3 meccseken, s csak 20 monument lesz a mapokon. Ez annyit tesz hogy csapatonként csak egy ember tud t4ezni. Feltéve hogy egyenlőek az erőviszonyok. ^^
-
Murder3
addikt
nézegettem azért a watchlisteket olykor..de megint az a bajom, hogy jó hogy vannak jó watchlistek, de tele rakat olyan lappal a játék ami meg használhatatlan.
1 hete kb beléptem és gondolkodtam, na hogy tudnék szórakoztató és egyedi taktikával játszogatni mondjuk pure shadowwal és mikor elkezdtem újra belerakdosgatni egy új deckbe a lapokat és nagyjából még emlékeztem miket kell belerakni...
na szóval rakosgattam és észrevettem, hogy marhára nem lehet semmi olyat összerakni ami nem a kötelező lapokból állna...
és akkor megint csak dakrelf+nc-vel elintézed a main támadó sorod.
persze vannak ilyen magek, de faszom hát olyan unalmas az is...
semmi újdonságot vagy változatosságot nem lehet berakni..
egyedül a corpse+ua ami legalább adna egy alternatív lehetőséget, de mind a 2 teljesen alkalmatlan egy alap stratégiára.
ua meg kb az egész pvp-re alkalmatlan.ha már nem akarnak egy kiegyenlített játékot legalább rakjanak bele új lapokat rendszeresen.
és ne csak bizonyos frakciók kapjanak érdemi lapokat.
pl miért nicns egyedi metagameje a pure felálásoknak?
ott a stonekn annak van, miért nincs egy ilyen egyedi felálása a pure shadownak?
a banditnak miért csak azok a vackok jutnak?(mert a banditnak hiába van, ha a spalsh kombók tönkre verik használhatóságba őket)a 3v3-hoz megit a fő baj az, hogy a splash felállások szanaszét lámulják egymást.
na jó nem lámulják, de annyira nagy a kontraszt, hogy nem sok értelmét látom...persze van, de így inkább csak frusztráló!
Most néztem a béta gameplayt..berosáltam..ezen mi a béta footage?
a map nekik a béta vagy mi?
Meg hát unrankedbe kb annyit is ér.
úgy meg végképp felesleges.volt nekem egy régi amatőr editoros pvp mod próbálkozás.
itt
miért nem próbálnak meg ilyen scriptelt pvp modokat csinálni?
mert lehetne és ezek még mindig hangulatosabbak mint a sima pvp módok-de az egész játék egy komolytalan szar.
miért nincsennek integrált rendszeres hivatalos versenyek?
és itt nem ilyen külsős baromkodás hanem játékon belül.
egy rohadt kártyajátékról beszélünk.
meglenne a lehetőségük collectionra,meglenne a lehetőség tome-ra ott lenne a limitedre is a lehetőség.
egyedi pvp módokra is ott lenne a lehetőség..
de egyszerűen semmire nincs hajlandóság a részükről...pedig a versenyek,rendeszeres patchek,editionok,pve mapok pezsdítenék fel a játékot.rossz nézni hogy egy ilyen potenciállal teli koncepció lényegébe a megjelenés óta csak vergődik.
kickstarteren mostanság jobban járt volna az egész koncepció mint annó az ea kee alatt... -
gergomester
tag
Basszus mit találtam
3v3keménynek tűnik gecc

-
Zotya21
senior tag
ennek örömére felmentem megnézni hogy a kb két hete kirakott harvesterem elkelt e és igen elkelt

aztán mnodom akkor veszek valamit olcsón erre nézem az olcsóbb kártyák 2-3 szoros áron vannak a drágábak meg kb +30 - 50% hát ugylátszik nem sokat ér az a pár ezer pont amim van

-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Főleg most hogy duplázták a booster árát. Egyébként twilight, lost, bandit volt a sorrend anno. Banditban a legkevesebb az értékes lap. Az amiis boostert nem néztem mostanában. Az twilight és amii keverék. amiban van jó pár értékes uc lap, bár az r, ur lapjainak árát nem ismerem.
(#22302) Zotya21
Ez azt jelenti hogy a viszonylag aktív játékosok közé tartozol, akik legalább repet nézni feljárnak időnként.

(#22301) LoLHunCsirke az amii bejelentés után 9-10 hónappal jött ki, 3v3-ról 3 hónapja volt először szó, szal remélhetőleg fél éven belül érkezik.

Most volt vmi előkészítő patch hozzá, legalábbis azt írták hogy ahhoz kellett az update.
Meg kell hagyni én se tegnap láttalak téged utoljára. ˇˇ
-
zitromz
tag
Hali!
Booster Pack-ek közül melyiket érdemes választani,melyikben vannak nagyobb eséllyel drágább egységek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ahogy elnézem nem sok értelme van nevezni ilyen csapatok ellen 

hééy ezt miért nekem címezted?? engem is ugyanúgy zavar mint téged....!! én csak a darkelfet mondtam h unalmas és h mehetne vmi a helyére....

de ha szerinted, vagy ahogy láttam gyuribá szerint is akk kifejtenétek h miért is lenne drasztikus? ott a forseken meg az nc is, ezeknél is simán használható és megszokható! ha a darkelfet is nerfelnék és elpusztulna a képessége letelte után akk ahogy mondtam a helyére lehetne tenni más amúgy gyengébb S-counter shadow egységeket is! de persze ez csak az én véleményem, és várom a rendes észrevételeket h ez miért nm lenne jó..