Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Sry a duplapost miatt, de most olvastam a másik fórumon. Holnap még van időtök lejátszani a 3v3 versenyből a meccseket, de ha nem lesztek online, akkor freewin-t kap az ellenfeletek.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Shooter "véletlenül" hozzá lett adva a csapatotokhoz csereként, csak hogy szükség esetén meglegyetek, illetve mert Csirke kérte. Emellett meg Gergő keresett téged tegnap többször is, csak egyszer hirtelen eltűntél. Így aztán csak ketten voltak online. Emellett meg drakonz neked küldött üzenetet (beszéltem vele, s Gergőnek azért nem küldött már, mert korábban említettem neki, hogy ő csak ritkán jár fel a rablás óta), szóval neked kellett volna már napokkal ezelőtt tájékoztatnod a csapatodat, hogy az ellenfélnek mikor jó...
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Mi lett volna,ha rámírsz?Mi köze Shooternek a versenyhez?

-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Nem volt elég az a 9 ingame mail, amit az elmúlt 1 teljes év változásairól írtam?!

Az új lapokat pedig Onset oldalán megtalálod (ezen belül is itt: direkt link az amii - azaz az utóbbi bő 2 évben kijött - lapokhoz).
Csirke: Igen, a curse well leszedi a welleket, bármilyen bp-vel vannak azok védve (én speciel hasonló esetekben a shield building animációját szeretem, amikor már a well le van ütve alóla, de a pajzs megint újrajön)

U.i.: a 3v3 versennyel kapcsolatban: freewint még nem adtak senkinek, ha meg tudtok beszélni egy időpontot drakonzékkal, akkor még szerintem lejátszhatjátok.
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Miért van ilyen spell?

Nem igaz, hogy minden hülye itt tele offolja az oldalt... gondolhatjátok.
Erre csak annyit mondok, hogy SORRY
...de valaki leírhatná egyszer az új lapokat

-
-
-
OnSeT
őstag
Na mi hír a meccsekről? Élménybeszámolót kérek, lenyomtátok?

Peti Nektek is volt meccsetek a hétre, vagy ti most pihenősök vagytok?
Ovobacsi Erről van szó: [link]ˇˇ
-
Gyuri27
félisten
Nekem lehalt a szerver.
Másnál megy? -
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
sztem kinti fórumon irt nektek, nem ingame
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Most nincs időm megnézni a meccseteket, később szakítok rá időt. De most jutott eszembe, hogy ti sem játszottátok még le a 3v3 versenyben a meccseteket.
Drakonznak és a csapatának holnap délután 6-7 óra körül lenne jó. Remélem ti is online tudtok lenni akkor (ő Gyuribának meg Gergőmesternek küldött pm-et tudtommal, de egyikőjüket sem láttam manapság online). Hajrá! -
LoLHunCsirke
tag
shooterel végre meglett a top3. hely 2v2 rankeden
Matos+LineQ elleni meccs, amivel bedobott 3. helyre ( amúgy ők most az elsők) rep: [link] -
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Hát én egy flameworkz elleni meccset osztok meg (végre sikerült rankeden is elvernem), bár a játék maga nem olyan, amit egy top2-nek illene játszani (elég szar volt ehhez képest). Itt a link
-
LoLHunCsirke
tag
Bubbalo elleni 1v1 rankedem repje: [link]
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Cső!
Ma elég sokat leszek fent, úgyhogy állok elébe. De csak kíméletesen bele kell szoknom megint 
Örülök a lost nerfnek, legalább ha kiszivatok valakit nem fogja az op lost-ra
Bár tegnap abban a 2v1-be amibe nyertem a lost még mindig erősnek tűnt xDSzóval bárkivel bármit szívesen.
Shooterral tolod? Elég uncsi meccseitek lehetnek, always win xD
Na, ma leszek!
Csirke látom új IGN-ed van, majd felveszlek... bár esélyem sincs, hogy megjegyezzem

Ui.: Ja látom megvan a régi is...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Üdv újra itt
, a lost kapott nem kevés nerfet míg nemvoltál(trick,grigori,reaver,vigil), majd holnap tolhatnánk párat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Peti: pedig elég elől vannak, nem értem miért nem használtak lightbladet, lehet firesworn az volt csak t2n feleslegesnek tartotta lehívni(egyébként ez a páros bent van top 20ba). Amúgy csodálom hogy szinte csak mi toljuk lost+pure nat párossal, ezt az instant t2 húzogatást meg már nagyon rég elkezdtük shooterel, szóval van rutin.. igazából ha közép monumentes map van mi azon csak nyerni tudunk

-
fantom922
aktív tag
Áh dehogy, munkából írtam. Éppen volt 1 percem
aztán arra a napra nem is volt több szabad.Tegnap mégis fel tudtam jönni egy kicsit és csak nagyon ritkán laggolt, szerintem nem is lagg volt inkább a 2v2 valamelyik tagjának internetkapcsolata okozhatta. Persze 1000 év kihagyás után 2v2-tam és kezdőket meg noob-okat kaptam. Elég uncsi volt
2-t lenyomtam 2v1-ben
Ezt nem lehet elfelejteni...Ma többet tudok lenni, majd nézem ki online az ismerősök közül.
Egyébként mi ez a csapatos dolog amiről beszéltetek? A másik, hogy játék közben majd mondjátok, hogy melyik lapot ne használjam inkább nerf miatt, ha volt egyáltalán...
Ja PvE-be szívesen megyek bárkivel és PvP-be is persze...

-
Cr4Zy
tag
Szívesen, máskor is adok tippeket, sőt, 4-személyes pályákon ha speedrunt toltok, akkor szívesen csatlakoznék! Úgyis már kevesebb, mint 11 milla kell a max. ranghoz, az meg 4 első helyből meg 1 másodikból meg is van, ami közel sem lehetetlen (nyár elején, amikor rengeteget kockultam és játszottam speedrunt, 20-30 millát is összeszedtem csak 4-személyes mapokból, Pritstift és thedawn pedig 40 milla fölött szereztek egy hónap alatt).
A versenyben a csapatbővítést azért vétózták meg (mint utólag kiderült), mert az utolsó pillanatban szóltatok nekik, s az ellenfél csapatnak nem tetszett, hogy top 20-as játékost akartatok adni a csapathoz... De akkor ezt vedd elintézettnek, még ma hozzáadom shootert.
-
OnSeT
őstag
-
fantom922
aktív tag
Szevasztok!
Vissza szeretnék térni, de nem tudom, hogy laggmentes e a játék. Valaki adjon infót légyszi. Látom Csirke már az etalon xD ...persze csak viccelek.
A lényeg, hogy ez a játék visszavonz engem, nem találtam ehhez foghatót azóta sem stratégiában.
Holnap este tutira feljövök megnézni mi a helyzet a játékban. Aztán majd lehet keresni

Addig is üdv minden ismerősnek innen is.
Most megyek dolgozni :/
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Még nem láttam egyik replayt sem az ellenfeletektől, viszont ahogy őket ismerem, drakonz pure fire, maranv stonekin frost kezdővel és matmicback shadow kezdővel játszik (1v1-ben lostozik, de itt lehet h pure shadow-val van a csapat kedvéért). A nature kezdőt elvetném náluk, mert a legjobb nat t1-es a csapatukban drakonz, s a másik 2-nek meg fogalma sincs a fire kezdőről... De többet megtudsz, ha a versenykiírásnál leírt replayeket tartalmazó oldalról letöltöd és megnézed.
Shootert még hozzáadhatjuk a csapatotokhoz, ha gondoljátok, mások (köztük a mi csapatunk) is adtak hozzá cserét a versenyhez.A videóhoz csak 3 dolgot tudok hozzáfűzni:
- eljöttek 2v2-re egy normális L-counter nélkül (frost és fire kezdővel, pedig ezekbe tartozik a 2 legerősebb t1-es L-counter: a lightblade meg a firesworn is), meg is érdemlik h kikaptak
- lol,még mindig vigil?
az elmúlt időszakban a nerfje miatt szinte senki nem használta, ezért ez a meglepetés erejével ért fel, s végül ez meg is hozta a gyümölcsét, ügyes húzás volt!
- még mindig nem vagyok kibékülve az instant t2-vel, de azt meg kell hagyni, hogy ebben profik vagytok. Kevesen tudják megcsinálni azt, hogy az instant t2-ből előnyt kovácsoljanak. -
LoLHunCsirke
tag
Egy másik 2v2s vidi: [link] (youtube link) lehet 3v3 ba is alkalmazni kéne a DO buffolását, breeding mellől érkező főnixeket, csak az a gond h shooterel vagyok legjobban összeszokva, szóval nem sok esélyt látok a bennmaradásra :/
amúgy nemtudod hogy ők milyen orbkiosztásban tolják? -
Cr4Zy
tag
Csirke, Gyuriba, Gergomester, illetve Onset, a 3v3 versenyben a vesztes ág első fordulóját ezen a héten kell lejátszani. Hát sok szerencsét kívánok nektek a drakonz-maranv-matmicback trió ellen!
Én a csapatommal (mellettem flameworkz, streetkings és csereként iboogey) a 3. fordulóba jutottam, de a meccseink olyan szánalmasak voltak megint, mint az első fordulóban... Most a mi ellenfelünk lesz a hirooo-cdkillroy-radicalx trió, szóval fel kell kötnünk a gatyánkat ellenük... Viszont, ahogy észrevettem, ha túl tudjuk élni ellenük a t1-t2-őt, akkor még arra is van esélyünk, hogy elverjük őket. Csak ehhez tényleg az kell, hogy valahogyan vészeljük át a kritikus első 10-15 percet...
-
LoLHunCsirke
tag
na most jöjjön pár 2v2s meccs, igaz egyszer ezt már feltöltöttem mint replay, de azokat én se szeretem letöltögetni sokszor ^^ VYBA+Rakosnicek ellen mentünk shooterel, ahhoz képest h VYBA emperor nem sok vizet zavartak a firedancerei, igazából dupla 1v1 ment a pályán és mindketten hoztuk a magunkét, de amúgy tényleg nem értem minek ilyen map úgymond 2v2 re.. na mind nézzétek [link] (youtube link) holnap még rakok fel ilyeket, most shooterel bentvagyunk a top10 be

-
radi8tor
MODERÁTOR
Személyeskedést MOST kérem abbahagyni. A következő már pihenőre fog menni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Lol. Szövegértelmezés. Csirke azt mondta, hogy shadow egyik legerősebb támadása és naturéval nehéz fogni.
Olvass vissza nyugodtan. Valóban hivatkoztam rá. De vele kapcsán maulerről nem esett szó.
Szóval a csöröddel azt csinálsz amit akarsz. Olvass figyelmesebben.Volga: láttam ezt a meccset. Az ember értelmi képességei nálam ott megbukott, hogy nem jött rá arra az egyszerű tényre, hogy beast tipusú egységet nem hívunk le amazon ellen.
Egyébként nem más repjeivel kell menőzni. Mert stoxx repjeivel én is menőzhetnék.
Szivesen látnék tőled is néhány top200-s meccset. -
Volgafan
senior tag
Akkor neked is javaslom a másik videóját csirkének.....persze lelövi ep-t de ha már 1-et beleszív a wellbe,már megérte lehívni....nox+25 a képessége már bukó....igen phaseval lett volna esélye...javaslom lesegesd csirke vidijeit,repjeit és meglásd insta t2 mire képes...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Csirke fel sem hozta a maulert, vagy nincs bent neki. Vagy neki sem kézenfekvő a dolog.
Onset nem tudom, hogy jön ide.
A 2 mauler + oink vagy paralisis már jobban müködik.
Nem esik nehezemre beismerni ha tévedek. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
rendben! akk próbáljunk ki vmi mást! pedig az is működik amit mondtam, tehát a 3mauler vs 3mage! de ha neked ez necces akk mit szólsz ehez: 3mage+nether vs 2mauler vs oink?? ez is lehetettlen próbálkozás?? amúgy meg eddig még csak te cáfoltad a mauleres ötletemet... szal ne gyere csirkével meg onsettel, m eggyik sem mondta h nincs igazam...!!! az a srác pedig valóban igen OP
és épp ezért nm is belőle indultam ki! amit leírtam az nm lehetettlen de csak még nm is nehéz! csak ahogy a múltkor nekem úgy most neked esik nehezedre beismerni h igazam van... 
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Naturéval kapcsolatban soha nem mondtam azt, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy átlag játékosnak nehéz vagy nagyon nehéz.
Bemondásra ritkán hiszek el dolgokat. Főleg akkor ha olyan is azt mondja amit én aki jóval jobb játékos.
Saját rep meg azért kellene, hogy lássam egy hozzám közelebb álló játékos mit csinál.
Nézhetjük napestig stoxx, begingguy repjeit. Mert amit ők megcsinálnak az te vagy csirke vagy én nem csinálunk meg. Hiszen ők nagyon jó játékosok. Megmerem kockáztatni zsenik.
Nem kevés ideig játszottam pure naturéval. Hidd el a mauler dolgot is próbáltam. Kevésbé jó játékos ellen be is ütöttem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez 100%-ig müködik és egyszerű. Amúgy nyilván csirke is csak beszél a levegőbe. Ő se próbálta még a mage rusht elégszer megfogni. Meg multkor Peti is csak tippelt mikor nem veled volt egy véleményen. Neked ez nem fura? Ha valaki nem ért veled egyet az biztos, hogy nem próbálta vagy hülye.A lelkemnek nem kell megnyugodnia. Tudtam, hogy igazunk van.
Persze ahogyan mondod mindent meg lehet oldani. Láttam stoxx nem egy videóját, mikor som, ep, do nélkül játszott (volt egy ilyen korszaka, mikor azt állitották, hogy csak ezekkel a láma lapokkal tud játszani). Viszont az, hogy ő megoldotta semmit nem jelent. Mert rajta kivül egy embert ismertem aki som, ep, do nélkül tolta. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
figyi! nm hiszem h nagy ász vagyok, sőt lenne még hova fejlődni, de van kettőnk között egy óriási külömbség! még pedig az h ha nekem nm megy vmi akk az nm jelenti számomra azt h az lehetetten!! a videóbol pedig miért kéne saját vidi?? ha annyira nm hiszel se nekem se senkinek akk próbáld ki!! de szinte biztos vagyok benne h ilyet élesben, tételezzük fel h mondjuk 1rankeden sem próbáltál még ki! és a poén az h tapasztalat nélkül simán belemész olyan eszmefuttatásokba amit én nm igazán értek..! egyébként csak h megnyugodjon a kis lelked, igazad volt neked és petinek amikor azt állítottátok h az nc-t leverheti a lancered, de akk is azt kell mondjam h megoldható az ellenkező eredmény is!
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Megint személyeskedsz.
Másrészt miért ne láthatnám máshogy?
A múltkori vitánknál is ha jól emlékszem Peti kb egy véleményen volt velem. Akkor is kötötted az ebet a karóhoz. Érdemes lenne picit mélázni ezen is. Meg a mostanin is.
Senki nem mondta, hogy mauler teljesen hasztalan. Annyit írtam, hogy kell mellé cc szerintem.
Az, hogy derribesty mit csinál az egy dolog. Majd ha lesz saját vidi szólj. Megnézem, hogyan fogod a mage rusht.
Mert nekem nehezen megy. De mint láttuk tőlem jobb játékosnak is nehezen megy. persze lehetsz te nagy ász aki az eszét is használja és simán fogod a mage rusht. Igaz te egy sima nc-l is fogod a bandit lancert. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
1: nm is neked írtam hanem csirkének!!
2: te kötsz bele abba amit írtam csirkének!!
3: igazán nm tehetek róla h bármit írok akk te tuti h teljesen máshogy látod és senkinek nm vagy hajlandó hinni!!
4: nm személyeskedtem, hanem leírtam a véleményem!! és még egyszer elugatom h nm neked...!!!!
5: eddig semmi bajom nm volt veled, de egyszerűen vannak olyan emberek akik ha megszólalnak akk legszívesebben felkötnéd 1fára aztán még az erdőt is rágyújtanád!! nm tehetek róla h bassza a csőrömet, h bármit írok te bele kötsz!!!
6: ha nm hiszel nekem akk menj fel youtubra és nézdmeg derribesity videóit amik között kérlek szépen olyan is van ahol 2mauler van 4mage ellen...!! ez mellet szerintem a 3mauler vs 3mage nm kivitelezhetettlen!! csak ehez már egy kis ész is kéne..... -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Miért vitatkoznék? Mást állítok. Jelen esetben amit tapasztaltam.
Ha te mikrózol mikrózik ő is. Ráadásul a mage ugye területre knockol. Szóval neki jóval kevesebb mikró kell mint a maulereknek.
Egyébként a flamét és a személyeskedést te is befejezheted. Nálad is és volgánál is látszik, hogy csak nekem tudtok írni. Ő írhatott volna onsetnek. Hiszen onset kb azt írta le amit én. Kétszer is.
Te is reagálhattál volna csirkének is. Mégis engem tiszteltél meg. Pedig csirke is azt írta amit én.
Idézem: "igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni"
Te pedig az oink okán flamet csinálsz.
Remélem volga a te helyesírási hibáidat is kijaviíja. Úgy lenne korrekt.Két dolgot vegyünk tudomásul.
Egy: ez egy szakmai topik (valamint mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát).
Másrészt: Jön csirke. Kb azt mondja mint én. Te pedig kioktatóan, lekezelően írsz (ami szerintem flame) nekem és csak nekem.
Maradjunk annyiban ha csirke szerint is ez a shadow insta t2 legerősebb kombója nature ellen. Akkor csak lehet benne valami. Az is érdekes, hogy még csirke is azt állítja nehéz megfogni. Talán ezen is lehet picit mélázni.
Nyilván lehet fogni a mage rusht hiszen nem instant win. Kérdés, hogy az esetek többségében a shadow vagy a nature jön ki belőle győztesen. Szerintem döntő többségében a mage rush ül. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
miért kéne az oink? szerintem elég egy kis mikro és simán a közelébe érsz a maulerekkel, meg amúgyis ha ő támad akk lőtávolban kell h legyen a wellel szemben, így simán az arcába hívod a maulert és ekkor már teljesen felesleges az oink! simán vitába szálhatsz velem ismét..., de hiába is teszed, m ez egy kipróbált és sikeres taktika a magek kivédésére nateval...! a nethernek meg nagyobb az ujratöltődési ideje, szal mire újra netherezne addigra már csak a maulereimmel eggyüt távozhatna

-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Ha nem oinkolod őket felesleges lehívni a maulereket. Így meg már túl sok power. Ő meg egyszerüen megint kiteleportál a warppal.
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
adjál nekik 3db. maulert! az majd leépíti őket

tom h drága, de ha a 3mage +netter-t nézzük akk kb. azonos
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Azért írtam mert nem egyszer ütöttek be így. Azonos powernél nem igen lehet ezt fogni.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni, spirithunter 75 pontért felesleges ellenük mivel a mérge kb semmit nem ér a warp ellen, + knockolódik és 2-3 mage lövés, ghost spears szint úgy, a DO-t már nem 2-3 lövés de 3 warpos magenek ez sem akadály még cckel se, én régen 3 treevel oldottam ezt meg.. azok még értek valamit (root állapotban nem knockolható+mérgezett is a lövés,és még M counter is volt) most már tudjuk h szarra nemjó a tree

anno még a TBPeti által rendezett 1v1 bajnokságon Hangfal pure shadow decket játszatott ellenem,
Haladuron meg is vert a mage rushal, ezért shadow naturrel kellet játszanom a 3. meccsem. -
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Egy t1 rushal be lehetett volna verni insta t2t. Phase+ motivates nox pl, vagy ha már wellezik akkor t1en. Ha lent van egy nightguard DO már kilőve, EP-ket meg le lehet lövöldözni nox képességgel.
Insta t2nél olcsó unitokkal támadás, ha behúzza somot, akkor van egy perc amíg 100 power előny van.
Másik opció insta t2nél a kivárás, amint som épülni kezd harvi és insta win ( ha előtte nem volt fight) .DO + EP-t védeni 100 power mínusszal már elég necces.
Főleg hogy közvetlen Csirke elé húzta be azt a wellt ˇˇ -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Megint whrite only módban vagy. Miről szólt a story?
Hogy insta t2-re minek vett velt. Onset is úgy látta, hogy ha valaki felmegy insta t2-re ne vegyen welt.
Aztán jöttél azzal, hogy azért vett wellt mert csirke somot húzott. Kijavitottalak, hogy nem jó a sorrendiség.
Aztán folytattad tovább az okosságokat. Ha kötöszködni akarsz tedd meg priviben. Ne szemeteld tele a topikot.
T1-n se kell wellt venni. Lehet rusholni is, t1-n harcolni.
Ha ez nem megy megvárhatja, míg csirke orbot húz. Azt meg a shadow könnyen beütheti utána.A személyeskedést, flamét meg hanyagoljuk. Kértelek többször is. Többet nem foglak.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Jahogy a somnak van betöltődési ideje....ha megveszi t1-en a wellt,idáig se húzza.....mire betölt som,addig epkből lesz void,ami szarrá szedi a wellt és még hoz is powert....hány évig voltál pure?És még ennyit se tudsz?omg-omg-omg...Nézd vissza Csirke videoit,mindig ezt csinálja,nem csinál semmi mást....insta t2,ep,som,do...lehet nézegetni Csirke videóit,tanulgatni...
-
Gyuri27
félisten
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azt én sem értettem hogy minek kezd wellezni insta t2 után, csak könnyű célpont EPknek.
KoCokkal se volt képben, ebben a helyzetben azt spammelni kellett vna képesség aktiválás helyett vagy nighthguard ha mindenképp speckót akar használni. Stempedet lost után shadoval a legkönnyebb védeni, csak jókor kell teleportálni. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Szépen játszottál.
Nem értem nuture ellen minek megy insta t2-re. Azt se értettem, ha már felmegy miért nem támad. Miért vesz wellt. Néhány nasty sebezte saját campjét.
Mo ellen meg felesleges volt az aoc. Hiszen nem tudot mit belehívni meg a stampede nyilván leütötte az orbot. -
LoLHunCsirke
tag
pure shadow elleni 1v1 rankedem, qVAMPIROp ( hero rangú,majdnem 6k rankedje van..)
igazából sima meccs volt, pedig nekem leginkább pure shadow ellen nem megy a játék
[link] (youtube link)
mondjuk nemigazán értem, hogy a csávó hogy tudott felmászni hero rangra
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Bocs, hajnal 5-kor már alig láttam ki a lyukon, örülök h megírtam...
Egyébként meg azonos powercost mellett a zárójelben felsoroltakon kívül szerintem nincs olyan t2-es egység, ami egy az egyben bármiféle buff vagy képesség nélkül egy t3-ast beütne (feltéve,hogy tudják egymást ütni, szóval ne számoljuk ide a timeshifter spiritet - nincs dmg-e -, a mauler vs. range egységeket - a mauler képessége miatt a range nem tud ütni - és a légi vs földi csatákat - elég egyértelmű, hogy a madarak a melee egységeket szétkapják 0 hp veszteséggel).U.i.: 1 az 1-ben való küzdelemről beszélek itt megint, és nem azonos powernyi és csapatonként azonos nemű egységekről (pl. szerintem 2 skyelf templar megüt egy corsairt - nem teszteltem -, pedig még olcsóbbak is), illetve csapat csapat egymás ellen küldése azért fölösleges, mert úgyis az fog nyerni, amelyikkel jobban fókuszolnak.
-
-
Gyuri27
félisten
Végre valaki megértette amit írok és mondok.
A cultisokkal nem azért fogtál meg mert a cultis annyira jó. Hanem azért mert annyival jobban játszol.
Nem nagy befektetés a lancer. Vegyél és próbáld ki egy cultisossal szemben (ai a te szinteden van). A te tudásoddal te fogsz nyerni. Saját szintemen engem is kevesen fognak a lancerrel. Mint írtam szerintem a lancer picit op.
Más részről nem is nagyon látok lancerest.
Eleve shadow-nature paklit keveset látok. Illetve olyat akik ezt masszivan használják. Persze vannak akik próbálkoznak, de az nem ugyanaz. Shad-nat-fire paklik meg még kevesebbet láttam. De az se lancerezett.
Márpedig nem mindegy, hogy a lancert milyen pakliban használja az ember. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezt a kérdést hadd válaszoljam meg én: cc és frenzy nélkül a lancert a nightcrawler nem fogja meg, ezt pedig részletezem is.
- Frenzy nélkül egy az egyben a bandit lancer nyer, egyszerűen annyival jobbak a statjai (hiszen t3-as, míg az nc csak t2-es)
- Szóval 2 lehetőség maradt: buff (healt ideértve) és a frenzy
- Frenzy és buff esetén is, a bandit lancer fogja használni a képességét (ez is ingyenes), amellyel belassítja a nightcrawlert (mivel a zöld affos bandit lancerről beszélünk) és egyszerűen odébbáll.
- cc használata pedig ugyebár már powerveszteség, hiszen a 2 egység ára u.az, s frenzy esetén az nc is meghal, buff esetén meg már eleve kidobtunk az nc költségénél többet (legolcsóbb buff is 70 power - kivéve a ravage, de shad-nat pakliról beszélünk s ez elől is el tud futni).
- Nightcrawlerrel (újra említem, egy az egyben) egyetlen powerhatékony megoldás létezik a bandit lancer megfogására, s ez a frost bite használata. De megint csak egy probléma van: most nem lost pakliról beszélünk...U.i.: tesztelés során viszont megmutattam Gyurinak, hogy a lancer könnyen fogható cultist masterrel, csak tudni kell, hogy mekkora a root/oink hatósugara és cd-je. A cultist masternek egy hatalmas hibája van: a full charge hamar el tud fogyni, utána meg kb. teljesen meg van lőve az ember védekezés terén...
U.i.2.: Onset, amikor a t3-at húzta a t2-vel való támadás több célpontra egy jó ötlet volt, s valszeg be is jött volna, de az igazság az, hogy a pálya méreteitől és a nagyon hatásos timeless one + silverwind védekezéstől jobban tartok a kelleténél, ezért nem mertem meghúzni ezt a lépést. Jah egyébként meg Hirooo u.ezt mondta tegnap délután

-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Legyen neked igazad.
Lehet, hogy jobb vagy. Bár mikor az ember magát dicséri az elég büdős.
Az, hogy nem tudom, hogy mi van. Erős túlzás. Sőt téged minősít.
Írhatsz bármit. Okoskodhatsz. Súrolhatod a személyeskedés határait. Te se stoxx, se feagul nem vagy (még sorolhatnám). Azt az állításom meg tartom, hogy power egyenlőségnél nc-l nem fogod meg a lancert.
Itt le is zárhatjuk a vitát. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
oké, akk ha szeretnéd nyugottan kipróbálhatjuk élesben is! az meg h te a frenzizett nc-t levéded mint a szar, azt úgy nm egészem eszem meg! ugyanis arra nm gondolsz h esetleg, de csak esetleg én is tok mikrozni és szarrá zabálom a kis kedvenced! úgysem fogsz meggyőzni és én sem téged! de elhiheted nekem h leverem a lancert!! és nyugottan felmerem válalni h jobban tudom ezt nállad és jobban is játszok mint te szal semmi esélyed nm lenne a lancereddel...!
írhatsz amit akarsz! ha beakarod bizonyítani h tévedek akk írj h mikor legyek online, de annyit azért lekötök h bármi is a végkimenetel azt ide posztolnám ha nm akadály!
és ne sértődj meg kérlek, csak elég fusztráló h hajtod ezt a butaságot úgy h azt sem tudod h mi van..
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Nem nem veri be.
Írd le légyszi, hogy hogyan teszi ezt az nc.Az nc sebzése m unitra 1222 a hpja 745. A lancer 1300-t sebez és 980 a hp-ja. Meg a lancernek ott az ls.
Alap esetben az nc tehát nem veri be. Ha tótágast állsz akkor se.
Persze használhatod az nc képességét. De nat affos lancer képességét rányobod az nc-re picit mozgatod és nem éri utol. Azaz megint nem veri be.Ha ezen kivül van más megoldásod, hogy 1v1-ben az nc leveri a lancert add elő nyugodtan barátom!
Mert mint írtam én ezeket ismerem. Ezek viszont nem müködnek. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Pedig nem. A számok nem hazudnak. A biztonság kedvéért ki is próbáltam.
Nagyjából a lancernek lemegy fél hp-ja. Ha a lancer használja a képességét akkor annyi se. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Nem az. De az nc nem üti be az biztos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Ne a cseh2-t nézd.
A clawler nem üti be a lancert.
Ha rányomod a képességét én meg rátolom a lancerét (nature aff).
Szaladok picit és kész is. -
Gyuri27
félisten
A lancert nem fogod cultistal. Az enyémet nem.
Roots, malac és ott se vagyok. Vagy shatter a cultiszokra mikor lehívta a clawreleket.
Lancerekkel meg simán fogod a sikvereket. A slayer más tészta charge, rage nem gyenge, de azért fogható.Miért lenne hátrányod pure t3 ellen?
Ha fent leszek írj rám.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Mondd meg, hogy mikor leszel online, és felmegyek én is! Megmutatom neked, hogy a bandit lancer nem ér sokat a cultist masterhez képest és azt is, hogy a brannoc elsősorban az XL-counterelés miatt van bent a paklimban, s nem a támadás miatt. A lancer nagy gyengéje az, hogy az M egységek (legtöbb t2-es lap, és t3-ról pl. a giant slayer és a silverwind) könnyedén szétszedik, illetve a pure nature ellen annyira meg lennék lőve egy fire t3-as paklival, hogy az hihetetlen.
Egy tesztelés során meg tudjuk azt csinálni, hogy t1-t2 harc nélkül t3-ra megyünk, vagy esetleg t2-őn imitálunk egy harcot, amiből ugyanúgy jövünk ki (pl. lehívunk 300 powernyi egységet és leöljük őket, majd még 1x megcsináljuk ezt, így már void terén is imitálva van egy igazi játék). A cultist master úgymond az "ultimate defense".
Egyébként meg rájöttem mi vetett véget a meccsnek: kifogytam a charge-okból: root, oink, lifeweaving, heal, cultist master, brannoc. Ezek egyikéből sem volt már charge-om, mert mindet elhasználtam. Ő is kifogyott, nem véletlenül kezdett el pakolni mountikat. Ott buktam el, hogy kicsit figyelmetlen voltam a mountiknál (úgy raktam le az aurát, hogy a root cd-n volt és nem volt powerem belehívni semmit), illetve egyszerűen pár kisebb dologgal, mint pl. nem az egyetlen shadow orbját támadtam, vagy pedig hogy neki volt olyan t2-es "basenuker" egysége, mint a mounti, nekem viszont nincs.
U.i.: Gyuri: meg fogsz lepődni, de t3-ak közül azonos powerrel nagyon kevésnek vagy egyáltalán esélye arra, hogy az én t3-amat lelassítsa, s ha nem fogyok ki a charge-ból, megverni meg talán csak a jugger + stampede + disenchant kombóval lehet. És ha belegondolsz, akkor a támadásaim itt is sikeresek voltak, mert mindenhol bontottam valamit (kivéve talán 2 esetben), viszont matmicback-nek ez nem sikerült ilyen jól.
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
én is tremort használok a évek óta! ahogy t3-ra mek egyből dobom a tremorokat! ahogy mondtam tényleg erős, de eggyáltalán nm nehéz fogni! főleg annyi cc-vel mint ami abban deckben van! a suolhunter tényleg jó lap, tremor ellen...! de a grigori szétszedi 1live+a képessége...! de a branoc faszább! persze ez az én véleményem, és nm vitatkozni szeretnék!

-
Gyuri27
félisten
A fire t3 jó védekezni hidd el. A lancer mindent megold. Majd kipróbáljuk és meglátod. A soulhunters meg kegyetlen. Főleg, hogy van roots.
Nekem 3 lap van t3-ra. Lancer, shatter, soulhunters.
A lancer a maga 60 powerével a legjobban spammelhető. Nastyzható, gyógyitható szóval igazi köcsög lap.
A shattert nem kell bemutatni. Még nerf után is használható.
A soulhunters cc-l és shadow buffal kegyetlen. De ezt már írtam.gergomester: a tremor spamet, a sun spamet nem nagyon lehet fogni. A tremor meg kimondottan erős lap.
Branoc vagy bármi más ahol nincs cc azt én a soulommal megeszem. Branocot is nem egyszer leütöttem.
Buri nekem sincs. Egyszerüen nem fér be. -
Cr4Zy
tag
SoFynn streamel, most épp Matos vs. Hirooo (másik acc-ban). Link
-
Cr4Zy
tag
Tudom a pályák 90%-ának a speedruntechnikáját, és a nagy részéről repem is van, bár szinte egyik sem működik már a nerfek miatt... De a technikák azért még maradtak a régiek. Ha kíváncsi vagy, csak írj pm-et, bármit megválaszolok amit tudok.
P.s.: Siege of Hope speedrun: a visszaszámlálást tekintve pontosan 2 mp-nél kell lőni a buffolt (unholy hero - nemtom h unholy power kell-e, de én szoktam azt is) necrofury-val az aranyládika alá és megvan a top1 time.ű
P.s.2.: a repet még mindjárt megnézem és kikérem a játékban is pár nagyobb arc véleményét, de Gyuri, teszteltem minden féle t3-at már (igen, a frostot és a fire-t is, de ezek egyikével se lehet normálisan védekezni). A nature t3 a másik, ami még nagyon jó és sokáig használtam is, de a cultist máster sokkal jobban működik a nature spellekkel, mint a fathom lord a shadow buffokkal. Nekem a cultist master védekezésre van bent, s mincs még egy olyan lap, ami akár hasonló erőt képviselne t3-on védekezésben hasonló powerköltséggel és nem 2 kötött orb kell hozzá.
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ott ment el a meccs h peti welt vett a gyerek pedig támadott! meg h peti követte t3ra! a tremor az valóban erős, de fele annyira sem mint ahogy azt te megpróbálod lefesteni! az pyro meg egyáltalán nm a tremor ellen van ember hanem bontani...! a tremor ellen a cultist lett lehívva! a branoc meg vmi iszonyat erős abban a deckben! ezt elhiheted nekem! és a grigoris esettről meg annyit h hiába történt később attól még hiba volt és a hibák miatt elment a meccs...!
onsett: nincs burrower a deckben
-
OnSeT
őstag
26 perces meccs s már a 4. percben t3???

Az ellenfeled hozta a tipikus lost stílust,a minél gyorsabb tier váltást.
Én a helyedben nem követtem volna t3ra, helyette burrower spam. 3 helyen nem tudta volna védeni magát, ahhoz még kevés volt a powere a gyors t3 miatt.Ha már szóba került a fire orb a shad/nat után t3ra, shadow affos gunnert próbáljátok ki, azt ebbe a deckbe találták ki, unit ellen gyenge, de bázis rombolásra kiváló, bp nem ér ellene semmit a dmg 100%-a átmegy a pajzson. ^^
Indítottam kint egy speedrun topicot. [link]
Kezdjétek tölteni a repeket s akkor bent lesztek listbe. MaranVnek köszönhetően már tudom hogy lehet összehozni a 20:35ös Defending Hope kört. Siege of Hope-ra van ötlete vkinek? Ott 2mpre vagyok a csúcstól.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
A meccs nem ott bukott. Hanem valahol 10-12 perc környékén. Nem tudta fogni a tremorokat. Csak nagyon sok powerrel és veszteséggel. A pyro lószart nem ér a tremor ellen. De a silver ellen se.
Abba a decbe meg felesleges a baronock. Mivel az xl counter. Azokat meg aurával szépen lehet fogni.
A grigoris eset jóval ezután történt. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ez jó nagy hülyeség...! ott bukta h peti dekoncentrált volt míg az ellenfele nm! aurában áll a grigori és semmi nm érkezik bele, m épp máshova figyel! fail híííílek..!
jah a tremor silver combóra teljesen jó az amit peti csinált m neki csak max 2fagyija van, szal 3cultist már abriktol szépen! csak peti túl wellezet és hibázgatot is szépen, míg a gyerek szinte hibátlanul alakított! viszont abban igaza van gyurinak h branoc képességgel konkrétan hozhattad volna a meccset
ennyi
-
Gyuri27
félisten
Ott buktad, hogy lehívta a 3-ik orbot. Sajna a silver, tremor kombó foghatatlan. Meg ugye a timeless. A tremornak és a timelessnek purénak kéne lenni. A nasty nerf meg megint szart se ért. Hiszen a silver+nasty noobságán semmit nem változtatott.
Neked meg a t3 feleslegesen shadow.
Válts firére. Akkor neked is lesz full noob kombód. Ott a sand kapásból. Amit én használok az a soul és a képessége. Rots mellé kiválló. Meg a bandit lancer. A legallja lap. Viszont nagyon nehéz azt fogni.
Illetve pyro helyett ott a sun. Másik egetveröen gyökér lap.
Ha shadowot használsz akkor pyro helyett toljad a fallent meg legyen bent shatter. Sokszor megszopattad volna vele. Mikor a rakás haldokló unitra rátolod az épületei mellett.Az is hiba volt, hogy a pyrókat egy helyre küldted brannoccal.
-
Cr4Zy
tag
Most volt egy 1-1-em matmicback ellen. 20 percig domináltam a meccset, aztán hirtelen kikaptam. Még nekem is többször meg kell néznem ezt újra, mert a meccs és még egy újranézés után sem tudom, hogyan bukhattam el...
Részben szoros volt, de végig azt éreztem, hogy én vagyok előnyben hozzá képest. Nah mind1, kikaptam, megesett már, és még meg is fog... De itt lenne a replay, hátha valakinek kedve támad meglesni. -
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Remélem vissza tudtad szerezni,nem buktál semmit
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
`én meg eladtam pár napja`

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Motoros topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ma elég sokat leszek fent, úgyhogy állok elébe. De csak kíméletesen bele kell szoknom megint
, a lost kapott nem kevés nerfet míg nemvoltál(trick,grigori,reaver,vigil), majd holnap tolhatnánk párat ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Barátomnak van pár kártyája,alkalmi játékhoz az is elegendő,én hülye