Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Hány pro játékosnak nem ismerjük szerinted a kis accountjait? Új acc-ot a felajánlott 750 bfp-ért totál fölösleges indítani, hiszen több bfp-be kerül az, hogy megvegye az ember a tokent az acc-hoz... Egyébként meg ha valaki profi módon játszik, akkor az látszik a mikrózásból, ahogyan tolja, az első meccsnél szembeötlene!
Volgafan, neked volt arany pajzsos rangod?! Ez meglep, mindig is azt hittem csak annihilator, vagy max. battlemaster rangig jutottál el.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Csirke: Nekem is van kis acc-om, 4 pvp-vel a háta mögött, melyeket szerintem még tavalyelőtt játszottam, 3-1-es stattal. Meg még másik kettő, melyeken nemhogy pvp-meccs, de még kártya és arany sincs, mégsem nevezek azokkal, mert úgy nem tudnék az ellenfeleim szemébe nézni... Meg amúgyis, az első adandó alkalommal kiderülne a turpisság, mikor 0-lvl paklival nyernék egy 100-as pakliszintű ellen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egér probléma
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)