Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Nekem még nem sikerült belépnem, mert mindig kiírja, hogy halott a szerver.
Anno maxon fix 60fps felett talán 9800GX2-vel játszottam először, szép idők voltak.

-
Volgafan
senior tag
Eddig a max,amit elértem,hogy össze tudtam rakni 1 decket...
-
Juliano82
csendes újonc
Egyszer beléptem, a 2 paklit sikerült kinyitnom, semmi különöst nem kaptam. A jövőben hogy jutunk majd paklikhoz?
-
Zotya21
senior tag
azt mondják 200 játékost enged egyszerre, és ha egyszerre többen akarunk belépni a megüresedő helyre mert valaki kifagy

akkor kiírja hogy sikerült csatlakozni aztán vagy te vagy az első vagy nem

de szerintem ha eddig ilyen lassan ment akkor ez a probléma is hónapokba fog telleni és közben az open teszt is vissza be fog zárni, de ne legyen igazam

de én is betudtam lépni két percre végree

aztán megakartam nézni mennyi egy sámán ahelyett hogy játszani próbáltam volna és kifagyott

az Ashbone 875bfp

-
Juliano82
csendes újonc
Szerverrel van gond vagy én telepítettem rosszul?
Elindítom miután beregisztráltám. Mikor beadja a játékot "serverhibás" üzenettel ki is lép. -
Gyuri27
félisten
Na és hogy kell telepíteni ezt a jóságot?
-
Plokon
csendes tag
hegesztik még, nem az igazi (disconnectel), de szerintem olyan 1-2 napon belül megoldják a dolgokat..
-
pachito
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ha egyszer végre bejutok minden más játék félre lesz dobva de úgy, hogy csak nyekken
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Mi a faszom az a dota?XDDDD
-
LoLHunCsirke
tag
Most akkor tényleg kész?
bár azóta túl sokat dotáztam, nem tudom beletudnék e merülni megint :/ -
pachito
őstag

-
Volgafan
senior tag
https://mega.nz/#!YBIxWRqZ!8PRFy-juUyIufkoV_hY80C4QL_eud-AU2j7msvF4a5k innen tölthető
-
Plokon
csendes tag
És itt van!

https://forum.skylords.eu/index.php
Lehet tölteni a játékot! (Legalábbis pár óra múlva)
Még nem open beta csak stress test , szóval valószínűleg még nem lesz valami stabil és restek is lehetnek, de már valamilyen szinten játszható!
-
Plokon
csendes tag
Ma 20:30 lesz valami nagy bejelentés élőben a skylordos srácoktól. Remélem hogy tudnak majd valami konkrétat mondani (bár az eddigiek alapján, én már nem tudom)
-
Zotya21
senior tag
sose lesz kész

-
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
milyen meglepő
pedig már majdnem elhittem, streameltek is már a hétvégén, aztán egyszer csak nekiállt kifagyni a játék, kb 6 óra alatt 6 szor, nah akkor már gyanús volt igencsak hogy ez se lesz megén azt nem értem hogy jutubon vannak fent 2017 októberi videók ahol pve ben tolják 40 en nem egy mapon, akkor másfél év múlva meg nem megy még mindig a pve se ?
akkor majd 2019 ben

ha közbejön valami, akkor 2020-ban
-
ChromeX
addikt
Hát sajna még várat magára a beta.
Azt irjak hogy 3-4 héttel csuszik a megjelenés.
-
Zotya21
senior tag
Talán most meglesz a határidő

mai jelentés
I have completely rewriten the database system, as well as did some updates and fixes for matches! I'm happy to say that everything is working fine and clean, there are dozen of matches being played all the time, but occasional game freezes still happen. Servers are more stable than ever!
-
ChromeX
addikt
Hat igen akkor ezek szerint a rendes játék még messze van

-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
háát szomorú de olvassátok el ezt

a héten ha elkészül, csak pve mapok fognak működni 1-2-4 játékos , aztán majd nyáron lesz pvp + 12 playeres map
és nyár végén lesz elvileg kész és ACCOUNT RESET

de miért nem lehet legalább unrankedben pvp ?
Remélem a pve be beletartozik az RPVE is

februárig elvileg csak offline csinálták a dolgot, meg házi szerveren

-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
Igen tudom, hogy ezzel a havidijas feliratkozással támogatod. Én is lehet hogy benevezek ha megéri majd, mert szivesen fizetnék érte. Egyenlőre még nem tettem meg de szerintem ezzel sokan vannak igy. Kivácsni vagyok mennyi patron lesz ha beindul.
A closed beta progress veszik el az biztos azt én is olvastam.
10e fő elég komoly lehet azért. Meg ugye mennyire lesznek képesek uj contentet belerakni majd talán késöbb mert hosszú távon elfog fáradni ami most van benne.
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
hát igazából azt mondták mert néha megkérdeztem mivan vele , hogy a szerver kb 10 000 emberre van tervezve, és ha a patreon támogatás meglesz akkor menni fog a szerver, elég sokan támogatják azért ahoz hogy ne dögöljön le szerencsére ITTT
szóval azért van támogatás mert a szerver mégse mehet ingyen

de valamiért resetről is beszéltek, ne legyen úgy de nem egyszer hallottam róla, semmi kedvem felépíteni valamit mondjuk fél évig aztán ujrakezdeni már megint

reménykedek bent hogy kevés idő mert már tényleg mióta tologatva van, de abban biztos vagyok hogy utolsó napra halasztják minimum

De van új progress bar akor már csak pár dolog szerepel, a többi elvileg mind kész
-
-
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
Open beta után nem szokott reset lenni.
Szerintem ezt a kevés időt már kibirjuk. Úgy tűnik a jaték majdnem kész. Szertintem ha ennyit várt rá mindenki pár honap/hét nem oszt szoroz.
Nem kétség, hogy fogunk vele jatszani de mennyire lesz fenntartható ez nekik én arra vagyok kiváncsi.
-
Zotya21
senior tag
újabb ígéret

Open Beta should be released in the week of 19th to 26th of March (not exactly mid March, but it will do)
bárcsak ne ígéret lenne

-
ChromeX
addikt
Alakulnak a százalékok. Lassan valóban játszható lesz a játék. Elméltben február végére csuszott az open beta.
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jaja a BF van bent de kell hozzá a saját launcher amit majd adnak

-
Zotya21
senior tag
csütörtöktől Február elsejétől lesz Givövéjj a Discordon

elvileg naponta -
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
phanzetomox
őstag
Újra függő leszek.

-
ChromeX
addikt
Alakul
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én pont a pvp vel voltam mindig úgy mint minden játékban

eljutottam fury szintre aztán onnéttól kezdve akárki jött az mind letolt

aztán akkor jött a pve amíg a pvp rankom vissza nem esett kicsit

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Egy orosz sáraccal sokáig toltuk. Elég jól is ment.
Én szerettem a pve-t is.

-
phanzetomox
őstag
Én a 2v2-t várom nagyon, az volt a kedvencem. Pve-vel nem voltam úgy megbarátkozva, de így ezer év után, már annak is tudnék örülni

-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
hát reméljük nem bár régen én is 6-7 acountal kezdtem mert lehetett kspni grindert amit eladtam 200 ért és átküldtem a fő accra

aztán a napi belépésért járó 1bfp -t is

elvileg majd játékért vagy napi belépésért jár bfp és azon a boosterekből ki fognak jönni a jó lapok is nem úgy mint régen
hogy inkább csak a piac érte meg
láttam már a streaen promo lapokat is huzott gyerek kb 10 boosterből
persze azért a piac sem rossz dolog de ami a végén ment már hogy 3-4000 pont semmire nem volt elég aztán venni meg igen csak sokért lehetett volna ennyit az már vicc volt
emlékszek amikor a 3000 pontos soul hunterre gyűjtöttem fél évig aztán kijött az amii edésön aztán 20-30 ért mentek a soul hunterek

-
ChromeX
addikt
Ami azt illeti én az Amii kiegnél már nem játszottam mert minden megvolt és már nem tudott újat adni a játék.
Az Amii monument eléggé megtörte a pve-t majd annélkül kell nyomni a hardcore arcoknak.
Egy valamit remélek, hogy BFP-t nem lehet tradelni. Tudom hogy az limitálja a csere lehetőségeket de akkor megint befog indulni vele a kereskedés igazi pénzért. Erre jo lenne valami megoldás.
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
En PvP-t nagyon ritkan nyomtam de ki tudja most talan abba is belekostolok.
PvE volt a szerelmem. Most is az lesz.
Amugy beszéltek a streamen a játék pénzügyi rendszeréről. Mivel régen a BFP árát az határozta meg hogy mennyit vettek az emberek, itt más lesz. Mindneki egyenlő mértékű pontot tud majd szerezni.
Ez teljesen másféle rendszert eredményez majd.Nyilván a ritkaságból adódó árkülönbségek meglesznek.+Azt igérték a stremen hogy könnyebb lesz összegyűjtési a lapokat mert nem fognak spórolni a BFP-vel. Hamar tudunk majd deckeket építeni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
én visszatérnék a régi felálláshoz, pvp shadow,shadow,fire
meg szeretném a tiszta banditot de sajnos túl drága lapokkal van ellátva
és a coca,root meg a többi bénító cucc elbánik velerpve/pve stonekin
de ahogy írtam azt mondták elvileg lesz a béta után egy reset de majd kiderül

-
pachito
őstag
Azt már fejen állva is

Ki merre orientálódik majd játékon belül? Én először tuti lejátszom a kampányt aztán pvp ezerrel, vagy pure frost vagy Stonekin lesz nálam a nyerő
-
Zotya21
senior tag
január

-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
Ma délutan beta stream

-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
viszont van egy rossz hírem is, vagy is kettő
1 ember csinálja már csak az egészet, a többi programozó megunta vagy valamiért nem csinálja, és ennek az egynek is van más dolga is

plusz a béta után lesz restart szóval amit ott gyüjtesz elveszik

-
phanzetomox
őstag
Ha újra lesz Battleforge végre abbahagyhatom a Clash Royale-t
úgyis nagyon unom már, de nincs más jó kártyagyűjtögetős játék, ami ennyire hasonlít a battleforge-ra 
-
pachito
őstag
AAAAAWWW YEEEEESSS
-
Zotya21
senior tag
azt mondta a srác hogy kb november december, szóval talán még idén meglesz a nyílt béta

a Mai stream címe meg ez volt
Battleforge - 28th of October, open beta release date announcement HYPE !skylords

-
ChromeX
addikt
Ehh lemaradtam

Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Érdekes lesz hogyan alakul a dolog.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
úgyis nagyon unom már, de nincs más jó kártyagyűjtögetős játék, ami ennyire hasonlít a battleforge-ra