Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
Eaglét vettem, meg lightbladét (a dagadt), stormsingert tök olcsóm. A három valami 150 bfp volt. A cold snap, home soil, forst mage elég drága.
Majd gyüjtögetek meg figyelgetem az árakat. Aztán mikor oké veszek.
Nem parázok mert ha bontok is upgradénak min egy kell mindenből.Valamit jó ha csinálnak vele. Mert ha kész vannak a q-k az biztos fagyás. Ha valaki ki be kapcsolódik egy teamhez állt az is fagyás. A map vége is okoz ilyet.
Szóval még nem stabil ez.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
Van az a pénz!

Bontottam ice guardiant.

Juliano82: az de jó lenne.
Sokat kell játszani amig minden promó lapot bezsákol az ember.
Vettem az ah-n kék dryadot és kék amazont.
Úgy nézem nagyjából kezdenek az árak normalizálódni.Azt azért sajnálom, hogy egy jobb starter pakkot nem basztak hozzánk. Persze nem azt jelenti, hogy nem is lesz majd.
-
Juliano82
csendes újonc
én meg legutóbb azt hallottam, olvastam, hogy jó eséllyel megmaradnak az accountok... (remélem is)
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juliano82
üzenetére
discordot lessed Fiki (egyik developer) írta hogy valamit próbálgat megint a szerveren, iylenkor laggol
általában este szórakoznak ilyen dolgokkal olyan 6-7től kb 10-11 ig
aztán vagy elbasznak valamit vagy marad amilyen

úgy látom ma igen elbasztak valamit

de jah kb 2020 ra saccolom én is
szóval sokan nem is upgradelnek mert úgyis reset lesz, de ezzel a tempóval bőven lehet uppolni, ugyse lesz kész mostanában
-
Juliano82
csendes újonc
Kora délután kimondottan jó volt. Négy próbálkozásból 3 lement. Most lassan két órája sanyargatom magam.....2-3 percenként fagy, kidobál. Nem is ment le egy térkép sem.
Elég borulátó vagyok, hogy egyszer élvezhetően is visszakapjuk ezt a játékot...mert így ebben a formában majdnem játszhatatlan..

-
Volgafan
senior tag
Viszont k.jó,mert egyre több régi magyar arccal találkozok!!!!!
-
Juliano82
csendes újonc
Mennyi arany jön egy 9-es BG. után?
-
Gyuri27
félisten
Apropó. Aki játszik (legalábbis próbál) az egy nevet irjon már ki.
Én xsmokex vagyok. -
Volgafan
senior tag
Amúgy discordot használhatnánk....lehetne dumálgatni,míg restartolgat az ember....
-
Zotya21
senior tag
kaptam energy parasite-ot meg abyssal wardert ha kell valakinek akciósan megkapja

ha addig meg nem veszik -
Murder3
addikt
Én feladom, amint elindítok egy mapot disconnect, menüben eltöltött 5 perc után disconnect...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
Meg a viruskergető és a tűzfal off.
Volgafan: ez csak béta. Még nem éles.
Persze szenvedés. Én is felhúzom magam.
De jó.
Megvárjuk az élest. meg akarom csinálni az összes mapot az összes fokozaton.
Jókat akarok bontani.ChromeX: másik vason próbáltad? Rakj föl egy virtuális xp-t és nézd meg ott.
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
be lehet jutni minden nap csak kikell fogni amikor kevesebben vannak meg amikor nem éppen bughalmaz

most 2 napja rettenetes
nem indul ?
felttted az összes programot ami a listán volt ?
Az összes pontot lessed meg rendesen
megy ezreknek, kell mennie vagy a windows szórakozik neked vagy amit már hallottam ma pont, a virusirtó elrakott egy fálj-t karanténba a játékból és akkor hiába
-
ChromeX
addikt
Nálam továbbra sem indul a jaték. Kezdek lemondani róla igy kb 2 év várakozás után.
-
Volgafan
senior tag
Nah ezt most elengedem 1 darabig...csak szenvedés....
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
jah most néha jó
én mentem 3 pvp-t iszonyat szerencsétlen voltam
0 uppos gyerek elvert, előtte nyertem instant t2 stonekin, 3. meg 2v2 a caspattársam lehozta a bénázásom ellenére
egy noxot már én is nyitottam megy egy nastyt még egy gemeye-t végre a lila mellé van zöld is
meg ironclad is van kettő ha kell valakinek
egész jók a boosterek jah meg winveawers-t sose gondoltam hogy nyitni kell majd

-
Gyuri27
félisten
Jelentem szépen be lehet lépni.
Lehet mókolni a forgéban.
Map betöltésekor lostconnect.
Mindenki erre panaszkodik.
Lehet, hogy most már fizikialig a 700 slot elmenne.
De valami nagyon nem kerek. -
Juliano82
csendes újonc
napi booster és a 150 bfp ideálisnak tűnik most. Lehet gyűjtögetni, megfontolni a vásárlást. Annak sem látom értelmét, hogy 3 napi játék után megvennénk az összes lapot. Talán most kezd éledezni a szerver...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
hát igazából ha működik akkor 225 bfp összejön egy nap plusz a booster
mert 4 quest is van naponta csak nem igazán jó olyan sokáig a szerver hogy ez meglegyen

de volt már nap amikor sikerült
4 pvp, 2pve multiba ,2 bármiylen pve meg egy 15 perces jácccccccás
kezdem háttérzajkánt hallgatni mert nekemse túl jó az angolom
most mondták hogy restart van
de nem igazán indul

-
Gyuri27
félisten
válasz
Juliano82
üzenetére
Én ma nem tudtam befejezni a slave masters-t. Mert mikor nagy nehezen elindult némi játék után kifagyott (3x).
Most meg nem enged be.
Az árak viccesek.
Ha jól müködik a rendszer a napi bevétel 75 bfp.
Egy két hetet játszik az ember egy jobb lapért. de hónapokat nem hiszem.Ha veszel egy drágább lapot aminek az árán kijön 8-10 booster inkább a boostert fogod választani.
Majd valaki mondja el mit mondtak a fiúk.
Hátha okosabbak leszünk szerver mizéria ügyileg. -
Juliano82
csendes újonc
igen arra voltam kíváncsi frissít-e magától...ezek szerint igen. Köszönöm!
Este (fél 7 körül) már jobb volt a szerver. Engedett 2 pályát is megcsinálni.A lapok ár vicces most (vagy a régi volt az...) a régi árakhoz képest. Windweavers 180, Shaman 800...
)
Nyilast 2ért tudtál buyoutolni bármikor. Shaman meg szűk 100 körül mozgott az emlékeim szerint.Visszatérő kérdés, de tényleg nem értem miért nem jön a második rész. A fejlesztő és kiadó is hülyére kereshetné magát (akár mint az első résszel), szerintem ezt ők is tudják. Az alapanyag is a kezükbe van....nem kellene belerokkanniuk a fejlesztői munkába és mégsem....
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juliano82
üzenetére
most van stream elmesélik mi van meg miért
700 főre bővítettek aztán kipróbáltak valamit ami szerintük működni fog aztán nem működik

ez van most, most este próbálják megint megoldani aztán elvileg ma még lesz valami változás
jah eddig minden nap sikerült nekem , ma egyse
Gyuri27 jaja frissít magától ha bezárod és megnyitod újra
-
Juliano82
csendes újonc
Most megy a server rendesen vagy az én gépemben van a hiba?
Egyre gyakrabban...sőt nagyon sokszor beenged de pár perc után kifagy, kidob a legkülönbözőbb módokon. Az elmúlt 24 órában egy mapot sem sikerült végigvinnem...
Frissítést kell feltenni ami tegnap jött ki? Csak mert előtt stabilabbnak tűnt jóval... -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem a játékmenet maga a a játék jó.
Nincs is hasonló hibryd.
Nekem az irányitás is jó.Van benne pve. Mire az ember solóban mindet letol experten azt hiszem az kihivás, skill.
Tolhatod haverral, haverokkal.
Az 1v1, 2v2 igen remek dolog.
Aztán lehet gyüjtögetni, ah-n brókerkedni. Ami szintén jó.
Van booster ami megint jó.A játék maga azért bukott meg mert megelőzte a korát. Meg a stream is gyerekcipőben járt.
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
Régebben még élesben ment a játék, itt már csak a progresszió feeling miatt van.
Sajnos a játékon nagyon érződik a kor és nem csak az irányításon, de a játék rendszerén is.
Én úgy gondolom, hogy a 0-ról egy kis indie studió egy sokkal jobb "battleforge"-ot tudna ma már összehozni, ez sajnos túl sok sebből vérzik.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
sokat kell szenvedni befelé sajnos
amúgy arra figyeljetek hogy levélben nem szabad küldeni lapot mert valószínű hogy elveszik irják is hibaként
persze megint vagy tele van vagy nemjó a szerver

Gyuri27 akkor jól emlékeztem, régen nagyon sokat ért
jah meg nyitottam már dreadchargert meg gemeye-t meg mégegy incredible mo-t, meg most még egy gemeye meg egy satanael
régen nem voltak ilyen jó boosterek, csak a szar lapok jöttek 10 ből 8 szor
-
-
Murder3
addikt
Nekem egyszer sikerült bejutni, lement egy rpve map, nyitottam pár boostert, azóta nem is próbálkozom már bejutni.
-
Juliano82
csendes újonc
Mikor toltad le az Oracle-t? Nekem az elmúlt 3 órában 5-10 percenként fagyogatott, kidobált.
A boosterek adnak promot? nem hangzik rosszul... -
Gyuri27
félisten
Na mondom próbálkozom, szenvedek kicsit.
Oracle map befagyott.
Aztán letoltam.
Ezzel meg is lett a 450 bfp. Mondom nem nézem a piacot. Hisz úgy is drágaság van.
Mondom bontok egy boostert.Erre mit bontottam?
Aki régen ismert az tudja kb mit. Annyit segítek nem lyrish de promó lap.

-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
vannak problémák

éjjel 2 kor jó volt de akkor meg már nem volt kedvem, előtte meg se upgradelni se mapot betölteni nem tudtunk
most meg délelőtt van mégse enged be xD
pedig ma venni akartam egy ashbone-t a tegnapi grinder után
ha kell valakinek incredible mo nyitottam már kettőt, van egy fölös, abból nem kell 4

-
Gyuri27
félisten
Tegnap nem tudtam belépni.
Most be lehet lépni. A pálya is betölt aztán lostconnect.

-
Juliano82
csendes újonc
Ez így iszonyat döcögős és nyögvenyelős. Szerintetek lesz belátható időn belül játszható (élvezhető) szerver?
Lehet már ez ki lett tárgyalva itt a fórumon de nem találtam...Mennyire volt legális, hogy leállították a szervert? Nem egy német, cseh játékos volt aki több ezer eurót költött a játékra illetve mi is mindannyian megvettük, pénzt adtunk érte és nem azért, hogy 4 év (nem tudom mennyi volt pontosan) után lekapcsolják....Annó még azzal a tévhittel (legalábbis nálam), hogy úgyis rövid időn belül jön a második rész...hát nem.
Mit nem adnék egy stabil, működő szerverért....
-
-
Juliano82
csendes újonc
Most reggel többször is beenged. Pillanatok alatt belép, pályaválasztás, végig megy a csík és a játékot már nem is tölti be...

-
Juliano82
csendes újonc
Lehet én csinálok valamit rosszul, de engem már reggel hétkor nem engedett be...

-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
kódolás szempontjából szar a linux, ők már tavaly nyomták windowzos szerveren, jutubon is ment
erre átváltottak linuxra és azóta megint minden szar
erről irtak discordon is hogy nem a hardver a gyenge hanem a kódolásban van valami

de igen gyanús hogy a hardver a gyenge

de nem hiszem énse hogy 1500 dollárból nem lehet pár százas szervert csinálni
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Bad harvesten én is jártam úgy hogy a boss hp-játból maradt 1 centi és megállt
hát patreonon lehet támogatni őket Itttt
azt nem tudom milyen meg mekkora szerver csak hogy linuxon szenvednek egy windowsos játékkal :-)
de ha 250 emberrel nem bír ennyire akkor amire ebből több ezer lesz az nem kis idő

elvileg bővítették 250 re de azóta lehet többre
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
A vége előtt 2 perccel fagytam ki.
Ez a kliens és a szerver nem valami acélos.Reset nyilván lesz.
Inkább azt kellene kideriteni, hogy milyen szerón megy a dolog. Az mennyibe kerül.
Meg valami paypal vagy valami ahova utalni lehet.Egyébként a jövöre nézve nem lenne rossz ha a fiúk csinálnának egy off módot. Nyilván megoldható lenne az aut és a szerver (mármint hogy a progi úgy lássa). Egy jó lan mód kellene bele még.
Mert ha valami miatt bedöglik így akkor is tolhatná az ember. -
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
hát ha jó üzleti érzéked van küldesz bfp-t valakinek paypal utalásért cserébe
csak ha azt nem lehet akkor lapot
bár teszt időszakba énse értem úgyis resetet akarnak
de jó lenne ha letennének róla
most megint működik lement 2 map megint
csak ma már én is megyek gürizni
, de jobb is különben egész nap ez menne -
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
Ha tudsz játszani. Nekem lement 5 map. Eddig 150 bfp.
összevissza müködik a szeró.
Amúgy ha megy majd a játék lesz loot normalizálódik az ára mindennek. De így nyilván nem fog.
Egyébként annó megértettem ezt a bfp harácsolást (lehetett belőle real money-t csinálni).
Most nem vágom mire ez a drágaság 3-8k bfp. Lol minek? Kinek? -
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
most én is megcsináltam még kettőt meg egyet majdnem csak kilépett a a másik embör sunbrdige-en
aztán nem ment úgy hogy 1 t4 es egységem van a giant wyrm
és ugye abból is csak 1most vettem egy gemeye-t gyorsan az még elfogadható áron volt 72 ért
iszonyat drága minden így hogy adnak 75 bfp-t naponta meg boostert is többet ha tudsz játszani
még a grimvine is 300 körül van meg a grinder is
most ismét olyat játszik hogy nem tőtt be

-
ricshard444
veterán
Tegnap nekem is kifagyott 2x a pályák végén.
Megéri még ígyis játszani, ha tud az ember. -
-
Volgafan
senior tag
Tévedtem,az még nekem sincs meg :-( Azt most valami történt :-( Hiába indítom az UAC-ot felvillan,de semmi....
-
-
Zotya21
senior tag
-
Gyuri27
félisten
-
ricshard444
veterán
Az elmult 2 napban orakat raktam a jatekba, hihetetlen jo elmeny ujra jatszani vele. Nem is ertem miert nem jott 2. Resz lassan 10 ev alatt.
Ami vicces, hogy rosszabbul fut, mint akkoriban.
Talan kene egy uj proci?
(i7 980X @ 4300) -
ChromeX
addikt
Tudom, hogy ha sikerülne se tudnék játszani de nekem a PLAY gomb után semmi nem történik, probáltam már minden javasolt hibajavitást. Bennetek bizom hátha van valami okos ötlet

-
Juliano82
csendes újonc
de tényleg mi (lesz) a szisztéma? hogy jutunk majd bfp-hez vagy paklikhoz?
-
Volgafan
senior tag
És megvolt az első map,amit végigvittem!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zotya21
senior tag
nektek is disconnectel akárhányszor akartok indítani akármilyen mapot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megéri még ígyis játszani, ha tud az ember.