Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
Na gondoltam tolok 1 ranked pvpt, és mivel elég inakítv voltam mostanság, csak 8as pvp szintem volt, hát persze egyből egy sovereign szintű ellen kezdtem
. [link] (replay) -
Juliano
tag
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok tisztában a mostani árfolyamokkal de szerintem visszautasíthatatlan az ajánlatom (vagy lehet tévedek..
)
Szóval Eladó 55.000 battleforge pont és mellé adok még 290.000 aranyat mindössze 16.000 forintért.
Mindenképpen egyben szeretném eladni.
Életem talán 2. legjobb játéka a HOMM3 után de mivel sajnos a havi 220 óra munka mellett, a család és még a főiskola melllett nincs időm játszani fájó szívvel meg kell válnom a játéktól.Érdeklődni: rpeter82@freemail.hu vagy a juliojailjr@freemail.hu email címeken lehet.
-
fery0007
csendes tag
Üdv én nem rég találtam rá a játékra le is szedtem de még sajnos 1 Magyaral nem találkoztam a szerón pedig jó lenne közösen nyomulni valakivel ha innen valamelyikőtöknek lenne kedve nyomulni akkor írjon

-
Juliano982
csendes tag
Sziasztok!
Battleforge pontok, kb 20000-25000 eladó egyben. Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni e-mailben.
juliojailjr@freemail.hu -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
2:47-nél elfogyott a muzsika.

-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Szép. Mármint a meccs. A videó borzasztó!

-
LoLHunCsirke
tag
Itt 1 régebbi meccsem bubbaloo ellen, de gondoltam feldobom yt-re, hááát a 480 p-s csodákért inkább nem vállalok felelősséget
[link] -
Volgafan
senior tag
Vedd meg az accom
ám accom eladó!!! -
Gekkito
tag
Sziasztok.
Még amikor kezdtem a Battleforgeot mi úgy oldottuk meg a BFP szerzést hogy az amazonon megvettük csak a serail-t amit rögtön küldtek mailbe. Járt hozzá 3000BFP meg csomó kártya. Most nemrég visszatértem a játékba, szomorúan látom, hogy eléggé kihalt, de a legnagyobb problémám hogy k*rvára felmentek az árak és az amazonos megoldás se elérhető már
tudtok valami jobb BFP szerzési módot a biznisz és a hivatalos battleforge oldalról való vásárláson kívül? Meg nemtudtok esetleg valami jövőbeli újításról? Nem sokat változott 
Köszi.
-
ates93
csendes tag
Steames Cod7 , Cod6-os accountomat battleforge pontra cserélném !! Akit érdekel írjon rám !!
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
de amugy nekem 8 on megy 64 biten
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
jah nekem is már 8 van
azthittem az örök xp sek közé tartozol akiket soha nem fogok érteni

adok teamwievert és játszhatsz a én gépemen

persze csak viccvolt

-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
miért mi bajod a win 7 el ?

-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Tettem egy Win7-t, azon jó, de nem fogok azért mindig OS-t váltani, mert játszani van kedvem

-
ricshard444
veterán
Nálatok jó?
Connection to Update Server failed
Ezt írja és nem jó sehogy, újra is tettem és próbáltam már a szerver átírást is ahogy írták, de akkor el sem indul a launcher.
-
Zotya21
senior tag
hát ugylátom eléggé kihalt ittis minden

-
Zedroxine
tag
Ultimaban nem láttam sehol a közelemben olyan bosst amit le kéne csapni. Mekkora sereg kell hozzá?

-
Zedroxine
tag
lord cyriant lehet még kapni?
-
Zedroxine
tag
Nincs, promo swamp drake meg promo grinder van, legalábbis ezeket nem látni
-
Zedroxine
tag
hát engem a pvp perpill nem izgat, szóval lehet eladom
-
ricshard444
veterán
válasz
Zedroxine
üzenetére
Én azt használtam PVP-re utolsó karinak, ha már minden kötél szakad és az ellen lámul és szivatni akarom.
Olcsó előhívni a képessége hasznos és buffolva nagyon erős. Amúgy T3-ra Stone Warit használok fagyasztással és a képességével, próbáltam, hogy kihagyom a T3-t, de muszáj a pakliban lennie, mert én nem vagyok offenzív játékos így mindenképp elhúzódik a meccs. -
Zedroxine
tag
Brannoc mennyire alkalmas deckbe? mert van 1 talonba és nem is szar az AH ára, úgyhogy ha nem annyira jó akkor inkább bfp-re cserélném a kártyát.
-
Volgafan
senior tag
Eladósorba kerűlt 20k bfp,akit érdekel írjon rám!!!!
-
LoLHunCsirke
tag
Streetkings elleni replay: [link]
pure nature vs fire frost, bőven top20as játékos az illető, nem valami pörgős meccs de legalább szépen látszik h a burrower spam mikre képes, ha az ellen úgy gondolja hogy felmegy t3ra
-
Zedroxine
tag
ehhe, köszike, meglesegetem
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Ingame a pve ranglistákban érdemes decket nézni. 3 hónapra visszamenőleg megnézhetők az adott map legjobb idejéhez tartozó deckek a speedrun toplistákban.
Azon ne lepődj meg hogy az első pár oldalon szinte ugyanaz a deck van mindenkinél.

Az expert szint végén érdemes a spéci összeállításokat megnézni, egy frakcióspecifikus deckel ált. lassabban lehet egy mapot teljesíteni mint egy 3/4 színből álló vegyes felvágottal. ^^
Ha bandittal akarod tolni akkor a tornyot mindenképp tedd be t2re (Rioter's retreat).
rpveben gyakori, a bandit egységek szinte halhatatlanok lesznek mellette ˇˇ -
Zedroxine
tag
Kicsit sok lesz mára belőlem, de mindig akkor jut eszembe valami ha már lejárt a szerk.
Valaki tud olcsóbban megbízható helyről bfp-t? Hiányzik a pure fire deck-em
Kicsit kipótolnám a 2200-at.
Nemtudom mennyiből jönne ki egy danceres jugg-os pure fire, pve-re. (2100 fölött van ez a 2 lap csak).Esetleg ellenérv és/vagy olcsóbban kihozható deck? (shadow-t meg a twilight-ot nem szeretem szóval az kizárva a többire nyitott vagyok)
-
Zedroxine
tag
PvE/rPvE deckre mit ajánlotok? ami 2200BFP-ből kivitekezhető?
-
Zedroxine
tag
ott pvp deckeket találtam csak
-
Zedroxine
tag
Sziasztok! Visszatértem ismét.
PVE decket szeretnék, a bandit tetszik nagyon. Jelenleg 2200BFP áll rendelkezésemre, ha esetleg kitudnátok segíteni 1-2 deckbuild-el esetleg fölösleges lapokkal, azt megköszönném.
-
Gyuri27
félisten
Lehalt a szeró. Történik valami?
-
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Most nem látok magamban semmi potenciált a játék iránt, amikor toltam most is a meccset azt sem tudtam mihez nyúljak

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ha szeretnéd én mennek veled pár unranked1v1et,mostanság elég ritkán játszom, +egy deckembe sincs fire

-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Viszont szomorúan tapasztalom, hogy még mindig Pure Fire paklikkal lámulnak az emberek meg Rusholnak, így számomra teljesen értelmét veszti a játék. Anno is ezért hagytam abba (a kizsebeléseken kívül..)
Csúcsformámban anno 5ből 3-t visszavertem, de 2 még ígyis oda vissza vert.
Más kevert kártyás játékosokkal pedig hosszú idő után volt csak győzelem, háromszor levertem top 100-s arcokat, az volt a karrierem csúcspontja
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Böngésződdel lesz akkor vmi, nekem letöltötte arról a linkről.
Feltettem data.hu-ra a patch fájlt, próbáld innen. [link]Telepítőd van bf-hez?
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
-
ricshard444
veterán
Valakinek van linkje ennek a problémának a manuális patcheléséhez vezető úthoz?
A fórumon lévő link halott
Error while reading the http response header: Not Found
Ez a gond
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Kb. egy hónapja vezettek be egy változtatást, már csak hitelesített e-mail címmel lehet belépni. Itt írnak róla, hogy mi a teendő ha nem megy a log-in. [link]
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ja az laza....mennyit nyultak le?

-
pachito
őstag
Hali van valakinek elado pontja occsoe`?
Lehetseges, hogy erdekelne egy kisebb-nagyobb mennyiseg a kozeljovoben, hianyzik a jatek na 
-
mikibm
csendes tag
sziasztok!!tud nekem valaki segíteni!ma venni akartam 1 dancer promot és DC(disconected) lett és elvette a 8191bfp pontomat de a dancert nem kaptam meg!!!fogalmama nincs h hol kérjek segítséget!!mentem a EA oldalra de nem lehet belőle kibogozni semmit
-
LoLHunCsirke
tag
Expertmode elleni 1v1 unranked meccsem, shadow nature vs pure shadow ( mind kettőnknek test deck)
[link] (replay) -
Volgafan
senior tag
Viszont,ha valakit érdekel jó magyar hufért acc eladó
-
geri425
csendes tag
Nagyon jó játék sokat játszottam vele .
-
dudu0123
csendes tag
Üdv mindenkinek
Nem tudom használhatom-e erre a fórumot de eladom a bf-es acc-om. Akit érdekel az keressen fel a játékban.
Nem pénzért hanem bfp-ért adom. nevem: duduhun -
Volgafan
senior tag
Hoppá,megint van ingyenes kód,ami kivételesen működik is!!!!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor március végéig lehetett beváltani. Kicsit lekéstél ezzel. Illetve ha korábban aktiváltad és azt írta ki h invalid code vagy h already in use, akkor is megadta a tokeneket (mert csak tokeneket és elementeket adott), csak egy bug miatt írta ki ezt a szöveget, amit nem javítottak ki.
-
Iginotus
addikt
Sziasztok kaptam egy E-mailben egy exlusive prenium codot a játék 4. évfordulójára. Csak az a baj, hogy nem fogadja el a game? Másnap is előfordult már ez?
Visszaolvastam megtaláltam.
Bár mit kéne látnom mit kaptam volna ezzel? Azt nem értem

Mert kártyát azt nem... -
Gyuri27
félisten
válasz
garfield545
üzenetére
smokegyuri ott van az első hsz-ben

-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Szépen játszott haverod.
Azonban meg kell jegyezni, hogy csúnyán kijött a pure t3 gyengesége. Sajna a silver olcsó és jól spammelhető. Meg dekkának nem volt bent mauler. Nálam a buri helyére ment. Szűk a deck sajna.garfield545: felvettelek friendsbe. Írj vissza. A legolcsóbb harvi most 2800 bfp.
-
LoLHunCsirke
tag
dekka elleni replay, bár nem én nyomtam hanem HunIron, bizony megverte dekkát 1v1 rankeden, map :uro
[link] (replay) -
Volgafan
senior tag
válasz
garfield545
üzenetére
Te google fordítóval tolod?
-
Gyuri27
félisten
válasz
garfield545
üzenetére
No. Érteni kell amit az ember mond. Lássuk be felkészületlenül ennyi játékost nem bír el a szerver.
Ez a fórum mindig a vitáiról volt híres.
Csúcs időben itt voltak nagy veszekedések. Most se értünk egyet sok mindenben. Viszont mindig segítettünk a másiknak.
Írj egy ign-t. Sokan fognak kisegíteni free vagy olcsóbb lapokkal.
Levi küldött nekem 4 harvit nem olyan régen. Azzal, hogy egyet adjak oda annak aki rászorul. Shadow deckem ugyan még nincs (mert a warp pl nagyon drága, nem is értem, de a harvikat nem adom el, ajándékot ugyanis nem szoktam eladni). Szóval ha megy a szerver kapsz tőlem (Levitől) egy havestert. Ennek ha jól rémlik az utolsó ára 3000 bfp volt. Ha jól osztod be egy normális pvp deck is kijön belőle. Én frost t1-t2-t ajánlok. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hotfix van. Ami kb. egy órával el fog húzódni. 17:30 után érdemes ránézni szerver állapotára.
Hotfix - 25/3/13
- Increased the maximum PAK file size when PAKing a map in the Map Editor from 20 to 50 MB.
- The Map Description Editor will now refuse to save the map descriptions if there is a map name for one or more laguages missing.
- Trying to create a match with a User Generated Map with map names for any language not set will now result in an error message.
- The server will now use the english map name for version control regardless of which language the client is set to.
- Fixed a bug that resulted in a "Code already in use" error message when entering the 4th anniversary Premium Code.
- Fixed a bug that showed the wrong number of tokens and gold after entering the 4th anniversary Premium Code.
- Fixed a bug where new players that entered the 4th anniversary Premium Code in Origin get "Login failed" when logging in.
- Fixed a bug that resulted in a RTTI error when clicking the map list seperator for User Generated Maps
- Fixed a bug where the client wanted to upload maps that came shipped with the game.
- Fixed a bug that resulted on maps being uploaded multiple times, depending on the set client language.
- Fixed a bug resulting in a timeout or disconnect when trying to download certain maps.
- Fixed a bug that let progress bards (mana-, energy bars, progress bar in file transfer window) appear white.
- Tweaked the map uploader/downloader for better performance, especially with slow internet connections. -
garfield545
tag
Akor énis ingyen élő vagyok vagy mégse én már meg tömtem az EA kölcség vetését.... És nem tolom rosszul nem kell lenézni a anak akinek nem futja venni buster csomagot vagy nem tudja kifizetni aszt a 5k öis meg énis kikapcsolodni szeretne én csak érdekességből csatlakoztam meg nézni de marhára meg tecet a SWTOR meg a SIMCITY után egy kicsit jól esik másall játszani
-
Gyuri27
félisten
válasz
garfield545
üzenetére
A fórumot olvastam. Többen küzdenek ezzel a bajjal.
Amúgy a szerver online volt. De thx az okosítás.Írtam TheBalckOne-k. Meglátjuk mi lesz belőle. Szóval érdemes volt ide szabadítani a sok ingyen élőt. Egyből be is halt a szerver meg a tudomány.

-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
rhiordd írta kint, hogy ha hibaüzenetet dobott a gém a kód aktiválásakor, vagy írta hogy a kód már használatban, a jóváírás akkor is megtörtént, elég csak egy relogint megejteni. [link]
If you get an error message that our fourth anniversary code might be used already, don’t panic! Everybody can redeem the code once per account and receive the following, no matter if there is an error message.
You get:
3x 18500 Gold
3x 20 Honor Tokens
3x 200 Victory Tokens
3x 335 BattleTokens
28 Days of duration for all Elements
Unlocked game client (if not already done)Ha új acc-on írod be a kódot rögtön lvl4-re dob s azonnal tudsz ah-zni is.
Egy Tiberium Alliances -ből érkezett player írta hogy azért regelt mert megkapta ez a Premium Code -t
De nem ó az egyedüli, volt egy laza 30-40%-os player szám növekedés már ma délután.

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- Warhammer 40.000
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OpenMediaVault
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
)

tudtok valami jobb BFP szerzési módot a biznisz és a hivatalos battleforge oldalról való vásárláson kívül? Meg nemtudtok esetleg valami jövőbeli újításról? Nem sokat változott