Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
spelleknél az a lényeg h mi a spell célpontja, egy dd spell az nem célpontú, hanem célterüeltű.
egy glacier az pl csak az épületre és csak egyre hat.
míg egy eruption meg pl területre, ezt nem lehet szabályozni, vagy úgy h minden dmg-t tiltunk, akkor viszont sebezhetetlen lesz.Na az instant heales ötletnek ebbe a formába lőttek, sajna nem tudok hozzá egy fontos elemet, de primitívebb formába még megoldható.
Lényegébe tennénk 5-6 épületet a pályán kívülre vagy olyan helyre ahol nincs szerepük és azok lennének az úgynevezett indítókapcsolók.
ha elpusztul az eggyik akkor gyógyul az épület és így tovább.
cd-rendszert csináltam már, egész hajnalba ezen szenvedtem
power rendszert nem tudom, mivel a power elvételét nem tudom csak adni, így azt gondoltam h eleve csinálnék egy powerflow rendszert a maphoz,void úgyse lesz.
valahogy úgy kéne h mp-ként növekedne a játékos pontja és valamennyi pontonként kapna bizonyos mennyiségű powert.Ezt lehetne fokozni h wellek számával intenzívebben növekedne a power/vagy az épp páylán lévő egységeinek száma lenne a mérvadó.
így lehetne szabályozni, csak akkor a wellekből kevesebb kellene h azok ne hozzanak be sok powert.
és így ha pl lerombolná az eggyik épületet h innstant javítsa a fő épületet akkor mondjuk 12-15 mp-ig nem termelne powert vagy jelentősen csökkenne."ha találsz hozzá infót akkor be lehetne rakni egy olyan kapcsolót is"
na ez a legproblémásabb, mert ép ez kellene, de sajna emiatt nem tudom emgcisnálni amit először írtam,csak ezt a primitívet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest