Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
spelleknél az a lényeg h mi a spell célpontja, egy dd spell az nem célpontú, hanem célterüeltű.
egy glacier az pl csak az épületre és csak egyre hat.
míg egy eruption meg pl területre, ezt nem lehet szabályozni, vagy úgy h minden dmg-t tiltunk, akkor viszont sebezhetetlen lesz.Na az instant heales ötletnek ebbe a formába lőttek, sajna nem tudok hozzá egy fontos elemet, de primitívebb formába még megoldható.
Lényegébe tennénk 5-6 épületet a pályán kívülre vagy olyan helyre ahol nincs szerepük és azok lennének az úgynevezett indítókapcsolók.
ha elpusztul az eggyik akkor gyógyul az épület és így tovább.
cd-rendszert csináltam már, egész hajnalba ezen szenvedtem
power rendszert nem tudom, mivel a power elvételét nem tudom csak adni, így azt gondoltam h eleve csinálnék egy powerflow rendszert a maphoz,void úgyse lesz.
valahogy úgy kéne h mp-ként növekedne a játékos pontja és valamennyi pontonként kapna bizonyos mennyiségű powert.Ezt lehetne fokozni h wellek számával intenzívebben növekedne a power/vagy az épp páylán lévő egységeinek száma lenne a mérvadó.
így lehetne szabályozni, csak akkor a wellekből kevesebb kellene h azok ne hozzanak be sok powert.
és így ha pl lerombolná az eggyik épületet h innstant javítsa a fő épületet akkor mondjuk 12-15 mp-ig nem termelne powert vagy jelentősen csökkenne."ha találsz hozzá infót akkor be lehetne rakni egy olyan kapcsolót is"
na ez a legproblémásabb, mert ép ez kellene, de sajna emiatt nem tudom emgcisnálni amit először írtam,csak ezt a primitívet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest