- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
spelleknél az a lényeg h mi a spell célpontja, egy dd spell az nem célpontú, hanem célterüeltű.
egy glacier az pl csak az épületre és csak egyre hat.
míg egy eruption meg pl területre, ezt nem lehet szabályozni, vagy úgy h minden dmg-t tiltunk, akkor viszont sebezhetetlen lesz.Na az instant heales ötletnek ebbe a formába lőttek, sajna nem tudok hozzá egy fontos elemet, de primitívebb formába még megoldható.
Lényegébe tennénk 5-6 épületet a pályán kívülre vagy olyan helyre ahol nincs szerepük és azok lennének az úgynevezett indítókapcsolók.
ha elpusztul az eggyik akkor gyógyul az épület és így tovább.
cd-rendszert csináltam már, egész hajnalba ezen szenvedtem
power rendszert nem tudom, mivel a power elvételét nem tudom csak adni, így azt gondoltam h eleve csinálnék egy powerflow rendszert a maphoz,void úgyse lesz.
valahogy úgy kéne h mp-ként növekedne a játékos pontja és valamennyi pontonként kapna bizonyos mennyiségű powert.Ezt lehetne fokozni h wellek számával intenzívebben növekedne a power/vagy az épp páylán lévő egységeinek száma lenne a mérvadó.
így lehetne szabályozni, csak akkor a wellekből kevesebb kellene h azok ne hozzanak be sok powert.
és így ha pl lerombolná az eggyik épületet h innstant javítsa a fő épületet akkor mondjuk 12-15 mp-ig nem termelne powert vagy jelentősen csökkenne."ha találsz hozzá infót akkor be lehetne rakni egy olyan kapcsolót is"
na ez a legproblémásabb, mert ép ez kellene, de sajna emiatt nem tudom emgcisnálni amit először írtam,csak ezt a primitívet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest