Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
a motk-s verzió egy vészmegoldás lenne, mert nagyon le kell venni a ranget h az épület mellé azért tudj hívni meg varázsolni.
a másik lenne a jó ami konkrétan blokkol minden varázslatot az épületre(aminek az épület a célpontja.)de ezek mellet ott van az a pk_kites megoldás is amit írtam akkor viszont az lenne a baj h nem tudod javítani, csak 2 frost egységgel.
de erre meg ott van az h akkor csinálhatnánk egy ami kaput a kezdőorbhoz amivel 100 powerért instant lehetne javítani az épületet.
persze csak akkor mikor ellenséges egység nincs a akárhányas rangéjébe.
ez viszont megint komplikált épp ezért lenne jó ha spell blokk efektet közül egyik működne.mindenesetre a mapnál én úgy gondoltam, hogy lehetne olyan mint ami a te bázisodnál volt a simai pályán.
ne a kezdőbázis közelébe legyen hanem egy olyan helyen ami több oldalról támadható.De elég messze van a kezdőorbokhpz.
Viszont ez h nincs well a közelébe sztem jó mert így nem lehet full élettel hívni, ami kiegyenlíti a védő és támadó közti esélyeket.
A több épületes ötlet is jó és még taktikusabb, de ez előbb mindenképp kell alapnak.Addig is itt van mindnekinek egy nagyon alfa verzió és op parádé a frost jóvoltából.
BD alfa verzió
(bocsi a silány minőségért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Windows 10
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest