Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz OnSeT #10154 üzenetére

a motk-s verzió egy vészmegoldás lenne, mert nagyon le kell venni a ranget h az épület mellé azért tudj hívni meg varázsolni.
    a másik lenne a jó ami konkrétan blokkol minden varázslatot az épületre(aminek az épület a célpontja.)

de ezek mellet ott van az a pk_kites megoldás is amit írtam akkor viszont az lenne a baj h nem tudod javítani, csak 2 frost egységgel.
    de erre meg ott van az h akkor csinálhatnánk egy ami kaput a kezdőorbhoz amivel 100 powerért instant lehetne javítani az épületet.
    persze csak akkor mikor ellenséges egység nincs a akárhányas rangéjébe.
    ez viszont megint komplikált épp ezért lenne jó ha spell blokk efektet közül egyik működne.

mindenesetre a mapnál én úgy gondoltam, hogy lehetne olyan mint ami a te bázisodnál volt a simai pályán.
    ne a kezdőbázis közelébe legyen hanem egy olyan helyen ami több oldalról támadható.De elég messze van a kezdőorbokhpz.
    Viszont ez h nincs well a közelébe sztem jó mert így nem lehet full élettel hívni, ami kiegyenlíti a védő és támadó közti esélyeket.
    A több épületes ötlet is jó és még taktikusabb, de ez előbb mindenképp kell alapnak.

Addig is itt van mindnekinek egy nagyon alfa verzió és op parádé a frost jóvoltából.
    BD alfa verzió
    (bocsi a silány minőségért)

Új hozzászólás Aktív témák