Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sousuke90

aktív tag

Végre "kommunikáció a devekkel" érzete van a watchlistnek ...
    Nem eléd dobnak egy kész változtatást, ami általában pocsék lesz, hanem mondanak valamit előre is, lehet tényleg fejlődtek az 1 év alatt valamit XD
    Amúgy meg szerintem egész jók most a változtatások, vagy legalábbis ha így maradnak.
    A mortar gondot megoldja, enli mondjuk így vlszeg eltűnik a F/N pakliból, mert jobban megéri 1 bloodhorn helyett giant slayereket hozni, vagy virtuosokat, pure nature meg ugyanúgy tudja majd használni SoM miatt, mint azt már említettétek.
    A Lost Shade damage modifier alakítás is jónak tűnik, mert így elég jól lehet már szedni őket a normális L counterekkel, nem csak Moonnal XD
    Az egyetlen amit én még kicsit furcsállok, az a phase tower, mert sztem a 10 mp plusz nem oszt nem szoroz, főleg akkor nem, ha már megy rá a glacier/kobold.
    Amúgy meg ha már enlihez hozzányúlnak, hozzányúlhatnának az amii monumenthez is ...

Ja és Murder, ha az enlivel csak t3-at lehetne hozni, akkor az olyan lapok esnének vlszeg mint Batariel, Dreadnaught, stb. ... legalábbis szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák