Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19052) Gonz0 válasza Yany (#19049) üzenetére


Gonz0
tag

Tegyük fel, hogy ez a cél. Ugyanakkor nem feltételnül a minden classból legyen a squadban a kívánatos kombináció. Pl 4 olyan csipa aki a bázistól 5 méterre kempel ne legyen szétszórva 4 külön squadba. Menjenek be szépen egy közös squadba, ott tudnak egymásra spawnolgatni, hogy azt az 5 métert se kelljen legyalogolni, nehogy elfáradjanak. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy ugyanaz a 4 (vagy 6, hogy minden squadba jusson) csipa belekényszerítve 6 külön squadba az jobb megoldás lenne, mintha szabadon választanának squadot. És ebben a szabadon választásban benne van az általad kívánatosnak tartott, mindegyik külön squadban opció is.

Egyébként velem elég gyakran előfordul, hogy sunyítok egy bokorban, rámspawnolnak és rögtön felfedik a tartózkodási helyem az ellenfeleknek. Lehet azért mert más stílusban játszom mint te, én nem szeretem a frontális konfrontációt, jobb szeretek lopakodni és olyan helyről támadni ahonnan nem várják. Esetlegesen, egy teljes squaddal, ha olyan squadtársaim vannak.

Szerk: KL megelőzött.. :R

@Balance: ma te vagy a 3adik aki nemtetszésének ad hangot, hogy a szerverről beszélünk, ami egyébként legalábbis ferdítés lévén olyan szabályokról beszélünk ami a PH! szerverek mellett egyre több helyen megtalálható és ha itt tudunk rá megoldást találni, akkor esetleg azt a többi kedvenc szerverünk adminjának is tudjuk javasolni. Na mindegy, ez a lényegi részt valószínüleg nehéz kihámozni a sok veszekedésből. Ami viszont érdekes, hogy te vagy egyben az a harmadik is aki csak úgy beleüvölt a pusztába, hogy ez így szar és ne beszéljetek erről, mert ez engem nem érdekel. És én ma már harmadszorra vagyok kénytelen megkérdezni: Akkor mégis miről beszéljünk? Esetleg ha sírás helyett feldobnál egy témát..

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.