Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Azonnali VGA-s kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 23:23:26

LOGOUT.hu

Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60128) R4E/B válasza core i7 (#60127) üzenetére


R4E/B
tag

Erre egy megoldás van, hogy a Windows 10-et újrahúzod a pesába, mert nekem is ugyanez a probléma volt, de a VGA hőmérséklete nem ment fel, hanem inkább játékon belül olyat csinált, hogy szaggatott minden játék. Tehát újraindítottam a gépet és 60Fps megvolt a Doomnál és az AC: Syndicate játéknál, de egy 10 perces játékteszt után a 60 Fps lement 10-30 Fps közé, lényeg, hogy meg volt gajdulva és egyik ismerősöm jól írta, hogy valami vírust kaphattam be. :D

Mindjárt írok, mert nekem is van problémám a mostani kártyával. Játékoknál így W10 újrahúzás után megvan a 60Fps, de sajnos a videokártya ventilátorokból az egyik megy a másik leáll, aztán felpörög, megint leáll. Nem kockáztatok, így a jövőhéten megy szervizbe mindenképpen. Kérek garanciafutárt az iPonnál. :)
Persze küldtem email üzenetet a szervizeseknek is és tudnak róla, úgyhogy beküldöm, de addig majd itt is leírom később a problémám.

Majd azt írd már meg, hogy a ventilátorokkal van-e gondod és milyen videokártyát használsz, rendben? Érdemes megnézni a ventiket, hogy pörögnek. Időnként mindenképpen.

Én nekem most ez van és ez az első ASUS ROG videokártyám, nagyon szeretem, jó teljesítménye és kialakítása van: ASUS ROG Matrix Platinum GTX 980 Ti GDDR5 6GB Gaming

Üdv,
RampageIV!

ASUS • IN SEARCH OF INCREDIBLE

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Azonnali VGA-s kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.