Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13684) mdk01 válasza jimy_l (#13680) üzenetére


mdk01
addikt

Sztem ezzel az árképzéssel az a legfőbb gond, hogy ahány megrendelő annyi féle. Nem lehet pontosan felmérni mik az igények és ezért a lelkiismeretesebb asztalos próbál a tudásához képest a maximumom teljesíteni, hogy biztosra menjen, ehhez pedig olyan árat kell adni ,hogy megérje megcsinálni az adott bútort.
Egy időben próbáltam azt alkalmazni, hogy megnéztem a megrendelő bútorait, autóját, házát és próbáltam belőni az igényeket, de rákellet jönnöm ez sem működik.
Találkoztam már olyan nagy cégtulajdonosokkal(most nem mondom szándékosan a cégnevet) akiknek 100milliói -milliárdjai vannak és nem kötekedik, tetszik neki, és fizet. Nem xart kapott tehát teljesen rendben volt a bútor, de ha vki akart volna akkor beleköthetett volna, mert ugye mindenbe belelehet kötni.
Aztán van az a fajta akinek alig van pénze, lealkudja az árat és mikor odaviszed ugyanazt a színvonalú bútort neki, mint amit fentebb említettem, akkor elkezdi keresni a hibát és gondolom azért mert ha már vmiért kiad x összeget akkor az legyen tuti.

...és mi van azokkal az asztalosokkal akik olcsón dolgoznak és xarul? Azokat vagy nem fizetik ki teljesen, vagy vissza járhatnak javítani ezáltal növekednek a kiadásai és kevesebb marad a zsebébe. Ez egy stagnáló vagy süllyedő "vállakozás".

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.