Aktív témák

• vilma27

tag

Nemrég úgy gondoltam, hogy selejtezek. Nagy takarítást akarok csinálni ami még most is él, csak nagyon lassan megy. Valami miatt mindig elakadok valahol és utána visszaterelni magamat nagyon nehéz. Nem mondhatom, hogy mások terelnek, mert amilyen makacs vagyok úgysem engedem. Lehet pont ez a hiba? Azért, hallgatok én másokra, szívesen meghallgatnak meg minden és énis jó hallgatóság vagyok de lehet kellene egy olyan emberke akinek mindent elmondhatok. Mióta nem járok külön énekre már fél éve :Y hogy így megy, sokkal stresszesebb vagyok, mind én mind az életem. Most nem vagyok semminek a részese, holott nagyon szeretek csapatban lenni és együtt lenni olyanokkal akikkel ugyanazt csinálhatunk. Elég széles körben mondhatom ezt, mert mindent szeretek csinálni. Sok minden érdekel is és régen ott volt nekem az énekkar, a magánének, a sok utazás és fellépés, a szakköreim és a sport. De mindezek közül az összeset elveszítettem. És majdnem mindet az én nem is hibámból de az én döntésemből. Rossz, rossz döntés volt mind. Egytől egyig. És ha belegondolok, hogy otthagytam, saját magamat cserbenhagyva ezekre a kusza gondolatokra összerezdülök, és moccanni sem tudok. Abban a percben nem is akarok, mert minden alkalommal szomorúság fog el, és nem ereszt.

• vilma27

tag

A héten eszméletlen üreseket írok, leírom mi volt aznap, de semmi tartalmas... De jól van ez így, nem történik semmi. Semmi amit leakarnék írni. Írhatnám megint Nonót, Móniékat, de semmi ugyanaz a mese mint eddig. Pedig szeretném ha már lenne valami haladás...

Változtatok picit...

Ma elég furcsa dologra jöttem rá. Teljesen más illetőről mint eddig. Ismered, hisz már régen igaz de szerepelt sokszor a blogban. Kicsit el is gondolkodtam rajta. Nem nagyon mert nem is akartam belemerülni, nehogy...

Vissza akarok zökkenni a zöld felhőmbe. Az az én világom. Naponta többször is sikerül, de egy tett egy érintés egy pillantás nem enged... Túlságosan befolyásolható lennék? Mondogatom magamnak, hogy nem dehogyis, pedig de. Ennek az oka pedig a fene nagy szívem. Mindig az visz el, és lassan a sírba is.

Miley Cyrus Ft. Trace Cyrus - Hovering

Mit akartok, nekem tetszik komolyan. Hannah-s korszaka szörnyű, de kezd nőiesedni, és igaz, hogy így könnyű sztárnak, színésznek, énekesnek lenni. De ő tette jól, pár napja még emlékszem én tiltakoztam, hogy cöhh... ott van papa oszt... De nem mindent ki kell használni és mindenkit. Nekem utóbbival problémán van, mert nekem valahogy nem ment. Kellene egy "mester". Van olyan aki vállalkozna rá? nekem is kell egy Obivan XD

• vilma27

tag

Shontelle - Impossible

Miért? tényleg lehetetlen az egész...

"Az összes sebem nyitott.
    Mondd el nekik, hogy amiben reménykedtem, az
    Lehetetlen, lehetetlen..."

• vilma27

tag

A nap eleje még úgyahogy elment. Első órám németen egy olyan nehéz magnót hallgattunk :Y iszonyat volt. Kezdtem megijedni. :S de tanárnő mondta, hogy nem kell megijedni, ettől 100x könnyebb szokott lenni. Így végeredményben 18pontból én 5.5öt értem el. Hát igen ezért ijedtem meg. De kb ez olyan 13-14pontnak felel meg, ha érettségis lenne. Bioszon egy hirtelen dogát írtunk. Mindenkinek rendesen kikerekedett a szeme. Hát nem kell nekem a biológia, de a 4est azért tartani szeretném. De ilyen dolgozatokkal, mint a mai :( dehát majd legközelebb :K
    Nyelvtanon az infó teremben voltunk. Majd bealudtunk. Jó volt a téma, de valahogy nem izgatott egyáltalán...
    Matekból a héten dolgozat várható. Igyekszem egy jó jegyet szerezni belőle. Kell is most :D :B Töri, jöv7hétfőn témazáró. Hát mit n mondjak ennek se örülök. Viszont jó helyen van ha úgy vesszük, mivel utánaváló héten meg Nyelvtanból írunk témazárót a matekot meg ugye letudjuk ezen a héten. Olaszon... belese kezdek.
    Likasórán pangás, Tesin felhúzom magam téma ment. Nem a játékon, bár az is közrejátszott, h ne múljon el az érzés, de én ezt már nem bírom.... :O
    Hazamenet a buszon majd elaludtam, fáztam, szomjas voltam, és a nénikék ott sustorogtak olyan hangerővel. Azt hitték nem hallja a busz, de szerintem még a sofőr is meghallotta... ppf
    Ez volt ma...
    Magamról most nincs kedvem, erőm beszélni, milyen az állapotom, mert lese tudom írni...

• vilma27

tag

Rajzon az a tempó a többieknél. Annyira kimondhatatlanul lusták hogy nem igaz, fel se állnak, röhögcsélnek oszt kalap. Komolyan kicsit dühítő, de én már rég készen voltam mindennel az első óra végén. WÁÁÁÁÁ

kiborít néha....

ennyit a mai napról, jah, meg egy nagy MuhahahHAHAaa a föcis lógóknak !!!!

• vilma27

tag

Viva Greg

Akkora nagy, és a végén ahogy a vizet fröcsköli. Még nem tettem ki pedig hányszor végignéztem... :D

• vilma27

tag

H olvasod a blogom, akkor holnap a suliban, mond nekem azt, hogy "kalaposcica" XD
    Ha ennyire beakarsz kerülni a blogomba, te szarvas 1 :P

Ma? semmi extra, olyan punnyadás volt, majd bealudtam minden órán, kivéve németen. Azon dolgozgattunk. Tesin tornázgattunk, de majd elaludtam az összes többin. Matekon azt hittem a nyálam csorog mindjárt a padra. Komolyan, hogy ennyire nem érteni a matekot... :((( de magánügy...

Mostmegyek, ugyan most keltem fel, de már megint húz az ágy :B, nem lesz jó ez így :(

• vilma27

tag

Hogy is mondjam... Igazából el tudom kezdeni, mert rengeteg a mondanivaló. De megint nekem kell lépni? Én ezt nem bírom tovább. Nem tudom, hogy neked ez hogy megy, de ez is az én elméletemet bizonyítja. Megszoktam a csalódásokat, hiszen tudod. De nem vártam tőled. Illetve utólag belegondolva nem is tudom miért lepődöm meg, ha tudtam, hogy egyszer ezek a pillanatok is napvilágot látnak. Most szerintem szó szerint a fejedre zúdítok mindent. Ne lepődj meg rajta, te is sejted mi a téma. Az ember olyan furcsán él. Mindenki, akis maga értékrendjében kis erkölcsi világában. Ismerem a tiédet. Helyesbítek, ismertem. Már nem tudom hányadán állok veled. Vártam rád, és akkor még lehetett volna kezdeni a helyzettel, de számomra ez csak vízió marad, meg sem történt esemény. Elfogadtalak olyannak amilyen vagy. De az utóbbi elhallgatott események miatt múltidőben írom. Nem tudom, hogy képes vagyok ezt magam mellett tudni továbbra is.
    Kezdem a legelején. Emlékszel arra a napra? Én nagyon is jól, minden szavad tisztán cseng vissza a fülemben. Akkor sok ígéretet tettél nekem. Aminek a nyomát se látom. Ebben sajnos nem nyitom fel a szemed, ezek szerint rég elfelejtettél mindent. Vannak olyan szavak, tettek, pillanatok amik nem múlnak el egyről a kettőre. Következő napokban, hónapban, láttad de mégse tettél érte semmit, nem is így fogalmazom, ennyit jelentettem számodra. Mert látom rajtad, hogy látod, mégse teszel ellene semmit. Ha még próbáltad is felvenni a kapcsolatot ne mással tetesd. Ez nagyon fájt és dühített. Ha akkor ott lettél volna, nem haboztam volna ezeket elmondani neked. De nem mással beszéltem volna mindezt meg. Akkoriban számos gondom volt. De én ezeket nem is tudom, hogy jelnek vegyem, de úgy értelmeztem, hogy nincs szükséged rám. Mikor mindketten találkoztunk, elnéztünk egymás mellett. Ez így ment jó 2hétig, úgy hiszem. Nem akartam nyitni feléd. Vártam, megint csak vártam. Türelmes ember vagyok. Amikor valaki csalódást okoz, választhatsz, nem olyan sok a választás elkezdheted kritizálni, sértegetni és zavarba hozni, vagy pedig megpróbálhatod helyre hozni a problémát. Úgy hiszem ebben mindegyik benne van. A konkrét dolgokat nem írom le, neked kell/kellene tudni. Ahogy az elején írtam én ezt nem bírom így tovább. Sok mindenben elgondolkodtatott és elbizonytalanított ez az egész story. Én meghoztam a döntésemet.

• vilma27

tag

Elgondolkoztál már azon, hogy azok az emberek akikkel kapcsolatban vagy mit is adtál nekik az eddigi életetekben? És fordítva is. Mi az amit te kaptál? Ha a mérleg egyensúlyban van, akkor mondhatod az illetőt a barátodnak. Mindenhez 2emerhez kell, legyen az barátság vagy szerelem. Ügyelni kell, hogy ha a mérleg egy kicsit is megborul, az egyensúly is megy vele. Szétmehet minden egy perc alatt, egy óra, nap hét alatt. Kölcsönösen kell vigyázni a másikra.

köszönöm :B

• vilma27

tag

ha nem megyek el a géptől, soha nem fogok most nekiállni a német felelős témának. Minden kész van, (töri-irci úgy ahogy) azokat is átnéztem, a törit igaz jobban. De minden kész van, már csak a Wetter témát kellene megtanulni és 5percig tudni beszélni róla. Megírtam az is megvan, de most megyek és beseggelem.!!!

nem nagy szám a mese, egyébként, de ez a zene nagyon aranyos. Az a repülő öregpapianygalka olyan cunci :B ;)

• vilma27

tag

kedvenc mesém (egyike :B)

Brother Bear-On my way

Orsikával ezt nézzük, mert estére megyünk le hozzájuk, és eldöntöttük ;] régen is láttam, kb. fél éve XD

A két szarvas, vagy mik XD akkora nagyok :D legjobban mindnek a magyar hangját szeretem, ha valamelyikben eltalálták a mesék közül, akkor az ez... ;) És a zenék :Y nahjó nem mondom, mert képes lennék órákhosszat fecsegi, de dolog meg 1000

a másik:

Mackótestvér - Ha szeretet él a szívedben

• vilma27

tag

Ma nagyon sikeres napom volt. :K
    Mindennel végeztem amivel akartam. Igaz az este hajnali 1ig írtam a német tételt, és reggel 7kor már nyitva volt a szemem.

Phil Collins - Another Day In Paradise

Reggel kerestem, egy német chates oldalt. Vagy 10et találtam is, de mind szexes volt... Az egyik nem tűnt annak, na regisztráljunk... erre hallod 5másodperc nem telik bele, 7-8an megrohamoznak h akarok e flörtöni és egyéb perverz dolgokat mondtak, had ne soroljam. Nah ezt németül is megértem XD mehetek érettségizni XD végül aztán letöröltem a profilomat és a regisztrálásom

Mivel megint nálunk voltak apa keresztszülei kicsit zavar, hogy szinte minden 7végén itt vannak és soha nincs megállás a dolgokban, de.... mind1

Ebéd után csucsu, egy jó másfél órát alukáltam.
    Befejeztem a Nana-t minden részét :) És németeztem is, szavak, nyelvtan, levél, stb... Mindent megcsináltam.

Jahj kifelejtettem, hogy végül találtam egy chatet, igaz kicsit "dedos" de a célnak megfelelt. Elkezdtem beszélni egy fiúval, elkezdi, hogy öreg vagyok és ezért nem beszélget velem. Hát 18 évesen senki nem öregezett le engem... De a lényeg, hogy jó lesz ez az oldal és örülök, hogy igaz sok idő árán de megtaláltam :B

Most azt hiszem, megyek zuhi és utána ismételten csak csucsu, mert megérdemlem :K

• vilma27

tag

Mivan Wic, csak nem kitetted ;] ??? XD
    Jó szám, jójó :K

Már szerintem kitettem de adok egyújjabbat: ;]

Adam Lambert - Black or White

• vilma27

tag

P!nk & Adam Lambert - Whataya Want From Me

:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y

Nem semmi ;]

Tök jó szám lett, bár az eredetit, azt hiszem jobban szeretem, de végeredményben ez se lett rossz szám. Lehet mert kicsit elfogult vagyok mind2ejükkel :P

• vilma27

tag

Howard Shore - Use Well the Days

Nagyon régen tettem be filmes zenéket :), így pótolom most kicsit ezt a hiányosságomat. Igazából csak eszembe jutott ;]

• vilma27

tag

Jahj :Y :U és elkezdődött végre, a műkorcsolya EB :D olyan jó, nagyon szeretem nézni őket, nekem a kedvencem csak a pasi van egyedül, partner nélkül. Nem tudom, miért nyugtat meg az, hogy egyszerűen csak nézem. Már január elején elkezdem várni, hogy kezdjék már végre el ;]
    Nemrég volt a megnyitó, és Bernben van. Igazából nincs is messze. Valaki vigyen oda :O:O:O ;]

• vilma27

tag

Edward Maya feat Vika Jigulina - Desert Rain

Az alap keverés, teccik:K olyan jó :D:K

Hát ma már sokkal jobb kedvem volt, lényeges fordulat, de mindig Nonó veszi el a hangulatom. mostanában nem egyszer fordul elő ez. Fogok beszélni vele, hogy kicsit tényleg vegyen vissza a tempóból és a sok piszkálódásból. Tudja jól, hogy mennyire csikis vagyok, 1jólirányzott érintéstől már... Főleg mivel Nonó csinálja a legtöbbször kicsit már soknak találom. :(((

Ircin majd bealudtam, erre a tanár velem olvastatja fel Ady egyik arcpoétikás versét. Először magnón hallgattuk meg, a férfi olyan dühvel és indulatokkal szavalta, hogy utána az én hangom egy kis (nah jó lágynak nem mondható) halk finom hangon mondtam. Tényleg majdnem bealudtam, mert este kb óránként felkeltem, nem tudom miért? :F

Matekon viszonylag könnyű, számomra könnyű dolgot veszünk, azon is alukáltam, mert mire kész vagyok egyel a többiek az első lépésnél tartanak. :W sokszor verem a fejem, a padba, nem bántásnak, de valami már tényleg sok amit művelnek.

Tesin nem vittem cuccot, de beálltam, mert a röpit gyakoroltuk a jövőheti felmérésre. Én Szilvivel vagyok. Olyan aranyosan kért meg rá :B Mondta, hogy mivel én ügyes vagyok nem-e segítek neki. Mondom persze. Nekem ugyanmindegy kivel vagyok. De még jól is jött ki a lépés. Mert nem hiszem, hogy Nonóval kibírtam volna... De nagyon jó volt Szilvivel összeökörködtünk mindent. Mostanában amúgyis a velencei kirándulás óta, annyira megszerettem, eddig is tudtam, hogy jófej, de pl, diáknapon is annyit beszélgettünk :Y :D:D:D

Biosz-Olasz, semmi extra, de beszélni akarok majd Mátéval, hogy fogja be a nagy szájáét végre... :(( nagyon elegem van abból, hogy állandóan jár a szája elől, neki lehet nem lenne baja belőle, de wáááá :W:W:W

Föcin, az a tanár... nem fűzök semmi extrát, a régi tesitanáromra emlékeztet kicsit....

Holnap fotózás, a pályázat miatt, szal kivasalom a hajam a képre, meg valamit kellene kezdeni magammal, a kis szem alatti hullámzások már kezdenek kiakasztani, de mondjuk mostanában még alszok is, úgy ahogy... Ki kell találnom még mibe menjek, mondjuk ez nem szokott nálam gondot okozni, de mégiscsak a faliújságra, vagy mi a szöszre fogok felkerülni és egy jó darabig ott leszek... XD /illetve leszünk

• vilma27

tag

tutira nem vagyok normális

Hey Baby - Dj Otzi

A szám amin felnőttem... A 2 szám amin felnőttem, mert ez és az előző... XD

• vilma27

tag

Republic - Neked könnyű lehet

ne kérdezd miért...

Istenem, mennyi emlék fűződik ehhez a dalhoz...

Tényleg visszasírom, azokat az időket

• vilma27

tag

Honnan tudod, hogy van-e kiút? Ha a gödör mélyén fekszel, melletted pedig egy létra és egy ásó van. Vajon melyiket veszed a kezedbe? Bármelyiket felveheted, és akármit is döntesz, ígyis-úgyis megváltozik az életed.

Mostanában, nemrég előjött ez a példa, és sokszor elgondolkozom rajta. Hasonló és egyszerű kérdés, olyan mint - Ha egy dolog lenne amit vihetnél egy lakatlan szigetre, mi lenne az? Erre egyszerű a válasz. De azt nem mondhatom el...
    De az elsőre? Jelenlegi állapotomban ez eléggé reménytelen, hogy most választ tudjak adni.

Asszem, jöhet egy újabb kérdés
    Miért van az?

• vilma27

tag

Egy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel:

“Vak vagyok. Kérem, segítsenek!”

Arra ment egy újságíró, és látta, hogy a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát, és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez, és látta, a kalapban sok pénz van. A vak felismerte a lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt:

“Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam.”

Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt:

“Tavasz van, és én nem láthatom.”

Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul!

Ezt most találtam, annyira elgondolkodtató...

• vilma27

tag

UHUHÚÚÚ ma jó napom volt, a sok rossztól eltekintve. :U

Annyi mindenkivel tudtam beszélgetni és kiönteni a lelkem baját-bánatát. Mónival hát, hogy mennyire szeretem, nemcsoda, hogy úgy gondolom, hogy kibírnám vele majd a későbbiek folyamán egy albérletbe, Pesten :K Az a helyzet, hogy mi kölcsönösen tudunk egymásnak segíteni. Most spec a németre gondolok, de legyen az akármi más dolog. Nem nagyon ismerem, de elég ahhoz hogy talán kezd feljönni arra a bizalomlistámra :B 6.óra után elmentünk egy a sulihoz közeli írószerbe mert a német nyelvtanos füzetemet lefénymásolni, ebbe a füzetbe vezetem már 3éve az összes német nyelvtant. Szívesen odaadtam neki, mert tudom, hogy őis segítene nekem, és már tette is párszor. Jó tudom, hogy még ígyis az én mérlegemre borul a % nagyobb része, de egyáltalán nem éreztem azt az érzést, hogy kihasználna, amire már volt jósok pl és felismerem azt az érzést, ha kihasználásból kérnek tőlem dolgot.

Alexának és Laurának is meséltem erről-arról, Nonónak nem nagyon mondtam, mert vele kapcsolatos dolgok is vannak a listámon, de kicsit le kéne állnia a piszkálódásaival, mert 1x nagyon elegem lesz belőle és akkor nem én fogok a földön ülve maradni. Ez amolyan apró figyelmeztetés. Vele is úgy gondolom, hogy én akármennyire is figyelek rá, és toleráns vagyok vele szemben, hisz mindent megteszek neki, és semmi viszonzást nem látok, tapasztalok. Mai matek dogán, jahj de köcsög voltam, mert írtunk kisdogát, és kérdezte, hogy ezt hogy kell. Mondom nem tudom. Pedig nagyon is tudtam. De valahogy nem tudta elhagyni a szám azokat a szavakat. Zavar.... Év végén is, ez nem stréberség meg nem is tudom milyen jelző ez, de az, hogy ő 3.6ra megkapta matekból a 4est, én meg 4.5re kaptam 4est. Nem sajnálom tőle a 4est, de nagyban hozzájártam a 3.6hoz neki, mert rengeteg dolgozaton átsegítettem, mert hamar kész vagyok a feladatokkal. De most már, ma pl kértem, tőle egy FeladatGyűjtemény, és finoman szólva baszott odaadni. Törin leszidott minket a tanár, hogy megint nincs könyvünk, persze mindig én horodom állandóan az összes könyvet, és elegem lett, így nem pakoltam be este a táskába. De ezzel megint én szívom meg...

Mind1 nem akarok Nonóról beszélni, mert csak felhúzom magam, ahogy egyes más embereken is mostanában. Miért van az, hogy hát a mai nap... kész...
    Hallják egyesek, hogy mit beszélnek? Olyan ellentétek vannak a szavaiban, saját magát hazudtolja meg az illető. Még jó hogy fent nagy boldogsággal jelentkeztem be a blogírásban, most meg, hogy visszaemlékezek a napra elegem lett a szerdából XD

De azért mindezek ellenére, a beszélgetős részét nagyon élveztem, és kellett is nekem :)

5'NIZZA - jammin'

• vilma27

tag

Reményik Sándor: Csendes csodák

Ne várd, hogy a föld meghasadjon
    És tűz nyelje el Sodomát.
    A mindennap kicsiny csodái
    Nagyobb és titkosabb csodák.

Tedd a kezedet a szívedre
    Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,
    Ez a finom kis kalapálás
    Nem a legcsodásabb dolog?

Nézz a sötétkék végtelenbe,
    Nézd a kis ezüstpontokat:
    Nem csoda-e, hogy árva lelked
    Feléjük szárnyat bontogat?

Nézd, árnyékod hogy fut előled,
    Hogy nő, hogy törpül el veled.
    Nem csoda ez? – s hogy tükröződni
    Látod a vízben az eget?

Ne várj nagy dolgot életedbe,
    Kis hópelyhek az örömök,
    Szitáló, halk szirom-csodák.
    Rajtuk át Isten szól: jövök.

Egyedül az utolsó vsz. nem tetszik nekem, és aki ismer, tudja, hogy nem vagyok oda a versekért, illetve ez is hosszú, mert jók de.... mind1
    Ezt nemrégen találtam és kis aranyossás :D

ezt meg most hallgatom:

Same Difference - We R One

igazából a klippjének részei tetszenek, sokáig nem tudnám hallgatni XD

• vilma27

tag

Yerba Buena - Guajira

Tegnap nagyon jó volt este, beszélgettünk kicsit Wiccel és jólesett. Igazából nem olyan lényeges dolgokról, de jó hangulatban mentem aludni, annak ellenére, hogy milyen napom volt. Viszont elaludni nem tudtam. Megakartam nézni egy filmet, de mondtam, hogy ha végignézem reggel nem bírok kikelni az ágyból, inkább letöltöm vagy majd valamikor megnézem. Erre nem hogy aludtam, azon agyaltam, hogy mi lesz a filmben. Én hülye megkellett volna nézni. Mikor ránéztem az órára pont a film végének az idejét mutatta. És én semmit nem aludtam még. :Y Érdekes volt így felkelni... :S
    A suliban zajlottak az események, kicsit életfáradt voltam, míg egyesek folyamatosan elveszik vannak azért akik miatt tényleg érdemes élni (mindjárt kifejtem). De a mai nap: reggel a sulibamenet olyan jó számok mennek mostanában a retroban, fel is dobják a hangulatomat :K :D
    Bementem az 1es rajzterembe, sehol senki... mondom ok... Pár perc és megjön Nonó és Judit. Köszöntek, de elkezdtem susmutyorogni mintha ott lennék de mégis levegőnek néztek. De úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom. Mostanában úgyis sokat vannak együtt szünetekben és egy témát boncolgatnak tovább. Igaz később meg is jegyeztem...
    Órán Fruzsika mellett ültem. Hát Fru mellett elég élénken kijött a szexmániám XD
    "szexet álmodó" --> ezt meg kellett említenem a blogban. Számos nevem van amit Herceg adott, de ez... XD :R dilis vénember
    Tehát annyira jó volt mellette ülni, és közben haladtam is a feladattal. Lehet sox fogom magam mellé rángatni. Örültem a társaságának. Nagyon is :K A feladat is tetszett, majd ha kész lesz lehet felteszem, mert nagyon fog sikerülni, azt hiszem ;]
    Hát a művtöri óráról nem tudok beszámolni, mivel bealudtam... XD 1x Nonó megszúrt a rotringjával. Mondom normális vagy? Pedig olyan jól-rosszul aludtam. A hangulat megvolt, csak a pad volt kényelmetlen XD
    Ofőn németet magyaráztam Alexának és Móninak. Olyan jó volt elmondani, és büszke voltam rá, hogy ennyi mindent tudok és mint jó mester átadhattam a tudásom a padavanjaimnak XD jahj kedves olvasó nézd el nekem a stílusom, kicsit bekattant valami odabent, és senki nem szólXD
    Föcin elakartam menni, de a német tanárom nem engedte, mondta hogy majd utána mennyek hozzá. Így is lett. Külön németen átnéztünk pár nyelvtan ami nem tiszta, és még a 2007es német nyelvtan érettségit csináltuk, 17/10et értem el :D Igaz mondta, hogy ez eddig a legnehezebb érettségi és nem olyan rossz ez :B
    Hazajövet :Y külön sor, rész mert uhhh

P!nk - Raise Your Glass

Tehát, anya jött értem, mert egyszerre végeztünk. Beszálltam az autóba és elindultunk. Elkezdtem beszélni erről-arról mint mindig szájmenésem volt :U De nem ez a lényeg. Alap egy sorrend a "szemek területén", mert első helyen Pici áll, és további embereket sorolhatnék, de nem, mert most a lámpánál a másik sávban kicsit előrébb egy srác az ő kocsijuk ablakából visszanézett, és rám nézett sehova máshova és ez így ment fél teljes percen keresztül. Mondom anyának, mit sasol az a fiú a másik autóban? Erre ő: hogy biztos tetszem neki. Hát hallod ilyen szemekkel akár az övé is lehetek. Nem láttam tisztán (amúgy jó kocsiban is ült :B) de azok a szemek :Y Egy darabig, biztos nem fogom elfelejteni. És azt se, hogy miért nézett úgy engem? A hajam is felvolt fogva, a frufrum hátra és felkötve, smink semmi, nagykabát és mégis rámnézett... és egyfolytában...

Tartalmas egy hazamenet volt. Legalábbis nekem. Kíváncsi vagyok Rá egyébként, csak még egyszer megnézhetném a szemeit

Sam Sparro - Black and Gold

A zenék, csak amolyan pillanatban hallgatott zenék... :B

• vilma27

tag

Hát, a kölcsönös értetlenségből lesz a félreértés, abból meg a balhé, abból meg az "öriharisosetali" állapot.

by: V :D

• vilma27

tag

P!nk - F**kin' Perfect

Hogy mennyire szeretem ezt az énekest, olyan jó a stílusa a hangja és kívül-belül egy egyéniség. Nem tudok róla sokat, de a számaiért wááá :C

• vilma27

tag

Mondjuk most olyan szökés hangulatomban vagyok :O még csak a 3és fél évadot tudtam megnézni, de lehet ha minden megyeget, akkor esténként VV helyett inkább megnézet 1részt. Már az sem érdekel, olyan sablonos és érdektelenné vált számomra a VV.
    Egyik kedvenc sorozatom, maga az egész nagyon jó, igaz rengeteg rendezője volt, de mindig az összes évad kell mindegyikhez :B
    És a színészek wááá
    Amaury Nolasco hát ő valami nagyon helyes a filmben, igaz a 3.évadig láttam csak, hogy azután mi lesz vele? kíváncsi vagyok, nem rossz színész, nem tudom miért nincs olyan sok filmje. :F Pedig olyan karaktereket rátudnék húzni. A lúzer SC.ben is wááá kis szerepe volt, de olyan aranyos volt XD
    Komolyan castingosnak megyek XD
    A másik Dominic Purcell, hát miatta odáig vagyok meg vissza ❤ Nem szeretem a rövidhajú férfiakat, de ha igen akkor ő viszi a pálmát :)

Nah jólvan szerintem kellőképp megcsináltam a hangulatot magamnak, hogy minden este 1 résszel megajándékozzam magam :K De akkor szerintem az első évadtól, meg az is a kedvencem eddig. Igaz 4x néztem végig eddig azt hiszem...

• vilma27

tag

Végigakarom nézni ezt a sorozatot, olyan jó számok vannak benne, ill. feldolgozások. Némelyik sokkal jobb mint az eredeti :K És láttam már belőle 1-2őt de nem szoktam úgy sorozatot nézni, hogy nem nézem végig.
    Nah majd ha 1x sok időm lesz.

Glee - One of us

• vilma27

tag

Tegnap nem engedett belépni ebbe az oldalba. Mindent behozott, kivéve ezt :F
    Az elmúlt nap viharos eseményei eléggé furcsán hozták ki a lépést.
    Megint a tanulással van baj. Egyszerűen vagy én vagyok lassú és bamba vagy már reménytelen is az eset, hogy óráról-órára töriből, csak címszavak vannak a füzetembe írva, és így írjam meg a dolgozatot. A tk.is elolvasom, de sose szerettem abból tanulni, de most arra is rákényszerültem és ezután ugrok is neki, és még neten is keresek valami jó anyagot a francia forradalomról.
    Még a suliban megcsináltam a matekot. 6órám volt utána meg a 2Anettal beültünk az ebédlőbe mialatt megcsináltam. 2kor mentem németre, igaz most csak 1 és egy negyed órát voltunk, de nem is bántam, mert leakartam tudni. Hazaértem kicsit gépezgettem, újabb NANA részt megnéztem és mentem a szobámba mondom belekezdek a tanulásba, mert rengeteg házi van a hétvégére.
    -matek
    -irodalom (tanulni a XIX.századtól, mert eddig nem nagyon vágom a témát XD, ráadásul Ady jön, akit nem nagyon szimpizek, már csak az élet felfogása miatt, nem sok versét ismerem, de kíváncsi vagyok9
    -töri (most kezdek bele a Fr. forradalomba)
    -olasz (szavakból hétfőn dolgozat, tegnap ki is irosgattam de asszem annyiban hagyom)
    -biosz (újabb lecke és kellene felelni, de majd meglátom, hogy haladok a többivel, ezt hagyom úgy utoljára, mert szerdán lesz óránk, de azért belekezdek. Azt a félévi 3ast kifogom javítani évvégére)
    -német (szokásos tanulás, szavak, és most ezen a 7végén a nyelvtanra gyúrok rá!!!)
    - és végül nyelvtan (érvet vagy cáfolatot kell írni a megadott témáról)

Úgy kb. ha ki nem hagytam semmit ennyi lenne a program.
    -Még kiakarok menni Mamához majd a fotókat, amiket előhivattam neki elviszem, arra is kerítek sort.
    -meg a megkezdett rajzommal is kell foglalkoznom, mert már 4-5napja nem csináltam :F nem jut idő semmire.
    -kirakózni is szeretnék már másfél éve nem raktam 1et sem, nagyon szeretem, mert türelemre tanít és másfelől szeretem is magát az elfoglaltságot. Rekord: másfél nap alatt 1000 db XD nem hiszem, hogy lesz még1 ilyen.

Nagyon bejön most ez a szám, jó lett :C

3OH!3 - Touchin On My

• vilma27

tag

Az elmúlt napok igencsak lassan teltek el. A szó legszorosabb értelmében, annyi minden történt, hogy azt se tudtam megyek-e vagy épp állok és várok egy helyben. Kicsit sok is egyes dolgokból. Megváltozott az emberekhez való viszonyom is. Kicsit más stratégiával játszom, és majd meglátjuk "ki nevet a végén".

Tehát heti összefoglalóban szerepel a tanárok megőrültek című fejezet, mindenki besokal a tanulástól és egymást húzzuk és a rossz hangulat egyik emberről a másikra száll aki újra továbbadja. A harmadik rész a diáknap és végül egy sokkolónak nem mondható de annál inkább rossz hír.

Komolyan azzal senki nem ér el semmi, hogy irat és irat és megállás nélkül irat. Ez nem megoldás. Igaz, hogy szőrösszívűnek kell lenni, hisz jövőre végzősök lennénk vagy mik? De az hogy sorozatban adják a rosszabbnál - rosszabb jegyeket ez mire jó? Az Ofővel is van valami, én nem nagyon tudom mi, de valami rossz érzésem van, nehogy ez a dolog felgyorsítsa az eseményeket, amit senki nem akar. :F
    Ez az iskolás és még sok vele kapcsolatos ügy mindenki hangulatára rátelepszik és nem ereszti el a másikat sem és ez megy napról-napra egyik ember negativitása a másikra rámegy és az övé is és gyülemlik a "rossz". Jó, felkel nőni a feladathoz (fel kellene végre), de az a baj, hogy a legtöbb ember annyira nem problémamegoldó, így a másikra hárít mindent, mondván ő tudja és kész... Nah ez sem egy olyan hogy a megoldások kategóriájába lehetne sorolni. Ha valaki saját magára nem számíthat akkor könyörgöm kire? mégis kire? Nagyon feltudom húzni mostanában ezen a kérdésen magam. De ezt se értem miért, mert én nem tartozok ebbe a részbe. Amit én elvállalok az véghez is viszem és punkt.
    Diáknapról annyit, hogy hétfőn tesin "nem úgy jött ki a lépés" szó szerint, mivel kifordult a lábam a cipőből és keddre olyan fájdalmat éreztem a lábamban, mint még soha, ráadásul elől nem hátul, ("-.- eltört a sípcsontom-.-") igaz? XD :K a lényeg, nem volt senki bent, hogy helyettem tudjon menni röpizni, így bent maradtam. A másik ami még ide tartozik, hogy szombat-keddig összesen 6-7 órát aludtam, és minek köszönhető? természetesen a bogyóktól amiket belém nyomattak/nak de tegnap abba hagytam, mert a mostani gyógyszeremnek elolvastuk a mellékhatásait:
    fejfájás, émelygés, fáradékonyság, ingerültség, stb... Ezek és sok más hatás amik nekem megvoltak. De kedden 7re értem haza, zuhi, kaja és csucsi negyed9től reggel 6ig. Hát olyan finomat aludtam, igaz fáradt voltam továbbra is, de nagyon jólesett majd 10órát alukálni :B Sokat jelentett és rám is fért már. Napközben ahogy hazaérek, ennyit mint mostanában tanulok :Y nem ismerek magamra. De komolyan 4-8ig szinte zsinórban. Hát fel kell nőni az érettségihez és a napi 3óra tanulást be kell tartani, ha leakarok érettségizni, -most németből. Jah és ráadásul jól érettségizni. Nem nagyon akarok eltérni a nővérem átlagától, mert elsőnek magamnak akarok bizonyítani, hogy tudok annyit mint a nővérem. Nagyon szép lett a bizije is és az érettségije is tavaly. Nekem a mostani félévi, kedden kaptuk ki és 4.64 lett. Hát a biosz 3as kicsit lehúzta de én örülök, hogy 4.5 felett van. Mindig így volt és így is lesz. A többi meg matek 4es, és a föci is 4es. A többi 5ös lett. Összességében örülök, de év végére a matek 5ös a pont miatt meg kell hogy legyen. És ha össze tudnám szedni bioszból magam, és most már érdekesebb témák jönnek, illetve érdekesebb mint eddig, abból is 4esre fel kell tornáznom magam.
    Azt se tudom hol járok és még miket akartam írni.
    Föci dogát kikaptuk ma. 1hete, hogy megírtuk, a tanárral olyan szemben ültem, hogy azt lesni kellett volna. De én nem tudtam puskázni. Ez kicsit vicces történet, mert "A"nak 5ös lett, nekem meg 4es. Ez nekem tökéletesen megfelel, nah ezt nem boncolgatom mert magamat hazudtolnám meg vele, úgyhogy hagyom is magamban lenyugodni és elfelejteni az egészet ami volt.
    Még vissza a diáknaphoz egy pillanatra.: "vártam, és vártam, de cseszett eljönni, de ha egyszer nem megmondom neki :W:U akkor...

És a MA, mentem volna a szekrényhez, hogy behozzam a következő órára a cuccomat, de megállítottak. Nem is tudom, hogy jaahj B. Tehát Mondta, hogy ne menjek ki, mert mondani szeretne valamit az osztálynak. Nem nagyon tudtam, hogy mit és hogy szeretné, nem fordult meg a fejemben semmi extra...vártuk, hogy kimenjen a tanár, és belekezdett a mondókájába. Én az osztály felé álltam, hogy elmondja és mehessek ki. De amint belekezdett vége is lett, mert igazából 2-3 mondatot mondott az osztály felé, de az... nincs is ilyen smiley, ami ehhez illene. Egyszerre lefagytam és elsőre fel se fogtam. Elmegy? Mi? Elmegy? Igazából sok baj van vele, de kivel nem? velem is van éppen annyi, hanem több a osztály részéről. És mondta, hogy nem velünk a "híres" 12.Gimivel van baja, hanem az osztályban. De a következő órákban végiggondoltam és kicsit mi is hibásak vagyunk. Jó ő is, hisz nem nagyon tudja megvédeni magát, testileg annál inkább és ez egy döntés... De komolyan vissza a "hír" pillanatához. Most is itt ülök, és nem tudom mit írjak. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fog hiányozni, mert szerettem vele vitatkozni és a feszkót is jól levezettük egymáson, a tesiket egyenesen imádtam, tűzharc minden mennyiségben ;] Azt se mondhatom, hogy nem ismerem. Mert neki is leír a szeméből, hogy milyen ember. És igazából, nem a jó a szép oldalát ismeri az osztály, amilyen ő valójában. Ebben az egész szituációban csak ezt az egyet sajnálom, hogy nem ismerhették meg a többiek azt az oldalát ami igazán Balázs. Mert tiszteletben kell tartani a döntését és mellé kell állni, ha ez az amit igazén szeretne akkor így kell elengedni. És bízni, hogy Ő jól döntött.
    mert ez jut eszembe:

Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You

• vilma27

tag

Gnarls Barkley - Crazy

Annyiszor hallom ezt a számot a napokban. Tv, rádió, üzletekben. Valahogy mindig előjön. Furcsa :F
    Rágen emlékszem, rongyosra hallgattam annyira szerettem. Még általánosba emlékszem, volt egy Tv.nk amin volt 1 zenecsatorna és valami pornó adót is fogott. És mindig erről a számról ugrik be. Mármint a zene csatorna...:B

Nah jólvan megyek, szavat tanulozlozgatgatnini... Jahhj már áhh -.-

• vilma27

tag

Ez a mai nap, kész....
    Reggel eleve bal lábbal keltem fel szerintem, mindenki ordibált mindenkivel itthon, így énis bekapcsolódtam. Sulibamenet síri csönd volt a kocsiba, egy-egy eltévedt mondat elhangzott, de utána megmaradt a csend király. Mikor az osztályba beértem ott is szó szerint vergődtem, hogy elegem van a gimis életemből, mindenki hülye, stb... nyomtam a showdert és így utólag visszaemlékezve :F mind1 XD Tesi jó volt, holnap diáknap lesz és indítunk egy csapatot és így gyakoroltunk egykis röpit. :K nem tudom, nem nagyon vágom hanyatt magam a diáknapot illetően. Semmi hangulatom nincs semmihez. A nap további részében 1-2 "meglepetés" is ért, erről majd, Matekon megírtam a témazárót, és nem nagyon tudtam se puskázni se semmizni. Úgy írtam meg ahogy...
    Németen Leszkobaby beteg így Győrivel az én külön tanárommal leszünk hát remélem egy nagyon jó darabig. Ha beteg L. akkor jobbulást neki, és nagyon is szeretem mint ember, de valahogy Győri tanítását jobban szeretem és értem is. Nagyon bele is lendültem a német tanulásba, pár hónap és vége. Csak ez éltet, és túl akarok lenni rajta. Utolsó 2órán nem volt semmi extra a Tanár kicsit bepipult irci-törin, mert nem tanulunk. Kicsit igaza van, de az nem megoldás, ha folyamatosan irat. Nah nem az én dolgom, ha neki ezek a "tanítási módszerei" ám legyen.
    Suli után rohantam felvenni mamámnak (itteni) a képeket, mert egy jó párat előhívattam neki. Utána meg rohanás a busz után.
    Hazaértem. Szó szerint mint egy darab fa bedőltem az ágyba és nem bírtam megmozdulni. Erőtlennek és gyengének éreztem magam. Mint aki lefutotta a maratont, és nem tudom mi volt ez a nagy kimerültség. Igaz nem aludtam sokat, de máskor is volt, hogy 3-4 óra alvás után kibírtam a suliban ücsörögni, és most se csináltam semmi megerőltetőt, tesin se mert nem dolgoztunk, ahogy mondtam csak játszottunk. 4kor felkeltem, hogy este is tudjak valamit aludni. Nem lesz jó ez így, hogy mint valami zombi úgy esek haza. Ez ellen kell valamit tenni, hogy 8ig fent legyek és tegyem a dolgom, német, hf, összerakni a szobám, stb, szokásos itthoni délutáni teendők.
    Apropó rendrakás. Olyan tisztaságmánia tört rám a betegségem alatt, hogy nem ismerek magamra. Én aki állandóan minden hétvégén úgy ment be a szobájába, hogy a sok ruha, lap, és egyéb cucc eltorlaszolta az ajtóm, az ágyamon minden este annyi helyet csináltam, hogy le tudjak feküdni. Most meg :Y ragyog minden. Kíváncsi leszek erre, meddig fog tartani. De az a zizi, hogy zavar is ha valami nem a helyén van. Persze ez csak az én szobámra vonatkozik. Anyának is be kellene segíteni. Néha olyan hálátlannak érzem magam. Nem is érzem, hisz tudom, hogy az vagyok. És nem érdemli meg...:( Nah jól elkanyarodtunk a témától. De úgy kb ennyi, mert csak azt jöttem fel megnézni, hogy ki van fent msnen, de olyan lepusztult lett...:F de mind1 is, nem akarok senkivel beszélgetni. Megyek is vissza, még vár rám 6oldal német szó XD hajrá Vilma, kitartás ;]

James Blunt - Wisemen

Hogy milyen régen hallgattam a számait. Nem mindet szeretem, de vannak köztük nagyon jók ;]

nekem kell ilyen körömlakk, a többi már megvan :D

• vilma27

tag

Vastag Csaba

Komolyan beleszeretem ebbe a dalba :B

Tehát kitakarítottam a szobám, csillog villog, át is rendeztem, de úgy nem tetszett, így visszarendeztem, és kicsit másképp alszok anya tanácsára. Nincs semmi bajom az alvással, csak ahol a fejem van, pont az ajtó és az ablak között van és anya szerint az nem jó a huzat vagy valami miatt. Így ma kipróbálok egy másik helyen aludni. Azon kívül németezek, amit (nem szoktam fogadni ez sem az, csak egyszerűen kell) hogy minden nap foglalkozok némettel. 4oldal szótanulás, szabályok, levelek, stb... amiket felírosgattam és napi másfél órát szánni fogok rá, ha hétköznap nemis de 1óra mindenképp. Ezt a 4-5 hónapot ki kell bírnom és utnna még egy kis hajrá és viszlát német nyelv :K

Most végeztem és megyek készülődni :U bye

• vilma27

tag

Nemrég keltem fel, este nem tudtam aludni, így kicsit tovább gépeztem, mint szoktam. Zenéket hallgatta, képeket néztem - töltöttem, filmet néztem illetve nemrég elkezdtem megint nézni azt a sorozatot (mese) aminek a műfaját nagyon nem szeretem. Ez a manga. De ez valami hihetetlenül jó, nekem ha jól emlékszem Herceg ajánlotta. Úgy ismertem, de mivel manga ezért nem nagyon érdekelt. De azóta többször is végignéztem. És most, hogy a animax.on újra elkezdték adni múlt7en előröl, úgy gondoltam újra meg akarom nézni. Jól is esik, mert nagyon jó mondatok is vannak benne ha figyelsz, és az amiről szól, azis :K Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.

előzetes

röviden ennyi, majd jövök ;]

• vilma27

tag

„Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.
    Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra.
    Hogy megértsd, mennyit ér 1 hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét.
    Hogy megértsd, mennyit ér 1 óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.
    Hogy megértsd, mennyit ér 1 perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot.
    Hogy megértsd, mennyit ér 1 másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet.
    Hogy megértsd, mennyit ér 1 tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián.
    Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted. És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár.
    A tegnap történelem. A holnap rejtély. A ma ajándék."

• vilma27

tag

"Olyan ember társaságára vágyom, aki együtt tud érezni velem, akinek a szeme válaszolni tud a tekintetemre..."

Most a percen találtam, és nem tudom miért de megtetszett :B

• vilma27

tag

hmmm...

Első óra Föci, az órarend változtatás miatt. Első óra egy témazáró megírása volt, hurrá. Első órám nem sikerült valami egészen jól, mivel egy dolgozatírás közben pont a tanár látószögében volt. Mivel első órára nem szoktak sokan jönni XD ezért dolgozatnál nem volt ki mögé bújni, hogy valamit kitudnék nézni a könyvből. Nagyon nehezen és hosszasan telt az első órám mivel végig szenvedtem, mert nem tanultam a témazáróra semmit, ugyan írtam egy kis puskát de azt se nagyon tudtam használni, sok haszna így nem volt. A Tanár mikor járkálgatott és ellenőrizte a bevált puska helyeket felém is elkezdett jönni, de az enyém meg nyitva a tolltartómban nézett féltem, igazából majdnem meglátta, de nem volt semmi :B. Első órán megírtuk a dolgozatot, majd meglássuk...

Második óra tesi. Mivel nem igazán tesizhetek így bevittem a művtörit tanulni, mert ma még egy vizsga várt rám. A többiek röpiztek, de az nem nevezhető játéknak, de azért jókat nevettek néha. Egyesek fel is húzták a orrukat, hogy senki nem üt bele, holott Ő se, igaz :K?

Matek? uhh szinte végig feküdtem a padon, nem a mi tanárunkkal voltunk, így a pad alatt super mario.ztam :U

Szünetben felmentünk Laurával az Ofőhöz, hogy hol is leszünk, mert a vizsga 2részből áll, képfelismerés amihez projektor kell, és egy tétel kihúzása és annak a bemutatása. Kiderült, hogy tanárnő elnézte az időt és később jön be. Kicsit késve, de megérkezett. Pár perc után kérdezi, hogy ki fogja kezdeni a vizsgát? Mondom én elkezdem. Akkor mennyek. Mondom most? Hát mikor máskor. XD kicsit lefagytam, de felkaptam egy tollat és kimentem. Nem volt nála a kártyák, amikre a tételszámok voltak felírva így kérte, hogy mondjak egy számot 1 és 10 között. Mondom mi? végül a 2est mondtam. Az utolsó tételtől 2essével felszámolt 2őt, így a 16os lett. Ha még 1et számol és a 14es mondta volna, végem lenne, mert az az 1 amit nem akartam. Mind1, végül is a realizmus a XIX.században című tételt húztam. 5perc alatt kidolgoztam egy gyors vázlatot feldobtam és utána lefeleltem. Persze jegy: 5 :K Beszélgettünk a szünetben történtekről, betegségemről és felajánlott egy nagyon jó orvost, aki az ilyen esetekre specializálódott, vagy valami ilyesmit értettem... Jól is esett ez a beszélgetés. Nem volt több 7-8 percnél de olyan jólesett neki elmondani ezeket, annak ellenére, hogy sok mindneki ha megkérdezte mi újság neki is elmeséltem.

Utolsó óráról elkéretőztem, mert mentem itteni Nagymamámnak fényképeket előhívatni. Azután mentem Margoba egy papírírószerbe és a 12.55 busszal hazajöttem. A járaton annyian voltak, hogy alig fértem el, körülöttem nagykabátos - nyakba lihegős nénik-bácsik, kicsik-nagyok. Nem fogok ezzel a busszal hazajönni asszem soha, fél óra múlva is jön egy amin alig vannak. Inkább kivárom.

Így telt a mai napom. itthon hazajöttem, ebédeltem és elmentem lefeküdni és 6kor keltem. Most meg itthon van mindenki. Kicsit takarítottam, Irci Hf.et csináltam, most meg nekiállok a törinek, ill. csak készülgetek, mert hétvégére van bőven program...:K

Szép 7végét mindenkinek! :D

• vilma27

tag

A valóságot (magunkat, másokat, az életet, Istent) mindnyájan értelmünk szemein keresztül fogjuk fel. Mégis különbözőképpen látjuk ezeket. A valóságról alkotott képed nem az enyém, és fordítva: az enyém nem a tied. Mindkettőnk képe a valóságról korlátolt és elégtelen, de különbözőképpen. Mindketten félremagyarázzuk és eltorzítjuk a valóságot, de különböző módon. Mindketten látunk valamit a rendelkezésünkre álló igazságból és szépségből, melyre a másik vak. A lényeg az, hogy e vízió dimenziói és tisztasága határozza meg világunk dimenzióit és életünk minőségét. Amilyen mértékben vakok vagyunk, illetve amilyen mértékben torzítjuk a valóságot, oly mértékben csökken életünk és boldogságunk. Következésképp, ha meg akarunk változtatni, akkor először ezen az alapvető vízión, vagyis a valóság felfogásán kell változtatnunk.

A növekedés és a teljesebb élet szemléletváltozást követel. A korlátozó, büntető látásmód valójában lánc, amely gúzsba köt bennünket. Egy helyben toporgunk, minden egyes nap másolata az előzőnek és minden év ismétlése az előző év szomorúságának. Ahhoz, hogy megértsük, miért maradnak olyan sokan a torz látásmód önkéntes rabjai, látnunk kell, hogyan határoz meg bennünket a látásmódunk. Így világosabbá válhat, miért vonakodunk annyira attól, hogy újragondoljuk és felülvizsgáljuk azt a látásmódot, amellyel elkezdtük életutunkat.

Amikor mi emberek először befelé tekintünk, a saját benső világunkba, és aztán kifelé, a valóság többi részére, rögtön rendet, sémát és szabályszerűségeket kezdünk keresni. Megtanuljuk összekötni az okokat a hatásukkal. Egyszóval kiszámíthatóságot keresünk. Biztonságérzettel tölt el bennünket, ha tudjuk mit várjunk. Tetteink és reakcióink sémákba illeszkednek, amelyek azon alapulnak, hogy miként észleljük a valóságot, és hogyan alkalmazkodunk hozzá. Az élet kiszámíthatóvá válik és reakcióink következetesek lesznek. Ennek ellentéte a káosz. A káosz kiszámíthatatlanságot és következetlenséget von maga után. A káosz összezavarja elménket és szétzilálja lelkünket. A káosz nagyon félelmetes élmény.

Talán ez a fő oka annak, hogy ilyen nehézkesen tudjuk megváltoztatni látásmódunkat, akkor is, ha ez könyörtelenül börtönben tart minket. Fogságban tart a félelem, amely azt sugallja, hogy ha elveszítem régi látásmódomat, amely kiszámíthatóságot biztosított, akkor káosz lesz úrrá rajtam. A gond csak az, hogy nincs rá biztosíték, hogy az új jobb lesz, mint a régi. Ki akarná felcserélni a régit újra, minden biztosíték nélkül? Tudom, hogy mit birtokolok, nem tudom azonban, hogy mit fogok kapni vagy éppen mit veszíthetek. Minden változásban van halál és újjászületés. Meghalni a réginek és újjászületni az újnak: ez félelmetes távlat. Ha feladom régi látásmódomat, amely bizonyos értelmet adott életemnek és viselkedésemnek irányt mutatott, akkor az új látásmód ad e majd ugyanilyen biztonságot az életemnek?

100 emberből csupán egy, aki megvalósítja önmagát és képességeit teljes egészében kihasználja. A többség anélkül létezik, hogy igazán élne. Általános vélekedés szerint a legtöbb ember csupán 10%-át hasznosítja életenergiáinak. Csak 10%-át látják a világ szépségének, az emberi érzésvilág mélységének és gazdagságának csupán tíz százalékát élik át. Botorkálnak a világban anélkül, hogy elmélkednének róla, anélkül, hogy kutatnák azt. Úgy élnek, hogy közben a szeretet tört hányadát adják és kapják.

• vilma27

tag

idézem a föcitanárunkat:
    "a világ legjobb golfozója egy néger, a legjobb rapper egy fehér és a németek nem akarnak háborúzni".
    Megfordult a világ. Komolyan az emberek nagyon furcsák lettek a szememben. 5 érzékkel rendelkezik mindenki - alapjáraton. Azután még ott vannak azok a bizonyos kis plusszok, ez kiben több, kiben kevesebb. De úgy látszik mindezek kevesek ahhoz, hogy visszapörgessük az időt és az életet a régi kerékvágásba toljuk. Nem jó út ez. Ha a saját életemet élem nem megy, ha új utakat keresek nem megy.

Ember és Csalódás
    Már megint egy nap egy hét egy hónap. És nincs. Nem találom amit keresek, és lehet hogy rossz helyen teszem? :F Fordulok egyet én is a világgal ha kell, de biztos...

Másfél évem van hátra az iskolából. Azt hiszem a továbbtanulásomra fogok koncentrálni és nem az ottani emberekre. Ma Nonóval rengeteget beszélgettünk, annak ellenére, hogy ma se éreztem magam 100%san "Elvira" miatt. De sok mindenben, nem segített mert már eldöntöttem a tényeket, de rávilágított a dolgokra. Nem tudom miért van az, hogy sokszor megbántom. Hisz annyi mindent kaptam és adtam. Nálunk ez kölcsönös - énis adok, őis ad - és nagyon örülök és szerencsés vagyok, hogy neki is a sok hiba és furcsasága ellenére mellette ülhettem/ek és nem akarok mást magam mellett tudni. Órákon is nagyon jól elszórakozunk. Ő is tudja jól a legnagyobb hibáimat (tudom van pár de hisz, nekem is "annyi hibám van, meglásd mindet szeretni fogod!". Feljött az a kérdés, ami először bennem fogalmazódott meg, hogy azok az emberek akik úgy gondolom, hogy közel állnak hozzám - és ezt elég nehéz behatárolni mert szerte az országban, itt Szabolcsban, Zalában vagy bárhol is - azok az emberek akikkel kapcsolatban voltam valamilyen szinten mit adtam nekik és mit kaptam cserébe? Nagy kérdés lett ez most számomra az utóbbi időkben. Ha csak az Általános iskolai éveimet nézem, vagy itt középiskolában szerzett régi és új ismerősökkel. hmm :F ezen azt hiszem még filózni fogok egy jó darabig, de azt hiszem az eszem már tudja a választ csak a szívemmel állok hadi lábon. Mindig azt mondom, hogy fene a jó szívemet:W de tényleg, mindig ezzel járok pórul és akárhányszor írom pl ide is, hogy mostantól bekeményítek nem megy. Nem megy. És jöhet az újabb kérdés, nah de miért nem megy? és így egy végtelen tematikát se lehetne felállítani. És ezt is lehetne boncolgatni tovább, de most nem vagyok olyan állapotban, hogy a gondolataimat pötyögve írt formában vissza tudjam adni.

zene? hallgassunk most egy kis csendet, az lesz a legjobb :K

u.i.:De rohanok, mert holnap művtöri vizsga ;]

• vilma27

tag

Adam Lambert - Hourglass

Bekellene fejeznem mára XD kicsit beteges tudom, de amennyi bajom volt az utóbbi hetekbe, 1betegséget azt hiszem kibírok XD De mikor olyan jó hangja van ❤

• vilma27

tag

Reményik Sándor: Csendes csodák

Ne várd, hogy a föld meghasadjon
    És tűz nyelje el Sodomát.
    A mindennap kicsiny csodái
    Nagyobb és titkosabb csodák.

Tedd a kezedet a szívedre
    Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,
    Ez a finom kis kalapálás
    Nem a legcsodásabb dolog?

Nézz a sötétkék végtelenbe,
    Nézd a kis ezüstpontokat:
    Nem csoda-e, hogy árva lelked
    Feléjük szárnyat bontogat?

Nézd, árnyékod hogy fut előled,
    Hogy nő, hogy törpül el veled.
    Nem csoda ez? – s hogy tükröződni
    Látod a vízben az eget?

Ne várj nagy dolgot életedbe,
    Kis hópelyhek az örömök,
    Szitáló, halk szirom-csodák.
    Rajtuk át Isten szól: jövök.

• vilma27

tag

jah és fejlemény van! :Y
    Ma megkérdeztem a fizikás dolgot, és nem lehet :O kicsit akkor sajnáltam, de annyi minden nem engedi, hogy építészmérnök legyen belőlem, hogy lehet valamiféle jelnek kellene vennem. Nem szokásom az ilyenekben hinni és most se azt teszem, egyszerűen, marad a lakberendező majd OKJ-sen és a házak mennek. Új célt kell kitűzni és nem mondok még semmit de azt hiszem megvan :B nem mondom még el, mert nem akarom szétkürtölni egyenlőre. De köszönöm :R

Újjabb szám, mert ez valami új album? nincs 5perce, hogy új számokért könyörögtem és tessék ;] XD

Did You Need It - Adam Lambert

ez a szám is... :U

Ma sokan megdicsérték a hajam. Van egy hajamhoz illő kondícionállóm vagy pontosan nem tudom mi, de a lényeg hogy száradás közben nem engedi ki a göndörséget a hajamból. Reggelre nagyon szépen megállt mint régen, mikor még a súly nem húzta le és olyan fürtös volt a hajam mint oviban. Nem hiába volt a becenevem ott fürtike XD :U ezt miért is kotyogom ki? :B sebaj, így szép az élet. Nekem is tetszett nagyon is :D

És sokaknak feltűnt, hogy nem voltam jó db.ig az iskolában és kérdezgették, hogy mizujs? hááát te? hogy vagy? mi volt a bajod? szokásos de olyan jólesett és kicsit visszarázódni a régi kerékvágásba.
    Közbe keresem a zenéket és: :Y

Fields By Adam Lambert

nem hiszek a szememnek, ennyi "új" számot :C

Tehát attól eltekintve, hogy elegem van a gimis életemből nem az iskola és nemis az emberek miatt, inkább időben kell keresnem a hibát, ha hibának lehet nevezni. De lehet, már túlakarok lenni az egészen és már Pest is nagyon húz, a lányokkal való együttlét. Teljesen új lappal kezdhetek ott mindent. Nah ez úgy hangzott mint valami bűnöző mikor a lelkésznél van XD

Most a Való Világ is megy de nem tud érdekelni, mert még1 :Y:Y:Y

Adam Lambert - Glamorize

Hát én találkozni fogok egyszer még vele, tudom ;] az biztos...

Rush_Adam Lambert

És csak találom, találom, és találom a számait. Igaz régen is hallgattam és jól is esik.

De minden jónak egyszer vége van (nem az én elvem, de most igaz, kiaz aki ezt kitalálta :F jó h*lye volt és ezt finoman és nőiesen fogalmaztam :P)

Nah hali Adam, holnap folyt. köv., mert most rohanás van tényleg művtörizni, de viszlek fel a szobámba azért hallgatgatni :U Jahhj az a Climb-es szám (L) olvadás...:B

• vilma27

tag

Climb By Adam Lambert

Jaahj :Y Nem is hallottam még ezt a számát, pedig nagyon is :Y :D
    Mostanában nem jött ki új klipje, de azért még találok újjakat ;] Nagyon szeretem a hangját és a szövegeit. Stílusa igaz egyedi, de pont ez benne a jó és a különleges, mert nincs még egy olyan mint Ő :B Iszonyat tehetség... ;]

• vilma27

tag

Only Girl - máshogyan

:Y ez nagyon ott van, egy szikrányi hangszer vagy belepiszkálás nincs ebben a számban. És azok az arcok :U nagyon jó, kicsit fel is dobták a hangulatomat, mondjuk az utóbbi pár napban kifejezetten jólérzem magam. Nagyon jó csak úgy itthon lenni és azt hiszem jövőhéten nehéz lesz visszarázódni majd a sulis életbe. De egyszer majd ezis elmúlik. :K

Most megyek jáccok ;]

• vilma27

tag

Tehát összegezzünk:
    ✿német /érettségi most előrehozottan, és nyár végén, ősz elején nyelvvizsga
    ✿rajzi készségemet fejleszteni, főleg a tárgyi, geometriai beállítások terén, de mindent kell azért gyakorolni
    ✿(ha tényleg minden mehet) matekra ráfeküdni és fizikát elkezdeni
    ✿a többit azért nem hanyagolni persze, mert az alap tantárgyakból is jól kell a biziben minimum, de érettségin is teljesíteni a pontok miatt

itt bezárom a tervezgetést egy időre, mert nem akarom megváltoztatni, csak, ha nem tudok fizikából érettségizni. Most még amúgy semmit nem tudok fizikából, csak a legalapvető dolgokat, egy általános műveltség, de ez édeskevés, mert tegnap belenéztem a tavalyi érettségibe és mondom uhhh :Y :F vakargattam a fejem rendesen némelyik feladatnál, mert a kérdést se értem. De ha valamilyen csoda folytán felfogtam a válaszokban totál megint előjött az uhhh téma XD De komolyan ha ez kell ahhoz, hogy építészmérnök lehessek hát vállalom :K:K:K

Bruno Mars - Just The Way You Are

a zene a nemtudom hova tenni kategóriába tartozik, viszont a klipben vannak nagyon jó ötletek és azok nagyon megtetszettek, ezért berakom ;]

• vilma27

tag

Nelly - Just A Dream

JAAAHJ :Y:Y:Y ez isteni ez a szám ♥♥♥, szerintem megvan amit holnap agyon fogok hallgatni :B egyszer régebben hallottam ezt a számot, és azóta kerestem, és most megvan wáááá :K
    A szövege is, olyan deja'vu fogott el, mert ismerős érzések és emlékek fogtak el...

"It was only just a dream"

• vilma27

tag

Delta Goodrem - In My Own Time

Volt időm. Volt időm elgondolkozni, hogy hogyan és merre tovább. Mint minden ezt is lépésenként kell megtenni. Ha azt az utat választom amelyiket szeretném és már régi álmom akkor ezek a lépések nagyon nehezek lesznek. De ki tudja lehet nem reménytelenül. Valahol tudom, hogy ezt az az út amin nekem mennem kell...

Nah tehát a sorrend a következő:
    1--> BME építészmérnök /itt csak az a bökkenő, hogy k*rva jó matek- és fizika érettségi kell. A másik probléma, hogy én 1évig tanultam csak fizikát és meg kell tudakolnom, hogy hogyan is lehetséges ez, mert ez lenne a legjobb számomra. És ha 1mód van rá én megteszek mindent hogy elérhessem
    2--> MKE képzőművészet-elmélet
    3--> MKE alkalmazott látványtervezés
    4--> MKE restaurátor művész
    5--> és még ezt nem tudom, de egy olyan ahová biztosan felvennének, de azért nem fog rá sor kerülni, nagyon remélem. Az első kettővel tudnék mit kezdeni. Nah jó az elsővel nagyon is :B

Ez a mostani vázlat, ha minden jól menne nem is változtatnék rajta, de ehhez az kell hogy fizikából letudja érettségizni - jól, és matekból is szerintem emeltre kellene járnom, ill. a nővérem volt ofője közel is lakik hozzánk és ő matek-fizika tanár és fel tudna készíteni rá.
    Nem mindegy hogy merre megyek, hisz részben ha jól keverem a lapokat akkor a jövőm a tét.
    A MOME-ról szerintem per pillanat lemondok, meg is mondom hogy miért... Először is, elsőre nem vesznek fel senkit nekem meg 1év sokat számít, mert 1év alatt rengeteg mindent lehet csinálni sok minden történhet, és most középiskolában ígyis "kidobok" 1évet, lehet feleslegesen, lehet nem. Ezt a mai napig nem tudom, hogy jól tettem-e :F a másik ok, ha valakit rögtön fel is vesznek ő vagy pénzes, vagy volt protekciója vagy valami amivel felvették. Ott már ha valaki tehetséges régen nem elég. Lehet hogy jó suli, és ha felvennének elsőre akkor csakis akkor ha ezt mondaná valaki akkor mennék oda, mert feleslegesen nem harcolok.
    Azt az 5.sorszámút még nem döntöttem el. De bízok benne hogy azt tényleg feleslegesen tenném. Pontszámom is, ha minden úgy megy ahogy akarom és terveztem, 419 lenne.

Kicsit komolyabb bejegyzésre sikerült, de a következő szűk másfél évben ezt is elő kell venni.

Egy jövőnk van. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy eldöntse mit is akar vele kezdeni - hogy maradjak a fenti karakterekhez -, benne előre vagy hátra teszi meg a lépteit. Halkan vagy teljes nekifutással. Egyszerű cipőben vagy előveszi a legmárkásabb és legdrágább cipőt ami létezik. Hisz egy jövőnk van. Ha majd elérjük azt a kort amikor egy vidéki házban, kényelmes hintaszékünkben ülve mesélünk az unokánknak, dédunokánknak, és előhozzuk a régi bevált szlogeneket, "hogy amikor én annyi idős voltam, mint te" és "bezzeg a mi időnkben", legyen valami amit büszkén mesélsz el nekik, mert az álmokért harcolni kell és nélküle fel nem adni. És továbbadhatsz nekik valamit ami a Te voltál ebben a világban. Ha majd egyszer visszanézel azokra a lépésekre, boldogság és melegség jár majd át mert tudod, hogy az akkori harcot Te is megvívtad.

• vilma27

tag

egy elég furcsa mondatra találkozott ami talán téged is elgondolkoztat:

"Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad."

jah és ez a kép is annyira tetszik nekem ♥ kedvenc

• vilma27

tag

Felejteni nem könnyű. 2011 van, és az elmúlt év mindennel tele volt. Barátokkal :) :) :), szerelemmel♥, szeretettel-gyűlölettel, hazugságokkal, szép emlékekkel :U, megannyi utazásokkal :)), csodás családi élményekkel :K, csalódásokkal ami valahogy sose megy ki a "divatból", pedig ideje lenne. És sorolhatnám... Nem fogok felejteni. Ami volt elmúlt. De nekem senki ne mondja, hogy nem lehet változtatni rajta, 2011et írunk és ez számomra a változások éve lesz. Túl sok "romlott" dolog vesz körül, remélem nemsokára azt írhatom, hogy vettkörül.
    Sokan túl sokat foglalkoznak a rossz dolgokkal és ez az ami az energiájukat felemészti. Nekem is volt jópár ilyen korszakom, de nem akarok többet. Se csalódni, túl sokszor történtek meg velem. Részben ez az oka annak, hogy nem tudok senkiben megbízni. Itt a senkin van a hangsúly :(.
    Valahogy a dolgoknak megálljt parancsolok. Tegnap este takarítottam a szobámban 1ig XD igen 1ig... Pakolgattam kicsit és jól is esett. Mind a szobámat rendbe szedtem mind a gondolataim, és a jövőre való terveimet. Ma is folytattam, mert énekidején nem akartam porszívózni, és utána követő órákban iskolákat néztem, hová is akarok menni, vagy ahogy szokás mondani, Mi legyek ha nagy leszek?, igazából tudom mi szeretnék lenni, de ahhoz nagyon nagyot kell teljesítenem, és innentől fogva megpróbálom a maximumot kihozni magamból, még ha sokszor ez nem is fog látszani :B
    De mint mondtam minden okkal történik.

A következők lesznek az elsők, a tanulás terén:
    -német, ebből idén leérettségizek és ha minden jól megy akkor nyáron vagy ősszel nyelvvizsga. Tehát ez nagyon fontos
    -matek, lehet emeltezni kellene belőle a pont miatt, mert +30at jelentene, de ehhez tényleg véglegesen el kellene dönteni hova is megyek.
    -humánokra csak annyira, hogy meglegyen a bizikben az 5ös.
    -választott hmm :F eddig úgy volt, hogy művészettörténetből fogok érettségizni, bár tényleg ez is abba a kategóriába tartozik, hogy el kell döntenem hova is szeretnék menni, és aszerint választani. Mindenképp ősszel akarom előrehozottan a választottamat, hogy év végén csak 3 maradjon.

Ma számolgattam, vagy 417, vagy ha matekból emelteznék akkor 447 pontom lenne. Ehhez jönne, hogy OKTV.zni is szeretnék, szerintem művészettörténetből, mert abba eredményt is tudnék szerezni, és ott 10-20- ill. 30 pont is szerezhető. Szerintem az olaszt az hagyom, mármint a nyelvvizsgát, mert inkább 1dologra koncentrálok, és elég egy B2es nyelvvizsga. Ne akarjon sokat a szarka nem igaz? :K

A lényeg, hogy hosszú, remélem szép évnek nézek elé. A felesleges dolgokat próbáltam már tanévtől dobni, de valahogy mindig megtaláltak. Elég innentől fogva komolyan...
    Nem engedek semmiből. Hisz az ÉN jövőmről van szó.
    Mindig mondtam, hogy annak ellenére, hogy csupa szív embernek tartom magam, ill hamarosan ez lesz múltidőben, mert ha megnézem azt, hogy általánosban milyen voltam és most, háát óriási a változás. De szerintem csak javamra. Na tehát ott tartottam, hogy mindig mondtam, hogy nem törhetsz fel, ha közben el nem taposol másokat. Valamilyen szinten ebbe "szabályban" fogok élni.

Nem azt mondom, hogy én leszek a megtestesült gonosz, önző, és stb negatív jelzők..., de valamilyen szinten elő veszem már a következő napoktól a nevezzük úgy, hogy "furcsább" énem, ami annak ellenére, hogy akkor "furcsa" lehet ez lesz a normális állapot. Egy olyan aranyközépút amiben nem adok, de nem is kell semmi. Ebben az évben lehet, hogy ezt a taktikát fogom követelni, hisz ha belegondolsz minden egyes ember, csak ember. Mindenkiben ott van a lehetőség hogy segítsen önmagán. De tényleg. Nem hiszem el, hogy (biztos vannak) egyesek csak másokra támaszkodva tudnak csak élni. Így tartják fent magukat és a kis szánalmas életüket. Mert ez mér nálam az ilyen emberek átmennek a szánalmas kategóriába. Mindenkinek a saját sarkára kellene állni és nem a másokét taposni tövig.
    Nah azt hiszem eléggé körülírtam a dolgot :B Most megyek is, mert mint mondtam, teendők mint a tenger és csak a cél lebegjen, lobogjon előttem.

nah hadd repüljön, vagy szóljon? nem... teszem! ;]... annyira szeretem ezt a képem :P

Danny Elfman - The Little Things

• vilma27

tag

2011. január 2; az idei első bejegyzésem.
    Kezdjük egy zenével, de nem is tudom miért pont ez. Nagyon megtetszett és eléggé illik most hozzám. Tudom jól, hogy én általában a férfi énekeseket szeretem hallgatni, az utóbbi időben meg pláne, de kezdek visszaállni. Kicsit túl elkomolyodtam a zenei stílusomban, ami nem baj csak lefrissítem a régi kedvenceimet.:

Cheryl Cole - The Flood

A szövege is nagyon jó, azzal a kis apró történetével :B és a címe is... Az áradás, a klipről nem is beszélve.

• vilma27

tag

Ma megkaptam az 5. szurit, valahogy hozzászoktam... :F Egyenlőre ennyi, folytatni kell a nagy gyógyszer szedését, hétfőn vissza kontrollra és majd meglássuk XD De már nagyon elegem van abből a betegségből, fél fülemre még mindig süket vagyok, az orromból nem akar megindulni aminek meg kellene, lámpázok de minek :F és még megannyi bajom van most is, de úgy nem érdekel, elvagyok, és az túlzás hogy várom az új évet, mert nekem aztán teljesen mindegy mit írunk a dátum helyére jelen pillanatban. Csak az egyik napról "átmegyünk" egy másikba.
    Szeretem a szilvesztereket nem arról van szó, de a személyek kib*szottul elcsesztek mindent.
    De elmegyek azért is és jól fogom érezni magam :C

Boldog Új Évet Nekem ;]

• vilma27

tag

ma megint szuri... :O
    holnap fülemszúrják fel, semmi extra tudod szokásos...
    Baszki :Y nem akarom, hogy bántsák a fülemet, mert akkor ordítok. :W

olyan tartalmaz bejegyzéseket írok mostanában, de valahogy nem tud érdekelni, ez van ez lesz...

• vilma27

tag

csak így... értem haén nem tese?
    ez olyan furcsa felállás? :F de szarom le

Na szal... ma megkaptam a 2.szurimat, ez is fájt mint mindig és a helyzet amúgy rosszabbodik, mert már a bal fülemre nem hallok semmit, a dobhártyám viszont majd kiszakad a helyéről és úgy érzem mindjárt üvölteni lenne kedvem. Ma viszont egy kicsit reggel tanulgattam. Mivel nincs számológépem a többit csináltam meg. Nem tudom hogy hogy fogom megcsinálni hétfőre a matek hf-ot de majd megoldom valahogy. Még kell egy csomó mindent csinálni de nem érzem magam olyan állapotban hogy nekikezdjek így csak egy kis nyelvtant és olaszt irkálgattam de ezek is nehezemre estek. Nem tudom, hogy végzek mindennel jövőhétre :F számológépem sincs pedig matekozni lenne kedvem mindig, mert tudom meg minden az anyagot és el-elpötyösgetnék vele csak nincs sin cos...:S

u.i.:hogyne, persze, ahha...

• vilma27

tag

Az előző bejegyzéseim nem a hosszúságukról híresek, de mostanában csak ennyi telik tőlem. Ma voltam injekción és még jó párszor el kell mennem majd. Mikor beadták az elsőt szétpukkant az ampulla és minden csupa fehér lett, így a 2őt kellett belém nyomni XD mondhatom igencsak "élvezetes" percek voltak, bár a betegágy furán kényelmes volt XD Csütörtökre egy kontrollra vissza a kórházba. És majd megint és megint. Remélem most már valami használ, mert nagyon szenvedek, és nem bírok tovább így akár élni is. Nem szoktam hozzá, hogy beteg vagyok :F És ku*vára elegem van ebből, hogy levegőt is csak szuszogva tudok venni. Mint az egyik macskám DartVeder. A nevét a levegővételéről kapta még anno, mert őse tud normálisan levegőt venni csak olyan hangot kiadva mint a gonosz. Nah megyek, gyors zuhanyozás és alvás...

u.i.:komolyan!
    u.i2.:de tényleg!
    u.i3.:...

• vilma27

tag

Nah megint csak azt tudom írni, hogy rosszabbul vagyok mint eddig. Ma visszamentünk a kórházba, mert ez így nem volt állapot és nem bírtam volna már sokáig. Erre mit ír fel az orvos? Injekciót :Y :Y :Y mondom mi :F nem félek vagy ilyenek a szúritól de azért nem megy dalolva az orvoshoz egy beadandó ampullás flaskával, mert az az adag is... :S de ha ettől meggyógyulok ám legyen... :O
    Elrontottad a karácsonyom, elrontottad a szilveszterem....:(( (nem szoktam ezt a smileyt kitenni de ez "jeles" alkalom, mert a ku*va életbe mostmár)

ott fog fájni ahol nem bírod és mikor nem várod! ;]

• vilma27

tag

Wic Te is gyógyulj meg! Nem tudom, mi ez a sok beteg??? :F mondjuk én tudom az okokat, hogy én miért lettem beteg, és nem marad következmény nélkül.
    Majd délutáni órákban kellene egy msn? :K

Rihanna - ROCKSTAR 101 ft. Slash

u.i.: csak neked... ;]

• vilma27

tag

Karácsony utolsó napja van :B hipp hipp b*ssza meg a sííííííp
    jelentés: Hááát szarabbul vagyok mint bármikor máskor...

tegnap töprengtem

Muszáj volt, semmi extra, csak ha van időd ;)

Nem akarok most semmi mást csak meggyógyulni, elegem van, se nyelni se beszélni nem akarok. Mandulámnak mennie kell, mert a doki szerint ki kell venni, és nem tudom, akárhányszor van ilyen "korszaka" az életemnek, mert évente van mindig kicsit mutálódik a hangom és szerintem a hangszálaimra is ilyenkor rámegy valami... :S már ígyis félelmetes a hangom (egyesek szerint). De nem akarom maradhat ilyen mély, majd a szinkornhangoknál én leszek a főgonosz ;]

• vilma27

tag

Mint ez a macska, énis a ház fogja lettem. Tegnap a fül-orr-gégészet-et jártuk, és ott is rengeteget vártunk az orvosra, mert az állapotom rohamosan rosszabbodik.
    Anyáék úgy döntöttek, hogy nem vágnak bele egy szenvedő, lázas félig holt, kimerült és mi megannyi bajos emberrel egy 5órás útba. Így itthon maradtunk. De sajnos így minden megbomlik. Hiába mondják, hogy erről senki nem tehet, de tudom, hogy valahol az én hibám és (..*..). Miattam át lett szervezve minden. Így elvileg szilveszterre megyünk. Nem érdekel nem megyek akkor inkább sehova az újévre bulizni, leszarom. Nekem már csak az lenne a legnagyobb ajándék, hogy végre 1-2hónap sóvárgás után végre Lentiben lehetnék. Nagyon régen akarok már menni. Már fél éve nem voltam és kicsit megrémiszt, mert akarok menni. És most iszonyú beteg vagyok. Nem is tudom, mikor voltam ennyire rosszul. Talán évekkel ezelőtt.
    Most is pár sort jöttem írni, és rohanok is vissza az ágyba kúrálódni, mert addigra megakarok gyógyulni. A gyógyszerem :Y az meg szörnyű valami 1g-os ami még széttörve is nagy XD Alapból nem szeretem a gyógyszereket... :S

Nem hiszem, hogy most fogja olvasni, így az ünnepekben, de köszönöm, Te voltál az első aki küldött nekem üzenetet FB-on, igaz, hogy majd1 nappal utána néztem meg, mert gyakorlatilag az ágyam és a tv közti részen vagyok XD Máshol nem igazán járok. De ma énis üzengetni akarok így feljöttem. Nagyon köszönöm akis meglepetést. Herceg

The Christmas Song - Owl City

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok ;)

Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is.

Kálnay Adél

• vilma27

tag

jelenlegi állapot: beteg :F
    Hazaértem kedden a suliból bedőltem az ágynak és arra keltem, fel, hogy égek. De majdhogynem szó szerint. Mértem egy lázat ami az egekben járkált. Ma már felnéztem a netre, hogy mizujs, de nagyon szarul vagyok :S

A nővérem nyert egy karácsonyfát a rádióban és nemrégen hozták meg és már javában megy a díszítés. Kicsit feldob ez, de ami nem az, hogy nem tudom, hogy most miattam vagy nem úgy néz ki, hogy pénteken indulunk :O

Megyek feküdni... :O áááá régen voltam beteg de most sokminden össze is jött...

u.i.: ennél többet vártam mint kaptam, Zalába akarok menni :O

• vilma27

tag

Művésznőm... :Y nem mondod, hogycsak most láttad még a filmet :Y:Y:Y nekem nagy kedvencem
    wááááááá

A Walk to Remember Trailer

Eszméletlen szép, számomra egy különleges film, a maga furcsa módján. :D

• vilma27

tag

A percen keveredtem haza, a nagy családi veszekedés közepette...
    Ennek tárgyát énis képeztem. A nővérem olyan piti dolgokon húzza fel magát, hogy az leírhatatlan.
    -miért nincs rend itthon mire hazajön?
    -ő mit csinál egész héten?
    -stb... sorolhatnám az "érdekesnél érdekesebb" kérdéseit... :(((

Ebből már kezd elegem lenni, miért jön akkor haza? most komolyan. Ez a kérdés egyenes és minden benne van.

De nem az amiről most akartam mesélni. Most lett vége fél6 körül az versenynek és az azzal egybekötött eredményhirdetésnek. Nagyon élveztem, és örültem hogy végigcsináltuk nagy áldozatokkal igaz (én részemről, a többiekéről nem nyilatkozom), de a lényeg, hogy az út végére értünk, sikeresen. 2. helyen végeztünk, aminek igazából örülnöm kellene, de nem úgy alakultak a körülmények, hogy abban a pillanatban kellett volna. Tényleg és büszke is vagyunk az elérd helyezésünkre. Kicsit zavart, ha az én feladatom jobban csináltam volna akkor talán... És tudom hogy erre azt mondja mindenki, hogy ugyan menny már, nem a te hibád. Nagyon maximalista vagyok és úgy mentem be eleve hogy nyerhetünk. Meg a végén ez a toto is, annyira levolt zsibbadva az agyam, szó szerint elfáradtam. Mintha valami súlyos terhet cipelnék. Nem tudom mi válthatta ki ezt belőlem, és igazából vannak okok de...:F
    Nah a lényeg, hogy azért büszke vagyok erre az eredményre és köszönöm a csapattársaimnak is és Tanárnőnek is a türelmét és a sok feláldozását, amit értünk hozott.
    A díjunk pedig amúgy teljesen ugyanaz mint az elsőé:
    -ingyen és bérmentve elmehetünk Pestre Csehov Három nővér című előadásra, majd januárban. :U
    -de számomra a legnagyobb jutalom a múltheti péntek volt. Ez adta azt az ajándékot, amely kicsit segített nekem (erről majd). Azt a napot nem fogom elfelejteni az biztos. ;)

De most megyek, mert "hulla"fáradt vagyok és alig látok ki a szememből, talán lehet, ezért lett kicsit rossz hangulata a bejegyzésemnek, mert tényleg boldog vagyok most így, hogy vége és meg is könnyebbültem.

Kicsit bővebben az én feladatomról még:
    Ki kellett választani valakit a csoportból, a többiek mondták, hogy bármi lesz kreatív dolog, vagy bármi mennyek én. Mondom Én? Mi? de végül elvállaltam. Kikísértek egy másik terembe minket. Kihúztuk a sorszámot, hanyadiknak megyünk be majd a verseny helyszínére. Nem tudtam, hogy most mit is kell csinálni és fogalmam sem volt, hogy miért vittek el minket egy másik terembe. Ezek után kiosztották a feladatlapot. Rajta az állt, hogy egy rendezőasszisztens bőrébe kell bújni. Fel volt írva, hogy milyen teendőim vannak még az esti próba előtt. Átnéztem az egészet, és gondoltam bemegyek és előadom, hogy akkor én leszek az asszisztens és megmondom ki mit hova. Mikor én következtem (6) bementem és elkezdtem áradozni és csak mondtam mondtam a dolgokat. Állítólag mindenki szakadt a nevetéstől, mert mindenki bement felolvasta és mellé párosította a dolgokat. Én meg el is játszottam. Sokaknak ezzel vidítottam fel az egészet, pl.: Matild is, és a zsűri elnök is csak lesett hogy csak mondom és mondom XD Én jól éreztem magamat, és igazából persze, hogy izgultam de úgy jól ment minden.

Ténnyleg megyek, mert most beszélték meg anyáék, hogy nem is leszünk itthon egész hétvégén. Írásra ne nagyon számítsatok, mert nem leszek gépnél szerintem, majd csak vasárnap vagy majd elválik.

Kicsit friss volt az élmény és lehet, hogy kusza mondatok vannak benne, de látni se látok XD

jo8 :D

• vilma27

tag

Holnap lesz a verseny wáááááááááááá :K
    Majd részletes beszámoló hétvégén vagy lehet péntek este, mindenkinek szép napot nekünk meg soksikert.
    Szamócám akkor csapjunk abba a ki bizonyos, abba a tudod, ne mondmáár, hogy nem, tudom hogy tudod, de kis rejtelmes vagy :B ohohohohóóó itt a Télapó, tehát csapjunk abba a kis bizonyosba a lecsóóóóóóóóbba azaz a lecccsóba ;)
    XD

Rihanna - What's My Name?

My name 1st. :D ;)

• vilma27

tag

Ez a hét ez nagyon kemény volt. Mindenben. Suli, magánélet, sulis-élet, kívül-belül, itthon, egyszóval minden téren. Jah ez két szó volt :B

Hát az egyik ami hétfőn kezdődött. Nem tudatosan, de nagyon megbántottam a padtársamat Nonót. Nagyon szeretem, nem is tudom mi lenne, ha nem ő lenne mellettem nap mint nap. Évek óta együtt ülünk és ez nem lesz másképp amíg gimiben vagyunk :) legalábbis nagyon remélem. Nem akarom elveszíteni. A sok hibájával szeretem őt annyira amennyire. Mindig az a jóízű nevetése feldob. Mint ma is föcin. Majd meghallunk a nevetéstől, mert egymás nevetettünk olyan "ócska" vicceken amit csak mi értünk, és nagyon kellett ez nekem is és neki is. Sajnos ma hazafele menet rosszul is lett nemrég hívott fel.
    De mennyünk csak vissza a hétfőre. Reggel nagyon "rátámadtam" de tényleg szó szerint, holott hétfőn reggel nem ezt akarja hallani az ember, hogy - megint mit csináltál? - valami ilyesmi és nagyon nem esett jól neki. Egész nap nem ültem mellé, kicsit úgymond szünetet is akartam, egy "Nonómentes" napot, de csak 1et. Kérdezte miért ülök el Laura mellé, és mondtam, hogy matekot magyarázok, aztán a nap hátralévő részét is ott töltöttem. Ő is elült. Én nagyon is jól éreztem magam ott Alexával és Fruval. Jólesett. Láttam, hogy megbántottam. Tudtam és mégse tettem aznap semmit...
    Kedd, én akartam beszélni vele egész délelőtt. De valahogy nem jött össze. Elült. Ezt megérdemeltem, ahogy tényleg viselkedtem vele. Nem szokásom, de annyi minden összejött, hogy úgy gondoltam, hogy aznap jobb ha kerülöm, mert ha mellette leszek rajta vezetném le az egészet. Közrejátszott egy csomó minden, kapcsolatok, emberek a verseny- egyesek mennyit nem dolgoznak :F, suli és egyéb elfoglaltságok, sőt a családban se minden happy, nem tudom de úgy vagyunk hogy egyszer fent egyszer lent, vannak veszekedések és nevetések egyaránt és nem tudom miért:F ezek összeadódtak és együtt megsokszorozódtak, és nem akartam ezt a feszültséget rajta leverni. Így eltávolodtam tőle. De csak 1 napra akartam. Tehát vissza, hogy másnap ezt ő játszotta el velem. Tényleg megkaptam, és jogosan.
    Szerdán mikor láttam, hogy megy ki a közös szekrényünkbe mondom magamnak és (Alexa is azt mondta, hogy ezt mindenképp beszéljük meg) odamentem és nekikezdtem, bár nem tudtam a szövegem elején de belevágtam. Elmondtam neki mindent ami nyomja a szívem-fejem, és a végén bocsánatot kértem, és mondtam hogy a középen a hátsó pad vár rád :D mondta hogy rendben van. Még elbotorkáltam a szekrényben és mér láttam azt a fekete táskát mellettem, igaz Nonó még valahol kóborolt de nagyon megürültem a látványnak és az érzésnek, valahogy úgy érzem hogy egy korszak (ha másfél napot korszaknak lehet venni) vége lett és ma már ment minden ugyanúgy mint régen volt. Furcsa kizökkenésem volt...

"miért azokat bántjuk meg akik a legközelebb állnak hozzánk?"

De tényleg miért? :O de hálistennek vége és a mai napon is a biosz témazárónál amit összebotorkáltunk... XD És a föci nagyon vicces volt, és örültem neki, hogy ugyanúgy mehettek tovább a dolgok. Kis feszültség még volt bennünk de azért már teljes fordulat ha az előző napokhoz nézem a mai eggyüttvagyunkonkat. :D

Alexandra Burke Feat. Laza Morgan - Start Without You

ezzel zárok, nagyon jó ez a szám ;) és a kedvem is feldobja remélem nektek is...:D

Noémi & Vilma ;)

• vilma27

tag

Willow Smith - Whip My Hair

Mégcsak 10 éves :Y nekem nagyon megtetszett ez a szám, nem tudom miért, annyi energia van ebben a kislányban, hogy csak lesek. Kész felnőtt, és nagyon szép. Nem igazán az én ízlésem ez a szám, de nagyon ötletes és őrült dolgok vannak benne.
    Nagyon szép nő lesz belőle, csak ne éljen vissza, hogy ki és honnan származik és minden okés lesz. De a testvérétől is elájultam, nagyon "művészi" az egész család... ;) De Willow annak ellenére, hogy mégcsak most kezdi a kamaszkorát nagyon jó stílusa van, és illik is hozzá. És nem tudom, mennyire van megguberálva a hangja de szép hangszínnel rendelkezik.

De megyek mert dolgozni is kell valakinek... :D jo8

• vilma27

tag

csak most látom :Y:Y:Y jól látok?

Kiesett a személyes kedvencem a 'zikszfaktorból, a Janicsák Veca. Én még mindig nem értem, hogy az az átkozott Király L. Norbi miért van bent, mikor egy mitugrász, tehetségtelen, 0 hanggal rendelkező, ugri-bugri f*sz?! :((( Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)

eeez, erre nincs bocsánat... Igaz ízlések és pofonok, de azért ez erős volt. Jó mondjuk neked ez a véleményed, de ezt akkor is kiteszem, mert én tudtam, hogy Veca fog kiesni, nővéremmel ezen vitáztunk, mert mondta, hogy kizárt, de én tudtam, hogy Csaba megy tovább. De azért, ez tényleg kemény, mert nem ismered, és nem azt mondom, hogy nincs jogod, mert mindenkinek szíve-joga eldönteni, csak ez a jelző sok, amit rá mondtál?...:F nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...

Még most sem hiszem el amiket írtál. Látom, de nem akarom elhinni...

• vilma27

tag

Szombat

wáááá Kiesett Veca :Y énis így döntöttem volna, ha választani kellene, mert a bennmaradt 3fiú az elejétől a szívem csücske. Mondjuk Vastag Csaba nagyon nem volt szimpatikus az elején, de már egy jó ideje rá is ügyelek, és a tegnapi döntőben elhangzott dal, az valami nagyon szép volt :K Innentől, a sorrendem a következő:
    1. Király L. Norbert
    2. Takács Nicolas
    3. Vastag Csaba

Nem tudom, rémlem, hogy mind3ójuknak lesznek számai, amit majd viszontláthatok a tv-ban. Három teljesen különböző karakter mind hangra és mind külsőre.

Nagyon jó volt a tegnap esti X-factor és egy szép lezárása volt a napnak.
    De ugorjunk a nap elejére.:
    Reggel felkeltem olyan fél8-8 között, elkészültem, reggeliztem, nah jó az valahogy kimaradt, mert odaégettem 3 tükörtojást :U, és nem vacakoltam tovább. Kimentem a 9.27es buszhoz, kicsit hamar mentem ki így kint fagyoskodtam még a buszmegállóban. Mivel még fáradt voltam, kerestem egy helyet hátul ahol még úgy pihenhetek. Pár buszmegállót mentünk, felszállt egy fiú és egy lány. Olyan 8.osak lehettek, nem több. Jártak, és még szerintem "friss" volt a kapcsolatuk, olyan félénk is meg nemis. Nagyon aranyosak voltak a fiú nyújtotta a kezét és a lány csak egy kis fáziskéséssel válaszolt erre a megmozdulására. De voltak még ilyen kis "szerencsétlenkedésiek", nekem nagyon feldobta a hangulatom. A következő telefonhívás már kevésbé. Matild felhívott, hogy sajnos nem tud jönni, a mai pályázati megbeszélésre, mert úgy kelt fel, hogy nagyon rosszul érezte magát, a feje fájt, meg nem érzi jól magát. Így csak hárman voltunk a suliban. ez így egyáltalán nem egyenlő és kezd idegesíteni, hogy a felkészítő tanárunk sokkal többet segít, nah mind1 ebbe nem megyek most jobban bele. Nagyon jó hangulatban telt :B Mindent átbeszéltünk amit megkellet és ezek alapján ugorjunk neki a jegyzetírásnak. Hazaértem olyan délre, éppen hogy elértem a buszomat. Déltől este 6ig megállás nélkül csak pötyögtem és csak pötyögtem. Se nem ettem, se nem ittam. Behoztam egy zsák mandarint, azzal elvoltam. De 6kor már mikor úgy gondoltam, hogy nagyjából kész van, és már fáradt vagyok és csak rontani tudom abbahagytam. Felmentem a szobámba takarítani, mert eszméletlen kupi volt nálam, waoo kicsit rumlis vagyok "de ez csak a művésztáramban" van így, máshol kifejezetten szeretek takarítani, ezáltal is megismerem az illetŐt. XD (ez emlékeztet valamire ;)). Utánna természetesen az X-factor....
    Olyan 22kor mikor vége lett lejöttem msn-re és beszéltem egy jópár baráttal, ismerőssel és osztálytársakkal, mert a mozi amúgy elmaradt, mert Laura begörcsölt. Sajnos őis tud szenvedni e "jeles" napokon.
    Tehát mindezek ellenére az esti gépezésem is nagyon jó hangulatban történt, és talán az egyik legjobb része volt a napomnak. Onnantól kezdve, hogy a nagy szívességtől a ne legyél gonoszon át a a kártyát ki ne hagyjam, a legviccesebb elköszönésig :D :D :D :R

de ma teljes gőz erővel munka, "hogy a mindennapi feladatait 100%-osan el tudja látni"
    ;)

Fall Out Boy - Coffee's For Closers

• vilma27

tag

:Y:Y:Y ma voltunk a színházban wáááááááá
    fúúú eszméletlen jó volt, majd kiesett az állam minden pillanatban. Ez főleg mikor magán a próbán voltunk. De ne rohanjunk előre. Kezdjük a reggellel. Felkeltem olyan fél7kor. Készülődtem, próbáltam azt a hajat megcsinálni magamnak amit úgy szeretnek a többiek rajtam látni. Hááát nem sikerült, végül feladtam, és bementem úgy ahogy volt. Felkötöttem és elől pedig olyan leengedett, meg szóval ilyen kicsit össze-vissza. Beértem a suliba, a büfében vettem egy sajtosrudat és megreggeliztem. Pont megjött Művésznő is és épp befutott Tanárnő is kész volt mindenki mehetünk. Közben beszélgettünk elég sok mindenről, meg az egész alatt a szünetekbe olyan dolgokról beszélgettünk amiről egyébként a suliban nem is jutna se eszünkbe meg nem olyan sulifeelenges az egész. De itt teljesen mint a normális civil emberek, teljesen eltűnt a tanár-diák viszony. Nekem ez tök jól esett így nem tudom...:B Kint vártuk, hogy mikor mehetnénk-e be, közben Matild is megjött. Vagy kb 10percet vártunk kint a jég hidegben, de olyan volt mintha egy teljes órát várakoztunk volna. Már-már szinte a mínuszban majd megfagytunk a kezem oda, de sebaj végül bementünk. Egész kellemes volt az idő odabent és erre mit mondanak, hogy mégiscsak a másik oldalon kell bemenni. Remek :((( vissza a hidegbe ki a főbejárathoz. Bementünk végre és tényleg megkezdődött a mi kis utunk. Először a kabátlerakóba, mindenki lepakolt. Próbáltam fürkészni a többiek tekintetét, hogy ki milyen izgalmi állapotban volt, de a csapatok nagy része teljes nyugodtsággal más-más témáról beszélgetett. Csak én voltam bezsongva a nap miatt? :F nem tudom...XD
    Kint elmesélték, hogy mikor épült a Színházunk és ki volt a tervező stb, egy kis bemutató jellege volt az egésznek. Bementünk a színpadhoz és bent elmondták mennyi TÁR van, és egy munkamegosztásban van az egész, így működnek, elmesélték a nézőtér feletti lámpa "történetét" ami egyébként nekem nagyon is bejött, jaaah olyan szép, nagy és szép fényt is ad, mert eléggé trükkös a megvilágítás odabent. Ettől lesz egyedi és különleges, amikért én odavagyok. Felmentünk a színpadra. Nah ott is mondták a mondókájukat és énis alakítottam 1et :B jaahj olyan vicces volt, majdnem még a színpad közepén is álltam és a vezetőnk csak beszélt. Én meg :Y ooohohooo elejtem az összes jegyzetem, vagy 30 lap a földre. Mondom, elnézést, és felvettem mire a női vezető megszólalt, hogy mi rászoktunk lépni a babona miatt, de az én reakcióm erre: hogy nem vagyok babonás...:S olyan hát nem ciki volt, mert bárkivel megeshet, csak...XD
    Szokásos beszéd, és minden apró részletre kitértek, a próbafolyamatoktól egészen a premier napjáig. Nekem nagyon is bejött, :O komolyan sokszor gondolkodtam közben erről arról, majd kitérek erre is. Felmentünk egy próbaterembe is ottani szabókhoz, a férfi és a női részlegbe. Hááát ott Művésznő majd elájult, ez nálam kicsit később lesz :U Elmentünk a fodrász szobába, ami nekem a mennyország volt, mindig akartam ilyen tükröt, tudjátok az a tipikus filmbeli sminksarok :K elkezdi a nő, mert közben amúgy még olyan jó poénokat is megjegyeztek.: "pletyka meleg ágya" ez a szoba, és milyen igaz :K Mindezek után voltunk a Kamaraszínpadon a Forgószínpad alatt ahol szabályosan rosszul éreztem magam. Sötét is volt, alacsony is volt, kicsi is volt, mint valami lyuk.:S ÉÉÉS nagy szünet a büfében ott is beszélgettünk így 4esben mindenféléről, ezt nem részletezem.
    Eljött a próba mikor "AZ ISTEN" alias a bemondó ami még a wc-k-ben is megvolt található, hogy minden színész tudja ha ő következik. Tehát szólt az ÉGI hang és minket szólított. Mindenki felpattant a helyéről és mentünk. Olyan jó helyre ültem be a közönség részén, hogy úgy éreztem folyamatosan, mintha engem nézne az összes színész és az olyan jó volt, és jól éreztem magam minden egyes jelenetnél. Egyébként az első fél órában maga az író is ott volt Szakonyi Károly, én kaptam őt, mármint az életút, munkásság, művei, stb... és így higgyétek el nekem, hogy rengeteg mindenhez ért, nagyon művelt és sok mindenben részt vesz hazánkban, és egyébként látszatra nagyon kedves idős papóka. Szerintem színes egyéniség, mármint amiket olvasok és az ott látottakból leszűrtem. Nekem szimpatikus. A rendező, hááát az be sz*rás az a fazon, nagyon aktív résztvevője volt a próba elejétől a végéig, igaz ez a dolga de nagyon is ért hozzá, és kivalló tanácsokat is adott a dolgokhoz. Mindenbe beleszólt, a színész mimikája, a gesztusa, mozdulata, hangvétele mikor éles mikor halk, mindent megmagyaráz, ki hova áll/ül milyen pályán teszi meg az utat, egyszerűen mindent. És figyelt arra is, hogy a 7.sor 16os széke ülő Marika néni is jól tudja követni a dolgot, mert amúgy eléggé összetett a darab. A színészek, folyton a Tv-t azaz minket a közönséget nézte, és ettől mégjobban élveztem a próbát, sokszor a színészeknek is volt gondolatuk, de általában mindig az volt a döntő szó amit a rendező mondott ki. Mivel a próbák elején vagyunk sokszor igénybe vették a súgó nőt.
    Az a felhőcskés beszólás az nagyon nagy volt XD :D:D:D:D
    meg az hogy: "örül mint majom a ... a ... a csokinak"
    Ezt birtam nagyon, hogy azt, hogy a farkának szót nem mondták ki, de a szex, meg a bazdmeg, a faszomba vígan elhagyták a szájukat. Ez is olyan jó kis családot alkottak hogy egyre jobban tetszett a dolog, (L)
    Mégegy: "megették a szúnyogok" :) ezis, a molyok helyett, nem jutott eszébe az a szó, hogy moly, olyan drága volt Bódog bácsi ;) De nekem mégiscsak aki Döncit és Imrust játszotta az volt a nyerő, Dönci alapból, mert nemcsak pasinak iszonyú jó, hanem színésznek is, vannak olyan mozdulatai, wáááá
    Imrus, ő alap, mivel őt is én kaptam már eleve, hogy vele foglalkoztam felkeltette az érdeklődésem, de ezt már akkor "felkeltette" mikor a szóbelin felolvasta a versemet. Nagy pirospont neki ;)
    Összességében nagyon jóléreztem magam végig és szívesen ülnék be több ilyen kezdetleges próbára és komolyan mondom megtetszett ez az egész színházas dolog, a jelmeztárban, nem is mondtam oda engem meg Művészasszonyt beszabadítani nem lehet, azok a ruhát, azok az anyagok, a formákról és stílusokról nem is beszélve. Kérdezte a vezetőnk, hogy van-e valami kérdzzünk ezzel kapcsolatban, mondom így halkan illetve próbáltam halkan mondani, aztán valahogy nem jött össze: szuvenírt lehet vinni?, nah ezt mindenki meghallotta és odafordult a női jelmezraktárnál. Komolyan majdnem mindet haza akartam vinni, kicsit átalakítani a stílusomhoz és olyan boldog lennék. De már komolyan ez az egész kulisszabejárás is annyira tetszett nekem, hogy egy jó időre löketet adott a jövőre tekintve ;)

örök emlék marad...

• vilma27

tag

Eszméletlenül esett ma a hó :C ennek én nagyon örülök, itt Észak-Keleten nagyon nagy, szinte vihar lett belőle, a buszra felszállok és csak nézek ki az ablakon és kiakartam szállni, hócsatázni, csak egy volt a bibi nem volt senki ismerős a buszon. Mellettem ült egy vicces papóka, na őt akartam kihívni, jó lett volna XD. Nem tudom, nekem nagyon bejön ez a téli havas vihar. Annyira várom, már látom este felhúzom a redőnyt és az utcai lámpa felé nézve áááh az olyan jó. Nagyon szeretem a havat, szerintem olyan hó :B :K

De komolyan lassan itt az ideje a hócsatáknak ;)

• vilma27

tag

Kezdjük, a lemaradásokat pótolni...

---A múlt 7végéről annyit, hogy teljesen kész voltam, testileg-lelkileg-mindenhogyan. Nem volt erőm úgy kb semmihez, a pénteki rosszullétem tett rá egy nagy lapáttal, de azért ehjez a lapátoláshoz még több minden hozzájárult.

---Hétfőn reggel az irci tanárunkkal pályázati megbeszélést tartottunk. Nem volt semmi extra, megbeszéltük amit meg kellett beszélni.

---még aznap délután Sára, Művésznő és Én feldíszítettük a termet, mert kedden osztálymikulás volt. Viszonylag sokáig tartott, és nekem az a "megtisztelő" feladat jutott a díszítés mellett, hogy a tantermi szekrényünket csekély 45perc alatt kb. ki tudtam takarítani. Aki látott már kupis könyvstócot, stócot? rendesen oda volt behányva az összes Tk, még az elsős is....:S

---Kedd... Hát ugye nagyon jónak ígérkezett ez a nap :D :C 1-4 óránk ugye rajzóra. Új anyaggal dolgoztunk, páccal. Illetve csak nekem volt új, mert soha nem dolgoztam még vele, csak tussal amivel egyébként nagyon szeretek alkotni :C. Nah szóval lényeg, hogy egy elég mozgalmas kompozíciót, beállítást kaptunk. Körbetettük a bakot lefordítva, hogy a táblánk vízszintbe legyen, hogy tudjunk "festeni". Én rögtön kiválasztottam egy jó kis helyet. Azután kiderült, hogy folyamatosan mozogni kellett. Egyik helyről a másikra vándoroltunk. már aki, igaz szivi? XD. A legelső alkotásom már csak azért is eltettem, hogy tényleg ez a legelső, de higgyétek el a legborzasztóbb munkám. Jaahj a könny is kijön belőlem ha visszaidézem a képét, olyan vicces...:B Azután még folyamatosan más és más helyet készítettem sorra a munkákat. Próbáltam kitapasztalni az anyag használatát, de még így ez elsőre nem nagyon ment. Viszont az annyira jólesett Bebustól (rajzT.), hogy az utolsó munkámra olyan dicséretet kaptam, hogy csak néztem azokkal a "frankfurti" szemeimmel (igaz Művésznőm?), Majd kiestek az államról nem is beszélve, az is ottmaradt... De így jólesett, mert mondta, hogy olyan szép felületek vannak rajta, és az utóbbi alkotásaim nem lettek tökéletesek, és a szintemet tartom nem fejlődtem, mostanáig. Próbálom "összeszedni az életem" de mindig közbejön valami, vagy valaki... De most kicsit helyrerázódtam. Sok mindent végiggondoltam és ez nagyban segített néhány dologban.
    Ma Művtörin filmet néztünk, a Chicago musical-t néztük, mert a jövőévi szalagavatóra gyűjtünk ötleteket és bevallom nekem sokszor az első az igazi, mindig. Nagyon bejött a kor stílusa, a zenék, a téma is nagyon jó feldolgozható és színpadra is vihető.

Művtöri után gyorsan lerohantunk Nonóval a terembe, hogy az Osztálymikulásra berendezzük a termet. Úgy gondoltam, hogy körbe tesszük a székeket, meg mindent, középre a kaját, mert mindenkinek (majdnem mindenkinek) kellett sütnie, és azt pedig középen 3asztal hosszában elhelyezve rápakolva. Meg is csináltuk. Bejön az osztály, mindenki kivétel nélkül nekem esett, hogy mit csinálok?. Mondom körberendezem a termet. Erre: minek? de mégis hogy gondolom ezt, stb... ""I" reakciója nagyon érdekes volt és eleinte felhúztam magam:
    I.: Minek kell ezt csinálni? Mégis hogyan fogok így én enni? a teát meg az ölembe teszem? vagy hova?
    V(én).: Nem tudod elképzelni, hogy mit akarok kihozni az egészből? Sokkal családiasabb hangulat lesz, stb...
    Am én hoztam még a vízforralót és a zenét is, csináltam egy karácsonyi válogatást, amit többen is megdicsértek, hogy milyen jókat hoztam :D
    A lényeg az volt, hogy utána megint mindenki kivétel nélkül mondta, hogy milyen jó volt, a legjobb osztálymikulás volt eddig stb..., komolyan olyan buták az emberek, hogy az valami hihetetlen, persze az elején én vagyok a rossz, hogy hogyan merem átrendezni a termet, a végén meg mindenkinek az arcára volt írva, hogy sokkal jobb volt így a terem, mint alapból. Ennyit "I"ről, komolyan mondom, ez már áááh :W:W:W
    De egyébként nagyon jó volt és tényleg ez volt a legjobb, annak ellenére, hogy kaptunk egy rossz hírt, de ez most még nem aktuális...
    Én Juditot húztam és a mai napig nem mondtam el senkinek, és olyan jóvolt.
    Engem :Y nem fogjátok elhinni ki húzott. Soha nem is gondoltam volna, nem... Az agyam eldobtam mikor odajött hozzám, mondtam magamban, hogy miért jön felém? Aztán de igen felém jött és egy Mikuláscsomaggal. Balázs húzott... Balázs, akivel a 3.5évünkön át annyit veszekedtünk mint nem is tudom, de voltak olyan pillanatok mikor pl nagyon jól elvagyunk, kiránduláson :B az jó volt, minden este nálunk kötött ki a zenész fiúkkal, és amúgy nem lenne annyira nagyon beképzelt és bunkó annyira jófej lenne, és benne is van, csak sose jön úgy ki a lépés. De mind1 nem térek el a tárgytól, mert mi világ életünkben rivalizáltunk egymással, de pedig Tesin XD azok a tesiórák, volt, hogy úgy ütöttük egymást tűzharcban hogy az szinte rossz volt nézni, már-már vérre ment. De ha egy csapatban voltunk Röpin nagyon jól össze tudtunk dolgozni. Ésss már megint elkanyarodtam :P Nah szóval Mikulás. Olyan aranyos bögrét kaptam tőle, tökre én vagyok, igaz a választásban kapott segítséget de akkor is tényleg tökre én :D
    ---a sütik nagyon jól sikerültek. Nekem Zsófi linzere ízlett legjobban meg az én termesztett mandarinom XD majd írok erről, hogy mi lett a sütimmel XD
    ---Föcin is jaahj az a tanár, komolyan minden gyagyás beütése ellenére kezdem megszeretni, és igaz tudok róla ezt-azt, de végülis mindenkinek vannak hibái és minden magára tartozik, érted gyerek by Kodibodi XD
    ---Megyek Szombaton moziba, wááááá :K Nem is tudom mikor voltam utoljára. Tudom, hogy nyáron vagy 5-6x voltam, ebből 3x talán Herceggel, de szerintem azóta nem voltam. Ezt vártam már mióta, a HP 7/1et nagyon szeretem, és bárki bármit mondd nekem nagy kedvencem lesz a Harry Potter :U (L) Végre összehozzuk Laurával a dolgot...
    ---Szerda, ma nagyon jó nap volt, annak ellenére hogy rengetegen hiányoztak, olyan jól éreztem magam, hogy az valami hihetetlen. Olaszórán az az activity XD wáááá az a rajz, amit Máté lenyomott, a szőnyeg, Andris nagybácsija, valami hihetetlenül jól szórakoztam. Azután folytatódott a tesin is, wááá helyettesítés volt Balázsbá volt (L) olyan játékot talált ki, futni kellett össze vissza, azután pedig megállni és táncolni a szembenállóval, olyat ökörködtünk. Mónit leakartam vinni ilyen hídba v mibe erre Trixyék elesnek szemben velem olyat röhögtem, hogy elejtettem Mónikát, nem tudta szegény mire venni a dolgot. Alapjáraton elég erős vagyok és azt hitte, hogy megtudom tartani, és ment is volna, de kitört belőlem a nevetőgörcs... Utána röpiztünk, azis, 3at játszottunk ebből az első kettőt elvesztettük a 3.nál meg fogadtunk, és a vesztesnek 15 fekvőt le kellett nyomnia, természetesen ekkor már győztünk :P De közben is olyan jó hangulat volt, ás ügyesek is voltunk ;)
    ---Csütörtök azaz Ma
    A héten rengeteg jegyet kikaptam, irci5, nyelvtan4/5, töri5, német5, matek5, sorolhatnám és így elég eredményes részt zárhatok le annak ellenére, hogy mi minden megy körülöttem. De az élet megy tovább, és ennek így kellett lennie, mert megmondtam magamnak, hogy ebben az évben nem lazsálhatok. Ma is vittem bioszra gyűjtőmunkát, abból is kaptam kis5öst, meg úgy mindenből jól állok. Ha minden jólmegy 2db 4esem lesz a félévimben ;)
    Szerencsémre hamar megmaradnak bennem a dolgok, és így nem sokat tanulok itthon, bár mostanában kicsit odafigyelek, mert ez az év már fontos és számít is...

---A holnapról annyit, hogy megyünk a Színházba a pályázat 2.fordulójára, és annak is az első felére, megnézzük a próbát, meg lesz ez-az majd beszámolok mindenről ígérem, és hétvégén pedig megint be leszek táblázva. Szakítok majd ide is időt, beszúrok pár percet, hogy pótolgassak, és igyekszem az üzikre is válaszolni. :D

• vilma27

tag

-7vége
    -Hétfői díszítés, jegyek, pályázat
    -német, nylevtan
    -ma rajzóra, 1-4mű, új anyag
    -művtöri-film-szalagavató
    -ofő előtt lerohanás, rendezés
    -"I"
    -meg úgy mindenki
    -ajándékozás "B" :D
    -Föci
    -Sütik
    -hétről terv
    -mozi
    -zenéket linkelni

Bepótolom amint lesz időm, mert most úgyvagyok mint Szamócám a hét az kész káosz és lesz is...

Fall Out Boy-Coffee's For Closers

• vilma27

tag

Napi nagy röhögés, ki ne hagyd, nekem akkora...:Y már pár napja találtam és minden nap megnézem v2x :D
    Az a pali, háát szerelmes lettem belé azonnal, az a szem XD kihagyhatatlan :C Jahhhj, egyszerűen :DD

Voronin

kész vagyok tőle... Iszonyú jó...
    Ajánlom mindenkinek itt a kutakodást, mert vannak még nem ilyen mert ez... ebből 1van XD de tényleg sok vicces és olyan produkció van ami ha csak egy kis mosolyért de már akkor érdemes nézegetni ;) de ez lehetetlen mert szakadni fogtok a nevetéstől...
    Mikor a érmét mutatja és közben az a mimika, ááh... meg a "lebuktatott trükkök"...
    Ez az én ajánlatom mára :U
    Jah és a zene se utolsó, 2hang de úgy odaillik...:C egyszerűen wáááááá

• vilma27

tag

Jaaahj ez feldobta a napomat :C :C

Isten éltessen nicknévnapodon; te Minden Mozgóképszínházak Médiákjait Megmágnes-szalagozó Veel-Matinéja! Szamócasszony kerítő kísértésre kergetésének köszönhetően végül csak "műsorfüze-tel-TEL-ek", - hisz rendszertelenkedem (FB-tól) - így már akár közvetlen, vilmanatok alatt lájkohatom - kergült kőkobakommal kikaristolt - "Kékbe Kontyolódott Kellemed". Waaahhaaa! Visz... újra, remélhetőleg, mihaM.arabb.

by: puttputt

köszönöm és énis kiküldtem egy ilyen "meglepit" nahjó nem ilyet mert azért az én fogalmazóképességem nem terjed ki, mert iszonyú jó volt. Köszönöm. Remélem megkaptad az enyémet ;)

• vilma27

tag

Tessék, ez pedig az enyém, kis segítséggel persze :B mivel nem tudok franciául, mondjuk még az angolomon is van mit javítani, mivel én német-olaszos vagyok XD
    A feladatot nem kell magyaráznom, a cím megadta, egy előszót kell írnom a Tartuffe-höz, (Moliere) :U hát nem tudom, régi versírói tapasztalataim jól jöttek, de azért olyan jólesett, hogy felolvasták...:D

Prológus

Mesdames et Mossieurs! Figyelem! Figyelem!
    Kérem, hogy tartsanak ma délután velem!
    Darabunk szerzője nem Jacques és nem Pierre,
    Hanem a hírneves királyhű Moliére!
    Drámája színhelye, elárulhatom máris:
    Nem más, mint sejthetik, az ezerarcú Párizs.
    Főhőse Orgon úr, ki roppant ostoba,
    sajnálhatjuk szegényt, hisz sors mostoha!
    Szerencsétlen, bolond, naiv istenadta,
    hiszen hírhedett Tartuffe-öt befogadta,
    S vendégül látja őt, a cselszövő csalót,
    az aljas hitszegőt, a rongy alávalót.
    De Tartuffe oly merész, gátlástalan alak,
    Hogy aljas szív dobog rút göncei alatt.
    A terve torz, gonosz, úgy nyomul: „nincs mese!”
    Orgonnak nemcsak a lánya, de hitvese
    Is kéne néki és ráadásul a ház,
    amit az gyanútlan, szamármód ráruház.
    De végül a király minden rejtélyt megold,
    lecsukja Tartuffe-öt, rájön, hogy ki volt.
    Erről beszél a mű, Mesdames et Mossieurs!
    Nevessenek sokat! Ég Önökkel! Adieu!

• vilma27

tag

Huuh... hol is kezdjem.
    Talán ejtenék erről a témáról énis 2-3 mondatot. Először is ezt a bloghelyet nekem Művésznőm mutatta meg. Nagyon örülök neki, mert sok blogoldalon voltam már, de valahogy mindet abba hagytam, mindegyikben találtam valami hibát, vagy okot arra, hogy ne folytassam így töröltem a regisztrálásaimat. Nekem nem sok ideje van itt blogom, kb.4hónapja. De nagyon szorgalmasan, ha nem minden nap de többé kevésbé sikerül írnom elég gyakran. Valahogy hasonlóan vagyok énis mint Művésznőmmel, de mivel én nem vagyok itt olyan népszerű mint Szamócám, ezért nekem nem sok olvasóm van. Legelső is te vagy, hiszen tudod...;) Mert énis így magamnak írom, de kicsit a Veled való kommunikálás is könnyebb, mert amit leírunk azt másnap márcsak kiboncoljuk és nem kell megbeszélni, egyből csaphatunk a levesbe, és kicsit időspórolás szempontjából jó, hisz abból főleg neked irtó kevés van. Meg tényleg majd x év múlva milyen jó lesz olvasni, vissza, mi minden történt, és az elrejtett szimpóziumjaim amiket el-el dugdostam a soraimba, melynek többségét tényleg csak én értem, senki más. Olyan részletre nekem se erőm se semmi másom, mert millió dolog van mára ;) de mindent megcsinálok, ciao:B

• vilma27

tag

Csak egykis ráhangolódás, nem tudom felismeritek-e?:

A négy mentor dala

Itt az én favoritom az x-ben:
    Már a legelső dala óta neki szúrkolok, akkora egy karakter, olyan hangja van, mint senki másnak. A másik sokaknak nem, sőt irritáló a hangja, de annak meg azt tudom mondani, hogy nyissa ki a fülét, és a szívét is. Hozzá inkább utóbbi kell, de nagyon nagy figura. Komolyan ez... kész vagyok

Király L. Norbert

kis válogatás:
    már ekkor tudtam: egyszerűen, kész végem volt

Joe
    Cocker száma

Your love keeps lifting me higher and higher

jaaahj számomra alap szám (L):

Cotton eye Joe

tegnapi "alkotásai":

Def Leppard - Let's Get Rock

ezt vártam énis tőle :C

Tankcsapda

ooh yeeee ezt akartam wááááá mióta ezt vártam

Ac/Dc

kész.... mehet, megse álljon a világstarság előtt....;)

Addicted to love

korábbiak:

Lehet zöld...

nem találtam normálisat az all summer long-ról, pedig azis :B
    nah de sorolhatnám... ez a bejegyzés neki szól, és én neki szúrkolok, már a legeslegelső pillanat óta...;)

Hajrá Norbi...:C

:R

• vilma27

tag

Mindenkinek kötelezően, nagyon jó ez a szám, és így ezzel jelzem, hogy közeledik a karácsony, és én már nagyon várom, aminek több oka is van.

Coldplay - Christmas Lights

-legfontosabb haza akarok menni Nagymamámhoz, mert már ha most nem jutok el, az első vonatra felszállok és elmegyek hozzá, igaz az ország másik végén van, és közben tuti több100x is elfogok tévedni, de nem érdekel, az időjárás is arrafelé nagyon vészes, ahogy telefonon beszélgetünk ott több út le is van zárva, de valahogy eljutok mindenképp. Nem érdekel semmi és senki. Aki tudja, hogy miért olyan fontos ez nekem az megérti ezeket a sorokat. :B

-a másik nyugalmat akarok, távol mindenkitől, a várostól az emberektől és ezt mindig Nagymamámnál találom meg. Felmegyek a "hegyre" és csak nézni a tájat. Áááh nincs is annál jobb egy termosz teával :B
    Egyébként ez a "hegy" a nagypapámé, illetve közel 1 éve, hogy nincsen köztünk. De mindig rá emlékeztet. Ahogy a szőlős alján integet vissza. Szépen mindig rendben tartotta a kis bortermelőjét. Nagyon szerette és ez maradt meg, ez az 5 unoka öröksége. Nyáron unokatestvéremmel sokszor mentünk dolgozni, míg Ricsi a füvet nyírta én almát szedtem, vagy kicsit összébb rámoltam.
    tisztán emlékszek arra a napra...

-családi nagy összeülés ott, az is olyan jó hangulatban van nem az egész család, mert ott csak a zalaiak vannak, és furcsa így nekem, hogy az ország teljesen 2 irányban van. Anya aki odavalósi. Az ő rokonköre ott van, Apáé pedig itt Szabolcsban. Meg Nagybátyám de ő mindig hazajön Varsóból.
    -Idén a másik Unokatestvérem Mariann Londonban dolgozik több mint egy éve és most nem tud hazajönni. De amúgy jól érzi magát kint. Jó állása van, lakása :D London leghíresebb mozijában dolgozik, múltkor, hogy beszélgettünk, mesélte, hogy a királynő ment moziba, a Narniát nézni 3D-ben. Mondta hogy nagy felfordulás volt, a kommandósoktól kezdve a kutyás rendőrökig minden volt, kérdeztem, hogy nem-e volt vicces? ááh kicsit se XD de amúgy ő is ember.

Mára ennyi, megyek szobáttakarítani, mert szó szerint bomba robbant ott... Nem vagyok rendmániás, sose voltam, de azért ez már...uhhh aki most látná, nem is mondom tovább inkább teszem a dolgomat és szépen kitakarítok, aztán nekilátok a pályázatnak...
    jó7végét :D

• vilma27

tag

Hallod Művésznőm...
    az a clip...:W
    amúgy nekem ilyen rossz barákot közt és south park keveredése. Valami iszonyú beteg... jaaahj komolyan borzasztó.

A második linked meg amúgy maga a szám nem tetszik nekem, nem szép a csaj hangja szerintem, és a kreativitásról, ilyet énis tudok, és azért nekem az se jött be úgy igazán.

Visszafelé megyek a linkekbe, BÚBLÉÉÉ jaah az a fazon, örülök, hogy tetszett. Nekem a 2.rész mikor rockstar volt és az a ruha rajta, hát meg lehet zabálni...(L) :P♥♥♥ Nagyon szeretem a dalait, és még várok is tőle ilyeneket. Azok a szemei...♥♥♥ ez nagyon értelmes volt XD

végül annyit, hogy 7végén iszonyú sok dolgom van és moziba se tudok elmenni, majd hétfőn megyek, majd ha lesz időm leírom, lényeg, hogy minden összejött így 1xre :S

jo8 jo7végét :D

• vilma27

tag

Michael Bublé - Hollywood

naaaagyon jó ez a szám, szerintem a 3.helyre teszem innentől fogva ;)
    fúúú nagyon jó :Y szeretem az énekest is sok jó száma van, de ennek a klipje is nagyon ott van ;)

ezzel búcsúzok...

u.i.: furcsa :F

• vilma27

tag

A következő pedig puttputtnak szól.:

Hihetetlenül sokat írsz... De komolyan, nem fogok tudni így mindre válaszolni. Néha a kevesebb több. Csökkenteni kellene a témákat, és tudom, hogy énis tudom a szöveget mondani és mondani, de nem tudom, hogy hajnali fél2kor hogy tudsz fentlenni. Én úgy elvagyok eresztve "meló"val, hogy örülök, hogy hazaérek, és alszok. 5-6örül beesek, vacsi, fürdés, tv-zés és csucsu.
    Fejfájás: próbálok aludni amennyit tudok, de mivel időhiányában nem megy, arról nem is beszélve, hogy a kutyám úgy horkol, hogy azt hallani kell. Mindig felkelt. A tegnapi etse különösen... Szeretem meg ha a szobámban érzi jól magát és ott tud elaludni engem úgy nem zavar, csak ne horkoljon XD

még egy fiúval is volt egy pár szóváltásom ezügyben. XD az is vicces volt, ahogy még ilyen pillanatok közben.
    Pozitívan...XD méghogy leszidtak... jó vicc :P

Amit nem értek, miért szeretik a Mona Lisát... te igen?
    Kedvenc festő? Nem tudom sok van, de a Mona Lisát azért szereti sokmindenki, mert egyrészt nagyon pontosan vannak az arányai a nőnek, másrészt Leonardo nem semmiért lett híres. Rengeteget adott a világnak, én nagyon szeretem a munkáit és amúgy a Mona Lisa egy szimbólum. Története is van, nem tudom, biztos ismered. És amúgy meg szép kép. Lakásomba nem tenném ki, Múzeumba való, de attól még egy igényes, befejezett és igen híres mű.
    Most itt válaszoltam... :D

• vilma27

tag

A mai nap, mai emberek...olyan :( és :K
    Nem tudom, amúgy nem először van ez, hogy így viselkednek az emberek...

Nah először Művésznőmnek:
    asszem számozok énis:
    a számtalan: mikor hoztam/tunk szégyent a sulira? Én nem tudok ilyet az én részemről. Mit titkolsz ;)

1. 2Ivettünk is van az osztályban, de tartom a számat. Apropó, az enyémet senki nem tudja :Y most tényleg és nem is fogja megtudni senki addig míg el nem jön a megfelelő pillanat :D ez olyan jó, hogy csak én tudom :P De amúgy nagyon aranyos az a könyv, nekem is elkellene, mivel tudod, hogy hol álla a főző tudományom. Nem részletezem itt...:P

2. jaahj az a nap :P

The Giving

nekem is van akkor egy számom. Szokásos kedvencem:

Seal - I've Been Loving You Too Long

de amúgy ez is érdekes, hogy annyi szám van a világon, és már jópár éve ismerjük egymást, jópár XD majd4 XD de még ennyi idő után is vannak olyan dolgok amiről nem tudsz a másikról...

3. Mi ez a szappan őrület? Te asszony :B nem szeretem a szappanokat, sőt, kimondottan ellene vagyok. A folyékonyszappan sokkal praktikusabb, szebb is...

5. jegyek...
    én nekem nem volt probléma a matek. Sőt nagyon hamar kész is voltam. 1et Nonónak meg is csináltam, úgy az egészet. Egyedül a téglalposra kíváncsi leszek, hogy úgy kell-e megcsinálni, ahogy én gondoltam és tettem :U Irciből énis írtam, az nagyon jól ment, ma ügye művtöri ami szintén jó lett... De holnap is lesz nekem egy menet. Német, Olasz és Nyelvtan... uhh :F De muszáj most, hogy ne keljen majd félévkor hajtani, mert az nem lenne kellemes, és jó...

6.ról beszéltünk, nincs hozzá sok mondanivalóm, csak amit ott elmondtam, és tartom is magamat hozzá.

7.szokásos műsor, hétfő első óra tesi, Művésznő, vagy késik vagy elalszik, ez nem újdonság (L)

8. ami késik nem múlik :D :C

9. Egyszer eljön, hogy normálisan éld meg ezt a pillanatot, és kívánom neked is, mert tudom, hogy nagy álmod és, hogy számodra fontos ez az esemény. Meg is érdemled, hogy akkor, azon a helyen és azzal éld át mindezt akit az élet neked szánt ;)

Naaah :Y azt hittem vagy 100ig elkell számolni. XD
    na csók Művnőm :B és csak hajrá, jöhet a 2.forduló :C belevágunk? és amúgy ott is nyerünk ez nem kérdés ;)

• vilma27

tag

Egy nagy nagy nagyon nagy HÍR :Y:Y:Y:Y:Y

na mit mondtam neked te Szamócaszívű...
    végig mondtam, hogy tuti mi nyerünk a pályázaton. és? és? alap... ennyi... cöhh...
    És igen a 22jelentkező csoportból elsők lettünk. Szinte amúgy végig az eredményhírdetés alatt olyan nyugodt voltam, valahogy tudtam, hogy nyerünk. És így is lett.

Jamie Foxx - Winner

Irány a következő forduló, és ott sincs megállás. ;]
    Jaahj olyan boldog vagyok, viszont a fejem valami miért nagyon fáj, nem tudom, és még tanulni is kellene művtörit... nah mind1 1x átolvasom, sztem elég lesz... mint mindig :D

Amúgy az eredményhírdetésnél találkoztam egy pár régi ismerőssel. Olyan jó volt, és még komolyan jobban örültek nekem mint fordítva. Nem mondom, hogy nem örültem, de úgy furcsa mód jobban örültek ennek.
    És olyan jó volt, hogy fel is olvasták a versemet, és Művészasszony kis levelét is. Olyan ügyesek vagyunk most komolyan. Talán nem is volt olyan akinek 2őt olvastak fel, de a miénk :Y azt igen, hááát igen valamit tudunk azért ;)
    Magamat idézem a mából: Én az örök optimista ;)

De tényleg megyek
    csók jo8 (L)

• vilma27

tag

Nagy kedvencem az együttes, így Művésznőm miatt kicsit nosztalgiáztam is :D

Fall Out Boy - 27

ez azért furcsa mert 27én születtem, és tudom, hogy hülyeség de olyan jó :P :B
    De egyébként szinte minden számukat szeretem :U

Mondtam már, hogy mennyire ismerem az embereket? úgy tudtam mondatom, szinte mindennapossá vált nálam. Akinek kell az tudja

Művésznőm... bővüljön csak az a mappa, mert a felét s tetted fel XD jahhj te :Y te Nő

• vilma27

tag

Jaahhhj :U
    Eszméletlen jól sikerült a szalagavató :Y
    Először is Szamócám, a hajgöndörítés nálad nem igazán nyerte meg az eredményét, mivel egyenes volt a hajad :B XD
    Másodszor, a zene tudod minek a száma amit betettél? most kezdődött a tv-ben ez a sorozat és mindig nézem Dr. Edison :C

Szalagavatóról.:a próbán így nem állt össze nekem a kép, de így élőben már mindenki sokkal ügyesebb volt, és többé kevésbé tetszett. A gimisek produkciója nem igazán volt fantáziadús, a címükkel ellentétben (illúzió) érdekes volt, mint élvezetes. De a táncos fiúk... áááh az kihagyhatatlan volt :) nagyon tetszett nekem :K Régi menyegző volt a téma. Egyik fiú beöltözött hagyományos régi menyasszonyruhába, és mindenki népi viseletbe volt öltözve. Szerintem nagyon ötletes és vicces volt. A táncos lányoké is jó volt, de még jobb a zenészek utolsó produkciója volt. Énis énekeltem velük a zenéket, az is wááááá :Y
    Összességében nagyon jóléreztem magam és örültem, hogy elvállaltam Fruzsikával a "munkát" amiről mesélek most akkor egy picit. Mi a jegyszakítósok voltunk ill. én a jegyáruló voltam. 20 jegyet el tudtam még adni a helyszínen ami úgy gondolom, hogy szép teljesítmény. Jött egy kóbor emberke. Elkezdi -merre van matyi?-. Fruzsika: -erre-. Mondom te Fruzsi, én azt értettem, hogy azt mondja, hogy merre van matyi?. F:-mert azt is mondta-. Ezt így nem lehet elmesélni, de nagyon vicces volt... Ahogy még jópár másik emberke és nénike-bácsika. :D De voltak még vicces pillanatok.
    Jövőre nekem lesz :Y teszentkáposztalepkemegrágottfalatkája...;) már nagyon várom, nem tudom, még mit csinálunk, de szerintem jó lesz. És egy elfelejthetetlen pillanat lesz szerintem valamennyiünknek. És nem hagyom, hogy valami béna produkció legyen.

Lehet van egy új olvasóm, neki üzenem, hogy megvan a fotó Picuriról, de nem tudom, hogy jók lettek-e mert kicsit sötét volt. De én megtettem amit megtudtam. De azt látni kellett volna áááhhh :Y

Beyoncé - Flaws And All

;)

nem leszek már ma, meg így a következőkben, el vagyok látva feladattal, mert hétfőn is eredményhírdetés a pályázattal kapcsolatban és ma is megyek még szülinapolni és majd tanulni...:S wáááááá:O annyi minden van....
    jó 7végét
    u.i.puttputt, ne haragudj ma biztos nem leszek gépnél a későbbiekben...

• vilma27

tag

jaahj... :B most olyan jó :C
    a hét eleje iszonyú rossz volt, olyan szinten beteg voltam, hogy naphosszat az ágyat nyomtam. Nem részletezném, mert abban nem lenne köszönet...
    Csütörtökön mentünk anyával dokinál, persze igazolásért. 2-3órára be is mentem a suliba pótolgatni ezt-azt, hogy azért le ne maradjak, de hazaérve, megint szarul éreztem magam :S

De ami volt elmúlt. A mai nap nagyon jó volt. Igaz fejfájás-szédülés volt még, de bevettem egy gyógyszert 6óra végén ebédeltem, és ezek szerint rendbe jöttem. A másik ami nagyon boldoggá tett, hogy elmentem manikűröztetni és kifestetni a körmöm. :U nagyon szép lett a végeredmény. Nekem nagyon tetszik és közben is nagyon jól éreztem magam. A nő olyan anyával egyidős, egykorú fia van mint én, és a fiának a barátnője pedig oda jár ahova én, a Művészetibe :K Apa keresztanyja kísért el, és tudni kell róla, hogy ha valakitől örökölhettem a "szófosó" jelzőt akkor az Ő. Mintha csak Én lennék. De egyébként több hasonlóság is van köztünk mint gondolnátok. Lepke, bindzsók, vásárlás, bazározás, utazás, gyűjtögetés....stb...
    De a Nő is Ircsi, nagyon szimpatikus volt. Szerintem befogok egy ilyet iktatni havonta mindenképp. Szépen is dolgozik, ügyes, és társaságnak sem utolsó. Jól ellehet vele beszélgetni, és nem mondom, hogy kora ellenére, de amúgy van közös témánk :D
    Szóval a csípős idő ellenére nagyon jót beszélgettem Borival (apa-keri). Miután végeztünk hozzájuk mentünk, míg anya nem végzett. Ittam ott egy forrócsokit, hogy felmelegedjek, és nagyon jól elbeszélgettünk. Tényleg ez a kis kényeztetés nagyon kijárt nekem. Nem voltam még amúgy körmösnél, de tetszett a hely, és legjobban az az UV fényes valami jött be a legjobban, mert az meggyorsítja a szárítást, és nekem mindig, télen-nyáron jég hideg a kezem. És olyan jól felmelegítette és olyan jó érzés volt, hogy kivételesen nem hideg a kezem :P
    Jah és egy újjabb névjegykártyát gyűjtöttem be. Ez lehet kislányosan hangzik, de olyan jó ha kapsz egy névjegykártyát nem? vagy csak nekem nagy dolog? nem tudom. Mindenesetre nagyon örülök ennek és a végeredmény se lett semmi.
    Majd készítek egy képet ígérem, még a mai nap folyamán, csak rohanok most készülni, mert megyek megmutatom fél (...)citynek a szíípsíííges kezem :P

Seal - Walk On By

• vilma27

tag

"Keep Breathing" by Ingrid Michaelson

Művésznőm :Y most nagyon eltalált engem ez a dal :D köszönöm, habár, lehet, nem nekem küldted, de ez kellett is nekem, és majd estére ha jobban leszek írok, az "állapotomról" is, de megyek az ágyba, mert olyan vagyok mint egy félholt :S
    Nah jól beközölted a beteg híremet :P
    De a szalagavatóra igyekszem tényleg meggyógyulni, és ezt a fránya vírust kitakarítani magamból, mert ez így nem állapot. Régen voltam ennyire beteg mint most. Nem is emlékszem rá, hogy mikor :F Nah megyek is majd este ;)
    20as szünetben hívlak titeket asszem... :D

u.i.Vilma fel a fejjel ;) :Y

• vilma27

tag

Júúúú megvan a ruhám :C
    nagyon jó lesz, itt a felső, de majd a végeredményt is lehet megmutatom... vagy csak face-en :U

Íme:

szerintem nagyon szép amúgy felpróbálva is, és mindenhogyan :C nagyon csinos. Márcsak egy fülbevaló kell és készen van a teljes "felszerelés" de amúgy van egy de nem tudom, hogy az jó-e? nah majd elmegyek a jövőhéten 1-2 kedvenc helyemre :B

• vilma27

tag

1.Művésznőm :Y ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle :C

2.a tanácshoz annyit, hogy bármelyiket választom így-is úgy-is megbántok embereket. Emberválogatásban meg pont az kell, hogy bunkó módon most állítsak egy sorrendet? vagy mindenki, vagy senki...:F már magam sem tudom mi lenne a helyes :O Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...:F már nem tudom...

3.nah de megyek shoppingolni, hátha kikapcsol egy kicsit, veszek felsőt a szalagavatóra, meg nadrágot is akarok nézni. Hátha ellazulok a levegőn és majd a topshopp-ban :C ez egy kicsit jó hangulatot ad nekem.
    Megyek, majd este ;)

Aktív témák

Hirdetés