Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Edward Maya feat Vika Jigulina - Desert Rain
Az alap keverés, teccik
olyan jó 

Hát ma már sokkal jobb kedvem volt, lényeges fordulat, de mindig Nonó veszi el a hangulatom. mostanában nem egyszer fordul elő ez. Fogok beszélni vele, hogy kicsit tényleg vegyen vissza a tempóból és a sok piszkálódásból. Tudja jól, hogy mennyire csikis vagyok, 1jólirányzott érintéstől már... Főleg mivel Nonó csinálja a legtöbbször kicsit már soknak találom.

Ircin majd bealudtam, erre a tanár velem olvastatja fel Ady egyik arcpoétikás versét. Először magnón hallgattuk meg, a férfi olyan dühvel és indulatokkal szavalta, hogy utána az én hangom egy kis (nah jó lágynak nem mondható) halk finom hangon mondtam. Tényleg majdnem bealudtam, mert este kb óránként felkeltem, nem tudom miért?

Matekon viszonylag könnyű, számomra könnyű dolgot veszünk, azon is alukáltam, mert mire kész vagyok egyel a többiek az első lépésnél tartanak.
sokszor verem a fejem, a padba, nem bántásnak, de valami már tényleg sok amit művelnek.Tesin nem vittem cuccot, de beálltam, mert a röpit gyakoroltuk a jövőheti felmérésre. Én Szilvivel vagyok. Olyan aranyosan kért meg rá
Mondta, hogy mivel én ügyes vagyok nem-e segítek neki. Mondom persze. Nekem ugyanmindegy kivel vagyok. De még jól is jött ki a lépés. Mert nem hiszem, hogy Nonóval kibírtam volna... De nagyon jó volt Szilvivel összeökörködtünk mindent. Mostanában amúgyis a velencei kirándulás óta, annyira megszerettem, eddig is tudtam, hogy jófej, de pl, diáknapon is annyit beszélgettünk

Biosz-Olasz, semmi extra, de beszélni akarok majd Mátéval, hogy fogja be a nagy szájáét végre...
nagyon elegem van abból, hogy állandóan jár a szája elől, neki lehet nem lenne baja belőle, de wáááá 

Föcin, az a tanár... nem fűzök semmi extrát, a régi tesitanáromra emlékeztet kicsit....
Holnap fotózás, a pályázat miatt, szal kivasalom a hajam a képre, meg valamit kellene kezdeni magammal, a kis szem alatti hullámzások már kezdenek kiakasztani, de mondjuk mostanában még alszok is, úgy ahogy... Ki kell találnom még mibe menjek, mondjuk ez nem szokott nálam gondot okozni, de mégiscsak a faliújságra, vagy mi a szöszre fogok felkerülni és egy jó darabig ott leszek... XD /illetve leszünk
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
olyan jó 

sokszor verem a fejem, a padba, nem bántásnak, de valami már tényleg sok amit művelnek.
Mondta, hogy mivel én ügyes vagyok nem-e segítek neki. Mondom persze. Nekem ugyanmindegy kivel vagyok. De még jól is jött ki a lépés. Mert nem hiszem, hogy Nonóval kibírtam volna... De nagyon jó volt Szilvivel összeökörködtünk mindent. Mostanában amúgyis a velencei kirándulás óta, annyira megszerettem, eddig is tudtam, hogy jófej, de pl, diáknapon is annyit beszélgettünk
nagyon elegem van abból, hogy állandóan jár a szája elől, neki lehet nem lenne baja belőle, de wáááá