Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma megkaptam az 5. szurit, valahogy hozzászoktam...
Egyenlőre ennyi, folytatni kell a nagy gyógyszer szedését, hétfőn vissza kontrollra és majd meglássuk XD De már nagyon elegem van abből a betegségből, fél fülemre még mindig süket vagyok, az orromból nem akar megindulni aminek meg kellene, lámpázok de minek
és még megannyi bajom van most is, de úgy nem érdekel, elvagyok, és az túlzás hogy várom az új évet, mert nekem aztán teljesen mindegy mit írunk a dátum helyére jelen pillanatban. Csak az egyik napról "átmegyünk" egy másikba.
Szeretem a szilvesztereket nem arról van szó, de a személyek kib*szottul elcsesztek mindent.
De elmegyek azért is és jól fogom érezni magam
Boldog Új Évet Nekem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyenlőre ennyi, folytatni kell a nagy gyógyszer szedését, hétfőn vissza kontrollra és majd meglássuk XD De már nagyon elegem van abből a betegségből, fél fülemre még mindig süket vagyok, az orromból nem akar megindulni aminek meg kellene, lámpázok de minek 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)