Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

UHUHÚÚÚ ma jó napom volt, a sok rossztól eltekintve. :U

Annyi mindenkivel tudtam beszélgetni és kiönteni a lelkem baját-bánatát. Mónival hát, hogy mennyire szeretem, nemcsoda, hogy úgy gondolom, hogy kibírnám vele majd a későbbiek folyamán egy albérletbe, Pesten :K Az a helyzet, hogy mi kölcsönösen tudunk egymásnak segíteni. Most spec a németre gondolok, de legyen az akármi más dolog. Nem nagyon ismerem, de elég ahhoz hogy talán kezd feljönni arra a bizalomlistámra :B 6.óra után elmentünk egy a sulihoz közeli írószerbe mert a német nyelvtanos füzetemet lefénymásolni, ebbe a füzetbe vezetem már 3éve az összes német nyelvtant. Szívesen odaadtam neki, mert tudom, hogy őis segítene nekem, és már tette is párszor. Jó tudom, hogy még ígyis az én mérlegemre borul a % nagyobb része, de egyáltalán nem éreztem azt az érzést, hogy kihasználna, amire már volt jósok pl és felismerem azt az érzést, ha kihasználásból kérnek tőlem dolgot.

Alexának és Laurának is meséltem erről-arról, Nonónak nem nagyon mondtam, mert vele kapcsolatos dolgok is vannak a listámon, de kicsit le kéne állnia a piszkálódásaival, mert 1x nagyon elegem lesz belőle és akkor nem én fogok a földön ülve maradni. Ez amolyan apró figyelmeztetés. Vele is úgy gondolom, hogy én akármennyire is figyelek rá, és toleráns vagyok vele szemben, hisz mindent megteszek neki, és semmi viszonzást nem látok, tapasztalok. Mai matek dogán, jahj de köcsög voltam, mert írtunk kisdogát, és kérdezte, hogy ezt hogy kell. Mondom nem tudom. Pedig nagyon is tudtam. De valahogy nem tudta elhagyni a szám azokat a szavakat. Zavar.... Év végén is, ez nem stréberség meg nem is tudom milyen jelző ez, de az, hogy ő 3.6ra megkapta matekból a 4est, én meg 4.5re kaptam 4est. Nem sajnálom tőle a 4est, de nagyban hozzájártam a 3.6hoz neki, mert rengeteg dolgozaton átsegítettem, mert hamar kész vagyok a feladatokkal. De most már, ma pl kértem, tőle egy FeladatGyűjtemény, és finoman szólva baszott odaadni. Törin leszidott minket a tanár, hogy megint nincs könyvünk, persze mindig én horodom állandóan az összes könyvet, és elegem lett, így nem pakoltam be este a táskába. De ezzel megint én szívom meg...

Mind1 nem akarok Nonóról beszélni, mert csak felhúzom magam, ahogy egyes más embereken is mostanában. Miért van az, hogy hát a mai nap... kész...
    Hallják egyesek, hogy mit beszélnek? Olyan ellentétek vannak a szavaiban, saját magát hazudtolja meg az illető. Még jó hogy fent nagy boldogsággal jelentkeztem be a blogírásban, most meg, hogy visszaemlékezek a napra elegem lett a szerdából XD

De azért mindezek ellenére, a beszélgetős részét nagyon élveztem, és kellett is nekem :)

5'NIZZA - jammin'

Aktív témák

Hirdetés