Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vilma27
tag
Szombat
wáááá Kiesett Veca
énis így döntöttem volna, ha választani kellene, mert a bennmaradt 3fiú az elejétől a szívem csücske. Mondjuk Vastag Csaba nagyon nem volt szimpatikus az elején, de már egy jó ideje rá is ügyelek, és a tegnapi döntőben elhangzott dal, az valami nagyon szép volt
Innentől, a sorrendem a következő:
1. Király L. Norbert
2. Takács Nicolas
3. Vastag Csaba
Nem tudom, rémlem, hogy mind3ójuknak lesznek számai, amit majd viszontláthatok a tv-ban. Három teljesen különböző karakter mind hangra és mind külsőre.Nagyon jó volt a tegnap esti X-factor és egy szép lezárása volt a napnak.
De ugorjunk a nap elejére.:
Reggel felkeltem olyan fél8-8 között, elkészültem, reggeliztem, nah jó az valahogy kimaradt, mert odaégettem 3 tükörtojást
, és nem vacakoltam tovább. Kimentem a 9.27es buszhoz, kicsit hamar mentem ki így kint fagyoskodtam még a buszmegállóban. Mivel még fáradt voltam, kerestem egy helyet hátul ahol még úgy pihenhetek. Pár buszmegállót mentünk, felszállt egy fiú és egy lány. Olyan 8.osak lehettek, nem több. Jártak, és még szerintem "friss" volt a kapcsolatuk, olyan félénk is meg nemis. Nagyon aranyosak voltak a fiú nyújtotta a kezét és a lány csak egy kis fáziskéséssel válaszolt erre a megmozdulására. De voltak még ilyen kis "szerencsétlenkedésiek", nekem nagyon feldobta a hangulatom. A következő telefonhívás már kevésbé. Matild felhívott, hogy sajnos nem tud jönni, a mai pályázati megbeszélésre, mert úgy kelt fel, hogy nagyon rosszul érezte magát, a feje fájt, meg nem érzi jól magát. Így csak hárman voltunk a suliban. ez így egyáltalán nem egyenlő és kezd idegesíteni, hogy a felkészítő tanárunk sokkal többet segít, nah mind1 ebbe nem megyek most jobban bele. Nagyon jó hangulatban telt
Mindent átbeszéltünk amit megkellet és ezek alapján ugorjunk neki a jegyzetírásnak. Hazaértem olyan délre, éppen hogy elértem a buszomat. Déltől este 6ig megállás nélkül csak pötyögtem és csak pötyögtem. Se nem ettem, se nem ittam. Behoztam egy zsák mandarint, azzal elvoltam. De 6kor már mikor úgy gondoltam, hogy nagyjából kész van, és már fáradt vagyok és csak rontani tudom abbahagytam. Felmentem a szobámba takarítani, mert eszméletlen kupi volt nálam, waoo kicsit rumlis vagyok "de ez csak a művésztáramban" van így, máshol kifejezetten szeretek takarítani, ezáltal is megismerem az illetŐt. XD (ez emlékeztet valamire
). Utánna természetesen az X-factor....
Olyan 22kor mikor vége lett lejöttem msn-re és beszéltem egy jópár baráttal, ismerőssel és osztálytársakkal, mert a mozi amúgy elmaradt, mert Laura begörcsölt. Sajnos őis tud szenvedni e "jeles" napokon.
Tehát mindezek ellenére az esti gépezésem is nagyon jó hangulatban történt, és talán az egyik legjobb része volt a napomnak. Onnantól kezdve, hogy a nagy szívességtől a ne legyél gonoszon át a a kártyát ki ne hagyjam, a legviccesebb elköszönésig

de ma teljes gőz erővel munka, "hogy a mindennapi feladatait 100%-osan el tudja látni"

Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
énis így döntöttem volna, ha választani kellene, mert a bennmaradt 3fiú az elejétől a szívem csücske. Mondjuk Vastag Csaba nagyon nem volt szimpatikus az elején, de már egy jó ideje rá is ügyelek, és a tegnapi döntőben elhangzott dal, az valami nagyon szép volt
Innentől, a sorrendem a következő:
, és nem vacakoltam tovább. Kimentem a 9.27es buszhoz, kicsit hamar mentem ki így kint fagyoskodtam még a buszmegállóban. Mivel még fáradt voltam, kerestem egy helyet hátul ahol még úgy pihenhetek. Pár buszmegállót mentünk, felszállt egy fiú és egy lány. Olyan 8.osak lehettek, nem több. Jártak, és még szerintem "friss" volt a kapcsolatuk, olyan félénk is meg nemis. Nagyon aranyosak voltak a fiú nyújtotta a kezét és a lány csak egy kis fáziskéséssel válaszolt erre a megmozdulására. De voltak még ilyen kis "szerencsétlenkedésiek", nekem nagyon feldobta a hangulatom. A következő telefonhívás már kevésbé. Matild felhívott, hogy sajnos nem tud jönni, a mai pályázati megbeszélésre, mert úgy kelt fel, hogy nagyon rosszul érezte magát, a feje fájt, meg nem érzi jól magát. Így csak hárman voltunk a suliban. ez így egyáltalán nem egyenlő és kezd idegesíteni, hogy a felkészítő tanárunk sokkal többet segít, nah mind1 ebbe nem megyek most jobban bele. Nagyon jó hangulatban telt
Mindent átbeszéltünk amit megkellet és ezek alapján ugorjunk neki a jegyzetírásnak. Hazaértem olyan délre, éppen hogy elértem a buszomat. Déltől este 6ig megállás nélkül csak pötyögtem és csak pötyögtem. Se nem ettem, se nem ittam. Behoztam egy zsák mandarint, azzal elvoltam. De 6kor már mikor úgy gondoltam, hogy nagyjából kész van, és már fáradt vagyok és csak rontani tudom abbahagytam. Felmentem a szobámba takarítani, mert eszméletlen kupi volt nálam, waoo kicsit rumlis vagyok "de ez csak a művésztáramban" van így, máshol kifejezetten szeretek takarítani, ezáltal is megismerem az illetŐt. XD (ez emlékeztet valamire
). Utánna természetesen az X-factor....