Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
vilma27
tag
Karácsony utolsó napja van
hipp hipp b*ssza meg a sííííííp
jelentés: Hááát szarabbul vagyok mint bármikor máskor...Muszáj volt, semmi extra, csak ha van időd

Nem akarok most semmi mást csak meggyógyulni, elegem van, se nyelni se beszélni nem akarok. Mandulámnak mennie kell, mert a doki szerint ki kell venni, és nem tudom, akárhányszor van ilyen "korszaka" az életemnek, mert évente van mindig kicsit mutálódik a hangom és szerintem a hangszálaimra is ilyenkor rámegy valami... :S már ígyis félelmetes a hangom (egyesek szerint). De nem akarom maradhat ilyen mély, majd a szinkornhangoknál én leszek a főgonosz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Prémium UGREEN USB-C To 2.5G Ethernet Adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hipp hipp b*ssza meg a sííííííp
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)