Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Mindenkinek kötelezően, nagyon jó ez a szám, és így ezzel jelzem, hogy közeledik a karácsony, és én már nagyon várom, aminek több oka is van.

Coldplay - Christmas Lights

-legfontosabb haza akarok menni Nagymamámhoz, mert már ha most nem jutok el, az első vonatra felszállok és elmegyek hozzá, igaz az ország másik végén van, és közben tuti több100x is elfogok tévedni, de nem érdekel, az időjárás is arrafelé nagyon vészes, ahogy telefonon beszélgetünk ott több út le is van zárva, de valahogy eljutok mindenképp. Nem érdekel semmi és senki. Aki tudja, hogy miért olyan fontos ez nekem az megérti ezeket a sorokat. :B

-a másik nyugalmat akarok, távol mindenkitől, a várostól az emberektől és ezt mindig Nagymamámnál találom meg. Felmegyek a "hegyre" és csak nézni a tájat. Áááh nincs is annál jobb egy termosz teával :B
    Egyébként ez a "hegy" a nagypapámé, illetve közel 1 éve, hogy nincsen köztünk. De mindig rá emlékeztet. Ahogy a szőlős alján integet vissza. Szépen mindig rendben tartotta a kis bortermelőjét. Nagyon szerette és ez maradt meg, ez az 5 unoka öröksége. Nyáron unokatestvéremmel sokszor mentünk dolgozni, míg Ricsi a füvet nyírta én almát szedtem, vagy kicsit összébb rámoltam.
    tisztán emlékszek arra a napra...

-családi nagy összeülés ott, az is olyan jó hangulatban van nem az egész család, mert ott csak a zalaiak vannak, és furcsa így nekem, hogy az ország teljesen 2 irányban van. Anya aki odavalósi. Az ő rokonköre ott van, Apáé pedig itt Szabolcsban. Meg Nagybátyám de ő mindig hazajön Varsóból.
    -Idén a másik Unokatestvérem Mariann Londonban dolgozik több mint egy éve és most nem tud hazajönni. De amúgy jól érzi magát kint. Jó állása van, lakása :D London leghíresebb mozijában dolgozik, múltkor, hogy beszélgettünk, mesélte, hogy a királynő ment moziba, a Narniát nézni 3D-ben. Mondta hogy nagy felfordulás volt, a kommandósoktól kezdve a kutyás rendőrökig minden volt, kérdeztem, hogy nem-e volt vicces? ááh kicsit se XD de amúgy ő is ember.

Mára ennyi, megyek szobáttakarítani, mert szó szerint bomba robbant ott... Nem vagyok rendmániás, sose voltam, de azért ez már...uhhh aki most látná, nem is mondom tovább inkább teszem a dolgomat és szépen kitakarítok, aztán nekilátok a pályázatnak...
    jó7végét :D

Aktív témák

Hirdetés