Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nemrég keltem fel, este nem tudtam aludni, így kicsit tovább gépeztem, mint szoktam. Zenéket hallgatta, képeket néztem - töltöttem, filmet néztem illetve nemrég elkezdtem megint nézni azt a sorozatot (mese) aminek a műfaját nagyon nem szeretem. Ez a manga. De ez valami hihetetlenül jó, nekem ha jól emlékszem Herceg ajánlotta. Úgy ismertem, de mivel manga ezért nem nagyon érdekelt. De azóta többször is végignéztem. És most, hogy a animax.on újra elkezdték adni múlt7en előröl, úgy gondoltam újra meg akarom nézni. Jól is esik, mert nagyon jó mondatok is vannak benne ha figyelsz, és az amiről szól, azis
Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.röviden ennyi, majd jövök
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Elden Ring
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 Teljesen új állapotban!
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)