Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nemrég keltem fel, este nem tudtam aludni, így kicsit tovább gépeztem, mint szoktam. Zenéket hallgatta, képeket néztem - töltöttem, filmet néztem illetve nemrég elkezdtem megint nézni azt a sorozatot (mese) aminek a műfaját nagyon nem szeretem. Ez a manga. De ez valami hihetetlenül jó, nekem ha jól emlékszem Herceg ajánlotta. Úgy ismertem, de mivel manga ezért nem nagyon érdekelt. De azóta többször is végignéztem. És most, hogy a animax.on újra elkezdték adni múlt7en előröl, úgy gondoltam újra meg akarom nézni. Jól is esik, mert nagyon jó mondatok is vannak benne ha figyelsz, és az amiről szól, azis
Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.röviden ennyi, majd jövök
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)