- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nemrég keltem fel, este nem tudtam aludni, így kicsit tovább gépeztem, mint szoktam. Zenéket hallgatta, képeket néztem - töltöttem, filmet néztem illetve nemrég elkezdtem megint nézni azt a sorozatot (mese) aminek a műfaját nagyon nem szeretem. Ez a manga. De ez valami hihetetlenül jó, nekem ha jól emlékszem Herceg ajánlotta. Úgy ismertem, de mivel manga ezért nem nagyon érdekelt. De azóta többször is végignéztem. És most, hogy a animax.on újra elkezdték adni múlt7en előröl, úgy gondoltam újra meg akarom nézni. Jól is esik, mert nagyon jó mondatok is vannak benne ha figyelsz, és az amiről szól, azis
Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.röviden ennyi, majd jövök
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szeretem, mert tényleg sok mindenre rávilágít, mégha az előre nem is olyan tiszta. Van filmes változata is, de amennyit én abból láttam elég is volt, közel se olyan jól adja vissza a dolgokat. Így hirtelen biztos, fújj anime meny már, énis így gondoltam mert nem vagyok a híve, de ezt sok mindenkinek a figyelmébe tudnám ajánlani.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)