Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vilma27
tag
csak most látom

jól látok?Kiesett a személyes kedvencem a 'zikszfaktorból, a Janicsák Veca. Én még mindig nem értem, hogy az az átkozott Király L. Norbi miért van bent, mikor egy mitugrász, tehetségtelen, 0 hanggal rendelkező, ugri-bugri f*sz?!
Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)eeez, erre nincs bocsánat... Igaz ízlések és pofonok, de azért ez erős volt. Jó mondjuk neked ez a véleményed, de ezt akkor is kiteszem, mert én tudtam, hogy Veca fog kiesni, nővéremmel ezen vitáztunk, mert mondta, hogy kizárt, de én tudtam, hogy Csaba megy tovább. De azért, ez tényleg kemény, mert nem ismered, és nem azt mondom, hogy nincs jogod, mert mindenkinek szíve-joga eldönteni, csak ez a jelző sok, amit rá mondtál?...
nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...Még most sem hiszem el amiket írtál. Látom, de nem akarom elhinni...
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)
nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...