- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
vilma27
tag
csak most látom

jól látok?Kiesett a személyes kedvencem a 'zikszfaktorból, a Janicsák Veca. Én még mindig nem értem, hogy az az átkozott Király L. Norbi miért van bent, mikor egy mitugrász, tehetségtelen, 0 hanggal rendelkező, ugri-bugri f*sz?!
Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)eeez, erre nincs bocsánat... Igaz ízlések és pofonok, de azért ez erős volt. Jó mondjuk neked ez a véleményed, de ezt akkor is kiteszem, mert én tudtam, hogy Veca fog kiesni, nővéremmel ezen vitáztunk, mert mondta, hogy kizárt, de én tudtam, hogy Csaba megy tovább. De azért, ez tényleg kemény, mert nem ismered, és nem azt mondom, hogy nincs jogod, mert mindenkinek szíve-joga eldönteni, csak ez a jelző sok, amit rá mondtál?...
nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...Még most sem hiszem el amiket írtál. Látom, de nem akarom elhinni...
Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)
nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...