Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

csak most látom :Y:Y:Y jól látok?

Kiesett a személyes kedvencem a 'zikszfaktorból, a Janicsák Veca. Én még mindig nem értem, hogy az az átkozott Király L. Norbi miért van bent, mikor egy mitugrász, tehetségtelen, 0 hanggal rendelkező, ugri-bugri f*sz?! :((( Neki kellett volna most kiesni, az lett volna az igazságos. (Bocsi Adri...)

eeez, erre nincs bocsánat... Igaz ízlések és pofonok, de azért ez erős volt. Jó mondjuk neked ez a véleményed, de ezt akkor is kiteszem, mert én tudtam, hogy Veca fog kiesni, nővéremmel ezen vitáztunk, mert mondta, hogy kizárt, de én tudtam, hogy Csaba megy tovább. De azért, ez tényleg kemény, mert nem ismered, és nem azt mondom, hogy nincs jogod, mert mindenkinek szíve-joga eldönteni, csak ez a jelző sok, amit rá mondtál?...:F nem tudom hova rakni, ő egy egyéniség nemtudom lesz e valaha még egy ilyen "figura" és karakter mint Norbi. És le a kalappal Veca előtt is tényleg, de nem érett még meg ehhez, de ez meg az én véleményem. Én továbbra is a fiúknak szurkolok és tartom magam a sorrendemhez...

Még most sem hiszem el amiket írtál. Látom, de nem akarom elhinni...

Aktív témák

Hirdetés