Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
vilma27
tag
A nap eleje még úgyahogy elment. Első órám németen egy olyan nehéz magnót hallgattunk
iszonyat volt. Kezdtem megijedni. :S de tanárnő mondta, hogy nem kell megijedni, ettől 100x könnyebb szokott lenni. Így végeredményben 18pontból én 5.5öt értem el. Hát igen ezért ijedtem meg. De kb ez olyan 13-14pontnak felel meg, ha érettségis lenne. Bioszon egy hirtelen dogát írtunk. Mindenkinek rendesen kikerekedett a szeme. Hát nem kell nekem a biológia, de a 4est azért tartani szeretném. De ilyen dolgozatokkal, mint a mai
dehát majd legközelebb 
Nyelvtanon az infó teremben voltunk. Majd bealudtunk. Jó volt a téma, de valahogy nem izgatott egyáltalán...
Matekból a héten dolgozat várható. Igyekszem egy jó jegyet szerezni belőle. Kell is most
Töri, jöv7hétfőn témazáró. Hát mit n mondjak ennek se örülök. Viszont jó helyen van ha úgy vesszük, mivel utánaváló héten meg Nyelvtanból írunk témazárót a matekot meg ugye letudjuk ezen a héten. Olaszon... belese kezdek.
Likasórán pangás, Tesin felhúzom magam téma ment. Nem a játékon, bár az is közrejátszott, h ne múljon el az érzés, de én ezt már nem bírom....
Hazamenet a buszon majd elaludtam, fáztam, szomjas voltam, és a nénikék ott sustorogtak olyan hangerővel. Azt hitték nem hallja a busz, de szerintem még a sofőr is meghallotta... ppf
Ez volt ma...
Magamról most nincs kedvem, erőm beszélni, milyen az állapotom, mert lese tudom írni...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
iszonyat volt. Kezdtem megijedni. :S de tanárnő mondta, hogy nem kell megijedni, ettől 100x könnyebb szokott lenni. Így végeredményben 18pontból én 5.5öt értem el. Hát igen ezért ijedtem meg. De kb ez olyan 13-14pontnak felel meg, ha érettségis lenne. Bioszon egy hirtelen dogát írtunk. Mindenkinek rendesen kikerekedett a szeme. Hát nem kell nekem a biológia, de a 4est azért tartani szeretném. De ilyen dolgozatokkal, mint a mai
dehát majd legközelebb 
Töri, jöv7hétfőn témazáró. Hát mit n mondjak ennek se örülök. Viszont jó helyen van ha úgy vesszük, mivel utánaváló héten meg Nyelvtanból írunk témazárót a matekot meg ugye letudjuk ezen a héten. Olaszon... belese kezdek.