Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vilma27
tag
A nap eleje még úgyahogy elment. Első órám németen egy olyan nehéz magnót hallgattunk
iszonyat volt. Kezdtem megijedni. :S de tanárnő mondta, hogy nem kell megijedni, ettől 100x könnyebb szokott lenni. Így végeredményben 18pontból én 5.5öt értem el. Hát igen ezért ijedtem meg. De kb ez olyan 13-14pontnak felel meg, ha érettségis lenne. Bioszon egy hirtelen dogát írtunk. Mindenkinek rendesen kikerekedett a szeme. Hát nem kell nekem a biológia, de a 4est azért tartani szeretném. De ilyen dolgozatokkal, mint a mai
dehát majd legközelebb 
Nyelvtanon az infó teremben voltunk. Majd bealudtunk. Jó volt a téma, de valahogy nem izgatott egyáltalán...
Matekból a héten dolgozat várható. Igyekszem egy jó jegyet szerezni belőle. Kell is most
Töri, jöv7hétfőn témazáró. Hát mit n mondjak ennek se örülök. Viszont jó helyen van ha úgy vesszük, mivel utánaváló héten meg Nyelvtanból írunk témazárót a matekot meg ugye letudjuk ezen a héten. Olaszon... belese kezdek.
Likasórán pangás, Tesin felhúzom magam téma ment. Nem a játékon, bár az is közrejátszott, h ne múljon el az érzés, de én ezt már nem bírom....
Hazamenet a buszon majd elaludtam, fáztam, szomjas voltam, és a nénikék ott sustorogtak olyan hangerővel. Azt hitték nem hallja a busz, de szerintem még a sofőr is meghallotta... ppf
Ez volt ma...
Magamról most nincs kedvem, erőm beszélni, milyen az állapotom, mert lese tudom írni...
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
iszonyat volt. Kezdtem megijedni. :S de tanárnő mondta, hogy nem kell megijedni, ettől 100x könnyebb szokott lenni. Így végeredményben 18pontból én 5.5öt értem el. Hát igen ezért ijedtem meg. De kb ez olyan 13-14pontnak felel meg, ha érettségis lenne. Bioszon egy hirtelen dogát írtunk. Mindenkinek rendesen kikerekedett a szeme. Hát nem kell nekem a biológia, de a 4est azért tartani szeretném. De ilyen dolgozatokkal, mint a mai
dehát majd legközelebb 
Töri, jöv7hétfőn témazáró. Hát mit n mondjak ennek se örülök. Viszont jó helyen van ha úgy vesszük, mivel utánaváló héten meg Nyelvtanból írunk témazárót a matekot meg ugye letudjuk ezen a héten. Olaszon... belese kezdek.