Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Az éhezők viadala [2012] magyar feliratos előzetes

:Y :Y :Y
    MIKOOOR???? O.o
    Valmiért nagyon várom, az előzetese nagyon tetszik és a törénet is. Utána olvasgattam és egyre jobban várom már. Régen volt olyan film amit ennyire vártam. Egy jó hír: jó tudni, hogy James Newton Howard.ka :D még mindig jó a pályán. Nagyon szeretem♥♥♥ most még a A sötét lovag - Felemelkedésben is Zimmer.ke mellett van, ami megont egy várva várt film, mert G beizzított :B
    Visszatérve az előző filmre, aki a főszereplőt alakítja Jennifer Lawrence egy új felfedezett és szerintem még hallhatunk róla. Nagyon tetszik ahogyan ezt a karaktert alakítja, számtalanszor végignéztem az előzetes és nem tudok betelni vele :R Hajrá ;)

A következő időben több jó film is lesz, nem olyanok mint az előző évben ahol sokat elrontottak, és erőltetés lett a vége... Ezt nagyon sajnálom
    Egy pár olyan film amit várok:

A holló

A titánok haragja

Hófehér és a vadász

Szellemlovas - A bosszú ereje

The Avengers trailer - A Bosszúállók

Majd írok mindenről szép sorjában :D:D:D:D:D

• vilma27

tag

Légy az, aki vagy és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni...

• vilma27

tag

Nah erről könnyű beszélnem, habár tartalmilag sok kétségem van. Ez a felvitelimmel és a továbbtanulással hozható kapcsolatba. Nem igazán rémít meg ez a dolog, sokkal inkább várom. Az érettségin túl akarok lenni, persze addig még van pár hónapom és ezalatt az idő alatt szeretném a maximumot kihozni belőlem, és ezt ettől a hétvégétől kezdem. Az utolsó középsulis félévemet most zártuk le. Eredményében 4db 4esem lesz, föci, biosz ami nem érdekel, de a matek és a töri annál inkább. Év végére szeretnék stabilabb 4es lenni, és töriből belehúzok és el kell érnem az 5öst. Tudom így lesz.
    Szépen haladgatok a többi dolgommal irodalom tételek és a rajz érettségimre a képek egész jó tempóban készülgetnek. Szeretnék egy engem teljesen tükröző portfóliót összeállítani és benyújtani érettségire. El kellene kezdeni a törire való felkészülést, és a matekról nem is beszélve. rajzból még hátra vannak a fogalmak.
    Felvételire az alk+gyak.os sulikra is megkezdeni az előkészületeket.
    Még sok a tennivaló, de ha szép sorjában csinálom a dolgaimat akkor a végére kész leszek mindennel. Mondjuk szerencsémre tavasszal rengeteg "hosszú" szünetet fogunk kapni és már betábláztam egy-két helyre a dolgokat.
    Most a legelső az OKTV-m lesz a 2.fordulón szeretnék szép eredményt elérni és mindenképp bekerülni az utolsó fordulóba.
    Ott van a töri versenyem, ami elsősorban megint csak jó tapasztalat lesz érettségi előtt, mert az ókor lesz a téma, és törihez és művtörihez is kapóra jön, + az OKTVhez sem árt, hisz sok művészet nyúlt vissza az antikvitáshoz. Tehát ez is mindenképpen egy jó dolognak számít. ;)
    próbaérettségin nem várok el túl sokmindent, most lesz febr. végén. Úgyse tudok mindennel felkészülni a hó végére. Majd az igazira :K

The Pacific Soundtrack - War Is Hell

Van egy haditervem:
    1.Környezetkultúra (belső építész, enteriőr- és környezettervező) BKF
    2.Design- és művészetelmélet BKF
    3.Művészetelmélet MKE
    4.Igazgatásszervező NKE-KTK
    5.Formatervezés MOME
    6.Építőművészet MOME

Igazság szerint ez csak egy mostani alapötlet. Az 1. számút ma találtam és azonnal betettem az első helyre. Végre megtaláltam annak a szaknak a nevét amit már egy jó ideje kerestem.
    Mindenképpen halasztani fogok egy évet. Most felvételizek és egy évet kimegyek külföldre dolgozni. Egyre jobban emelik a művészeti képzéseket $ 300.000körül mozognak a félévek. Meg szeretnék önállósodni is.
    Ennek van egy akadálya és egy személye... Tudom, hogy Móni jönne velem, nyelvvizsgája is meg lenne addigra. Bárhova megyek ő jönne velem, tudom. R is és neki is könnyű lenne, mert nagyon tudja a nyelveket. Sok más közt nagyon bírom benne, és én is akarok úgy nyelveket mint ő :B De G-vel mit kezdjek? Furán fog hangzani, és most mondom/írom le először, hogy nélküle nem akarok menni. Régóta érik bennem egy beszélgetés vele, de sose szánom rá magam. Mondjuk majdnem minden nap 2-3órákat beszélgetünk, bár az is igaz, hogy mostanában honfoglalózunk :U . Nem is baj, mert legalább nem kezdek bele a mondandómba. Ők 3an már már önző módon de kellenek nekem. Ez megont egy elég érdekes szitu, mert birtokolni valakit sose lehet. Tudom jól.
    Művésznőm ♥ nem maradsz ki Te sem, ezt meg Te tudod jól. Csak van egy sejtésem, hogy olyan közös jövőnk nekünk nem lehet, mert elég sok minden ide köt téged, és ebbe már egy ideje bele is törődte és elfogadtam, ebbe ne menjünk bele... De ettől függetlenül soha nem szeretném megszakítani Veled a kapcsolatot.
    Jahj de kijönnek belőlem az érzelmes részek :P
    Majd G-t leírom egyszer, vagy az is lehet, hogy mostmár megérett a beszélgetés? :F Fogalmam sincs...
    Maradjunk annyiban, hogy van egy pár olyan személy az életemben, aki ha elveszítek akkor onnantól kezdve nem tudnám hova, s merre tovább. Legjobban a NANA c. meséből tudnám legjobban jellemezni, hogy több mint egy pasi, mint egy ember. Nem szerelem, de több. 4en vannak az életemben így. Ő az egyik. És mivel nem olvassa ezt, azt hiszem nyugodtan leírhatom. Mondjuk nem mintha olyan nagy titok lenne, mert egyszer csak megérik az a beszélgetés. Olyan nagy barátaim kissebb koromban nem voltak. Itt a gimi alatt találtam meg, ha nem is az iskolában de ezalatt az idő alatt őket. :D és mind egy aprócska szerelem :D (nem normál értelemben) :B

Nemcsoda, hogy ilyeneket írok, ha a The Pacific-et hallgatom :B
    Most legyen elég ennyi, de ezzel még korántsem írtam le teljesen ezt a részt. Mind a tanulásra vonatkozóan, mind G-re és a +3főre :D Habár mostanában úgy látszik, hogy újabban gyarapodik ez a lista. De még az odébb van...

• vilma27

tag

The Pacific Soundtrack - Men At War

Nem kimondottan ezt hallgatom az albumból (leginkább mindet :K ) Érdemes letölteni az összes (25) számot, mert annyira szép mindegyik. Hát nagy Zimmerke rajongó létemre régen pakoltam be ide tőle zenéket, sőt hanyagoltam a soundtrackjaimat is...
    Pár napja hallgatom ezt, előszedtem teljesen véletlenül, mert régen akadt a kezem/fülem ügyébe :P
    Többek között, mostanában nagyon ellentétek vannak körülöttem. Bár meglehet, hogy én vagyok a "legellentétebb" közülük. Nem tudom...
    Sok mindenen megyek keresztül az utóbbi időben, és ahogy ígértem hamarosan jönnek a részletek. Bár most is már másodjára pötyögöm ezt be, ahelyett, hogy elkezdeném. Kicsit nehéz is lenne nekem mindezt leírni, megfogalmazni. Még gyűjtöm hozzá az erőmet és legfőképpen a bátorságomat...

• vilma27

tag

Új album lesz :Y :Y :Y
    yeeeeeeeeeeeee

Adam Lambert - Better Than I Know Myself (Audio)

Már nagyon kijárt, mert eltűnt egy kicsit, mint ahogy én is szoktam mostanában. Ez főleg a sok munkának köszönhető, mikkel mostanában el vagyok havazva. Hó. Esik a hó :B
    Nah mindegy.
    Egyszer csak lsz időm nyugodtan leülni és az elmúlt hónapok eseményeit leírni. Feljegyezgetem magamnak miről is szeretnék firkálgatni, mert nem szeretném, hogy valami is kimaradjon...

• vilma27

tag

Flo Rida - Good Feeling

Valamiért nagyon szeretem ezt a számot az utóbbi 1hétben. :K :K :K
    Majd igyekszem zenéket is visszapakolni, mert az elmúlt időszakban amíg nem jelentkeztem itt számos új zenével és albummal gyarapodtam amik nagy kedvenceim lettek.
    Szívszerelmem is kiadott egy vadonatúj albumot, igaz 2012es, de már neten fent vannak és :Y :Y :Y húúúha, nem csalódtam benne. :B
    Ezt ne is akard tudni, egyszerűen tetszik, de nagyon :D

Vastag Tamás és Vastag Csaba - Őrizd az álmod, míg élsz

szövegébe bele tudnék nyúlni igaz, de....

• vilma27

tag

Húúha, ismét egy kis pihit tartottunk.

B.U.É.K :C :C :C
    Bár nem igazán ünneplem, mert az élet enélkül is menne tovább. Ez csupán annyit jelent, hogy új naptárat kell kirakni és az év 1x-i lencséjét meg kell enni hála Édesanyámnak, -.- pedig nem szeretem a lencsét. :D Mindenki kiírja FBra ugyanazt az egy szerencsétlen dolgot és persze az utálatos tűzijátékok puffogtatását kell végighallgatása... -.-
    Az idei Szilveszterem szerintem életem 2. legjobb szilvesztere volt :R :R Nagyon hálás vagyok kicsiDzsííínek és R.nem. Lentiből hazafele jövet (ott töltöttük Nagyinál a karácsonyi ünnepeket) kaptam az SMS.t egy meghívásra egy activityre. Előző nap 30án meg is vettük a metroba, a szexes változatot :K :K :K Nagyon vicces volt. Közben nyomtuk az xBoxot is :P amit mostanában megszerettem, hála ismét Dzsíííínek ♥♥♥

Még annyit az elmúlt évről, hogy megvan a nyelvvizsgám és sikeresen továbbjutottam az OKTV 2.fordulójára. Ezért a két dologért nagyon sokat küzdöttem és iszonyat sokat dolgoztam rajtuk.
    Emiatt is döntöttem úgy, hogy megérdemlem a fülfuratást (hozzáteszem újjabb fülfuratást) és immár 5tel büszkélkedhetek. Jahj mekkora balhé volt már megint ebből, az ősök részéről... Hogy hogy nézek ki lány létemre, meg hasonló buddhai intelmeket dobtak az agyamhoz... De ezt teljes mértekben magamnak csináltattam, mert ügyes voltam :B
    Minden lyukat vmilyen emberhez kapcsolok, aki nagyon fontos az életemben, de már csak 1et akarok felülre de azt majd egy év múlva ősz körül. Mert megint az ősök, már eléggé bosszantottam őket emiatt és a tetkót már fel se merem hozni.. Pedig nyáron jön :P

Nah jólvan egyenlőre ennyi, majd még jövök, most már visszarázkódok... :D

• vilma27

tag

Kill Bill Soundtrack - The Lonely Shepherd

Áhh igen, imádom a filmet, zenéit. :D De érdekes, hogy tudtommal van 2.része és még nem láttam... :Y "de ami késik, nem múlik" szokták emlegetni az emberek oly gyakran :P

De most egy másik filmre vagyok ráhangolódva, és mondhatni zsongva ;] Dzsííím már jóideje mondja nekem ezt a filmet, és a soundtrackjait már majdnem mindegyiket végig is hallgattam. A favoritom:

The Dark Knight OST 3 Harvey Two Face

Élek halok érte :P :C Azt hiszem nagy kedvencem lesz :U
    Szinte mindenkihez van olyan film amit hozzá tudok párosítani, azt hiszem végre megtaláltam a Dzsííííre illőt :K
    Kb. a felétől hát WÁWáwáwáÁWáááá elolvadok :B :B :B

Igen Szami neked is van :P Ha jó leszel elmondom majd egyszer, de mivel Dzsí úgysem olvassa ezt ezért az övét nyugodtan leírhatom ide. :D :D :D :D

Jahj és van még egy szám, de csak szám:

9. "Statues" - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (soundtrack)

Nem igen tehettem még be ezt, de atyaég, milyen jól sikerült akár a utolsó része, akár az a 9. :R :R :R

• vilma27

tag

Felhívtam ma az ILS-t, hogy még nem küldtek semmilyen információt a pénteki nyelvvizsgám ügyében. Nem mondanám hogy izgulok, de azt sem, hogy nyugodt vagyok. Valahogy már túl akarok lenni rajta és lezárni ezt. 2évnyi különtanárkodás is elég volt, járni,tanulni készülni, fizetni.. Remélem minden rendben lesz. Most bizakodó vagyok és már a szóbeli sem tűnik olyan rémesnek, mint ahogy beállítottam magamban még kezdetekkor. Egyedüli félelmem a rettegett magnó ;] De az Igaz/Hamisnál próbálok produkálni, hogy felhúzzam a hallott szövegemet :P
    Már Fortunához is fohászkodtam pár sort, remélem ő is velem lesz. :K

Mindenki szorítson gőzerővel, habár a héten és múlthéten annyi embertől kaptam meg: hogy úgy is menni fog, meg ha valakinek sikerülni fog az én leszek, és ehhez hasonló kedves gesztusokat. Tehát ha ők hisznek bennem, akkor minden rendben lesz ;)

The Mechanic - Soundtrack - Piano

A filmről annyit, hogy mivel nagy Jason Statham rajongó vagyok, kicsit csalódás volt ez a film, mind a történet elég érdektelen volt, és az alakítása sem úgy sikerülni ahogy szokott teljesíteni. Kicsit mércealá tette a dolgokat.
    Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a zenét. Kicsit klasszikusabb, mint amiket hallgatok, de felidézett bennem egyet.s mást az általános iskolai éveimből :B És jól esik néha ez a fajta nosztalgia :)

• vilma27

tag

VazquezSounds Adele- Rolling In The Deep (Cover)

WÁÁÁ akkora jó, jobban tetszik valamiért mint az eredeti :U :U :U És ez elég nagy szó, mivel az Adele-es verzióért is odáig voltam meg vissza, bár nekem a kedvencem tőle mindig is: Adele - Someone Like You lesz :B
    De mondom ez a kiscsajos, áhh annyira kis természetes, annak ellenére, hogy tuti keverve van a hangja...

• vilma27

tag

Feljegyeztem pár dolgot: :B
    Visszatértem a blogod olvasásához, és örömmel láttam, hogy semmi nem változott attól a ténytől eltekintve, hogy kicsit tényleg keveset mutatsz magadból. De ha engem kérdezel ez így van rendjén. Emlékezz csak vissza, régen többen azzal nyaggattak, hogy sokat mutatsz magadból a magánéletedből. Szerintem most jó :K
    Hááát igen még mindig jó az "öreg lány" ;)

612# elég érdekes volt ezt pont tőled olvasni. Tudod, hogy őszinte vagyok veled. De olvasd csak vissza. Nem ellened irányul, félre ne értsd. Csak erről nekem is beugrottak dolgok. De most érzed, hogy egy a saját energiádból készült munkádba mi minden fektettél bele. Én sokszor vagyok így, hisz tudod jól. Nagyon lelkiismeretes és becsületes vagyok ilyen téren, és ha fogalmazhatok igen pontos és precíz. Nem mindenkinek adom oda szívesen a munkámat ill. nem szeretek olyanoknak segíteni aki nem érdemli meg. Ezt sokszor kihasználásként élem meg, és ha valamit akkor ezt iszonyatosan gyűlölöm.
    Az utóbbi időben sokat fejlődtem, hogy vissza tudjak utasítani embereket, de még mindig akad olyan helyzet, amikor is gyenge vagyok és engedek. De ezen még mindig változtatok és folyamatban van.

Észrevetted, hogy hányszor van az írásodban az a szó, hogy "álom". De ezen nem csodálkozok. Volt egy rész a naivitásról. Nem igazán értettem vele egyett, de ez így van rendjén. Igen ez volt az a bizonyos 616#...........

614# :Y :Y :Y

És ugorjunk egy nagyot 640# WAAAAA :C :C :C Ez nagyon jól sikerült, remélem saját gondolatok, mert nagyon tetszett. Őszintén, szerintem a legjobban sikerült írásod. Lehet nyálas, lehet túl érzelgős, de szerintem teljesen tükröz Téged és P-t ;) Gratulálok :R

Silent Spring Massive Attack feat Elizabeth Fraser

• vilma27

tag

Huhh, egy hatalmas levegővétel. Már hónapok óta nem írtam semmit. Sajnálom, mert több olyan rész volt ebben az időszakban, amit meg szerettem volna örökíteni. De azt hiszem a legtöbb így is megmarad az emlékezetemben, mivel felejthetetlenek voltak.
    Szeretnék visszatérni az íráshoz. Több okból kifolyólag. Először is, mert nagyon le tudtam vezetni a feszültségemet, és kizökkentett az életemből - jó értelemben. Másrészt pedig tényleg jó az emlékeimet megőrizni.

9. "Statues" - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (soundtrack)

Visszahozom a jó öreg soundtrack.jaimat is :K :B A képekről nem is beszélve...

Több embert is meg kell említenem a közel jövőben, mert a 2011 őszén több minden megváltozott. Ahogyan én is.
    Ezt hogy kezdjem el megmagyarázni. Sőt igazából nem is magyarázat, csupán tényleg egy változás. Ennyi az egész.
    Sokkal többet merek mutatni magamból mint eddig bármikor. De van ennek egy visszája is. Egyesekkel egy szimpla beszélgetés vált nehezebbé most, mint eddig bármikor. Ha valamit elakarok mondani, belül meg van a mondat, de valahogy a számat már nem tudja elhagyni. Mindig közbe jön valami/valaki. De ha a lehetőség ott van, akkor meg tőlem távol álló módon megfutamodok? vagy nem tudom...

Visszaolvastam Szamim blogját, nem mindent, de az elmúlt 1hónapot, kb...
    Utólagos engedelmeddel, most énis kölcsön kérek egy idézetet. Jobban nem tudtam volna kifejezni azt amit szeretnék:
    "Úgy hiszem, ha törődsz valakivel, akkor boldognak akarod tudni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy te kimaradsz belőle."
    Hát igen...
    Próbálom ehhez kötni magam, és nem durcizni, ha valami nem úgy megy ahogy szeretném. Régen jól ment, de mára már nehezemre esik csinálni.
    De egyszer úgyis elmondom végre amit akarok...

• vilma27

tag

Silence - Seal

Egy hosszabb szünet után újra itt vagyok. Igazából ebben, nem tudtam se pihenni, se munkálkodni. Annyi minden volt betervezve nyárra, és a felét se tudtam megcsinálni. Kicsit énis hibás vagyok. Hamarabb túl kellett volna tennem magam a történtek után. Hiába fog szóba jönni még milliószor a 2011-es nyári emléktémám, próbálok majd minél kevesebbet gondolni és törődni vele.
    De ez másra is érvényes.
    Azt nem igazán mondhatnám, hogy újult erővel vágok neki az utolsó gimis évemhez, de minden tőlem telhetőt igyekszek majd megtenni, ahogy bírom. Tudom, hogy lesznek kiborulásaim és kimerültségeim, vagy mim :B ? De visszazökkenek, és teljes gőzerővel bele a lecsóba. :K

Lássuk csak... Amiről írnom kell:
    -Állatkert :Y
    -Nyári Szamis emlékek
    -iskola kezdés, napok, minden stb...
    -Macó ♥ :B
    -jövő
    -rajzfelk.
    -OKTV-m
    -"új barát? nemtudom vagy nem akarom - inkább utóbbi..."
    -szalagavató :C :C :C kezdetek kezdete, első próba... :U
    - P*... igen P* :D

Így hirtelenjében ennyi. Még a sámöröm közepén úgy voltam vele, hogy nővérem új pasijának a történetét leírom, de nem akarom, hogy köze legyen a blogomhoz. Szerintem egy véleményírásos részhez fogok írni valamit, de azt még ki kell találnom. Szeretném több emberrel is megosztani ezt a rész, és hogy mit kellett a családomnak végigszenvednie egy átok csótány ember miatt. Fenekestől felborította az amúgy sem nyugis életünket. Pont ő hiányzott... :W

Jahj van egy olyan elhatározom, hogy próbálok nem mérgelődni azokon a dolgokon amik egyébként alapjáraton felhúznának. Tényleg igyekezni fogok és szeretném produktívabb dolgokba fektetni az enerdzsííím :K Ez nem fogadalom, sokkal inkább egy ok, ami miatt hiszem, hogy könnyebbek lesznek a napjaim. :D :K

• vilma27

tag

---------------------------------------------------------------------------------------------------

• vilma27

tag

9 Trailer

9 Soundtrack - "Release"

Annyira szép mese. Nem nagyon ismerem Shane Acker és Deborah Lurie munkásságát. Viszont elég érdekes egy női zeneszerzőtől ilyet hallani. Igaz Danny Elfman társzeneszerzőként vett részt, hatása pedig nem kicsit mutatkozik meg a zenéken. Ez az én egyéni véleményem. Nagyon jók lettek. Majd holnap este, ha időm engedi mindenképpen le fogom tölteni.
    Maga a film témája iszonyú jó, és érdekes. A kis zsákbabák karaktere, hát odáig vagyok, és az animációs része is különleges és egyedi. :B
    A rendezőnek szinte ez az egy ismertebb animációs filmje van. De nem kellene abbahagynia. Igaz a producerként Tim Burton is ott volt ❤ Akiért valósággal oda vagyok.
    Egy kis kutakodás után rátaláltam a 9es számú rongybaba eredeti hangjára Elijah Wood. Szeretem a hangját. Ha lehet majd egyszer ezt a mesét is feliratosan szeretném megnézni.
    A kritikusok eléggé lehúzták, főleg Magyarországon :( Ami elszomorít, tény, hogy külföldön se volt nagy sikere.
    Mindenesetre én elkönyveltem magamnak, és biztos hogy többször megfogom nézni :K

9 Soundtrack - "The Purpose"

• vilma27

tag

Közel egy hónapom van a szünetemből és még annyi minden van amit megszeretnék tenni.

Visszajött az az érzésem amiben már bő1éve nem volt részem. A rajzolás és alkotás élménye. Nagyon rég volt, hogy igazából leültem és magáért a megnyugtató érzéséért, vagy csupán kikapcsolódás gyanánt tettem volna és nem a kényszer miatt. Persze újabb technikákat próbálok elsajátítani, és készíteni az újabb és újabb alkotásaimat. Most egy korábban elkezdett grafikámat fejeztem be, és egy másik még folyamatban van. Majd igyekszem bemutatni egy kis csokrot belőlük.

Majd ha készen lesz szintúgy megmutatom a nagyközönségnek, egyéb alkotásaim mellett. Lehet nyitni kellene egy ilyen helyet... de ezt majd...

A másik az olvasás. Szintúgy rég volt, hogy olyan könyvet vegyek a kezembe amit szeretnék elolvasni. Ezt mostanában is pótolgatom. Tegnap egy rövidebbet az éjszaka folyamán ki is végeztem.

Másik szenvedélyemet (a sok 100közül) is idejét se tudom megmondani, mikor is csináltam utoljára. Ez elég érdekes lesz, de imádok kirakózni. Az utóbbi pár évben kaptam rá, mégis sok mindenre tanít. Ha értitek ezt a mondatot ha nem. Folyamatosan pörög az agyam, és mindenen gondolkozok. A nyár folyamán ezt is szeretném csinálni. Van is egy a polcon, ami 1000darabban hever a dobozában.

Nana Original Soundtrack - SHADOW OF LOVE

Hogy ez a zene? Nem tudom, mivel magát a sorozatot is szépen folyamatosan nézem (lassan a végéhez közeledve) csak úgy beteszem, igazság szerint az alapjának a dallamáért vagyok oda. :B Semmi extra, de annál több :U

• vilma27

tag

Ráérsz 2hétre?
    Ezt miért így teszi fel? és miért ugyancsak 2 lehetőségem van a válaszra. Igen/Nem. Semmi konkrétat nem mond, hova visz, kivel visz, minek visz? Annyit szeretnék válaszként kérdezni. Ilyet nem tesz valaki, akit alig 1hónapja ismerek.
    Mit ne mondjak érdekes... :F :B

• vilma27

tag

The Lion King Soundtrack- Under the Stars

Zseniális, annyira imádom ezt az embert :R HZ :R

Valahogy én is ugyanígy vagyok ezzel a mesével, mint Művésznőm a Pocahontas-szal. Nekem is szintúgy megvan ez a mese kazettában (valahol) de megvan.

:Y Emlékszem annyira odavoltam ezért a részért, és nézésért :D

Zazu ♥♥♥

• vilma27

tag

Szeretem azokat a dolgokat, amiktől/kiktől eláll a lélegzetem. De az is ugyanolyan jó érzés, ha valamitől/kitől vissza is kapom azt.

Ez elég többfunkciós mondat. Sokmindenre rátudnám húzni. De hogy egy példával éljek:

"Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Trailer 2

Annyira szép, és legfőképpen méltó befejezése a Harry Potter részeknek. Már az első részétől nagy rajongója vagyok. A jelenetek, a mondatok, mozdulatok, a látvány, a zenék, majdnem végig is hallgattam a soundtrack-jait, kezdhetném az elsővel is akár:

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Soundtrack - Lily's Theme (extended sample)

De ettől függetlenül az összeset érdemes meghallgatni. Szinte a tökéletes film, nagyon szépen meg lett csinálva minden részlet. És nem tudok, (tudok) kedvenc jelenetet mondani. De akkor is. Mikor megnéztem, azt hittem, hogy újra és újra megakarom nézni. Nem bírtam magammal. Előtte megnéztem az összes részt, mert így szerettem volna elmenni megnézni.
    És a szinkronizálással is megvagyok elégedve :K Tényleg nagyon sok perc olyan volt, hogy szerintem levegőt is elfelejtettem venni. Nem tudom tovább ragozni. Talán nem is kell. Mindenkinek meg kell néznie. Kíváncsi leszek a bevételükre és a további kritikákra. A hírek szerint lesz egy film az írónő életéről is. Az előzetese alapján 100% hogy megnézem. Nemcsak mert érdekel, hanem nagyon jó és igaz története van.
    Összegezve, az én részemről el voltam ájulva. És ennek így kellett lennie. Nem kell több rész, ez így kerek s egész. Persze kicsit sajnálom, hogy nem lesz több rész. De talán így a legjobb. Nem tudom, hova lehetne ezt még überelni.
    Többen mondták, hogy nem fog tudni újat hozni, de szerintem pont ettől érdekes, egyre nagyobb és nagyobb a kihívás. És a siker sohasem maradt el. Minden részét élveztem. Az utolsót főleg. Annyi látványelem volt benne, és apró részlet. :B

• vilma27

tag

Macó feszített esernyőben a buszmegállóban. Bocs, hogy ezt senki nem fogja érteni rajtam kívül...
    Tehát pár napja amikor mentem be a városba, megláttam Macót. Szokásos haj, imádnivaló mint mindig. Ez a pár másodpercnyi pillanat olyan jól esett akkor. 3hét után pláne. (Mó-káék nagyot nevetnének ezen a kijelentésemen).

szeretem ezt a képet

• vilma27

tag

Máris mondom. Nővérem szülinapját ünnepeltük. És igen a 21. szülinapját. Érdekes, milyen tortát kért. És amilyen "buggyantakkal" vagyok körülvéve (jó értelemben, ha van neki olyan :P ) kérését teljesítették is. Hogy kérhet az ember magának barbis tortát? 3-4évesen ez még elmegy. De még mindig a rózsaszínben él? Háát igen ő a nővérem. Kettőnk közül nekem jutott a fiús szerep. De ez is már kezd megváltozni, már komolyan ott tartunk, hogy kezdek én a nővére lenni, és így ő a húgom. Ezzel nincs is semmi baj, addig amíg elő nem jön azzal a teóriájával, miszerint --> mivel ő született hamarabb, ezért vannak bizonyos előjogai. Ha ez jön szóba, akkor nem állok jót magamért. Utálom ezt a kijelentését, és hogy állandóan felsőbbrendűnek hiszi magát. Régen mivel azért zárkózottabb gyerek voltam, hittem is neki. De a gimis életemmel minden megváltozott. Onnantól kezdve, úgymond nem a szüleim neveltek. Sokkal inkább én saját magamat.
    De most nem ez a téma. Vicces volt az a nap, nagyon sok rokonunknak van nyár elején valamilyen, évfordulók, szülinapok, névnapok. Volt is nagy banzáj, és érdekes torták. Uncsimnak, vadászrepülős marcipán volt rajta, mert felvették a repülőmérnökire. 2éve (asszem) a katonai egyetemen tanul, és most volt a másik úgymond felvételi, hogy eldől, hogy merre is tovább. Ezt akarta és el is érte. És így ezt is ünnepeltük. De volt mág epres-kókuszos, csokis-megyes ááá annyi kaja és édesség és torta volt ott, hogy...

• vilma27

tag

És már megint kezdődik. Komolyan minden este Az "X" utca 1.szám alatt kötünk ki. (Mi ugyanebben az utcában lakunk, csak épp a 29. számban) Ma azért se mentem le. Anya minden hajnalba amikor vihar van, felkelt mindenkit és spuri le Laciékhoz. Komolyan :W :W :W
    Ebből kezd elegem lenni, aludni akarOOOK wáwáwááááá :(( De nem nagyon jön össsze...
    De ahogy most is lóg az ég alja szerintem megint lesz műsor.
    2napja? Azthittem a falnak mászok, mindezt hajnali 3kor. Szokásosan lementünk, jött a vihar durr-durr, csitt-csatt, stb... ami ilyenkor kell. Nem telt bele 1órát voltunk lent, mert szépen elment a vihar. Nah vissza a kocsiba. És ezért keltettek fel? Igen ezért... :(((

Dehát van ilyen is. Kicsit felkaptam a vizet, bocs. De ezt tuti lekellet írni ide, mert nemtudom, hogy van még 2 olyan család, mint a miénk. (hát igen család, többet látjuk őket, mint a saját rokonainkat. Ez nem baj, mert nagyon sok szép közös emlékem van velük, és szeretek is velük lenni, beszélgetni, bármi, tehát félreértés ne essék, csak a szituáció kedvéért van az egész)

Érdekes esőzés

• vilma27

tag

Hamár itt tartunk folytatnám az előzőket. Érdekes utakat kínál az élet. Mindkettőben sok nyerhető dolog van. De még annál is több a veszítenivaló. Amint említettem ragaszkodok. Ragaszkodok bizonyos dolgokhoz, emberekhez.

Több lehetőség is van. Számszerint 3. Ha az első utat választom (nevezzük így, és legyen ez egy "A" terv) tehát itt több mint valószínű, hogy elveszítem őket. Igaz ez 95%os a biztos aránya, és majd augusztus közepén derül ki, hogy az "A"terv bekerül választható utak közé. Nem olyan messzire kerülnék el (az én mértékemmel mérve), de ahhoz elég, hogy megszakadjon a kapcsolat. Képes lennék? És mindezt a sikerért? Hozzáteszem egy nagy sikerért és lehetőségért. Ha csak úgy feltennék nekem ezt a kérdést mindenbizonnyal simán rávágnám a választ. "Persze", misem egyszerűbb.
    De ha kicsit elmélyülök a dolgokban, rájövök, hogy márpedig arra a 15-16emberre szükségem van. Hallkan megjegyezve, hogy 3at, 3 kell, és erre nehéz is okot mondani, hogy miért Ők. De haladjunk, a "B" része az lenne, hogy megyek valaki után és közben megvalósítanám az egyik álmomat. Közel tudhatnék olyan embereket akik fontosak a számomra. Többször láthatnám a nagymamámat (aki biztos, hogy benne van a 3ban, már régóta különleges helyet foglal el a szívemben). Ez is egy elég nyomós ok, szeretnék vele annyi időt tölteni amennyit lehet. De ha jobban belegondolva az a másik 2is könnyen ott köthet ki. Nah jó nem árulok el nagy dolgot ha elmondom, hogy ez Pest és a MKE.s változatról van szó.
    Most azt kérdezitek, mi a "C". Még magam sem értem, hogy jöhetne össze, de a kép már kezd tisztulni. Fogalmazzunk úgy, hogy az előző kettő keveredése. És egy olyan kategória amin két lovat akarok megülni. Legjobban ezt szeretném. Mert ebben benne van minden, és 1év elegendő kell, hogy legyen mindenre. Ugye?
    Fontos ez a bejegyzés. Számomra legalábbis nagyon. Írok, írok, fogalmam senincsen, hogy hanyas # de az biztos, hogy nem 1x fogom visszaolvasni. Ebben a "C"tervben, viszont sok a bukkanó. Ha nem úgy játszom, és ha nem úgy teszem fel a bábukat, és nem úgy mozgatom a fekete-fehér kockákon akkor... De nem előbb vívjuk meg az első csatát, és tényleg "CSAK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE"...

2012 Soundtrack - United

Annyira jók lettek, imádom hallgatni :B

• vilma27

tag

Cselekvőképtelen. Annyi a sok ilyen ember. Az biztos, én nem tudnék ilyen emberek mellett élni.

• vilma27

tag

Először fordul elő, hogy vele álmodom. Ő is egy olyan személy akit tényleg nem árultam el senkinek bizonyos okokból. Szeretném megismerni, nagyon is. Beszélgettem már vele, de semmi komoly. De még nincs itt az ideje.
    Nagyon szorítok, hogy 21-én a FBon azt lássam kiírva, hogy felvették Pestre. Muszáj lesz neki, hisz nem is való máshova. És akkor ott lesz az "idő".
    Nemigazán lényeg az álom, mert nem tudom hova tenni őket, miért vannak, mit jelent. Ennél a résznél úgy vagyok, hogy sehogyse :B Ez van...

És itt is lesz egy nagy bökkenő, ha felvették pestre... De ez már egy másik bejegyzésbe fog menni.

Jah, hogy ez? Csak egy feldolgozás, az eredetit is nagyon szeretem, ha jól emlékszem a tavalyi matektanulósSzamival szám. De mikor valahogy ráakadtam, először nem akartam meghallgatni. Azután mégis megnyomtam a "vissza" gombot. Lehet, hogy nem véletlenük :K

• vilma27

tag

Annyi minden van amiről írnom kell. Mostanában időhiányában nem nagyon jutok el a blogomhoz. Netközelben sokszor vagyok délelőtt, mert a művtörit szépen folyamatosan csinálgatom. Ez az egyik dolog amiről írni szeretnék az elkövetkező pecekben.
    Tehát a rövid verzió az előzményhez, hogy a következő évben érettségis leszek. Bizony ismét a "véndiák" kategóriában leszek. Nem tudom, hogy ennek most örülnöm kellene, vagy inkább sírjak. Mert lesz olyan amitől nagyon könnyen meg fogok válni. De mivel ragaszkodó vagyok lesznek olyan emberek akiket nagyon nehezen fogok tudni elhagyni ha erre netalán sor kerülne.. Ez egy kis kör, de nekem annál fontosabb. Tudom senkit nem birtokolhatok, és nem is akarok. Csak szeretném magam mellett tudni. Egyfajta megnyugvás. Érdekes, mert világ életemben meg tudtam oldani mindent egyedül. Nagyon ritkán szorulok segítségre, és ha igen az is valami végső megoldás. Inkább én az a típus vagyok aki nagyon hamar mások segítségére tud sietni.
    De térjünk is vissza a művtörire. Elhatároztam a közelmúltban, hogy a jó öreg "lassan járj, tovább érj" metódus szerint fogok cselekedni. Az emelt érettségi nem játék. Nézegettem, töltögettem és kinyomtattam párat az elmúlt évek emelt szintű művészettörténelem érettségik közül, és mit mondjak aki valamennyire is jártas ebben a kategóriában ajánlom, hogy kukkantson bele, mert megéri. Már csak egy áll leesés miatt is. Összehasonlítottam a középszintűvel, és bárki mondjon bármit, sokkal nehezebb. Középszinten még csak a tesztre fel-fel lehet készülni. Ott végig ez megy 100pontért. De az emelten 50pont a teszt, és újabb 50 egy olyan összehasonlító műelemzés, amit ha már nem ismered a két képet, máris bukta van. Persze fellehet ismerni bizonyos jellegzetességet 1-1 alkotáson, de ha ott ülsz és van valami fogalmad, hogy betudd határolni térben és időben a dolgot akkor már egy kis könnyedséggel kezdesz hozzá a fogalmazáshoz. Legalábbis most ezt még így gondolom.
    Tehát a helyzet: eddig úgy volt, és szentül hittem, hogy ősszel ezt "le kell tudni". NEM NEM NEM és NEM. Ha valamit szeretnék minél jobban megcsinálni akkor az a művtöri érettségim. És tényleg inkább tavasszal megcsinálom és felkészülve fogom várni. Már most szépen haladok a kidolgozásokkal, és előkerestem a korábbi tételeimet, és 1témakör kivételével mind megvan papíron. Most folyamatosan pötyögöm be, képekkel, rajzokkal, elemzésekkel együtt. Az utóbbi időkben a délelőtti elfoglaltságom ez szokott lenni.
    Szóval így állunk ezzel. Nem kapkodok el semmit. Magamat ismerve, (elég furcsán fog hangozni) de nem tudom elviselni a kudarcot. Mindennek ára van tudom jól. Meg kell fontolnunk, hogy abban a helyzetben mi a legjobb ami a jövőre tekintve nagy jelentősége lehet/van. Ami pedig nincs hatással azt hanyagolni, vagy úgy alakítani azt hogy számunkra a legjobb legyen. Sok példát tudnék felhozni, akár a mostani középiskolás napjaimból is.

De mindennek meg lesz a gyümölcse, ebben bízok és kapaszkodok. Az elhanfzottakból, pontosabban a leírtakból, most egy olyan oldalamat mutattam meg, amit senki vagy nagyon kevesen ismernek. Vannak még ilyen titkaim. Csak félek, ha valaki megtudja akkor már teljesen más szemmel fog rám tekinteni. Kezdhetem a sort az emberek manipulációjától a "szeretet" kérdésig. (Mind1, az tuti, hogy ennek a leírásának a napja nem ma lesz :P )

• vilma27

tag

#311 Ez csak neked!

Szami!!!
    Hozzávalók:
    Tégy 19 almát, zöldet de akár piros is szóba jöhet, 18 szőlőt fürtöt, 17 eperszemet (de ezt majd dzsámííínak), 16 mosolygós narancs labdát, 15 zöld banánt (csakhogy legyen hova érjen) 14 szőrös kiwit :P 13 körtelámpást, 12 érett sárgabarackot, 11 grapefruit.ot de jaúúkat ám, 10 málna darabkát, 9 fekete ribizlit 8 pi...ros ribizlit, 7 ananászt (csak mert szereted, csak mert...), 6 citromot, 5 szilvát, de olyat ami már leesett a fáról, mert mindig az a legfinomabb, 4sárgadinnyét (amit viszont én nem szeretek), 3 szedret de édeset, 2 görögdinnyét, és természetesen a tökéletes összkép érdekében 1 szem apró szamócát *-*
    Boldog szülinapot!!! ◕‿◕✿

Mert itt is meg kell, h legyen ;)

u.i.: ne kérd vissza ezt az évet, higgy nekem. Biztos 1000dolog van amit másképp csináltál volna, de ha egy kicsit elforgatod a fejed, és kinyitod a szemed biztos, hogy találsz olyan csodás emlékeket, ami feledhetetlenné tette a 18. életévedet...

Most nem valami képet kapsz, vagy szülinapi verset, felköszöntőkét... Ha hiszed ha nem, most amint ma felkeltem, igaz hogy nem Te voltál az első gondolatom. De amint oda került a sor, hogy (akár az arcoskönyvön akár itt) felköszöntselek, ez a zene ugrott be. Igazából semmi jelentősége nincsen, mégis ez motoszkált a fejemben egész végig.

:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C

• vilma27

tag

3 évesen.: szeretlek anya.! 10 évesen.: igen anya! 16 évesen.: oh, Istenem mit akar anya megint.?!18 évesen.: elakarok menni itthonról.! 25 évesen: anyának igaza volt.! 30 évesen: vissza akarok menni hozzád.! ... 50 évesen: anya elment.! ... 70 évesen: akármit megadnék h lássam anyát (egészségesen és életben) ... csak egy anya van...

Erről majd írok, csak gyorsan lementem. De maradjunk is annyiban, hogy nagyon igaz, és tényleg a 18nál járok, de azért tényleg, csak az az 1 van belőle és...

• vilma27

tag

Nagy igazságok oldala

Rendszeresen látogatom, mert nagyon jó dolgok vannak benne. Sok képet le is mentegetek, mert nagyon is illik rám.

Annyira tipikus... És minden héten 1x minimum eljátszom :B De mert így jó :U

• vilma27

tag

Biztos, hogy én vagyok "az" a nemnormális... De kit érdekel :C

• vilma27

tag

Visszatérve a Mr. Popper pingvinjei-re :C :C :C
    Annak ellenére, hogy nagyon rövid volt, nekem nagyon tetszett :K . Kicsit az elején mikor bosszankodott a pingvinekkel, azt a részt megtoldhatták volna még pár jelenettel. Én biztos ezt tettem volna, de nagyon élveztem. Főleg így, hogy voltunk vagy 15-en a moziteremben, nem többen XD Még ismerősökkel is találkoztam. A régi Magánénektanárommal, mikor az ottani külön kórusban voltam, és ő készített fel arra és hozta a családját, barátait (gondolom) mert beszélgettünk is az elején a reklámok alatt. És még ott volt akit mi csak Csirénkének hívunk a suliban. :D Ő pedig a kisebbik lányával jött el.
    De a filmre visszatérve. Igaz, hogy Jim-nek vannak ettől jobb filmjei, de azért nem volt olyan nagy csalódás. Szerintem szívesen fogom megnézni, ha arra kerül a sor.
    :) :C

Utána még Orsolyával szét-szétnézegettünk, de már majdnem az összes üzlet be volt zárva... :O De sebaj :U

Hazajöttünk, és folytattuk a kártyapartit :P

• vilma27

tag

Álmodtatok már olyat, amiről szentül megvoltatok győződve, hogy az a valóság? Ez nem volt olyan hosszú, vagy az is lehet, hogy csak részletekre emlékszem. Igazából fogalmam sincs, de ami megmaradt az nagyon is emlékezetes volt számomra. Itt történt a Fő utcánkban. Semmi story-ja nincs és csak magamnak szólna egy kis emlékbe de azért leírom. Jöttem volna hazafelé a 4es busszal le. Előttem Tanka (tesitanár a suliban, és halványlila gőzöm sincs mit keresett az álmomban) szállt fel a buszra és jegy nélkül. De a sofőr simán felengedte, aztán jöttem volna én. Nekem is, se jegy se bérlet, mégis a buszvezető vitába szállt velem. Nagyon nehezen de azt mondta, hogy 3 megállót elvisz. Belemendtem, mondogattam magamnak majd kicsit még sétálgatok. Alig mentünk 2megállót megláttam egy férfit kalapban, szemüvegben és sálban. Gondoltam is mennyire hasonlít Johnny Depp-re. Teljesen, a járása a stílusa, minden. Miután jobban megnéztem, már nemcsak gondoltam, hanem tényleg, tényleg ő volt az :Y Már a busz utolsó ajtózárást jelző pittyegése is elhangzott, de ahogycsak bírtam kirontottam a 4esből. És tényleg Ő volt az. Egy ideig követtem. Úgy tettem, mint valami őrült rajongó (nem áll messze a valóságtól tudom :B ) Azon agyaltam, hogy mit keres itt? Most őszintén? Johnny :F Sehogy sem állt össze a kép. De ez a része nagyon élethű volt, amint említettem, bizton állítottam, hogy az márpedig a valóság. Egyre többen kezdték el követni. Mikor már annyian voltunk, hogy utcákat foglaltunk el, megállt és megfordult. De ekkor én már az emberáradat végén voltam, nem tudtam sehogyse előre törtetni. Autógrammot osztott, kinek - hova, ami épp érte. Mozdulni se tudtam. De mikor rámkerült a sor akkor én nem az aláírását kértem, nem... Azt szerettem volna, hogy ha előad egy részletet akármelyik filmjéből. Fogalmam sincs, honnan jött ez, de én ezt kértem. Valahogy a Sweeney Todd jutott eszembe. Itt az előzetes aki nem ismerné:

Sweeney Todd Trailer!

Annak ellenére, hogy régen is láttam a mai napig szívesen nézem. Mondjuk az is igaz, hogy nem kell 2X kérni, ha egy jd.s filmről van szó :K
    ég valami homályban láttam a jelenetet, de erre már nem emlékszem annyira tisztán. :(
    Nem tudom miért írom le, meg se történt. Igazából mostanában ritkán álmodok és ez nem megtetszett, hanem szó szerint jólesett...
    Ki ne nevesd ezt a történetet ;] Tudom vicces, meg egy kukkot se lehet érteni, de sebaj :D

"Ez van"

• vilma27

tag

Mr.Popper Pingvinjei

Ma megyünk megnézni Orsikával ezt az eszméletleniszonyat vígjátékot. Annyira jó, nekem nagyon tetszik. Jahj de jó ez a jc :C Sok filmjét szeretem, és a mai napig szívesen nézem meg az Ace Ventura-t, az Igenembert vagy egy régebbi Hantaboy.t hogy a Dumb és Dumberről ne beszéljek... Akkora "dilibogyó"

:C :C Hát nincs mit hozzáfűzni... :C :C

• vilma27

tag

"Just A Dream" by Nelly - Sam Tsui & Christina Grimmie

A két új kedvenc. Eszméletlen jó ez a szám. Az alapot is szeretem, nagyon nagy régi kedvencem és már majdnem elfeledtem, de ez most visszahozott sok szép emléket, és érzést amik ehhez a dalhoz fűződtek. Talán merem állítani, hogy jobb lett az eredetinél. Ha kicsit több időm lesz, akkor mindenképpen utánuk nézek, mert láttam egy jópár számot még tőlük :K

• vilma27

tag

A hétvége sűrű volt. De röviden összefoglalva pénteken rohantunk össze-vissza mint vmi őrült, szombaton lászlónapoltunk Oroson és próbáltam mértékesíteni a piát. 1rég ittam már, 2 vasárnap osztálytalálkozónk volt a Móricz kertben. Erről lehet írok majd, lehet nem. A lényeg h annyit nem változtak, igaz voltunk 10en kb, a 24fős osztályunkból. Lényegében jóléreztem magam és sokat tudtunk beszélni elég szélessávban múlt, jelen, jővőkép minden ami jött. Bár sokuk csalódás volt nekem, mert, hogy fogalmazzak... Nem lettek egyéniségek. De mindegy is, mert most rohanok mert a semmitevős tervnek menetközben végeszakadt és dolog van 1000... :F

• vilma27

tag

Mr.Popper Pingvinjei

ÁÁÁÁÁ :)) Ezt azonnal meg kell néznem :D Megvan hétvégi programom :))

Majd utána mesélek, addig nem tudok, feltéve ha jutok majd géphez... :(((
    De mondjon bárki bármit én imádom ezut a palit <3 :B

Aktív témák