Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Az előző bejegyzéseim nem a hosszúságukról híresek, de mostanában csak ennyi telik tőlem. Ma voltam injekción és még jó párszor el kell mennem majd. Mikor beadták az elsőt szétpukkant az ampulla és minden csupa fehér lett, így a 2őt kellett belém nyomni XD mondhatom igencsak "élvezetes" percek voltak, bár a betegágy furán kényelmes volt XD Csütörtökre egy kontrollra vissza a kórházba. És majd megint és megint. Remélem most már valami használ, mert nagyon szenvedek, és nem bírok tovább így akár élni is. Nem szoktam hozzá, hogy beteg vagyok
És ku*vára elegem van ebből, hogy levegőt is csak szuszogva tudok venni. Mint az egyik macskám DartVeder. A nevét a levegővételéről kapta még anno, mert őse tud normálisan levegőt venni csak olyan hangot kiadva mint a gonosz. Nah megyek, gyors zuhanyozás és alvás...u.i.:komolyan!
u.i2.:de tényleg!
u.i3.:...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ku*vára elegem van ebből, hogy levegőt is csak szuszogva tudok venni. Mint az egyik macskám DartVeder. A nevét a levegővételéről kapta még anno, mert őse tud normálisan levegőt venni csak olyan hangot kiadva mint a gonosz. Nah megyek, gyors zuhanyozás és alvás...