Aktív témák

• vilma27

tag

jah és fejlemény van! :Y
    Ma megkérdeztem a fizikás dolgot, és nem lehet :O kicsit akkor sajnáltam, de annyi minden nem engedi, hogy építészmérnök legyen belőlem, hogy lehet valamiféle jelnek kellene vennem. Nem szokásom az ilyenekben hinni és most se azt teszem, egyszerűen, marad a lakberendező majd OKJ-sen és a házak mennek. Új célt kell kitűzni és nem mondok még semmit de azt hiszem megvan :B nem mondom még el, mert nem akarom szétkürtölni egyenlőre. De köszönöm :R

Újjabb szám, mert ez valami új album? nincs 5perce, hogy új számokért könyörögtem és tessék ;] XD

Did You Need It - Adam Lambert

ez a szám is... :U

Ma sokan megdicsérték a hajam. Van egy hajamhoz illő kondícionállóm vagy pontosan nem tudom mi, de a lényeg hogy száradás közben nem engedi ki a göndörséget a hajamból. Reggelre nagyon szépen megállt mint régen, mikor még a súly nem húzta le és olyan fürtös volt a hajam mint oviban. Nem hiába volt a becenevem ott fürtike XD :U ezt miért is kotyogom ki? :B sebaj, így szép az élet. Nekem is tetszett nagyon is :D

És sokaknak feltűnt, hogy nem voltam jó db.ig az iskolában és kérdezgették, hogy mizujs? hááát te? hogy vagy? mi volt a bajod? szokásos de olyan jólesett és kicsit visszarázódni a régi kerékvágásba.
    Közbe keresem a zenéket és: :Y

Fields By Adam Lambert

nem hiszek a szememnek, ennyi "új" számot :C

Tehát attól eltekintve, hogy elegem van a gimis életemből nem az iskola és nemis az emberek miatt, inkább időben kell keresnem a hibát, ha hibának lehet nevezni. De lehet, már túlakarok lenni az egészen és már Pest is nagyon húz, a lányokkal való együttlét. Teljesen új lappal kezdhetek ott mindent. Nah ez úgy hangzott mint valami bűnöző mikor a lelkésznél van XD

Most a Való Világ is megy de nem tud érdekelni, mert még1 :Y:Y:Y

Adam Lambert - Glamorize

Hát én találkozni fogok egyszer még vele, tudom ;] az biztos...

Rush_Adam Lambert

És csak találom, találom, és találom a számait. Igaz régen is hallgattam és jól is esik.

De minden jónak egyszer vége van (nem az én elvem, de most igaz, kiaz aki ezt kitalálta :F jó h*lye volt és ezt finoman és nőiesen fogalmaztam :P)

Nah hali Adam, holnap folyt. köv., mert most rohanás van tényleg művtörizni, de viszlek fel a szobámba azért hallgatgatni :U Jahhj az a Climb-es szám (L) olvadás...:B

Aktív témák