- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Aktív témák
-
vilma27
tag
jah és fejlemény van!

Ma megkérdeztem a fizikás dolgot, és nem lehet
kicsit akkor sajnáltam, de annyi minden nem engedi, hogy építészmérnök legyen belőlem, hogy lehet valamiféle jelnek kellene vennem. Nem szokásom az ilyenekben hinni és most se azt teszem, egyszerűen, marad a lakberendező majd OKJ-sen és a házak mennek. Új célt kell kitűzni és nem mondok még semmit de azt hiszem megvan
nem mondom még el, mert nem akarom szétkürtölni egyenlőre. De köszönöm 
Újjabb szám, mert ez valami új album? nincs 5perce, hogy új számokért könyörögtem és tessék
XDDid You Need It - Adam Lambert
ez a szám is...

Ma sokan megdicsérték a hajam. Van egy hajamhoz illő kondícionállóm vagy pontosan nem tudom mi, de a lényeg hogy száradás közben nem engedi ki a göndörséget a hajamból. Reggelre nagyon szépen megállt mint régen, mikor még a súly nem húzta le és olyan fürtös volt a hajam mint oviban. Nem hiába volt a becenevem ott fürtike XD
ezt miért is kotyogom ki?
sebaj, így szép az élet. Nekem is tetszett nagyon is 
És sokaknak feltűnt, hogy nem voltam jó db.ig az iskolában és kérdezgették, hogy mizujs? hááát te? hogy vagy? mi volt a bajod? szokásos de olyan jólesett és kicsit visszarázódni a régi kerékvágásba.
Közbe keresem a zenéket és:
nem hiszek a szememnek, ennyi "új" számot

Tehát attól eltekintve, hogy elegem van a gimis életemből nem az iskola és nemis az emberek miatt, inkább időben kell keresnem a hibát, ha hibának lehet nevezni. De lehet, már túlakarok lenni az egészen és már Pest is nagyon húz, a lányokkal való együttlét. Teljesen új lappal kezdhetek ott mindent. Nah ez úgy hangzott mint valami bűnöző mikor a lelkésznél van XD
Most a Való Világ is megy de nem tud érdekelni, mert még1

Hát én találkozni fogok egyszer még vele, tudom
az biztos...És csak találom, találom, és találom a számait. Igaz régen is hallgattam és jól is esik.
De minden jónak egyszer vége van (nem az én elvem, de most igaz, kiaz aki ezt kitalálta
jó h*lye volt és ezt finoman és nőiesen fogalmaztam
)Nah hali Adam, holnap folyt. köv., mert most rohanás van tényleg művtörizni, de viszlek fel a szobámba azért hallgatgatni
Jahhj az a Climb-es szám (L) olvadás...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kicsit akkor sajnáltam, de annyi minden nem engedi, hogy építészmérnök legyen belőlem, hogy lehet valamiféle jelnek kellene vennem. Nem szokásom az ilyenekben hinni és most se azt teszem, egyszerűen, marad a lakberendező majd OKJ-sen és a házak mennek. Új célt kell kitűzni és nem mondok még semmit de azt hiszem megvan
nem mondom még el, mert nem akarom szétkürtölni egyenlőre. De köszönöm 
XD

jó h*lye volt és ezt finoman és nőiesen fogalmaztam
)