- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Mondjuk most olyan szökés hangulatomban vagyok
még csak a 3és fél évadot tudtam megnézni, de lehet ha minden megyeget, akkor esténként VV helyett inkább megnézet 1részt. Már az sem érdekel, olyan sablonos és érdektelenné vált számomra a VV.
Egyik kedvenc sorozatom, maga az egész nagyon jó, igaz rengeteg rendezője volt, de mindig az összes évad kell mindegyikhez
És a színészek wááá
Amaury Nolasco hát ő valami nagyon helyes a filmben, igaz a 3.évadig láttam csak, hogy azután mi lesz vele? kíváncsi vagyok, nem rossz színész, nem tudom miért nincs olyan sok filmje.
Pedig olyan karaktereket rátudnék húzni. A lúzer SC.ben is wááá kis szerepe volt, de olyan aranyos volt XD
Komolyan castingosnak megyek XD
A másik Dominic Purcell, hát miatta odáig vagyok meg vissza ❤ Nem szeretem a rövidhajú férfiakat, de ha igen akkor ő viszi a pálmát
Nah jólvan szerintem kellőképp megcsináltam a hangulatot magamnak, hogy minden este 1 résszel megajándékozzam magam
De akkor szerintem az első évadtól, meg az is a kedvencem eddig. Igaz 4x néztem végig eddig azt hiszem...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Akciókamerák
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: Humble 'Sci-Fi Shooters 2.0' Bundle (PC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még csak a 3és fél évadot tudtam megnézni, de lehet ha minden megyeget, akkor esténként VV helyett inkább megnézet 1részt. Már az sem érdekel, olyan sablonos és érdektelenné vált számomra a VV.
Pedig olyan karaktereket rátudnék húzni. A lúzer SC.ben is wááá kis szerepe volt, de olyan aranyos volt XD
De akkor szerintem az első évadtól, meg az is a kedvencem eddig. Igaz 4x néztem végig eddig azt hiszem...