Aktív témák

• vilma27

tag

Mondjuk most olyan szökés hangulatomban vagyok :O még csak a 3és fél évadot tudtam megnézni, de lehet ha minden megyeget, akkor esténként VV helyett inkább megnézet 1részt. Már az sem érdekel, olyan sablonos és érdektelenné vált számomra a VV.
    Egyik kedvenc sorozatom, maga az egész nagyon jó, igaz rengeteg rendezője volt, de mindig az összes évad kell mindegyikhez :B
    És a színészek wááá
    Amaury Nolasco hát ő valami nagyon helyes a filmben, igaz a 3.évadig láttam csak, hogy azután mi lesz vele? kíváncsi vagyok, nem rossz színész, nem tudom miért nincs olyan sok filmje. :F Pedig olyan karaktereket rátudnék húzni. A lúzer SC.ben is wááá kis szerepe volt, de olyan aranyos volt XD
    Komolyan castingosnak megyek XD
    A másik Dominic Purcell, hát miatta odáig vagyok meg vissza ❤ Nem szeretem a rövidhajú férfiakat, de ha igen akkor ő viszi a pálmát :)

Nah jólvan szerintem kellőképp megcsináltam a hangulatot magamnak, hogy minden este 1 résszel megajándékozzam magam :K De akkor szerintem az első évadtól, meg az is a kedvencem eddig. Igaz 4x néztem végig eddig azt hiszem...

Aktív témák