Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Mondjuk most olyan szökés hangulatomban vagyok
még csak a 3és fél évadot tudtam megnézni, de lehet ha minden megyeget, akkor esténként VV helyett inkább megnézet 1részt. Már az sem érdekel, olyan sablonos és érdektelenné vált számomra a VV.
Egyik kedvenc sorozatom, maga az egész nagyon jó, igaz rengeteg rendezője volt, de mindig az összes évad kell mindegyikhez
És a színészek wááá
Amaury Nolasco hát ő valami nagyon helyes a filmben, igaz a 3.évadig láttam csak, hogy azután mi lesz vele? kíváncsi vagyok, nem rossz színész, nem tudom miért nincs olyan sok filmje.
Pedig olyan karaktereket rátudnék húzni. A lúzer SC.ben is wááá kis szerepe volt, de olyan aranyos volt XD
Komolyan castingosnak megyek XD
A másik Dominic Purcell, hát miatta odáig vagyok meg vissza ❤ Nem szeretem a rövidhajú férfiakat, de ha igen akkor ő viszi a pálmát
Nah jólvan szerintem kellőképp megcsináltam a hangulatot magamnak, hogy minden este 1 résszel megajándékozzam magam
De akkor szerintem az első évadtól, meg az is a kedvencem eddig. Igaz 4x néztem végig eddig azt hiszem...
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még csak a 3és fél évadot tudtam megnézni, de lehet ha minden megyeget, akkor esténként VV helyett inkább megnézet 1részt. Már az sem érdekel, olyan sablonos és érdektelenné vált számomra a VV.
Pedig olyan karaktereket rátudnék húzni. A lúzer SC.ben is wááá kis szerepe volt, de olyan aranyos volt XD
De akkor szerintem az első évadtól, meg az is a kedvencem eddig. Igaz 4x néztem végig eddig azt hiszem...