Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
hmmm...
Első óra Föci, az órarend változtatás miatt. Első óra egy témazáró megírása volt, hurrá. Első órám nem sikerült valami egészen jól, mivel egy dolgozatírás közben pont a tanár látószögében volt. Mivel első órára nem szoktak sokan jönni XD ezért dolgozatnál nem volt ki mögé bújni, hogy valamit kitudnék nézni a könyvből. Nagyon nehezen és hosszasan telt az első órám mivel végig szenvedtem, mert nem tanultam a témazáróra semmit, ugyan írtam egy kis puskát de azt se nagyon tudtam használni, sok haszna így nem volt. A Tanár mikor járkálgatott és ellenőrizte a bevált puska helyeket felém is elkezdett jönni, de az enyém meg nyitva a tolltartómban nézett féltem, igazából majdnem meglátta, de nem volt semmi
. Első órán megírtuk a dolgozatot, majd meglássuk...Második óra tesi. Mivel nem igazán tesizhetek így bevittem a művtörit tanulni, mert ma még egy vizsga várt rám. A többiek röpiztek, de az nem nevezhető játéknak, de azért jókat nevettek néha. Egyesek fel is húzták a orrukat, hogy senki nem üt bele, holott Ő se, igaz
?Matek? uhh szinte végig feküdtem a padon, nem a mi tanárunkkal voltunk, így a pad alatt super mario.ztam

Szünetben felmentünk Laurával az Ofőhöz, hogy hol is leszünk, mert a vizsga 2részből áll, képfelismerés amihez projektor kell, és egy tétel kihúzása és annak a bemutatása. Kiderült, hogy tanárnő elnézte az időt és később jön be. Kicsit késve, de megérkezett. Pár perc után kérdezi, hogy ki fogja kezdeni a vizsgát? Mondom én elkezdem. Akkor mennyek. Mondom most? Hát mikor máskor. XD kicsit lefagytam, de felkaptam egy tollat és kimentem. Nem volt nála a kártyák, amikre a tételszámok voltak felírva így kérte, hogy mondjak egy számot 1 és 10 között. Mondom mi? végül a 2est mondtam. Az utolsó tételtől 2essével felszámolt 2őt, így a 16os lett. Ha még 1et számol és a 14es mondta volna, végem lenne, mert az az 1 amit nem akartam. Mind1, végül is a realizmus a XIX.században című tételt húztam. 5perc alatt kidolgoztam egy gyors vázlatot feldobtam és utána lefeleltem. Persze jegy: 5
Beszélgettünk a szünetben történtekről, betegségemről és felajánlott egy nagyon jó orvost, aki az ilyen esetekre specializálódott, vagy valami ilyesmit értettem... Jól is esett ez a beszélgetés. Nem volt több 7-8 percnél de olyan jólesett neki elmondani ezeket, annak ellenére, hogy sok mindneki ha megkérdezte mi újság neki is elmeséltem.Utolsó óráról elkéretőztem, mert mentem itteni Nagymamámnak fényképeket előhívatni. Azután mentem Margoba egy papírírószerbe és a 12.55 busszal hazajöttem. A járaton annyian voltak, hogy alig fértem el, körülöttem nagykabátos - nyakba lihegős nénik-bácsik, kicsik-nagyok. Nem fogok ezzel a busszal hazajönni asszem soha, fél óra múlva is jön egy amin alig vannak. Inkább kivárom.
Így telt a mai napom. itthon hazajöttem, ebédeltem és elmentem lefeküdni és 6kor keltem. Most meg itthon van mindenki. Kicsit takarítottam, Irci Hf.et csináltam, most meg nekiállok a törinek, ill. csak készülgetek, mert hétvégére van bőven program...

Szép 7végét mindenkinek!

Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Xbox Series S 512GB , 2 kontroller Venom aksikkal
- CSERE IS! Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Aurora Purple
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Első órán megírtuk a dolgozatot, majd meglássuk...
?