Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Ma nagyon sikeres napom volt. :K
    Mindennel végeztem amivel akartam. Igaz az este hajnali 1ig írtam a német tételt, és reggel 7kor már nyitva volt a szemem.

Phil Collins - Another Day In Paradise

Reggel kerestem, egy német chates oldalt. Vagy 10et találtam is, de mind szexes volt... Az egyik nem tűnt annak, na regisztráljunk... erre hallod 5másodperc nem telik bele, 7-8an megrohamoznak h akarok e flörtöni és egyéb perverz dolgokat mondtak, had ne soroljam. Nah ezt németül is megértem XD mehetek érettségizni XD végül aztán letöröltem a profilomat és a regisztrálásom

Mivel megint nálunk voltak apa keresztszülei kicsit zavar, hogy szinte minden 7végén itt vannak és soha nincs megállás a dolgokban, de.... mind1

Ebéd után csucsu, egy jó másfél órát alukáltam.
    Befejeztem a Nana-t minden részét :) És németeztem is, szavak, nyelvtan, levél, stb... Mindent megcsináltam.

Jahj kifelejtettem, hogy végül találtam egy chatet, igaz kicsit "dedos" de a célnak megfelelt. Elkezdtem beszélni egy fiúval, elkezdi, hogy öreg vagyok és ezért nem beszélget velem. Hát 18 évesen senki nem öregezett le engem... De a lényeg, hogy jó lesz ez az oldal és örülök, hogy igaz sok idő árán de megtaláltam :B

Most azt hiszem, megyek zuhi és utána ismételten csak csucsu, mert megérdemlem :K

Aktív témák

Hirdetés