Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

A héten eszméletlen üreseket írok, leírom mi volt aznap, de semmi tartalmas... De jól van ez így, nem történik semmi. Semmi amit leakarnék írni. Írhatnám megint Nonót, Móniékat, de semmi ugyanaz a mese mint eddig. Pedig szeretném ha már lenne valami haladás...

Változtatok picit...

Ma elég furcsa dologra jöttem rá. Teljesen más illetőről mint eddig. Ismered, hisz már régen igaz de szerepelt sokszor a blogban. Kicsit el is gondolkodtam rajta. Nem nagyon mert nem is akartam belemerülni, nehogy...

Vissza akarok zökkenni a zöld felhőmbe. Az az én világom. Naponta többször is sikerül, de egy tett egy érintés egy pillantás nem enged... Túlságosan befolyásolható lennék? Mondogatom magamnak, hogy nem dehogyis, pedig de. Ennek az oka pedig a fene nagy szívem. Mindig az visz el, és lassan a sírba is.

Miley Cyrus Ft. Trace Cyrus - Hovering

Mit akartok, nekem tetszik komolyan. Hannah-s korszaka szörnyű, de kezd nőiesedni, és igaz, hogy így könnyű sztárnak, színésznek, énekesnek lenni. De ő tette jól, pár napja még emlékszem én tiltakoztam, hogy cöhh... ott van papa oszt... De nem mindent ki kell használni és mindenkit. Nekem utóbbival problémán van, mert nekem valahogy nem ment. Kellene egy "mester". Van olyan aki vállalkozna rá? nekem is kell egy Obivan XD

Aktív témák

Hirdetés