Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vilma27
tag
A héten eszméletlen üreseket írok, leírom mi volt aznap, de semmi tartalmas... De jól van ez így, nem történik semmi. Semmi amit leakarnék írni. Írhatnám megint Nonót, Móniékat, de semmi ugyanaz a mese mint eddig. Pedig szeretném ha már lenne valami haladás...
Változtatok picit...
Ma elég furcsa dologra jöttem rá. Teljesen más illetőről mint eddig. Ismered, hisz már régen igaz de szerepelt sokszor a blogban. Kicsit el is gondolkodtam rajta. Nem nagyon mert nem is akartam belemerülni, nehogy...
Vissza akarok zökkenni a zöld felhőmbe. Az az én világom. Naponta többször is sikerül, de egy tett egy érintés egy pillantás nem enged... Túlságosan befolyásolható lennék? Mondogatom magamnak, hogy nem dehogyis, pedig de. Ennek az oka pedig a fene nagy szívem. Mindig az visz el, és lassan a sírba is.
Miley Cyrus Ft. Trace Cyrus - Hovering
Mit akartok, nekem tetszik komolyan. Hannah-s korszaka szörnyű, de kezd nőiesedni, és igaz, hogy így könnyű sztárnak, színésznek, énekesnek lenni. De ő tette jól, pár napja még emlékszem én tiltakoztam, hogy cöhh... ott van papa oszt... De nem mindent ki kell használni és mindenkit. Nekem utóbbival problémán van, mert nekem valahogy nem ment. Kellene egy "mester". Van olyan aki vállalkozna rá? nekem is kell egy Obivan XD
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest