Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Felejteni nem könnyű. 2011 van, és az elmúlt év mindennel tele volt. Barátokkal :) :) :), szerelemmel♥, szeretettel-gyűlölettel, hazugságokkal, szép emlékekkel :U, megannyi utazásokkal :)), csodás családi élményekkel :K, csalódásokkal ami valahogy sose megy ki a "divatból", pedig ideje lenne. És sorolhatnám... Nem fogok felejteni. Ami volt elmúlt. De nekem senki ne mondja, hogy nem lehet változtatni rajta, 2011et írunk és ez számomra a változások éve lesz. Túl sok "romlott" dolog vesz körül, remélem nemsokára azt írhatom, hogy vettkörül.
    Sokan túl sokat foglalkoznak a rossz dolgokkal és ez az ami az energiájukat felemészti. Nekem is volt jópár ilyen korszakom, de nem akarok többet. Se csalódni, túl sokszor történtek meg velem. Részben ez az oka annak, hogy nem tudok senkiben megbízni. Itt a senkin van a hangsúly :(.
    Valahogy a dolgoknak megálljt parancsolok. Tegnap este takarítottam a szobámban 1ig XD igen 1ig... Pakolgattam kicsit és jól is esett. Mind a szobámat rendbe szedtem mind a gondolataim, és a jövőre való terveimet. Ma is folytattam, mert énekidején nem akartam porszívózni, és utána követő órákban iskolákat néztem, hová is akarok menni, vagy ahogy szokás mondani, Mi legyek ha nagy leszek?, igazából tudom mi szeretnék lenni, de ahhoz nagyon nagyot kell teljesítenem, és innentől fogva megpróbálom a maximumot kihozni magamból, még ha sokszor ez nem is fog látszani :B
    De mint mondtam minden okkal történik.

A következők lesznek az elsők, a tanulás terén:
    -német, ebből idén leérettségizek és ha minden jól megy akkor nyáron vagy ősszel nyelvvizsga. Tehát ez nagyon fontos
    -matek, lehet emeltezni kellene belőle a pont miatt, mert +30at jelentene, de ehhez tényleg véglegesen el kellene dönteni hova is megyek.
    -humánokra csak annyira, hogy meglegyen a bizikben az 5ös.
    -választott hmm :F eddig úgy volt, hogy művészettörténetből fogok érettségizni, bár tényleg ez is abba a kategóriába tartozik, hogy el kell döntenem hova is szeretnék menni, és aszerint választani. Mindenképp ősszel akarom előrehozottan a választottamat, hogy év végén csak 3 maradjon.

Ma számolgattam, vagy 417, vagy ha matekból emelteznék akkor 447 pontom lenne. Ehhez jönne, hogy OKTV.zni is szeretnék, szerintem művészettörténetből, mert abba eredményt is tudnék szerezni, és ott 10-20- ill. 30 pont is szerezhető. Szerintem az olaszt az hagyom, mármint a nyelvvizsgát, mert inkább 1dologra koncentrálok, és elég egy B2es nyelvvizsga. Ne akarjon sokat a szarka nem igaz? :K

A lényeg, hogy hosszú, remélem szép évnek nézek elé. A felesleges dolgokat próbáltam már tanévtől dobni, de valahogy mindig megtaláltak. Elég innentől fogva komolyan...
    Nem engedek semmiből. Hisz az ÉN jövőmről van szó.
    Mindig mondtam, hogy annak ellenére, hogy csupa szív embernek tartom magam, ill hamarosan ez lesz múltidőben, mert ha megnézem azt, hogy általánosban milyen voltam és most, háát óriási a változás. De szerintem csak javamra. Na tehát ott tartottam, hogy mindig mondtam, hogy nem törhetsz fel, ha közben el nem taposol másokat. Valamilyen szinten ebbe "szabályban" fogok élni.

Nem azt mondom, hogy én leszek a megtestesült gonosz, önző, és stb negatív jelzők..., de valamilyen szinten elő veszem már a következő napoktól a nevezzük úgy, hogy "furcsább" énem, ami annak ellenére, hogy akkor "furcsa" lehet ez lesz a normális állapot. Egy olyan aranyközépút amiben nem adok, de nem is kell semmi. Ebben az évben lehet, hogy ezt a taktikát fogom követelni, hisz ha belegondolsz minden egyes ember, csak ember. Mindenkiben ott van a lehetőség hogy segítsen önmagán. De tényleg. Nem hiszem el, hogy (biztos vannak) egyesek csak másokra támaszkodva tudnak csak élni. Így tartják fent magukat és a kis szánalmas életüket. Mert ez mér nálam az ilyen emberek átmennek a szánalmas kategóriába. Mindenkinek a saját sarkára kellene állni és nem a másokét taposni tövig.
    Nah azt hiszem eléggé körülírtam a dolgot :B Most megyek is, mert mint mondtam, teendők mint a tenger és csak a cél lebegjen, lobogjon előttem.

nah hadd repüljön, vagy szóljon? nem... teszem! ;]... annyira szeretem ezt a képem :P

Danny Elfman - The Little Things

Aktív témák

Hirdetés