Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Nemrég úgy gondoltam, hogy selejtezek. Nagy takarítást akarok csinálni ami még most is él, csak nagyon lassan megy. Valami miatt mindig elakadok valahol és utána visszaterelni magamat nagyon nehéz. Nem mondhatom, hogy mások terelnek, mert amilyen makacs vagyok úgysem engedem. Lehet pont ez a hiba? Azért, hallgatok én másokra, szívesen meghallgatnak meg minden és énis jó hallgatóság vagyok de lehet kellene egy olyan emberke akinek mindent elmondhatok. Mióta nem járok külön énekre már fél éve :Y hogy így megy, sokkal stresszesebb vagyok, mind én mind az életem. Most nem vagyok semminek a részese, holott nagyon szeretek csapatban lenni és együtt lenni olyanokkal akikkel ugyanazt csinálhatunk. Elég széles körben mondhatom ezt, mert mindent szeretek csinálni. Sok minden érdekel is és régen ott volt nekem az énekkar, a magánének, a sok utazás és fellépés, a szakköreim és a sport. De mindezek közül az összeset elveszítettem. És majdnem mindet az én nem is hibámból de az én döntésemből. Rossz, rossz döntés volt mind. Egytől egyig. És ha belegondolok, hogy otthagytam, saját magamat cserbenhagyva ezekre a kusza gondolatokra összerezdülök, és moccanni sem tudok. Abban a percben nem is akarok, mert minden alkalommal szomorúság fog el, és nem ereszt.

Aktív témák

Hirdetés