- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
vilma27
tag
1.Művésznőm
ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle 
2.a tanácshoz annyit, hogy bármelyiket választom így-is úgy-is megbántok embereket. Emberválogatásban meg pont az kell, hogy bunkó módon most állítsak egy sorrendet? vagy mindenki, vagy senki...
már magam sem tudom mi lenne a helyes
Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...
már nem tudom...3.nah de megyek shoppingolni, hátha kikapcsol egy kicsit, veszek felsőt a szalagavatóra, meg nadrágot is akarok nézni. Hátha ellazulok a levegőn és majd a topshopp-ban
ez egy kicsit jó hangulatot ad nekem.
Megyek, majd este
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle 
már magam sem tudom mi lenne a helyes
Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...