Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
vilma27
tag
1.Művésznőm
ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle 
2.a tanácshoz annyit, hogy bármelyiket választom így-is úgy-is megbántok embereket. Emberválogatásban meg pont az kell, hogy bunkó módon most állítsak egy sorrendet? vagy mindenki, vagy senki...
már magam sem tudom mi lenne a helyes
Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...
már nem tudom...3.nah de megyek shoppingolni, hátha kikapcsol egy kicsit, veszek felsőt a szalagavatóra, meg nadrágot is akarok nézni. Hátha ellazulok a levegőn és majd a topshopp-ban
ez egy kicsit jó hangulatot ad nekem.
Megyek, majd este
Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- iPhone 14 Pro max 128GB gyári független makulátlan új akku!!!
- Apple watch S9 45mm Gps 2026.11.21. EMAG jótállás
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle 
már magam sem tudom mi lenne a helyes
Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...