Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jaahhhj

Eszméletlen jól sikerült a szalagavató
Először is Szamócám, a hajgöndörítés nálad nem igazán nyerte meg az eredményét, mivel egyenes volt a hajad
XD
Másodszor, a zene tudod minek a száma amit betettél? most kezdődött a tv-ben ez a sorozat és mindig nézem Dr. Edison
Szalagavatóról.:a próbán így nem állt össze nekem a kép, de így élőben már mindenki sokkal ügyesebb volt, és többé kevésbé tetszett. A gimisek produkciója nem igazán volt fantáziadús, a címükkel ellentétben (illúzió) érdekes volt, mint élvezetes. De a táncos fiúk... áááh az kihagyhatatlan volt
nagyon tetszett nekem
Régi menyegző volt a téma. Egyik fiú beöltözött hagyományos régi menyasszonyruhába, és mindenki népi viseletbe volt öltözve. Szerintem nagyon ötletes és vicces volt. A táncos lányoké is jó volt, de még jobb a zenészek utolsó produkciója volt. Énis énekeltem velük a zenéket, az is wááááá 
Összességében nagyon jóléreztem magam és örültem, hogy elvállaltam Fruzsikával a "munkát" amiről mesélek most akkor egy picit. Mi a jegyszakítósok voltunk ill. én a jegyáruló voltam. 20 jegyet el tudtam még adni a helyszínen ami úgy gondolom, hogy szép teljesítmény. Jött egy kóbor emberke. Elkezdi -merre van matyi?-. Fruzsika: -erre-. Mondom te Fruzsi, én azt értettem, hogy azt mondja, hogy merre van matyi?. F:-mert azt is mondta-. Ezt így nem lehet elmesélni, de nagyon vicces volt... Ahogy még jópár másik emberke és nénike-bácsika.
De voltak még vicces pillanatok.
Jövőre nekem lesz
teszentkáposztalepkemegrágottfalatkája...
már nagyon várom, nem tudom, még mit csinálunk, de szerintem jó lesz. És egy elfelejthetetlen pillanat lesz szerintem valamennyiünknek. És nem hagyom, hogy valami béna produkció legyen.Lehet van egy új olvasóm, neki üzenem, hogy megvan a fotó Picuriról, de nem tudom, hogy jók lettek-e mert kicsit sötét volt. De én megtettem amit megtudtam. De azt látni kellett volna áááhhh

nem leszek már ma, meg így a következőkben, el vagyok látva feladattal, mert hétfőn is eredményhírdetés a pályázattal kapcsolatban és ma is megyek még szülinapolni és majd tanulni...:S wáááááá
annyi minden van....
jó 7végét
u.i.puttputt, ne haragudj ma biztos nem leszek gépnél a későbbiekben...
Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

XD
nagyon tetszett nekem
Régi menyegző volt a téma. Egyik fiú beöltözött hagyományos régi menyasszonyruhába, és mindenki népi viseletbe volt öltözve. Szerintem nagyon ötletes és vicces volt. A táncos lányoké is jó volt, de még jobb a zenészek utolsó produkciója volt. Énis énekeltem velük a zenéket, az is wááááá
De voltak még vicces pillanatok.
már nagyon várom, nem tudom, még mit csinálunk, de szerintem jó lesz. És egy elfelejthetetlen pillanat lesz szerintem valamennyiünknek. És nem hagyom, hogy valami béna produkció legyen.
annyi minden van....