Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Jaahhhj :U
    Eszméletlen jól sikerült a szalagavató :Y
    Először is Szamócám, a hajgöndörítés nálad nem igazán nyerte meg az eredményét, mivel egyenes volt a hajad :B XD
    Másodszor, a zene tudod minek a száma amit betettél? most kezdődött a tv-ben ez a sorozat és mindig nézem Dr. Edison :C

Szalagavatóról.:a próbán így nem állt össze nekem a kép, de így élőben már mindenki sokkal ügyesebb volt, és többé kevésbé tetszett. A gimisek produkciója nem igazán volt fantáziadús, a címükkel ellentétben (illúzió) érdekes volt, mint élvezetes. De a táncos fiúk... áááh az kihagyhatatlan volt :) nagyon tetszett nekem :K Régi menyegző volt a téma. Egyik fiú beöltözött hagyományos régi menyasszonyruhába, és mindenki népi viseletbe volt öltözve. Szerintem nagyon ötletes és vicces volt. A táncos lányoké is jó volt, de még jobb a zenészek utolsó produkciója volt. Énis énekeltem velük a zenéket, az is wááááá :Y
    Összességében nagyon jóléreztem magam és örültem, hogy elvállaltam Fruzsikával a "munkát" amiről mesélek most akkor egy picit. Mi a jegyszakítósok voltunk ill. én a jegyáruló voltam. 20 jegyet el tudtam még adni a helyszínen ami úgy gondolom, hogy szép teljesítmény. Jött egy kóbor emberke. Elkezdi -merre van matyi?-. Fruzsika: -erre-. Mondom te Fruzsi, én azt értettem, hogy azt mondja, hogy merre van matyi?. F:-mert azt is mondta-. Ezt így nem lehet elmesélni, de nagyon vicces volt... Ahogy még jópár másik emberke és nénike-bácsika. :D De voltak még vicces pillanatok.
    Jövőre nekem lesz :Y teszentkáposztalepkemegrágottfalatkája...;) már nagyon várom, nem tudom, még mit csinálunk, de szerintem jó lesz. És egy elfelejthetetlen pillanat lesz szerintem valamennyiünknek. És nem hagyom, hogy valami béna produkció legyen.

Lehet van egy új olvasóm, neki üzenem, hogy megvan a fotó Picuriról, de nem tudom, hogy jók lettek-e mert kicsit sötét volt. De én megtettem amit megtudtam. De azt látni kellett volna áááhhh :Y

Beyoncé - Flaws And All

;)

nem leszek már ma, meg így a következőkben, el vagyok látva feladattal, mert hétfőn is eredményhírdetés a pályázattal kapcsolatban és ma is megyek még szülinapolni és majd tanulni...:S wáááááá:O annyi minden van....
    jó 7végét
    u.i.puttputt, ne haragudj ma biztos nem leszek gépnél a későbbiekben...

Aktív témák

Hirdetés