- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jaahhhj

Eszméletlen jól sikerült a szalagavató
Először is Szamócám, a hajgöndörítés nálad nem igazán nyerte meg az eredményét, mivel egyenes volt a hajad
XD
Másodszor, a zene tudod minek a száma amit betettél? most kezdődött a tv-ben ez a sorozat és mindig nézem Dr. Edison
Szalagavatóról.:a próbán így nem állt össze nekem a kép, de így élőben már mindenki sokkal ügyesebb volt, és többé kevésbé tetszett. A gimisek produkciója nem igazán volt fantáziadús, a címükkel ellentétben (illúzió) érdekes volt, mint élvezetes. De a táncos fiúk... áááh az kihagyhatatlan volt
nagyon tetszett nekem
Régi menyegző volt a téma. Egyik fiú beöltözött hagyományos régi menyasszonyruhába, és mindenki népi viseletbe volt öltözve. Szerintem nagyon ötletes és vicces volt. A táncos lányoké is jó volt, de még jobb a zenészek utolsó produkciója volt. Énis énekeltem velük a zenéket, az is wááááá 
Összességében nagyon jóléreztem magam és örültem, hogy elvállaltam Fruzsikával a "munkát" amiről mesélek most akkor egy picit. Mi a jegyszakítósok voltunk ill. én a jegyáruló voltam. 20 jegyet el tudtam még adni a helyszínen ami úgy gondolom, hogy szép teljesítmény. Jött egy kóbor emberke. Elkezdi -merre van matyi?-. Fruzsika: -erre-. Mondom te Fruzsi, én azt értettem, hogy azt mondja, hogy merre van matyi?. F:-mert azt is mondta-. Ezt így nem lehet elmesélni, de nagyon vicces volt... Ahogy még jópár másik emberke és nénike-bácsika.
De voltak még vicces pillanatok.
Jövőre nekem lesz
teszentkáposztalepkemegrágottfalatkája...
már nagyon várom, nem tudom, még mit csinálunk, de szerintem jó lesz. És egy elfelejthetetlen pillanat lesz szerintem valamennyiünknek. És nem hagyom, hogy valami béna produkció legyen.Lehet van egy új olvasóm, neki üzenem, hogy megvan a fotó Picuriról, de nem tudom, hogy jók lettek-e mert kicsit sötét volt. De én megtettem amit megtudtam. De azt látni kellett volna áááhhh

nem leszek már ma, meg így a következőkben, el vagyok látva feladattal, mert hétfőn is eredményhírdetés a pályázattal kapcsolatban és ma is megyek még szülinapolni és majd tanulni...:S wáááááá
annyi minden van....
jó 7végét
u.i.puttputt, ne haragudj ma biztos nem leszek gépnél a későbbiekben...
Aktív témák
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

XD
nagyon tetszett nekem
Régi menyegző volt a téma. Egyik fiú beöltözött hagyományos régi menyasszonyruhába, és mindenki népi viseletbe volt öltözve. Szerintem nagyon ötletes és vicces volt. A táncos lányoké is jó volt, de még jobb a zenészek utolsó produkciója volt. Énis énekeltem velük a zenéket, az is wááááá
De voltak még vicces pillanatok.
már nagyon várom, nem tudom, még mit csinálunk, de szerintem jó lesz. És egy elfelejthetetlen pillanat lesz szerintem valamennyiünknek. És nem hagyom, hogy valami béna produkció legyen.
annyi minden van....