Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
vilma27
tag
jaahj...
most olyan jó 
a hét eleje iszonyú rossz volt, olyan szinten beteg voltam, hogy naphosszat az ágyat nyomtam. Nem részletezném, mert abban nem lenne köszönet...
Csütörtökön mentünk anyával dokinál, persze igazolásért. 2-3órára be is mentem a suliba pótolgatni ezt-azt, hogy azért le ne maradjak, de hazaérve, megint szarul éreztem magam :SDe ami volt elmúlt. A mai nap nagyon jó volt. Igaz fejfájás-szédülés volt még, de bevettem egy gyógyszert 6óra végén ebédeltem, és ezek szerint rendbe jöttem. A másik ami nagyon boldoggá tett, hogy elmentem manikűröztetni és kifestetni a körmöm.
nagyon szép lett a végeredmény. Nekem nagyon tetszik és közben is nagyon jól éreztem magam. A nő olyan anyával egyidős, egykorú fia van mint én, és a fiának a barátnője pedig oda jár ahova én, a Művészetibe
Apa keresztanyja kísért el, és tudni kell róla, hogy ha valakitől örökölhettem a "szófosó" jelzőt akkor az Ő. Mintha csak Én lennék. De egyébként több hasonlóság is van köztünk mint gondolnátok. Lepke, bindzsók, vásárlás, bazározás, utazás, gyűjtögetés....stb...
De a Nő is Ircsi, nagyon szimpatikus volt. Szerintem befogok egy ilyet iktatni havonta mindenképp. Szépen is dolgozik, ügyes, és társaságnak sem utolsó. Jól ellehet vele beszélgetni, és nem mondom, hogy kora ellenére, de amúgy van közös témánk
Szóval a csípős idő ellenére nagyon jót beszélgettem Borival (apa-keri). Miután végeztünk hozzájuk mentünk, míg anya nem végzett. Ittam ott egy forrócsokit, hogy felmelegedjek, és nagyon jól elbeszélgettünk. Tényleg ez a kis kényeztetés nagyon kijárt nekem. Nem voltam még amúgy körmösnél, de tetszett a hely, és legjobban az az UV fényes valami jött be a legjobban, mert az meggyorsítja a szárítást, és nekem mindig, télen-nyáron jég hideg a kezem. És olyan jól felmelegítette és olyan jó érzés volt, hogy kivételesen nem hideg a kezem
Jah és egy újjabb névjegykártyát gyűjtöttem be. Ez lehet kislányosan hangzik, de olyan jó ha kapsz egy névjegykártyát nem? vagy csak nekem nagy dolog? nem tudom. Mindenesetre nagyon örülök ennek és a végeredmény se lett semmi.
Majd készítek egy képet ígérem, még a mai nap folyamán, csak rohanok most készülni, mert megyek megmutatom fél (...)citynek a szíípsíííges kezem
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most olyan jó 
nagyon szép lett a végeredmény. Nekem nagyon tetszik és közben is nagyon jól éreztem magam. A nő olyan anyával egyidős, egykorú fia van mint én, és a fiának a barátnője pedig oda jár ahova én, a Művészetibe
Apa keresztanyja kísért el, és tudni kell róla, hogy ha valakitől örökölhettem a "szófosó" jelzőt akkor az Ő. Mintha csak Én lennék. De egyébként több hasonlóság is van köztünk mint gondolnátok. Lepke, bindzsók, vásárlás, bazározás, utazás, gyűjtögetés....stb...